CV ketel Amsterdam

CV-ketel Amsterdam: razendsnelle 24 uursservice!

Ons netwerk bestaat uit een team van ervaren verwarmingsmonteurs. Wij zijn snel ter plaatse en hanteren scherpe tarieven. U bereikt ons 24/7 via 085 500 1379.

CV-ketel kapot?

Hoewel vrijwel elke CV-ketel gemakkelijk 15 jaar meegaat, is het mogelijk dat uw verwarming na verloop van tijd een storing vertoont. Dit kan veroorzaakt worden door slijtage van bepaalde onderdelen, zoals de warmtewisselaar of het expansievat. Het is dan ook aan te raden om bij regelmatige storingen direct contact op te nemen met een verwarmingsmonteur. Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een hoogwaardige CV-service voor een reparatie of installatie van een kapot onderdeel? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met één van de monteurs uit ons netwerk! Wij zijn regelmatig onderweg om een storing of kapot onderdeel aan een verwarming in Amsterdam te verhelpen, dus u bereikt onze CV-service het snelst via 085 500 1379. Wij zijn u graag van dienst!

Inhoud:

24 uur per dag, snelle service

Wij begrijpen dat wanneer uw CV-ketel kapot gaat, u zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een ervaren verwarmingsmonteur die de storingen kan oplossen. Daarom bieden wij u een 24uurs CV-service. Deze service betekent dat er ongeacht het uur van de dag, en de dag van de week een vakman in de omgeving van Amsterdam actief is, die binnen korte tijd bij u op de stoep kan staan. Uw HR-ketel zal direct worden nagekeken en de eventueel benodigde reparatie of achterstallige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dankzij onze 24/7 service profiteert u snel weer van een optimaal wooncomfort.

Contact per email

Wij prefereren contact per telefoon, zo kunnen wij u beter antwoord geven op uw vragen!Telefonisch contact:

contact met rioleringsbedrijf etebCV-ketel reparatie Amsterdam

Onderhoud en reparatie

Om ervoor te zorgen dat uw verwarming naar behoren blijft werken, is het van belang dat u de ketel regelmatig op de juiste wijze onderhoudt. Dit betekent onder meer dat u de buitenkant regelmatig afneemt met een vochtige doek. Daarnaast raden wij aan voor periodieke onderhoudswerkzaamheden een verwarmingsmonteur uit Amsterdam in te schakelen. Deze kan naast het grondige onderhoud tevens direct een kleine reparatie uitvoeren, waardoor u een storing kunt voorkomen. Is de installatie ondanks het juiste onderhoud toch kapot gegaan en is een reparatie niet voldoende? In de meeste gevallen kunt u dan bij de fabriek terecht voor een nieuw product op basis van garantie.

Aantrekkelijke tarieven

Wanneer u gebruik maakt van onze CV-service voor de installatie, reparatie of het onderhoud van uw verwarming, dan bent u ervan verzekerd dat dit tegen aantrekkelijke tarieven en duidelijke voorwaarden wordt uitgevoerd. Gelieerde monteurs uit Amsterdam leveren een hoogwaardige kwaliteit tegen lage prijzen. Daarnaast streven wij naar een snelle hulp bij spoed via ons 24uurs storing service, en een honderd procent klanttevredenheid. Bent u benieuwd naar de opties voor reparatie als uw HR-ketel kapot gaat? Hebt u behoefte aan een offerte voor periodiek onderhoud van uw verwarming? Neem voor vragen of een vrijblijvende prijsindicatie contact met ons op via 085 500 1379. Wij helpen u met alle plezier!

Onderhoudscontract


Onderhoudscontract verwarming
Om verzekerd te blijven van het behoud van de fabrieksgarantie raadt menig verwarmingsmonteur uit Amsterdam u aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Bij een dergelijk onderhoudscontract wordt het onderhoud van uw CV-ketel periodiek door een erkend loodgietersbedrijf uitgevoerd, en profiteert u van lagere kosten bij installatie en reparatie. Door een onderhoudscontract af te sluiten zult u een voorkomen dat uw verwarming onnodig kapot gaat, en weet u zeker dat het rendement voortdurend optimaal is, doordat de monteur deze jaarlijks bijstelt. Een ander bijkomend voordeel is dat u bespaart op de stookkosten!

Merken


CV ketel merken
Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel bij een leverancier uit Amsterdam? Meestal zal deze diverse merken aanbieden. De meest bekende merken voor CV-ketels zijn Remeha, Intergas en Ferroli. Elk merk heeft weer eigen focuspunten voor hun installaties, onze verwarmingsmonteur vertelt u graag meer. Zo bent u bij Remeha aan het juiste adres voor zeer energiezuinige ketels met een hoog rendement (HR-ketel) en lage energiekosten. Bij Ferolli kiest u eveneens voor producten waarbij grote aandacht is besteed aan duurzame klimaatoplossingen. Zij staan daarnaast voor het creëren van een zo gezond mogelijk binnenklimaat.

Hoogrendementsketel


HR-ketel Amsterdam
De laatste jaren is men steeds meer gaan werken aan zo energiezuinige mogelijke methoden voor verwarming. Natuurlijk is hierbij ook gekeken naar het rendement van de standaard CV-ketel. Uit onderzoek bleek dat deze in het beste geval een rendement opleverde van 87 procent. Door unieke technieken en alternatieve verwarmingswijzen is hierop de HR-ketel gerealiseerd. Deze HR-ketel levert tot wel 107% rendement, waardoor u zeer sterk kunt besparen op de stookkosten. Om uw HR installatie optimaal te houden, dient u deze wel van juist onderhoud te voorzien en hem jaarlijks opnieuw af te stellen.

Combiketel


Combiketel Amsterdam
Bij ons netwerk kunt u eveneens terecht voor de installatie, reparatie of het onderhoud van een combiketel. Bij een combiketel wordt zowel de warm water voorziening, als de centrale verwarming vanuit één installatie geregeld. Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals een duurzamere omgang met de beschikbare energie, lagere kosten voor installatie, en een eenvoudiger onderhoud. Nadeel van een combiketel is dat wanneer deze kapot gaat of een storing vertoont, u zowel geen warm water als verwarming meer heeft. Via een verwarmingsmonteur van onze CV-service is een dergelijke klacht echter snel verholpen.

Radiator ontluchten


Radiator ontluchten
Wilt u graag uw radiatoren ontluchten? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten vakmannen uit Amsterdam raden u aan altijd te beginnen met de radiatoren die zich het verst van de CV-ketel bevinden. Werk van beneden naar boven en eindig bij de HR-ketel zelf. Daarnaast dient u gebruik te maken van een hiervoor bedoelde ontluchtingssleutel. Zo voorkomt u onnodig drukverlies in de installatie. Kijk na het ontluchten wel even de waterdruk na, als deze te laag is dient u hem bij te vullen tot 1.5 bar. Heeft u hulp nodig omtrent het ontluchten? Neem gerust contact met ons op.

Vloerverwarming


Vloerverwarming Amsterdam
De laatste paar jaren hebben wij steeds vaker een vloerverwarming geïnstalleerd bij klanten uit Amsterdam. Een vloerverwarming kent vele voordelen, zoals een gelijkmatiger verwarmen van de woonruimte en een gezonder woonklimaat. Voor de installatie of reparatie van een vloerverwarming raden wij u aan gebruik te maken van een erkend verwarmingsmonteur via onze CV-service. Deze zal de vloerverwarming snel hebben geïnstalleerd, en voorkomt daarmee dat deze door onjuiste installatie kapot gaat. Hebt u vragen over onze CV-service, of over het onderhoud van de vloerverwarming? Wij helpen u graag.

HRe ketel


hre ketel Amsterdam
Als u in uw woning veel gebruik maakt van gas, dan is het installeren van een HRe-ketel een goed idee. Een HRe verwarmingsketel doet hetzelfde als elke ander combiketel, alleen maakt dit exemplaar gebruik van een ingebouwde heteluchtmotor op aardgas. Zo genereert een HRe verwarmingsketel elektriciteit. Hoewel het rendement hetzelfde is als dat van een standaard combiketel, is het grote voordeel dus dat u zelf elektriciteit opwekt. Op deze manier bespaart u op jaarbasis flink wat geld op uw energierekening. Uw HR-ketel draait indien nodig mee ter ondersteuning van de HRe ketel, zodat u nooit zonder warmte zal zitten.

Design radiatoren


design radiator
In deze moderne tijd wordt het plaatsen van vloerverwarming steeds populairder. Eén van de belangrijkste voordelen hiervan, is dat men geen radiatoren meer in huis heeft. Over het algemeen vindt men deze niet mooi. Toch hoeven de thermostaat en radiatoren helemaal geen doorn in het oog te zijn. Er zijn in Amsterdam tal van design radiatoren verkrijgbaar. Deze komen in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo is er voor ieder interieur een geschikte radiator te vinden. Als u contact met ons opneemt krijgt u een vrijblijvende offerte voor het installeren van de nieuwste design radiatoren.

Rookgasafvoer


rookgasafvoer
De meeste CV-ketels in Amsterdam worden regelmatig onderhouden. Maar als het gaat om veiligheid, dan is ook het onderhouden van de rookgasafvoer van belang. Er zijn vanuit de wet bepaalde eisen gesteld aan het plaatsen van een rookgasafvoer, maar na verloop van tijd moet deze, net als de verwarmingsketel, wel goed onderhouden worden. Gebeurt dat niet dan is het mogelijk dat er gevaarlijke stoffen, zoals koolmonoxide, vrijkomen. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in Amsterdam kan uw rookgasafvoer voor u controleren en indien nodig vervangen.

Geeft uw CV-ketel een storing aan? Of moet deze vervangen worden?

Vraag bij de verwarmingmonteurs uit ons netwerk gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Wij helpen jaarlijks vele klanten in Amsterdam.

Spoedklus?

contact met cv-ketel experts Etebcv-ketel offerte

CV-ketel storing


CV-ketel storing Amsterdam
Een cv-ketel gaat over het algemeen zo’n 12 tot en met 20 jaar mee. Ondanks een goed onderhoud en regelmatige controle kan het echter nog steeds voorkomen dat er een storing ontstaat. De meeste storingen worden veroorzaakt doordat de ketel moet worden bijgevuld, of doordat de radiatoren niet meer goed doorlopen. Een derde oorzaak kan een probleem met de waakvlam zijn. In een dergelijk geval moet u de verwarming opnieuw aansteken. Wanneer er een beschadiging is aan het expansievat of de warmtewisselaar dan kan er ook een storing ontstaan. Neem in dat geval contact op met een verwarmingsmonteur.

Ketel bijvullen


Ketel bijvullen
Het bijvullen van de HR-ketel kunt u eenvoudig en snel zelf uitvoeren. Hiervoor moet u gebruik maken van een vulslang en eventueel een trechter om problemen te voorkomen. Schakel voordat u begint met het bijvullen altijd eerst de kachel uit, en wacht totdat de verwarming is afgekoeld. Vervolgens moet u de vulslan aansluiten op de waterkraan en vulkraan. Zet eerst de waterkraan open totdat de slang gevuld is. Pas daarna mag de vulkraan open. Dit doet u om lucht in de ketel te voorkomen. Als u de verwarming hebt bijgevuld adviseren wij bovendien om nog even de radiatoren te ontluchten voor een optimaal resultaat.

Thermostaat vervangen


Thermostaat vervangen
U heeft tegenwoordig de keuze uit diverse soorten thermostaten. Vergeleken met een traditionele thermostaat beschikken ze over een groot aantal functies. Zo bestaan er tegenwoordig modellen waarbij u de thermostaat op afstand kunt bedienen, of deze zelfs kan koppelen aan een volledig domotica systeem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een thermostaat bij u thuis in Amsterdam? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cv-service via het webformulier of 085 500 1379. Wij helpen u met alle plezier aan meer informatie, vrijblijvende prijsindicaties, of zorgen voor praktische ondersteuning.

Radiator vervangen


Radiator vervangen
Wanneer de radiator weinig warmte afgeeft, en ontluchten geen oplossing vormt, dan kan het noodzakelijk zijn om de radiator te vervangen. Wilt u nieuwe radiatoren? Deze zijn in vele soorten en maten te leveren door professionals uit Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor kunstradiatoren: dit zijn radiators die er niet uitzien als radiator maar als houten plankjes, een papieren kunstwerk of een andere stijlvolle vormgeving hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor het vervangen van een radiator? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij sturen u met alle plezier een vrijblijvende offerte toe. Bij spoed kunt u ons bellen op: 085 500 1379.

CV-ketel installeren


cv-ketel installeren Amsterdam
Het installeren van een nieuwe cv-ketel vraagt nauwkeurigheid en vakkundigheid. Wij adviseren daarom altijd om deze klus door een ervaren verwarmingsmonteur uit te laten voeren. De verwarmingsmonteur zal ten eerste de oude cv-ketel verwijderen en vervolgens de nieuwe plaatsen. Daarna worden tevens de kranen en het expansievat vervangen, zodat u zeker weet dat er geen storingen ontstaan. Tot slot zal de cv-ketel specialist uit Amsterdam het apparaat inregelen en afstellen. Dit is een vaak vergeten, maar zeer belangrijk onderdeel: door een juiste afstelling is het mogelijk aanzienlijk op de stookkosten te besparen. Vraag ook bij reparatie en onderhoud altijd om het afstellen van het apparaat.

CV plaatsen


cv-ketel plaatsen
Het plaatsen van een CV-ketel is aan een aantal voorwaarden verbonden, zodat er altijd een veilige situatie bestaat. Bij de plaatsing is het name belangrijk om te letten op de rookgasafvoer: hiervan moeten de inlaat en uitlaat zo kort mogelijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat om het apparaat heen voldoende werkruimte is. Dit betekent dat aan beide zijden van de ketel nog minimaal 15 centimeter ruimte moet zijn. Een derde voorwaarde is dat de verwarmingsketel niet in zeer vochtige ruimtes hangt, en is voldoende luchttoevoer noodzakelijk. Een specialist uit ons netwerk in Amsterdam kan u hierover van meer informatie voorzien zodat uw van te voren weet in welke ruimte uw ketel geschikt kan hangen.

CV-ketel vervangen


CV-ketel vervangen
Wanneer uw verwarming regelmatig in storing raakt, dan kan het zijn dat het nodig is om enkele onderdelen van het apparaat te vervangen. Zo is soms een nieuwe warmtewisselaar nodig, of kan een leiding beschadigen of slijten. Een verwarmingsmonteur uit Amsterdam kan bij u langs komen om te kijken of het voldoende is een dergelijk onderdeel te vervangen, of dat het nodig is om de hele ketel te vervangen. Meestal is de verwarmingsketel eens in de 12 jaar aan vervanging toe, wanneer u van een optimaal rendement gegarandeerd wilt zijn.

Kosten CV-ketel


kosten cv-ketel Amsterdam
Hoe hoog de kosten worden voor een nieuwe CV-ketel hangt af van diverse factoren. Zo kunt u bij menig CV-service uit Amsterdam terecht voor zowel het huren als leasen en kopen van een CV-ketel. Gekeken naar de kosten op de lange termijn dan is natuurlijk het kopen van een verwarming de meest goedkope oplossing. Bent u echter van plan om binnen korte tijd weer verder te verhuizen? Kies dan voor een gehuurd apparaat, u bent dan bovendien niet verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties die in de toekomst wellicht nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Europese wetgeving


Europese wetgeving cv-ketel
De laatste tijd is er steeds meer aandacht voor het milieu, onder andere gericht op het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen. Daarom is het vanaf 26 september 2015 niet meer mogelijk om een Verbeterd Rendement CV-ketel te kopen in Europa. Hoewel dit geen directe problemen oplevert, is het voor bewoners van huizen met een ingemetselde rookgasafvoer of een CLV systeem opletten bij de aanschaf van een nieuwe verwarming. Zij zullen rekening moeten houden met een noodzakelijk verbouwing voor de aansluiting van een HR-ketel.

Vermogen CV-ketel


vermogen cv-ketel
Elke verwarmingsketel heeft zo zijn eigen vermogen. Dit vermogen is bepalend voor de verwarming van de ruimtes, daarom is het belangrijk dat u een verwarmingsketel laat installeren die voldoende vermogen heeft. Welk vermogen u nodig heeft voor de verwarming van uw complete woning is niet alleen afhankelijk van de inhoud van het huis, maar ook van de isolatiewaarde. Een woning die slecht geïsoleerd is heeft uiteraard meer vermogen nodig dan een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning. Voor een huis met een inhoud van 425m3 tot 625m3 heeft een vermogen nodig van 24 kW. Weet u niet zeker of uw CV-ketel over voldoende vermogen beschikt? Vraag dan een verwarmingsmonteur om advies.

CV-ketel huren of kopen?


cv ketel huren of kopen
Is uw oude model kapot maar heeft u hier op dit moment geen budget voor een nieuwe verwarmingsketel? Het is mogelijk om in Amsterdam een CV-ketel te huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Hier zit over het algemeen het plaatsen en installeren bij inbegrepen. Omdat u niet de eigenaar bent van de combiketel, zit ook periodiek onderhoud inbegrepen bij de prijs. Hoewel het huren van een verwarmingsketel een goede oplossing is, is het voordeliger om zelf een nieuwe ketel aan te schaffen. U betaalt eenmalig een aanschafbedrag, maar u heeft daarna geen extra maandlasten meer.

Werkgebied Amsterdam

Razendsnel ter plaatse

Wanneer uw verwarming niet naar behoren werkt, dan is het zaak om zo snel mogelijk een verwarmingsmonteur te bellen. Wanneer u via onze CV-service om hulp vraagt, dan garanderen wij dat er binnen het half uur iemand bij u in Amsterdam voor de deur kan staan. Deze service kunnen wij u verzekeren doordat er dankzij ons brede netwerk altijd een verwarmingsmonteur in de regio van Amsterdam actief is. Ongeacht het tijdstip of de dag, wij staan voor u klaar!

Direct contact: 085 500 1379


Bent u op zoek naar een nieuwe verwarming? Heeft u vragen over de verschillen tussen een CV en HR-ketel, of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het aanschaffen van convectoren in plaats van radiatoren? Een van de monteurs in ons netwerk kan u snel van de juiste informatie voorzien. Daar wij regelmatig onderweg zijn om een kapot onderdeel te vervangen of een storing te verhelpen zijn wij het beste bereikbaar via 085 500 1379. Ook bij dak problemen of op het gebied van rioolservice en lekkage staan wij voor u paraat. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn in Amsterdam!
contact met etebTelefonisch contact monteur Eteb