CV ketel Den Haag

CV-ketel Den Haag: razendsnelle 24 uursservice!

Eteb werkt met een team van ervaren verwarmingsmonteurs. Wij zijn snel ter plaatse en hanteren scherpe tarieven. U bereikt ons 24/7 via 085 500 9977.

CV-ketel kapot?

Voor een comfortabele woonomgeving is een goed werkende CV echt noodzakelijk. Als uw CV, VR of HR-ketel regelmatig een storing geeft of kapot gaat dan is het belangrijk dat er eens een uitgebreide reparatie wordt uitgevoerd door een ervaren verwarmingsmonteur uit Den Haag. Geeft uw CV regelmatig een storing en bent u daarom op zoek naar een verwarmingsmonteur? Of wilt u uw verwarmingsketel vervangen met een HR-ketel? Ook als een onderhoudscontract wilt afsluiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een netwerk van installateurs en bieden onze CV-service aan door heel Nederland, ook in Den Haag. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat!

Inhoud:

24 uur per dag, snelle service

Als uw CV kapot gaat is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een reparatie plaatsvindt, zeker in de koude wintermaanden. Dankzij ons landelijk dekkende netwerk kunnen wij u een 24/7 CV-service bieden. Dat houdt in dat u ons bij een storing 24 uur per dag kunt bereiken, zodat u zo snel mogelijk weer geniet van een optimaal wooncomfort. Ook op zon- of feestdagen! Alle specialisten die zich bij onze CV-service hebben aangesloten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en prijs zodat u gegarandeerd de beste service ontvangt. Daarbij betaalt u geen hoge voorrijdkosten omdat de verwarmingsmonteur altijd uit de buurt van Den Haag komt. Zoekt u direct een verwarmingsmonteur uit Den Haag voor een reparatie? Bel dan naar 085 500 9977 voor direct contact.

Contact per email

Wij prefereren contact per telefoon, zo kunnen wij u beter antwoord geven op uw vragen!Telefonisch contact:

contact met verwarmingsmonteur EtebEteb CV-ketel installatie Den Haag

Onderhoud en reparatie

Het is mogelijk een verwarmingsmonteur uit Den Haag in te schakelen voor het installeren van de nieuwe CV, maar onze CV-service gaat verder dan enkel de installatie. Zij regelen ook het onderhoud en voeren, indien noodzakelijk, een reparatie uit zodat het snel weer naar behoren werkt. Dankzij periodiek onderhoud zorgt u ervoor dat uw CV-ketel langer mee gaat. U verkleint de kans op storingen, maar ook de kans dat de verwarmingsketel kapot gaat. Het onderhoud is gedeeltelijk zelf uit te voeren, zoals het bijvullen en ontluchten. Groter onderhoud, zoals een reparatie aan het expansievat of de warmtewisselaar kan u beter overlaten aan een verwarmingsmonteur die aangesloten is bij onze CV-service in Den Haag.

Aantrekkelijke tarieven

Alle verwarmingsmonteurs die zich bij onze CV-service aansluiten, worden geselecteerd op prijs en kwaliteit. Dat houdt in dat wij u de scherpste tarieven kunnen bieden, zonder dat u daarbij op kwaliteit hoeft in te leveren. U staat met onze CV-service nooit voor verrassingen. Als u middels ons contactformulier een vrijblijvende offerte aanvraagt weet u exact waar u aan toe bent en wat de reparatie of het onderhoud u gaat kosten.

Onderhoudscontract


cv onderhoud Den Haag
Om het beste uit uw verwarmingsketel te halen, raden de monteurs uit ons netwerk aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Bij deze CV-service wordt er periodiek onderhoud uitgevoerd, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Dankzij het periodieke onderhoud is de kans op een storing aanzienlijk kleiner en zal hij minder snel kapot gaan. Zo bespaart u de kosten voor een eventuele reparatie. Bent u benieuwd naar de kosten van een dergelijk onderhoudscontract in Den Haag? Vul dan ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Merken


merken cv-ketels
Als u zich gaat oriënteren op een nieuwe verwarmingsketel zult u al snel ontdekken dat er een wereld aan mogelijkheden is. Gelukkig maar, want voor elke situatie is een andere type het meest geschikt. De monteurs uit ons netwerk werken met tal van kwalitatief goede merken, zodat u alle keuze heeft. Een aantal voorbeelden van bekende merken zijn ATAG, Nefit, Vaillant en Bosch. Welk model het meest geschikt is voor uw situatie is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Vraag via onze CV-service een verwarmingsexpert in Den Haag om een persoonlijk advies.

Hoogrendementsketel


hr-ketel Den Haag
Als u op dit moment nog gebruik maakt van een verouderde VR-ketel, dan kan het geen kwaad om eens onderzoek te doen naar het plaatsen van een hoogrendement (HR) ketel. Een HR-ketel haalt een rendement van boven de 100%. Dat komt omdat dit model ook de restwarmte gebruikt, die bij oudere ketels via de schoorsteen naar buiten verdwijnt. Als u een HR-ketel laat installeren, dan bespaart u toch al snel 10% tot 20% van de jaarlijkse stookkosten! Een HR-ketel gaat gemiddeld 10 tot 12 jaar mee.

Combiketel


combiketel installeren Den Haag
Bij oudere woningen is er sprake van een aparte boiler en CV-ketel. Een combiketel combineert deze twee apparaten. Waar oudere ketels enkel het huis konden verwarmen, levert een combiketel daarnaast ook warm water. Dit scheelt u in de aanschafprijs, maar een combiketel behaalt ook een hoger rendement en is een stuk zuiniger, waardoor u ook op uw stookkosten bespaart. Tot slot heeft u nog maar één installatie waar onderhoud op uitgevoerd moet worden, zodat u ook kosten op het onderhoud bespaart.

Radiator ontluchten


radiator ontluchten Den Haag
Bepaald onderhoud zal u door een verwarmingsmonteur moeten laten uitvoeren, maar u kan een aantal aspecten van het onderhoud zelf eenvoudig regelen. Het ontluchten van de verwarming, bijvoorbeeld. Door dit jaarlijks te herhalen profiteert u van een betere werking van de radiatoren. Draai de thermostaat omlaag en start met de radiator die het verst van de CV-ketel af staat, en werk de radiatoren richting de CV-ketel af. Draai met een ontluchtingssleutel de radiator open tot zodat de lucht ontsnapt. Zodra er water uit komt, draait u hem weer dicht.

Vloerverwarming


vloerverwarming installatie Den Haag
Vloerverwarming wordt in Den Haag steeds populairder. U heeft geen last meer van die ouderwetse radiator, zodat u meer leefruimte overhoudt. Een ander voordeel is dat de vloerverwarming de temperatuur in uw woning constant houdt. Als u ’s ochtends beneden komt is de temperatuur in uw woning nog steeds aangenaam en hoeft u geen thermostaat omhoog te zetten. Ook wordt de ruimte erg gelijkmatig verwarmd, in tegenstelling tot verwarming middels een radiator. Hierdoor woont u aangenamer en zal uw woning in waarde stijgen.

HRe ketel


hre ketel plaatsen Den Haag
Naast een standaard HR-ketel, kan u ook een HRe verwarmingsketel aanschaffen. Het grote verschil zit hem in de motor op aardgas, die deze ketel heeft. Hiermee wekt dit model elektriciteit op. Op deze manier bespaart u op jaarbasis tot bijna de helft van uw elektriciteitrekening! Omdat de motor in de HRe ketel op aardgas loopt zal uw gasverbruik wel wat stijgen, maar dit valt in het niets vergeleken met de winst die er te behalen valt. Wel ligt de aankoopprijs een stuk hoger, waardoor het langer duurt voordat u de HRe ketel terugverdiend heeft.

Design radiatoren


design radiator installatie
Als u liever geen ouderwetse radiatoren in uw woonkamer heeft staan, dan is het aanleggen van vloerverwarming zeker niet uw enige optie. Tegenwoordig zijn er tal van design radiatoren verkrijgbaar. Omdat u kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en maten bepaalt u zelf welk model het best bij uw interieur past. Een design radiator is daarom een echte eyecatcher in uw woonkamer. Doordat design radiatoren een stuk kleiner zijn en minder ruimte in beslag nemen, verliest u tevens nauwelijks leefruimte. Een verwarmingsexpert uit Den Haag kan u meer vertellen over alle mogelijkheden.

Rookgasafvoer


reparatie rookgasafvoer
Het belang van een goed werkende CV-ketel is algemeen bekend, maar het belang van een goede rookgasafvoer wordt in Den Haag nog wel eens onderschat. De rookgasafvoer voert alle gevaarlijke stoffen af naar buiten, als deze defect is kunnen deze stoffen, zoals koolmonoxide, in uw woning belanden. Dit levert levensgevaarlijke situaties op en daarom is het belangrijk dat u ook de afvoer regelmatig laat controleren. Als u een onderhoudscontract afsluit bij een verwarmingsmonteur uit ons netwerk weet u zeker dat ook de afvoer regelmatig onderhouden wordt. Vervangt u de CV-ketel? Vervang de afvoer dan ook.

Geeft uw CV-ketel een storing aan? Of moet deze vervangen worden?

Vraag bij een verwarmingsmonteur uit ons netwerk gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Wij helpen jaarlijks vele klanten in Den Haag.

Spoedklus?

contact met cv-ketel experts Etebcv-ketel offerte

CV-ketel storing


verwarmingsmonteur Den Haag voor storing
Het gebeurt iedereen wel eens dat de verwarmingsketel een storing aangeeft. Een storing is niet direct een probleem waarvoor u een verwarmingsmonteur hoeft in te schakelen. In eerste instantie mag u proberen de combiketel te resetten. Sommige modellen hebben hier een speciale knop voor, maar u kan ook de stroom eraf halen. Trek de stekker eruit en wacht een halve minuut alvorens u deze weer in het stopcontact plaatst. Ligt de waterdruk niet tussen de 1,5 en 2 bar? Dan zult u de CV-ketel moeten ontluchten of bijvullen.

Ketel bijvullen


cv-ketel bijvullen
Als de waterdruk te laag is, zal de ketel uitvallen. U kunt in dat geval zelf de verwarming bijvullen. Laat de centrale verwarming eerst afkoelen, zet de thermostaat omlaag en wacht een kwartier voordat u aan het werk gaat. Bij analoge ketels moet u de stekker uit het stopcontact trekken. Vul vervolgens een slang met de waterkraan bij de CV installatie en zet de kraan uit voordat u de CV-ketel vult. Sluit de vulslang dan aan op de vulkraan en wacht tot de druk 1,5 tot 2 bar is.

Thermostaat vervangen


thermostaat van verwarming vervangen
De kans is groot dat u in uw woning nog steeds gebruik maakt van een ouderwetse handbediende thermostaat. Deze werkt prima, maar er bestaan modernere alternatieven. Neem de slimme thermostaat. Dit is over het algemeen een apparaat met touchscreen, dat u op een bepaalde tijd kunt instellen. Zo slaat uw thermostaat aan nog voordat u uit bed bent gestapt en is uw woning al warm zodra u thuis bent van werk! Het installeren van een nieuwe thermostaat is relatief eenvoudig en kan u met de juiste handleiding prima zelf uitvoeren.

Radiator vervangen


radiatoren vervangen
Er zijn een aantal redenen waarom u uw radiatoren zou willen vervangen. Bijvoorbeeld als deze kapot is, of verouderd. Maar ook als u uw ouderwetse radiatoren wilt vervangen met luxe design radiatoren die beter bij uw inrichting passen. Ook het vervangen van de verwarming is een klus die voor de ervaren klusser relatief eenvoudig uit te voeren is. Schakel eerst de centrale verwarming uit en tap al het water af. Daarna kunt u de oude radiatoren verwijderen en het nieuwe model plaatsen.

CV-ketel installeren


installatie cv-ketel
De installatie van verwarmingsketels is niet een klus die u even uitvoert. U moet niet alleen de centrale verwarming zelf vervangen, maar ook aansluiten op de juiste leidingen. Dan moet het expansievat en de rookgasafvoer ook nog vervangen worden. Daarom raden wij u aan een erkend verwarmingsmonteur uit ons netwerk in Den Haag in te schakelen. Niet alleen bent u verzekerd van een soepele installatie, maar u weet ook zeker dat u de centrale verwarming volgens Nederlandse richtlijnen laat plaatsen. Vul ons contactformulier in voor een offerte op maat.

CV plaatsen


ketel plaatsen
De verwarmingsmonteurs die aangesloten zijn bij onze CV-service verzorgen niet alleen het onderhoud aan de verwarmingsketel, maar zij plaatsen ook veel modellen. Zij hebben ervaring in het installeren van verschillende merken en zijn bekend met de regels die daaraan verbonden zijn. Zo is het erg belangrijk dat de afvoer op de juiste wijze gereguleerd wordt en moet er om de verwarmingsketel voldoende ruimte overblijven om een eventuele reparatie uit te voeren. Elk merk moet anders geplaatst worden, maar dankzij de ruimte ervaring van de monteurs uit ons netwerk in Den Haag kost dit hen geen enkele moeite.

CV-ketel vervangen


CV-ketel kapot Den Haag
Over het algemeen hebben ketels een levensduur van 12 tot 15 jaar. Het kan natuurlijk gebeuren dat de hij eerder al kapot gaat, of dat de verwarming na verloop van tijd niet meer optimaal werkt. Dan is het vervangen van de combiketel de beste optie. Hiermee verhoogt u het rendement van de centrale verwarming, maar ook de waarde van uw woning! Tot slot bespaart u jaarlijks op uw energierekening. Als u nu nog gebruik maakt van een VR-ketel, dan is het geen slecht idee om uw centrale verwarming te vervangen al voordat deze kapot gaat.

Kosten CV-ketel


kosten cv-ketel Den Haag
De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is niet erg voordelig, maar doordat u met een hoogrendementsketel gaat besparen op uw energierekening is het een investering die zich na verloop van tijd weer terug verdient. Welke prijs u gaat betalen is onder meer afhankelijk van het type, het merk en de comfort waarde. Voor een HR-ketel kunt u een prijs tussen de €1.000,- en €2.600,- verwachten. Voor een HRe-ketel betaalt u ongeveer €11.000,-. Ongeveer 40% van de kosten wordt opgemaakt door de kosten van de installatie. Heeft u een klein budget? Dan kan u wellicht de verwarmingsketel huren.

Europese wetgeving


Europese wetgeving cv-ketel
Eind 2015 is de Europese Wetgeving omtrent het verbruik van fossiele brandstoffen aangepast. U bent sindsdien bij de aanschaf van een nieuwe centrale verwarming verplicht een verwarmingsketel te installeren met een energielabel van B of hoger. Dit houdt in dat VR-ketels, die het energielabel C hebben, van de markt verdwenen zijn. In veel oudere woningen en appartementen worden op dit moment nog wel VR-ketels gebruikt. Zodra deze aan vervanging toe zijn moeten bewoners dus een HR-ketel plaatsen. Omdat een hoogrendementsketel niet aangesloten kan worden op de aan- en afvoer van een VR verwarmingsketel zal uiteindelijk een flinke verbouwing plaats moeten vinden.

Vermogen CV-ketel


vermogen van cv-ketel
Voor een klein appartement heeft u een ander type verwarming nodig dan in een grote vrijstaande woning. Het is daarom maar goed dat er zo veel keuze is. Elke installatie heeft een ander vermogen. Het vermogen van een verwarmingsketel zegt iets over de ruimte die de verwarming kan opwarmen. Welk vermogen u nodig heeft in uw woning hangt van een aantal aspecten af. Natuurlijk het type woning, maar ook de inhoud van het huis en het bouwjaar. Het bouwjaar zegt namelijk iets over de isolatiewaarde van de woning. Een woning met een inhoud van 400m3 heeft ongeveer 18 kW vermogen nodig. Een verwarmingsmonteur uit Den Haag kan u hierover adviseren.

CV-ketel huren of kopen?


ketel huren of kopen?
De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is, zoals eerder geschreven, een flinke investering. Hoewel deze investering zichzelf terugverdiend, gaat het toch om een flink bedrag dat u voor de installatie moet neerleggen. Als u hier geen budget voor heeft of als u binnenkort gaat verhuizen en deze investering niet ziet zitten, dan is het tevens mogelijk om de CV installatie te huren. Hierbij betaalt u slechts een vast bedrag per maand. De onderhoudskosten en de kosten voor de installatie zitten hierbij inbegrepen. Op lange termijn is het echter goedkoper om zelf een nieuwe combiketel aan te schaffen.

Werkgebied Den Haag

Razendsnel ter plaatse

Als uw verwarming kapot is of een storing geeft is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een monteur langs komt voor een reparatie, zeker in de koude wintermaanden. Ons CV-service werkt met monteurs uit heel Nederland, ook uit Den Haag. Daardoor kan er op elk moment van de dag al snel iemand bij u voor de deur staan. Is de dichtstbijzijnde monteur elders bezig met een reparatie? Dan sturen wij de verwarmingsmonteur die het dichtst bij u in de buurt is.

Direct contact: 085 500 9977


Bij sommige storingen is het van belang dat deze zo snel mogelijk gerepareerd worden. In dat geval is het handig om direct contact te krijgen met een verwarmingsmonteur uit Den Haag. Bel in dat geval met 085 500 9977, zodat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Bent u geïnteresseerd in een installatie of onderhoudscontract? Dan kunt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen, zo weet u zeker waar u aan toe bent. Vul dan ons contactformulier in. Ook op het gebied van rioolservice, dakdekker, lekkage en loodgieterswerken staan wij paraat.
contact met etebTelefonisch contact cv-service