Cv-ketel installatie & onderhoud Dongen

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel nu: 085 500 9979!

Nu bereikbaar!


cv-ketel Dongen

Cv-ketel Dongen

De cv-ketel zorgt ervoor dat u comfortabel kun wonen door te zorgen voor verwarming en vaak ook voor warm water. Daarom wordt de ketel ook vaak het hart van een huis genoemd. Bent u op zoek naar een monteur voor een reparatie of cv-ketel onderhoud in Dongen?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel een aantrekkelijk offerte van een cv-ketel installateur bij jou uit de buurt. Het is in Nederland altijd verplicht om een erkende installateur in te schakelen wegens het gevaar op koolmonoxidelekken, dat groot wordt bij een onjuiste afstelling van een ketel. Via onze gratis offerteservice vindt u altijd een betaalbare vakman!

Hebt u last van een storing en wilt u dat uw cv-ketel snel weer gemaakt wordt? Bel dan naar 085 500 9979 en komt direct in contact met een verwarmingsmonteur uit de buurt. U wordt snel geholpen, zodat u niet lang zonder verwarming en/of warm water zit!

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend!
  Gratis – Vrijblijvend

  Cv-ketel storing Dongen: wat te doen?

  Een cv-ketel storing komt altijd op een ongelegen moment, want het is altijd vervelend om zonder warmt water te zitten. Bovendien is verwarming in de koude maanden een eerste levensbehoefte. Dat is dan ook waar u een storing het snelst aan herkent: geen warm water hebben en de verwarming valt uit. Wat doet u bij een storing?

  • Kijk of de cv-ketel aan staat en of de stekker van de ketel in het stopcontact zit.
  • Controleer of de gaskraan open staat.
  • Kijk of er voldoende waterdruk in de ketel lis (1,5 tot 2 bar).
  • Check of alle radiatoren open staan.

  Klopt al het bovenstaande? Dan is het tijd om een monteur in te schakelen. Bel naar 085 500 9979 en u komt direct in contact met een installateur uit de buurt. Bij een cv-ketel storing staat deze met spoed voor uw deur!

  Bel nu 085 500 9979

  Nu bereikbaar!

  Problemen met een cv-ketel ontstaan bijvoorbeeld door een storing of door een lekkende radiator. Ook een defect in de vloerverwarming kan een probleem opleveren. Schakel een cv-monteur in voor een snelle detectie en reparatie.

  cv monteur

  Wat kost een cv-monteur?

  De kosten van een verwarmingsinstallateur worden per uur berekend en liggen gemiddeld tussen de €30,- en €40,- per uur. De exacte prijs per uur is afhankelijk van de mate van ervaring van uw monteur en het soort bedrijf dat u inschakelt.

  Een ZZP-er verwarmingsmonteur is vaak goedkoper per uur dan een vakman van een groter installatiebedrijf. Bij ingewikkeld installatiewerk schakelt u echter het beste een monteur van een installatiebedrijf in.

  Uurtarief cv-ketel monteur

  €30,- tot €40,-

  (Gebaseerd op gemiddelde tarieven.)

  Laag tarief
  €30,- per uur

  Zzp’er
  Eenvoudig onderhoud

  Hoog tarief
  €40,- per uur

  Mkb’er
  Ingewikkeld installatiewerk

  Gratis offerte ontvangen!

  In sommige gevallen hanteren installateurs een meerprijs op hun uurloon. Wanneer doen ze dat? Wanneer er sprake is van spoed of bij een storing in het weekend moet u rekening houden met hogere tarieven.

  Wilt u zeker weten dat u een goede en een betaalbare vakman inschakelt? Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte! U hoeft niet verder te zoeken en u vindt altijd een goede cv-ketel installateur!

  Wat doet een cv-monteur?

  De werkzaamheden van cv-ketel installateurs houden veel meer in dan enkel het oplossen van storingen aan cv-ketels. Wat doet een verwarmingsmonteur?

  • Cv-ketel onderhoud
  • Kapotte ketels repareren
  • Het vervangen van uw verwarmingsketel
  • Cv-ketels installeren
  • Nieuwe ketels kopen en aansluiten
  • Informatie en advies geven over verschillende soorten ketels

  Hieronder leest u alles over deze werkzaamheden en vindt u ook handige prijsinformatie!

  Wilt u meer weten? Op deze pagina leest u alles over deze werkzaamheden en met welke kosten u ongeveer rekening moet houden!

  cv-ketel reparatie

  Cv-ketel onderhoud Dongen

  Cv-ketel onderhoud is één van de belangrijkste taken van verwarmingsmonteurs. Goed onderhoud zorgt er namelijk voor dat de installatie goed werkt en dat het zo lang mogelijk meegaat. Hoe vaak is onderhoud nodig? Een cv-ketel heeft ieder jaar of iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig. Hoe vaak precies is afhankelijk van het type en model van uw ketel.

  Wat doet een monteur bij cv-onderhoud in Dongen?

  Het komt erop neer dat de monteur kijkt of alle onderdelen nog goed werken. Hij voert daarnaast enkele metingen uit, zoals de gasafvoer op giftige stoffen en de tapwatertemperatuur. Na de onderhoudsbeurt ontvangt u een rapport met alle bevindingen.

  Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, worden eventuele gebreken opgespoord voordat ze onnodige storingen veroorzaken. Daarom sluiten de meeste mensen een cv-ketel onderhoudscontract af. Voor een vast bedrag per jaar wordt alle onderhoud op het juiste moment uitgevoerd. Heeft u cv onderhoud nodig? Ontvang een gratis offerte!

  Wat kost cv onderhoud?

  De kosten van cv-ketel onderhoud in Dongen liggen gemiddeld tussen de €70,- en €80,- voor een lossen onderhoudsbeurt. Bij dit bedrag zijn voorrijkosten en arbeidsloon inbegrepen. Moet er een onderdeel vervangen worden? Dan moet u met een meerprijs rekening houden.

  De meeste mensen kiezen voor een onderhoudsabonnement. Voor een bedrag tussen den €50,- en €90,- per jaar voert de verwarmingsinstallateur al het nodige onderhoud uit. Met een uitgebreider all-in contract zijn de kosten voor reparaties ook inbegrepen. Bovendien staat de monteur 24/7 voor uw klaar, mocht er toch een storing op treden. Een all-in contract kost ongeveer €130,- tot €175,- per jaar. Ontvang een gratis offerte!

  Onderhoud cv-ketel: kosten 2021

  Soort onderhoud Gemiddelde kosten* Toelichting
  Eenmalig €70,- tot €90,- – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Geen materiaalkosten
  Onderhoudscontract €50,- tot €90,- per jaar – 2-jaarlijkse controle
  – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Geen materiaalkosten
  Servicecontract €70,- tot €130,- per jaar – 1-dagservice
  – 2-jaarlijkse controle
  – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Gedeeltelijke materiaalkosten
  All-in contract €130,- tot €175,- per jaar – 1-dagservice
  – 2-jaarlijkse controle
  – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Inclusief alle materiaalkosten
  – 24/7 bereikbaar

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten incl. btw. Vraag een gratis offerte aan voor een exacte berekening.

  Hoe vaak is cv-ketel onderhoud nodig?

  De meeste ketels hebben een keer per twee jaar een onderhoudsbeurt nodig. Hoe vaak u precies onderhoud moet laten plegen, is afhankelijk van het merk en het type ketel. Oudere ketels hebben vaak meer onderhoud nodig, meestal één keer per jaar.

  Met een onderhoudsabonnement hoeft u zelf niet om het onderhoud te denken. Wanneer het tijd is voor een beurt, neemt de installateur contact met u op om een afspraak te maken.

  Goed onderhoud is ontzettend belangrijk voor een goed werkende ketel. Bovendien werkt de ketel dan zo energiezuinig mogelijk en verlengt u de levensduur!

  Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk en energiezuinig mogelijk werkt. Bovendien verlengt u de levensduur met regelmatig onderhoud. Eventuele gebreken worden tijdig opgespoord voordat ze vervelende storingen veroorzaken.

  Handige informatie over onderhoud dat u zelf kunt doen:
  Cv-ketel bijvullen
  Verwarming ontluchten: stappenplan
  Cv-ketel ontluchten

  Betaalbare vakman gezocht voor cv-ketel onderhoud in Dongen?

  Zoek niet verder en vraag een gratis offerte aan!

  Gratis offerte ontvangen!

  Cv-ketel reparatie Dongen

  Ook al laat u uw cv-ketel regelmatig onderhouden, het is altijd mogelijk dat er een storing optreedt. Als er iets kapot is aan uw ketel is het nodig om zo snel mogelijk een verwarmingsmonteur in te schakelen. Het is belangrijk dat u zelf nooit aan uw ketel gaat klussen, want een verkeerd afgestelde ketel kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

  Wanneer is een reparatie nodig?

  Meestal merkt u dat u geen warm water meer hebt of dat de verwarming uitvalt. Soms maakt de ketel ook een geluid dat u nog niet eerder gehoord hebt. De ketel geeft dan vaak ook zelf een storing aan. Probeer het op te lossen door de ketel bij te vullen, te ontluchten en te resetten. Als dat niet helpt, schakel u een vakman in voor de cv-ketel reparatie.

  Wat zijn veelvoorkomende reparaties?

  • Het vervangen van de 3 weg klep. Deze klep zorgt ervoor dat warm water of naar de radiatoren gaat of naar een warmwaterkraan in huis. Dit onderdeel is vaak niet te repareren en wordt bij een storing vervangen.
  • Het vervangen van de 3 weg motor. De motor die de 3 weg klep aanvoert kan ook kapot zijn. In dat geval is het mogelijk om enkel de motor te vervangen.
  • Een nieuw expansievat plaatsen. In het expansievat worden drukverschillen opgevangen die normaal gesproken in verwarmingsinstallaties optreden. Een defect zorgt ervoor dat het hele vat vervangen moet worden.

  Cv-ketel repareren: wat kost het?

  De kosten van een cv-ketel reparatie in Dongen zijn afhankelijk van wat u laat repareren. Een nieuw expansievat is bijvoorbeeld niet duur, maar de kosten zitten vooral in het arbeidsloon van de installateur. De totaalprijs voor een nieuw expansievat plaatsen ligt tussen de €180,- en €250,-.

  Zit het probleem bij de 3 weg klep? Het plaatsen van een nieuwe 3 weg klep kost ongeveer tussen de €113,- en €160,-. Een nieuwe 3 weg motor laat u installeren voor een prijs tussen de €138,- en €175,- in totaal.

  In de volgende prijstabel vindt u meer handige prijsinformatie van de meest voorkomende cv-ketel reparaties.

  Cv-ketel reparatie: kosten 2021

  Onderdeel Gemiddelde kosten* Hoe lang duurt het?
  Expansievat vervangen Onderdelen €30,-
  Arbeidsloon €110,- tot €140,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €180,- tot €250,-
  2 uren
  Geen warm water meer Arbeidsloon €55,- tot €70,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €95,- tot €150,-
  1 uur
  3-weg-klep vervangen Onderdelen €45,-
  Arbeidsloon €28,- tot €35,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €113,- tot €160,-
  0,5 uur
  3-weg-motor vervangen Arbeidsloon €28,- tot €35,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €128,- tot €175,-
  0,5 uur

  *Let op: dit zijn richtprijzen. Vraag een gratis offerte aan, geheel vrijblijvend.

  Cv-ketel vervangen Dongen

  Wanneer uw cv-ketel al wat ouder is en u vaker last van storingen krijg, is het verstandig om uw cv-ketel te vervangen in Dongen.

  Wanneer cv-ketel vervangen?

  Een cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 15 jaar. Rond die tijd merkt u dat er vaker storingen optreden. Wanneer er te vaak storingen optreden is het verstandig om de ketel te vervangen. U hebt daarna niet meer last van storingen en nieuwe ketels werken bovendien veel energiezuiniger!

  Op de website van milieucentraal leest u allerlei handige tips om de beste nieuwe verwarmingsinstallatie te kiezen.

  Benieuwd naar de exacte prijzen van een cv-ketel reparatie in Dongen?

  Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte!

  Gratis offerte ontvangen!

  Cv-ketel installatie Dongen

  Het installeren van nieuwe cv-ketel in Dongen is een van de taken waarmee installateurs zich veel bezig houdt. Dat is ook niet raar, want het is erg belangrijk dat het cv-ketel installeren in Dongen op de juiste manier gebeurt. Daarom is het ook verplicht om voor de installatie een vakman in te schakelen.

  Lees hier meer over het installeren van een cv-ketel.

  Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een verwarmingsmonteur?

  • U neemt de verwarmingsinstallatie zorgeloos in gebruik, omdat u zeker weet dat er geen giftige rookgassen vrijkomen.
  • Met en juiste installatie voorkleint u de kans op vervelende storingen.
  • Het juist aansluiten van een cv-ketel verlengt de levensduur van de installatie.

  Stappenplan om zelf een cv-ketel te installeren.

  Wat kost een cv-ketel installeren?

  Wat kost een cv-ketel kopen en installeren? De totaalprijs ligt gemiddeld tussen de €1.500,- en €3.500,-. Deze prijs is opgebouwd uit twee elementen. Een nieuwe cv-ketel in Dongen kost ongeveer €1.000,- tot €2.600,-. Daarnaast moet u ook rekening houden met montagekosten. Die liggen tussen de €500,- en €900,-.

  De exacte kosten van een nieuwe cv-ketel laten plaatsen zijn afhankelijk van het type ketel, de montagekosten en eventuele verwijderingskosten van de oude ketel.

  Wilt u weten wat een nieuwe cv-ketel kopen en laten installeren precies kost? Ontvang een gratis offerte van een installateur uit de buurt!

  Cv-ketel installeren: prijzen 2021

  Omschrijving Gemiddelde prijs*
  Cv-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Montage €500,- tot €900,-
  Totale kosten €1.500,- tot €3.500,-

  *Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Wilt u de exacte prijs weten? Vraag een gratis offerte aan!

  Op zoek naar een betaalbare vakman voor cv-ketel in Dongen?

  Ontvang een gratis offerte zonder verplichtingen!

  Gratis offerte ontvangen!

  Nieuwe cv-ketel Dongen

  Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Tegenwoordig hebt u een ruime keuze uit verschillende soorten ketels. Daarnaast zijn er ook nog veel verschillende merken en types. Hoe kiest u de beste ketel?

  De beste keuze is afhankelijk van uw wensen, uw situatie en uw budget. Een elektrische cv-ketel is bijvoorbeeld vooral aantrekkelijk wanneer u zonnepanelen op uw dak hebt liggen.

  Tegenwoordig is het energieverbruik van cv-ketels erg belangrijk. Iedereen wil natuurlijk zo energiezuinig mogelijk leven. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met een nieuwe hre-ketel bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

  Soorten cv-ketels: welke moet ik kiezen?

  Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten cv-ketels te koop. Waar moet u allemaal op letten?

  • Als eerste maakt u een keuze tussen een soloketel of een combimodel. Een soloketel zorgt alleen voor de verwarming, een combiketel regelt ook warm water. Het voordeel van een combiketel is dat u slechts één apparaat nodig hebt.
  • Ook moet u een keuze maken tussen een doorstroommodel of een ketel met voorraadvat. Een doorstroommodel maakt pas warm water wanneer u de kraan openzet. Dit is zuiniger dan een ketel met voorraadvat, waar altijd warm water in klaarligt.
  • Dan komt u bij de vraag welk type ketel het beste voor uw is. Daarover leest u hieronder meer!

  Op de website van de consumentenbond.nl vindt u meer informatie over het kiezen van de juiste nieuwe cv-ketel.

  Combiketel

  Een combiketel zorgt er niet alleen voor dat u het altijd lekker warm hebt niet huis, hij regelt ook dat u warm water hebt om bijvoorbeeld te douchen. Het voordeel van een combiketel is dan ook dat u slechts één apparaat nodig hebt, wat ruimte bespaart in uw woning.

  Dit voordeel is dan ook de reden dat combiketels tegenwoordig het meest gekozen worden. Met een doorstroommodel kiest u voor een milieuvriendelijke variant. In deze ketels is geen boiler nodig, want water wordt pas verwarmd op het moment dat u het nodig hebt.

  Hr-ketel

  De afkorting hr-ketel staat voor ‘hoog rendement’. Dat wil zeggen dat deze ketels een rendement van minimaal 100% behalen. Wat houdt dat in? Bij een rendement van 100% wordt alle energie die de installatie gebruikt omgezet in functionele warmte. Dat is gunstig voor het milieu en voor uw energierekening!

  Hebt u nu nog een reguliere ketel? Dan bespaart u met een hr-ketel jaarlijks tot wel €250,- op uw energierekening!

  cv-ketel onderhoud

  Hre-ketel

  Een hre-ketel is een duurder model dan een hr-ketel, maar levert ook meer op. De ‘e’ in de afkorting staat namelijk voor ‘elektriciteit’. Hre-ketels gebruikt namelijk de hete gassen die ontstaan bij het verwarmen van water om stroom op te wekken. Daarmee werken deze ketels extra efficiënt.

  Dit opwekken van stroom gecombineerd met het verwarmen van water wordt wel warmtekrachtkoppeling genoemd. Daarvoor gebruikt een hre-ketel wel een speciale motor. Het voordeel van deze ketels is dat ze nog energiezuiniger werken.

  Elektrische cv-ketel

  Een elektrisch cv-ketel gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, elektriciteit om water te verwarmen. Dat maakt deze ketels aantrekkelijk in een tijd waarin we zoveel mogelijk van het aardgas af willen. Met een elektrische cv-ketel gebruikt u dus geen fossiele brandstoffen meer, waardoor u bijdraagt in het verminderen van de klimaatverandering.

  Wel is het zo dat elektrische ketels veel stroom verbruiken. Daarom is deze ketelsoort vooral aantrekkelijk wanneer u zonnepanelen hebt om stroom op te wekken.

  Wat kost een nieuwe cv?

  • Een hr combiketel kost gemiddeld €2.300,- tot €3.900,-, inclusief installatie.
  • Een energiezuinigere hre-ketel koopt u en laat u installeren voor een bedrag van ongeveer €8.500,- tot €12.900,-.
  • Het kopen en plaatsen van een elektrische ketel kost gemiddeld €4.500,- tot €6.900,-.
  De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de aanschafprijs. Een hre-ketel is in aanschaf duurder dan een hr-ketel, maar daarna wel goedkoper in het gebruik. Ook moet u rekening houden met montagekosten. Deze verschillen per type ketel en het uurtarief van de installateur.

  In de volgende prijstabel vindt u een handig prijsoverzicht. Zo weet u precies met welke kosten u ongeveer rekening moet houden!

  Nieuwe cv-ketel: kosten 2021

  Type cv-ketel Rendement Nieuwe cv-ketel kosten* Montage-kosten Kosten nieuwe cv-ketel
  inclusief installatie*
  Hr-ketel +100% Solo: €1.500,- tot €2.500,-
  Combi: €1.800,- tot €3.000
  €500,- tot €900,- Solo: €2.000,- tot €3.200,-
  Combi: €2.300,- tot €3.900,-
  Hre-ketel +140% €8.000,- tot €12.000,- €500,- tot €900,- €8.500,- tot €12.900,-
  Elektrische ketel +100% €4.000,- tot €6.000,- €500,- tot €900,- €4.500,- tot €6.900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag een gratis offerte aan.

  Nieuwe cv-ketel kopen: waarop letten?

  • Wilt u een combiketel die niet alleen uw huis verwarmt, maar ook voor warmt water zorgt? Of hebt u liever een soloketel die alleen de verwarming regelt?
  • >

  • Hoe groot is uw woning? Voor een appartement hebt u een cv-ketel met minder vermogen nodig dan wanneer u een eengezinswoning hebt.
  • Ga voor een ketel met de juiste cw-waarde. Daarover leest u hieronder meer.

  Cv-waarde van verwarmingsketels

  De cw-waarde van een cv-ketel drukt de comfort categorie uit. Hoe hoger de waarde is, hoe meer water de ketel per minuut kan leveren.

  Hebt u de ketel bijvoorbeeld alleen nodig om warm water in de keuken en douche te leveren, maar niet tegelijkertijd? Dan hebt u genoeg aan een ketel met cw-waarde 2. Wilt u tegelijkertijd douchen en afwassen? Dan hebt u al een CW5- of CW6-ketel nodig.

  In de volgende tabel vindt u een handig overzicht van de verschillende cw-waardes en hun mogelijkheden.

  Cv-waarde Aantal liters per minuut Geschikt voor Tegelijk gebruik in
  meer ruimtes mogelijk?
  CW1 4 liter Keuken Nee
  CW2 6 liter Keuken en douche Nee
  CW3 10 liter Keuken, douche en bad Nee
  CW4 13 liter Keuken, douche en bad Niet volledig tegelijk
  CW5 17 liter Keuken, douche en bad Beperkt tegelijk
  CW6 20 liter Keuken, douche en bad Tegelijk
  Weet u niet wat een cw-waarde is of twijfelt u tussen een hr-ketel en een hre-ketel? Een cv-installateur helpt u graag door informatie te geven en persoonlijk advies.

  Benieuwd naar de kosten? Ontvang een gratis offerte!

  Kopen, huren of leasen?

  Wanneer het tijd is om u cv-ketel te vervangen, is het natuurlijk mogelijk om deze zelf te kopen. U betaalt dan in één keer de kosten van de nieuwe ketel en de montagekosten. Dit is echter wel een grote investering. U betaalt dan in één keer de kosten van de nieuwe ketel en de montagekosten. Hebt u op die moment niet het budget om dit bedrag in een keer te betalen? Dan zijn er nog 2 opties: huren of leasen.

  Wanneer u een ketel huurt, betaalt u maandelijks een bedrag voor de installatie, zolang u hem gebruikt. Vaak is een onderhoudsabonnement bij de huurprijs inbegrepen.

  Een ketel leasen is hetzelfde als huurkoop. U betaalt gedurende een afgesproken periode maandelijks een bedrag. Aan het eind van deze periode is de ketel uw eigendom.

  Informatie over het kopen, huren of leasen van cv-ketels.

  cv ketel kosten

  Cv-ketel merken

  Wanneer u een nieuwe cv-ketel gaat kopen en installeren in Dongen ziet u al snel dat er veel verschillende merken zijn. Ieder merk heeft eigen voor en nadelen.

  Wat zijn de meest bekende cv-merken?

  • Wanneer u een no-nonsense ketel zoekt, bent u bij het merk Nefit aan het juiste adres. De BaseLine en de TrendLine zijn veel gekozen modellen.
  • Intergas is een merk dat bekend staat om zijn betaalbare hr-ketels. U krijgt altijd de allernieuwste technieken tegen een scherpe prijs.
  • Vaillant is een zeer bekend merk in de verwarmingsbranche. Het merk maakt niet alleen cv-ketels, maar ook warmtepompen en warmteboilers.
  • Kies voor het merk Remeha als u streeft naar een beter milieu. Remeha maakt duurzame ketels, maar ook warmtepompen.
  • Het merk Atag biedt een breed assortiment aan cv-ketels. U vindt altijd een ketel die bij uw wensen past.

  Weet u niet welke type cv-ketel of merk u moet kiezen?

  Vraag een deskundige verwarmingsmonteur om persoonlijk advies!

  Ontvang gratis offerte

  Subsidies cv-ketel 2021: heb ik daar recht op?

  Een cv-ketel in Dongen kopen is vaak een behoorlijk investering. Helaas zijn er op dit moment geen landelijke subsidies die die investering iets kleiner maken. Maar er zijn wel andere mogelijkheden!

  Hoewel er geen landelijke subsidies zijn, zijn er wel een aantal regionale regelingen. Sommige gemeentes geven bijvoorbeeld subsidies wanneer u uw woning energiezuiniger maakt. Met de Energiesubsidiewijzer ziet u snel of uw gemeente subsidie geeft.

  Daarnaast kan u voor de aanschaf van een nieuwe ketel gebruikmaken van de Energiebespaarlening. Deze lening met gunstige voorwaarden sluit u af bij het Nationaal Warmtefonds en is voor particulieren woningeigenaren, VvE’s en scholen. Op verbeterjehuis.nl vindt u meer informatie.

  Waarom een cv-ketel onderhoudscontract afsluiten?

  Wanneer u lang en zo energiezuinig mogelijk gebruik wilt maken van uw cv-ketel is goed onderhoud onmisbaar. Daarmee profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eventuele gebreken worden op tijd opgespoord, waardoor u onnodige storingen voorkomt.
  • Daarmee voorkomt u hoge kosten voor onnodige storingen.
  • U weet zeker dat de cv-ketel zo energiezuinig mogelijk werkt.
  • U verlengt de levensduur van uw verwarmingsketel.

  Met een onderhoudscontract weet u zeker dat u het juiste onderhoud laat uitvoeren. Daarnaast is het ook nog eens erg gemakkelijk, want u hoeft zelf nergens om te denken. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt, neemt de verwarmingsinstallateur contact met u op.

  Verwarmingsinstallateur inschakelen: de voordelen

  Bij een defect aan uw cv-ketel lijkt het misschien aantrekkelijk om zelf aan het klussen te gaan. Met internet erbij denkt u misschien dat dat wel gaat lukken. Toch is het niet een verstandig idee. Het installeren en juist afstellen van cv-ketels is echt vakwerk? Waarom een specialist inschakelen?

  • Een vakkundige installateur regelt de installatie op de juiste manier in, zodat deze zo energiezuinig mogelijk werkt.
  • Een vakman voert altijd een koolstofmonoxidemeting uit wanneer hij een nieuwe ketel installeert. Ook controleert hij of de rookgasafvoer goed werkt. Zo neemt u de nieuwe ketel veilig in gebruik.
  • Een verkeerde installatie verhoogt het risico op een koolmonoxidevergiftiging.

  cv-ketel offerte

  Cv-monteur uit Dongen nodig? Direct contact!

  De cv-ketel is een belangrijke installatie in huis. Hij zorgt ervoor dat de verwarming goed werkt en vaak ook voor warm water. Met een ervaren verwarmingsinstallateur weet u zeker dat alles goed werkt. Is uw cv-ketel toe aan onderhoud, wilt u een nieuwe ketel kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een onderhoudsabonnement?

  Start nu uw gratis offerteaanvraag!

  U krijgt snel een prijsopgave van een vakkundige verwarmingsmonteur uit uw regio. Hebt u last van een storing in uw ketel en hebt u met spoed een installateur nodig? Bel dan naar 085 500 9979 voor direct contact!

  Bel naar 085 500 9979!

  Nu bereikbaar!

  Wij zijn u eveneens van dienst als u gebruik wilt maken van de rioolservice of als u hulp nodig heeft bij het oplossen van lekkage. Ook loodgieters en dakdekkers staan 24/7 voor u klaar!