Cv-ketel installatie & onderhoud Hilversum

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel nu: 085 500 1395!

Nu bereikbaar!

cv-ketel Hilversum

Cv-ketel Hilversum

De cv-ketel wordt ook wel het hart van een woning genoemd. De ketel zorgt voor verwarming en voor warm water en is daarmee een onmisbare installatie in huis. Is uw ketel kapot of is uw cv toe aan onderhoud in Hilversum?

Wegens het gevaar op koolstofmonoxidelekken is in Nederland verplicht om een installateur in te schakelen voor klussen als een cv-ketel aansluiten en installeren. Bent u op zoek naar een goede en betaalbare vakman? Zoek niet verder!

Start gratis offerteaanvraag!

Binnen no-time krijgt u een offerte met een aantrekkelijke prijs van monteur bij jou uit de buurt. En geen zorgen: de prijsopgave is helemaal gratis en vrijblijvend. Met deze offerteservice vindt u altijd een goede en betaalbare cv-ketel installateur!

Hebt u met spoed een monteur nodig? Bel naar 085 500 1395 voor direct contact!

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend!
  Gratis – Vrijblijvend

  Cv-ketel storing Hilversum: wat te doen?

  Het komt altijd op een ongelegen moment: een cv-ketel storing. De gevolgen zijn ook direct te merken: u hebt geen warm water meer en de verwarming valt ook uit.

  Wat kan u zelf doen wanneer u last hebt van een storing?

  • Controleer of de stekker van de ketel in het stopcontact zit en dat de ketel aan staat.
  • Kijk of er voldoende waterdruk in de cv-ketel is (1,5 tot 2 bar).
  • Kijk of de gaskraan openstaat.
  • Controleer of alle radiatoren open staan.
  Helpen deze tips niet? Dan is het nodig om een monteur in te schakelen door te bellen. Met een cv-storing staat deze met spoed op de stoep, zodat u snel geholpen wordt.

  Bel nu 085 500 1395

  Nu bereikbaar!

  Een probleem met de cv-ketel kan ontstaan door een storing, maar ook door een lekkende radiator of een defect in de vloerverwarming. Een monteur vind snel het probleem en herstelt dit voor u.