CV ketel Alkmaar

CV-ketel Alkmaar: razendsnelle 24 uursservice!

Wij werken met een team van ervaren verwarmingsmonteurs. Wij zijn snel ter plaatse en hanteren scherpe tarieven. U bereikt ons 24/7 via 085 500 1379.

CV-ketel kapot?

Raakt uw CV-ketel regelmatig in storing, of is er een onderdeel kapot gegaan? Het is zaak om bij problemen zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren verwarmingsmonteur. Deze kan zorgen voor de installatie en reparatie van uw verwarming, en voorkomt dat u uw huidige apparaat volledig moet vervangen door een nieuwe. Bij Eteb bent u in Alkmaar aan het juiste adres voor directe hulp als uw CV-ketel kapot is gegaan, of wanneer uw HR-ketel storingen vertoont. Onze CV-service geldt voor zowel onderhoud als spoedhulp. Wanneer u contact met ons opneemt via 085 500 1379 zal er zo snel mogelijk een verwarmingsmonteur bij u in Alkmaar op de stoep staan. Wij helpen u graag!

Inhoud:

24 uur per dag, snelle service

Woont u in Alkmaar en kunt u de hulp van een erkend verwarmingsmonteur wel gebruiken bij het vervangen van een kapot onderdeel in uw verwarming? U kunt de vakmannen uit ons netwerk dag en nacht bereiken, ook in het weekend. Door het brede netwerk van onze CV-service kunnen wij garanderen dat er altijd een loodgieter in uw regio actief is. Wij begrijpen namelijk dat u bij storingen zo spoedig mogelijk hulp nodig heeft. Wij kunnen bij spoed direct zorgen voor de reparatie van uw verwarming, of zorgen voor de installatie van een vervangend exemplaar. Wat het probleem is, een verwarmingsmonteur uit Alkmaar zorgt ervoor dat u snel weer van een optimaal wooncomfort geniet.

[/two_third]

Contact per email

Wij prefereren contact per telefoon, zo kunnen wij u beter antwoord geven op uw vragen!Telefonisch contact:

contact met cv-ketel monteurCV-ketel reparateur Alkmaar

Onderhoud en reparatie

Wilt u voorkomen dat uw HR-ketel kapot gaat? Zorg er dan voor dat u zorgt voor regelmatig onderhoud. Hieronder verstaan wij het standaard onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren zoals het ontluchten van de radiatoren en het bijvullen van de waterdruk, en de periodieke onderhoudswerkzaamheden die u het beste kunt overlaten aan een verwarmingsmonteur. Deze zal tijdens een dergelijke onderhoudscontrole tevens kijken naar een eventuele kleine reparatie die hij kan uitvoeren. Zo voorkomt u een onnodige storing in de toekomst, of een grote reparatie door achterstallig onderhoud. Door een onderhoudscontract af te sluiten ben u ervan verzekerd dat een vakman de onderhoudswerkzaamheden regelmatig uitvoert.

Aantrekkelijke tarieven

Waarvoor u onze CV-service ook inschakelt, wij garanderen u dat elke klus op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie tegen duidelijke voorwaarden en aantrekkelijke tarieven wordt afgehandeld. Elke verwarmingsmonteur uit Alkmaar heeft ruime ervaring op het gebied van verwarming en CV-ketel en zal u graag verder helpen. Wij garanderen bovendien dat alle vakmannen uit ons netwerk naar behoren gediplomeerd zijn, wij staan dan ook garant voor een hoogwaardige kwaliteit werk en streven naar een honderd procent klanttevredenheid van onze CV-service. Hopelijk tot snel in Alkmaar!

Onderhoudscontract


Onderhoudscontract verwarming
Wanneer u via onze CV-service in Alkmaar een onderhoudscontract afsluit, dan zult u profiteren van vele voordelen. Zo bent u ten eerste verzekerd van een goedwerkende en veilige CV-ketel. Daarnaast verlengt u door een onderhoudscontract de levensduur van de verwarming, en verkleint u de kans op een benodigde reparatie. Daarnaast zult u dankzij een onderhoudscontract zelf geen omzien meer hebben naar het onderhoud van uw HR-ketel, en bespaart u tot wel 5 procent op uw energiekosten, doordat het apparaat periodiek weer op de juiste verhoudingen afgesteld wordt.

Merken


CV ketel merken
Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe verwarming voor uw pand in Alkmaar, dan zult u zien dat er een grote variëteit aan merken is. Zo zijn er onder meer Remeha, Intergas, Forreli, Nefit en ATAG op de markt beschikbaar. Elk van deze merken heeft een eigen gebruiksaanwijzing, en zal dan ook wat betreft installatie en onderhoud specifieke aandachtspunten hebben. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk zal u echter bij elk van deze en meer merken kunnen helpen bij de installatie of onderhoudswerkzaamheden. Dit dankzij een ruime ervaring binnen het vakgebied.

Hoogrendementsketel


HR-ketel Alkmaar
Naast de standaard CV-ketel, is het bij vrijwel alle leveranciers uit Alkmaar ook mogelijk om een HR-ketel aan te schaffen. Deze hoogrendement ketel is een verwarming op aardgas, met een zeer verhoogd rendement ten opzichte van standaard producten. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om HR-ketels aan te schaffen met een rendement van 107 procent. Deze hoge rendementswaarde wordt bereikt doordat in het apparaat gebruik wordt gemaakt van de condensatie van de warmtedamp in de rookgassen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Combiketel


Combiketel
Wanneer u de warm water voorziening en de centrale verwarming aan elkaar wilt koppelen, dan raden wij u aan te kiezen voor een combiketel. Het grote voordeel van een combiketel is dat deze een zeer gemakkelijke installatie kent, en het apparaat relatief weinig ruimte inneemt. Zeker bij kleinere appartementen is een combiketel dan ook een aanrader. Het nadeel is da wanneer de combiketel kapot gaat of een storing heeft, u zowel geen warm water als centrale verwarming meer heeft. Neem in zo’n geval snel contact op met onze CV-service in Alkmaar via 085 500 1379 (24 uur per dag)!

Radiator ontluchten


Radiator ontluchten
Hebt u last van getik of geborrel in de verwarmingsbuizen? Dan is het mogelijk dat u de radiatoren dient te ontluchten. Zorg ervoor dat u met het ontluchten begint bij de radiator die zich het verst van de CV-ketel af bevindt, en werk zo terug. Houdt er bovendien rekening mee dat u na het ontluchten eventueel de waterdruk in de verwarming weer bij moet vullen. Deze dient minimaal 1.5 bar te zijn. Ondervindt u problemen tijdens het ontluchten of bijvullen? Een verwarmingsmonteur uit Alkmaar kan binnen het half uur bij u op de stoep staan.

Vloerverwarming


Vloerverwarming Alkmaar
In de laatste jaren is er een toename ontstaan in het aantal vloerverwarmingen dat wij hebben geïnstalleerd. Een vloerverwarming kent dan ook diverse positieve kanten, zoals een gelijkmatigere verwarming en een gezonder leefklimaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloerverwarming? Via onze CV-service vraagt u eenvoudig meer informatie aan, of kunt u een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen van leveranciers uit Alkmaar. Ook voor de installatie of reparatie van een vloerverwarming bent u bij een verwarmingsmonteur uit ons netwerk aan het juiste adres.

HRe ketel


hre ketel installeren Alkmaar
Een HRe-ketel is een hoogrendementsketel, die hetzelfde rendement behaald als een standaard HR-ketel. Het voordeel van HRe is dat hier een motor op aardgas in zit. Deze motor werkt elektriciteit op. Uit verschillende tests is gebleken dat een HRe combiketel 65% tot 75% van het gemiddelde jaarverbruik opwekt. Hierdoor verlaagd deze verwarmingsketel uw energie flink! Gebruikt u jaarlijks meer dan 1.600 m3 aan gas? Dan is een HRe verwarmingsketel het overwegen waard, aangezien u dan voldoende stroom opwekt. Als u minder gas verbruikt, dan loont het om een standaard hoogrendementsketel te laten plaatsen.

Design radiatoren


design radiatoren
Tegenwoordig worden radiatoren steeds vaker vervangen door alternatieven, zoals vloerverwarming. Men vindt radiatoren vaak lelijk, een doorn in het oog. Daarnaast nemen de radiatoren best veel ruimte in, waardoor zij beperkt zijn in de inrichting van hun woning. Het idee van grote, witte radiatoren is echter vreselijk achterhaald. Tegenwoordig heeft u bij de aanschaf de keuze uit tal van moderne designs. In plaats van dat deze op de vloer geplaatst worden, hangt u ze aan de muur. U kunt ze zien als een kunststuk die u volledig integreert in uw inrichting.

Rookgasafvoer


rookgasafvoer onderhoud
Het is de meeste Nederlanders duidelijk dat een verwarmingsketel regelmatig gecontroleerd en onderhouden moet worden. Vaak vergeten zij daarbij de rookgasafvoer. Toch is ook het onderhoud van de afvoer van cruciaal belang: als dit niet goed werkt kan er koolmonoxide vrijkomen. Een geur-, kleur-, en smaakloze stof die dodelijk is. Laat de verwarmingsmonteur in Alkmaar daarom ook altijd uw rookgasafvoer controleren. Laat u een nieuwe combiketel plaatsen? Laat dan tegelijk een nieuwe rookgasafvoer installeren, zo weet u zeker dat uw veiligheid in huis geen gevaar loopt.

Geeft uw CV-ketel een storing aan? Of moet deze vervangen worden?

Vraag bij de verwarmingsmonteurs uit ons netwerk gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Wij helpen jaarlijks vele klanten in Alkmaar.

Spoedklus?

contact met cv-ketel experts Etebcv-ketel offerte

CV-ketel storing


CV-ketel storing
Een storing in de cv-ketel is zeer vervelend en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Er zijn enkele zaken die u zelf kunt proberen voordat u een verwarmingsmonteur uit Alkmaar inschakelt voor een reparatie. Controleer ten eerste of de waakvlam van de cv-ketel nog brandt. Is dit het geval? Probeer dan of het bijvullen van de cv-ketel of het ontluchten van de radiatoren een positief effect heeft op de werking van de verwarming. Is dit niet het geval? Dan raden wij aan een cv-service in te schakelen. De medewerkers van een dergelijke service kunnen de storing snel en vakkundig achterhalen met de juiste technieken en gereedschappen.

Ketel bijvullen


Ketel bijvullen Alkmaar
Zoals gezegd is het bijvullen van de cv-ketel één van de taken die u zelf kunt uitvoeren op het gebied van het onderhoud van de verwarming. Het bijvullen van de verwarmingsketel vereist echter wel enige preciezie. Zo mag de waterdruk (bar) in de ketel niet boven de 2.0 uitstijgen, en dient u ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk lucht in de hr-ketel komt terwijl u deze vult. Lucht in de ketel zorgt voor lucht in de radiatoren en leidingen, waardoor deze gaan borrelen of te weinig warmte afgeven. Vul het contactformulier in voor tips over het bijvullen van de ketel of professionele hulp van een verwarmingsmonteur uit Alkmaar.

Thermostaat vervangen


Thermostaat vernieuwen
In veel woningen in Alkmaar maakt men nog gebruik van een oude cv-installatie met daarbij een handbediende thermostaat. Een dergelijk thermostaat geeft enkel de temperatuur weer, terwijl modernere klokthermostaten tevens de tijd aangeven, en u de temperatuur kunt programmeren. Dit kan leiden tot grote besparingen en een verhoogd wooncomfort. Het vervangen van de thermostaat kan u in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Voor u de thermostaat gaat vervangen is het wel belangrijk of uw ketel werkt op zwakstroom of op 220Volt. Geen idee? Vraag eventueel een verwarmingsmonteur om dit te controleren.

Radiator vervangen


Radiator vervangen Alkmaar
Biedt uw huidige radiator niet voldoende warmte, en wilt u een radiator met meer capaciteit hebben? Installeer dan geen grotere radiator, maar één met een extra paneel. Dit betekent namelijk dat de aansluitingen op dezelfde plek kunnen blijven zitten. Bent u wel van plan om een ander model te installeren, dan is het noodzakelijk de leidingen te wijzigen. Maak hiervoor op voorhand een overzicht en kijk waar de leidingen het beste kunnen worden geplaatst. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in Alkmaar dient u desgewenst met alle plezier van advies. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of 085 500 1379.

CV-ketel installeren


hr-ketel installeren Alkmaar
Het installeren van verwarmingsketels is een lastige klus; niet alleen de ketel moet verplaatst worden, ook de leidingen en het expansievat moeten worden vervangen of gewijzigd. Wij raden onze klanten daarom altijd aan om voor de installatie een erkend installateur in te schakelen. Deze zal eerst het oude apparaat verwijderen en de nieuwe installeren. Vervolgens zal een verwarmingsmonteur uit ons netwerk de kranen onder de ketel en het expansievat opnieuw plaatsen. Tot slot, en dat is belangrijk voor het rendement, wordt de nieuwe ketel ingeregeld. Vraag onze verwarmingsmonteur naar de prijzen.

CV plaatsen


cv-ketel installatie
Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of er regels zijn verbonden aan het plaatsen van de CV-ketel. Dit is zeker het geval. Het is ten eerste belangrijk dat de rookgasafvoer op goede wijze kan worden aangesloten. Hierbij dient met name de aan- en afvoer zo kort mogelijk te zijn. Daarnaast zijn er eisen aan de afstand die aan de zijkant van het apparaat leeg moet blijven. Dit wisselt per cv-ketel, maar moet minimaal 15cm zijn. Daarnaast zijn er nog aanvullende regels die per apparaat wisselen. Dit zijn vaak regels uitgegeven vanuit de NEN, maar ook fabrikanten zelf kunnen aanwijzingen meegeven. Vraag onze cv-ketel specialist naar meer informatie.

CV-ketel vervangen


CV-ketel vervangen Alkmaar
Gemiddeld gezien gaan verwarmingsketels zo’n 12 tot 15 jaar mee voordat u deze dient te vervangen. Dit betekent niet dat er nooit een storing van de verwarming voorkomt, of een reparatie nodig is in deze periode, maar met goed onderhoud blijft de kwaliteit van de CV-ketel gedurende deze periode relatief hoog. Raakt uw verwarming regelmatig defect, laat dan een verwarmingsmonteur de diverse onderdelen controleren op slijtage en beschadiging. In overleg met u kan bepaald worden of het nodig is de hele ketel te vervangen, of enkel een onderdeel ervan.

Kosten CV-ketel


cv-ketel kosten
De kosten voor de aanschaf van een verwarmingsketel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn onder andere de watercapaciteit en het rendement van invloed op de aanschafprijs. Het is bij menig aanbieder uit Alkmaar tevens mogelijk om direct bij het kopen van de CV-ketel een onderhoudscontract af te sluiten. Zo bent u verzekerd van het juiste onderhoud tegen lage prijzen. Is uw budget niet groot genoeg voor het kopen van een verwarming? Overweeg dan de mogelijkheden voor het leasen en huren van een apparaat.

Europese wetgeving


Europese wetgeving
De Nederlandse en Europese wetgeving op het gebied van het energieverbruik ontwikkelt zich steeds verder. Zo is men de laatste tijd meer gaan letten op de beperking van het verbruik van fossiele brandstoffen. Eén van de gevolgen van deze nieuwe wetgeving is dat het vanaf 26 september 2015 niet meer mogelijk is om Verbeterd Rendement CV-ketels te kopen. Gaat de ketel kapot? Dan moet u een HR verwarming aanschaffen, wat waarschijnlijk een grote verbouwing van het afvoerkanaal inhoudt en naar alle waarschijnlijk ook gepaard gaat met hoge kosten.

Vermogen CV-ketel


cv-ketel vermogen
Als u een nieuwe verwarmingsketel aan gaat schaffen, dan is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen. Het vermogen zegt iets over de grootte van de ruimte die verwarmd kan worden. In een één kamer appartement is er natuurlijk minder vermogen nodig dan in een grote eengezinswoning. Ook de isolatiewaarde van het huis speelt mee. Woont u in een oud huis met enkele beglazing? Dan zal u voor de verwarming van uw huis een combiketel met een groter vermogen nodig hebben dan wanneer u in een huis woont waar alles uitstekend geïsoleerd is. Voor een woning met een inhoud van 250m3 tot 425m3 heeft u 18 kW nodig.

CV-ketel huren of kopen?


huren of kopen?
Het aanschaffen van nieuwe ketels is niet voordelig. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw verwarming kapot gaat en u per direct een nieuwe verwarmingsketel nodig heeft. Als deze aankoop niet in uw budget past is het mogelijk om een combiketel te huren. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. Het voordeel hiervan is dat u niet de eigenaar bent, dus de installatie en onderhoudskosten zitten bij de huurprijs inbegrepen. Op lange termijn is het voordeliger om zelf een nieuwe verwarmingsketel aan te schaffen. U betaalt eenmalig de kostprijs, maar u heeft daarna geen vaste maandlasten. Wilt u regelmatig onderhoud? Dan kan u hiervoor zelf een onderhoudscontract afsluiten.

Werkgebied Alkmaar

Razendsnel ter plaatse

Dankzij ons brede netwerk over het hele land kunnen wij van Eteb garanderen dat wij razendsnel ter plaatse zijn, waar u zich ook bevindt. Heeft u een storing in het systeem van de verwarming, of vermoedt u dat er een onderdeel kapot is gegaan? Aarzel dan niet om contact met de CV-service op te nemen via het telefoonnummer 085 500 1379. Of u nu laat in de avond belt, of op een zondagmiddag: wij zorgen ervoor dat er met spoed een verwarmingsmonteur naar u in Alkmaar toe komt.

Direct contact: 085 500 1379


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe CV-ketel? Hebt u behoefte aan meer informatie over het verbeterde rendement van een HR-ketel? Of wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het afsluiten van een onderhoudscontract via onze CV-service? Ook voor werkzaamheden op het gebied van riolering, dakwerken en lekkage staan wij voor u klaar. Wij dienen u graag van advies, en helpen u desgewenst aan een vrijblijvende prijsofferte. Omdat wij voortdurend onderweg zijn om onze klanten zo spoedig mogelijk van dienst te zijn, kunt u ons het beste bereiken via 085 500 1379. Wij staan voor u klaar!
contact met etebTelefonisch contact monteur Eteb