CV ketel Hilversum

CV-ketel Hilversum: razendsnelle 24 uursservice!

Eteb werkt met een team van ervaren verwarmingsmonteurs. Wij zijn snel ter plaatse en hanteren scherpe tarieven. U bereikt ons 24/7 via 085 500 1395.

CV-ketel kapot?

In Nederland is een goed werkende CV-ketel van groot belang. Zeker tijdens de herfst- en wintermaanden wilt u in Hilversum heeft u de verwarming nodig. Om te voorkomen dat uw verwarmingsketel kapot gaat, moet u deze jaarlijks goed onderhouden. Dit levert u de zekerheid op dat u gedurende de winter een aangename temperatuur in huis hebt, maar u behoudt tevens de fabrieksgarantie. Gaat uw CV-ketel desondanks toch kapot en bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur in Hilversum? Of wilt u graag meer informatie over de aanschaf van een nieuwe HR-ketel voor een betere verwarming binnenshuis? Dan bent u bij onze CV-service aan het juiste adres. Bel ons via 085 500 1395 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Inhoud:

24 uur per dag, snelle service

Wij begrijpen dat u bij een kapotte CV-ketel zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden. Daarom bieden wij u een 24uurs CV-service. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd iemand bij Hilversum in de buurt aan het werk. Met deze 24/7 service garanderen wij daarom dat u binnen een dag wordt geholpen. Of er nu problemen zijn met de waterdruk, als de verbindingsleidingen roest vertonen, of wanneer de waakvlam niet blijft branden: de verwarmingmonteurs die bij onze CV-service zijn aangesloten hebben jarenlange ervaring en helpen u dan ook snel en vakkundig. Bel voor directe hulp naar 085 500 1395 en wij sturen direct een verwarmingsmonteur naar Hilversum om het probleem te verhelpen.

Onderhoud en reparatie

Voor veel CV-ketel storingen heeft u een verwarmingsmonteur nodig om de verwarming te herstellen. Een aantal handelingen kan u eerst zelf verrichten om de storing op te lossen:

  • U kunt bij een tikkend geluid in de leidingen de klemmen losdraaien.
  • Het water in de CV-ketel bijvullen tot 1.7 bar, of de waterkraan verder opendraaien bij temperatuurschommelingen van het warme water.
  • De kachel ontluchten wanneer u het gevoel heeft dat de verwarming kapot is.
Doet de verwarming het na al deze handelingen nog steeds niet, of is uw CV-ketel toe aan een periodiek onderhoud? Neem dan contact op met een verwarmingsmonteur uit Hilversum voor onze CV-service.

Contact per emailcontact met cv-ketel monteurEteb CV-ketel reparateur

Onderhoudscontract


CV onderhoud HilversumHet onderhoud van uw CV-ketel moet voor de fabrieksgarantie jaarlijks gebeuren. Het is dan ook in veel gevallen voordelig om gebruik te maken van de CV-service van een bedrijf, door het afsluiten van een onderhoudscontract. Met een dergelijk contract bent u minder geld kwijt aan een reparatie. Verlengt u de levensduur van de centrale verwarming. Genereert u een hoger rendement door de juiste afstelling van een HR-ketel. Verlaagt u uw energierekening. Het afsluiten van een onderhoudscontract bij een verwarmingsmonteur uit Hilversum is dan ook zeer voordelig.

Merken


Merken verwarmingsketelsVerschillende merken hebben zich gespecialiseerd in de levering van zowel CV- als HR-ketel. Denk bijvoorbeeld aan merken als Vaillant, Ferroli, Intergas, ATAG en Bosch. Onze medewerkers adviseren u met genoegen bij het maken van de keuze voor de juiste CV-ketel, en zijn dermate deskundig dat zij voor elk merk u kunnen helpen bij de reparatie en installatie. Omdat onze loodgieters allround specialist zijn, assisteren zij u echter ook graag wanneer u in Hilversum problemen heeft met een verwarmingsketel van een onbekender merk. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Hoogrendementsketel


Besparen met een HR-ketelIn de huidige financiële tijd willen we allemaal zoveel mogelijk besparen. De energiekosten zijn één van die kosten waarop u makkelijk bespaart, en waarin u tevens duurzamer te werk kunt gaan voor een beter milieu. Zo is de overstap op een energiezuinige HR-ketel eerst een grote kostenpost, maar bespaart u hiermee tot wel €300,- per jaar. Een tweede mogelijkheid om op de verwarming geld te besparen is door te zorgen voor jaarlijks onderhoud. Hiermee kunt u de verwarming regelmatig goed laten afstellen, waardoor u geen warmte verliest. Dat is snel verdiend.

Combiketel


combiketel reparatie
Bent u in Hilversum op zoek naar een installatie waarmee u zowel het warm water voor het sanitair als voor de verwarming kunt genereren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een combiketel. Een combiketel heeft in verhouding met standaard CV-ketels wellicht een verkleinde capaciteit, maar werkt over het algemeen naar behoren. Daarbij komt dat het onderhoud, de installatie en reparatie van een combiketel relatief eenvoudig zijn. Nadeel is dat wanneer het apparaat kapot gaat u zowel geen verwarming als warm water hebt. Neem in een dergelijk geval snel contact op met een CV-service.

Radiator ontluchten


Verwarming ontluchten
Eén van de gemakkelijkste klussen op het gebied van het onderhouden van de CV-ketel is het ontluchten van de kachel. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van een speciale ontluchtingssleutel, welke verkrijgbaar is bij menig verwarmingsmonteur uit Hilversum. Begin met ontluchten bij de radiator die zich het verst van de CV-ketel bevindt en werk zo naar het apparaat toe. Is het ontluchten naar tevredenheid afgerond? Kijk dan naar de waterdruk in de verwarming. Een te lage waterdruk kan leiden tot een storing of zelfs het kapot raken van de installatie. Vul de boiler dus tijdig bij!

Vloerverwarming


Vloerverwarming installatie Hilversum
Sinds een aantal jaar is de vloerverwarming steeds populairder geworden, zeker bij de eigenaren van een nieuwbouwpand. Een vloerverwarming brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee zoals een gelijkmatigere verdeling van de warmte wat leidt een beperking van het energieverbruik. Een ander voordeel van vloerverwarmingen is dat deze leiden tot meer ruimte in de woon- en slaapkamers door het ontbreken van de verwarming. Een verwarmingsmonteur uit Hilversum kan voor u de verwarming installeren in zowel een nieuwbouw- als bestaand pand.

HRe ketel


hre cv-ketel installatie
Het installeren van een HRe ketel is een goede manier om flink op uw energierekening te besparen! Waar de HRe ketel grotendeels hetzelfde werkt als een standaard hoogrendementsketel, is er één belangrijk verschil. Een HRe ketel bevat namelijk een motor op aardgas die, zodra de thermostaat aanslaat, naast het verwarmen van de woning, ook elektriciteit produceert. In een gemiddelde woning kan een HRe ketel al snel tot 50% van het jaarlijkse elektriciteit verbruik opwekken. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in Hilversum kan u helpen met uw keuze voor deze ketel.

Design radiatoren


design radiator installatie
Tegenwoordig bestaat er een verouderd beeld van radiatoren. Een radiator is namelijk al lang niet meer dat saaie, witte vlak wat veel ruimte in neemt. Er zijn tal van design radiatoren verkrijgbaar. Deze radiatoren geven uw interieur een moderne uitstraling. In plaats van een doorn in het oog, worden uw radiatoren opeens echte eyecatchers. U kunt ze aanschaffen in verschillende kleuren, vormen en maten. Omdat u deze radiatoren niet perse op de vloer hoeft te plaatsen, creëert u met het vervangen van uw radiatoren meer leefruimte.

Rookgasafvoer


onderhoud rookgasafvoer
Als u een onderhoudscontract afsluit voor uw combiketel, dan wordt ook de rookgasafvoer onderhouden. Dat is belangrijk, want als de rookgasafvoer slecht werkt heeft dat ernstige gevolgen. Gevaarlijke gassen zoals koolstofmonoxide kunnen dan in uw woning terecht komen. Bij een VR-ketel wordt vaak gebruik gemaakt van een gemetselde schoorsteen, maar omdat deze niet waterdicht is zal de afvoer aangetast worden. Ook de afvoer van een HR-ketel wordt met de tijd aangetast. Daarom is het belangrijk dat u bij het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel ook een nieuwe rookgasafvoer laat installeren.

Geeft uw CV-ketel een storing aan? Of moet deze vervangen worden?

Vraag bij de verwarmingmonteurs van Eteb gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Wij helpen jaarlijks vele klanten in Hilversum.

Spoedklus?

contact met cv-ketel experts Etebcv-ketel offerte

CV-ketel storing


Ketel storing Hilversum
Een cv-ketel gaat over het algemeen zo’n 12 tot en met 20 jaar mee. Ondanks een goed onderhoud en regelmatige controle kan het echter nog steeds voorkomen dat er een storing ontstaat. De meeste storingen worden veroorzaakt doordat de ketel moet worden bijgevuld, of doordat de radiatoren niet meer goed doorlopen. Een derde mogelijke oorzaak van een storing is een probleem met de waakvlam. In een dergelijk geval moet u de verwarming opnieuw aansteken. Wanneer het expansievat of de warmtewisselar kapot gaat, dan kan er ook een storing ontstaan. Neem in dat geval contact op met onze CV-service en kom in contact met een verwarmingsmonteur uit Hilversum.

Ketel bijvullen


HR-ketel bijvullen
Het bijvullen van de HR-ketel kunt u eenvoudig en snel zelf uitvoeren. Hiervoor moet u gebruik maken van een vulslang en eventueel een trechter om problemen te voorkomen. Schakel voordat u begint met het bijvullen altijd eerst de kachel uit, en wacht totdat de verwarming is afgekoeld. Vervolgens moet u de vulslan aansluiten op de waterkraan en vulkraan. Zet eerst de waterkraan open totdat de slang gevuld is. Pas daarna mag de vulkraan open. Dit doet u om lucht in de ketel te voorkomen. Als u de verwarming hebt bijgevuld adviseren wij bovendien om nog even de kachel te ontluchten voor een optimaal resultaat.

Thermostaat vervangen


Thermostaat reparatie
Tegenwoordig bestaan er vele soorten thermostaten, die een groot aantal extra functies hebben wanneer we deze vergelijken met de traditionele thermostaat. Zo bestaan er tegenwoordig modellen waarbij u de thermostaat op afstand kunt bedienen, of de thermostaat zelfs kan koppelen aan een volledig domotica systeem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een thermostaat bij u thuis in Hilversum? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cv-service via het webformulier of 085 500 1395. Wij helpen u met alle plezier aan meer informatie, vrijblijvende prijsindicaties, of zorgen voor praktische ondersteuning en advies.

Radiator vervangen


Verwarming vervangen Hilversum
Radiatoren zijn voor veel mensen een doorn in het oog vanwege de eenvoudige en soms zelfs goedkope uitstraling. De laatste tijd zijn er daarom vele design modellen op de markt gekomen. Een design radiator kan er uitzien als een kunstwerk, als een houten plank, of als een ontwerp van stalen buizen. Hiermee wordt de verwarming zelfs een eye catcher in uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervangen van de radiator bij u in Hilversum? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 085 500 1395 of door het contactformulier in te vullen. Wij bieden u met alle plezier meer informatie aan.

CV-ketel installeren


centrale verwarmingsketel installeren Hilversum
Het installeren van een cv-ketel kunt u het beste overlaten aan een ervaren installateur uit Hilversum. Een erkend verwarmingsmonteur zal ten eerste de oude verwarmingsketel vakkundig verwijderen en daarna de nieuwe plaatsen. Daarmee is de installatie echter nog niet afgerond. Onze verwarmingsmonteur zal vervolgens de kranen en het expansievat vervangen door nieuwe exemplaren en de cv-ketel inregelen en afstellen. Door deze laatste stap wordt het rendement van de HR verwarmingsketel geoptimaliseerd en zult u aanzienlijk besparen op de stookkosten. Houd het rendement van de verwarming hoog door bij onderhoud en reparatie het apparaat opnieuw af te stellen.

CV plaatsen


verwarmingsketel plaatsen Hilversum
Wanneer onze installateurs een cv-ketel bij u plaatsen, dan doen zij dit natuurlijk niet zomaar. De installatie van verwarmingsketels is namelijk aan diverse voorwaarden verbonden. De eerste regel is dat de rookgasafvoer snel en veilig verloopt. Dit kan het beste door een korte lengte van de buizen. Een tweede regel is dat aan de weerszijden van het apparaat minimaal 15 centimeter ruimte moet zitten, voor het geval er onderhoud of een reparatie moet worden uitgevoerd. Andere regels variëren per cv-ketel, en worden door de fabrikant vermeld. De installateurs uit ons netwerk in Hilversum hebben kennis van vrijwel alle merken en modellen, en helpen u graag.

CV-ketel vervangen


Verwarmingsketel vervangen
Regelmatig krijgen wij van klanten uit Hilversum de vraag wanneer zij het beste hun CV-ketel kunnen laten vervangen door een nieuw exemplaar. Een exact antwoord is hier niet op te geven, wel kun u ongeveer een richtlijn van zo’n 12-15 jaar aanhouden voor de maximale levensduur van een verwarmingsketel. Vermoedt u dat een CV-ketel onderdeel kapot is gegaan? Stel u dan in verbinding met een verwarmingsmonteur via onze CV-service. Deze kan samen met u kijken of het noodzakelijk is de hele verwarming te vervangen, of enkel een onderdeel.

Kosten CV-ketel


cv-ketel prijzen Hilversum
Een nieuwe verwarmingsketel kopen kan aardig in de prijzen oplopen. U moet algauw rekening houden met minimale kosten van zo’n €700,-, die echter kunnen stijgen tot ongeveer €1500,-. De exacte prijs voor een vervangend verwarmingsapparaat is afhankelijk van het vermogen en de warmwater capaciteit. Tevens is het verkregen rendement van invloed op de prijs. Om de kosten enigszins te beperken is het ook mogelijk om een verwarming te huren of te leasen. Door dit te doen bent u evenmin verantwoordelijk voor kosten voor onderhoud en reparatie.

Europese wetgeving


Europese wetgeving cv-ketels
Sinds 26 september 2015 is de Europese wetgeving voor energieverbruik enigszins aangepast met het oog op het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Dit heeft tot gevolg dat er vanaf deze datum geen Verhoogd Rendement ketels meer worden verkocht, dus dat iedereen over moet naar de tegenwoordig gebruikelijke HR-ketel. Voor ongeveer 10% van de Nederlandse huishoudens betekent dit dat er bij het vervangen van de CV-ketel een grote verbouwing moet plaatsvinden, om zo de aansluiting voor een hoogrendement model mogelijk te maken.

Vermogen CV-ketel


cv-ketel vermogen kw
Welke verwarmingsketel het meest geschikt is voor uw woning, is grotendeels afhankelijk van het vermogen. Het vermogen geeft aan hoeveel m3 verwarmd kan worden. Het spreekt voor zich dat een één kamer appartement een verwarmingsketel met een kleiner vermogen nodig heeft dan een grote eengezinswoning. Maar ook de isolatiewaarde speelt een rol. Als u dankzij slechte isolatie veel warmte uit uw huis verliest, dan zal de verwarmingsketel bij het verhogen van de thermostaat harder moeten werken dan in een woning die perfect geïsoleerd is. Als uw woning in Hilversum een inhoud van 250 tot 425 m3 heeft, dan zult u ongeveer 18 kW vermogen nodig hebben.

CV-ketel huren of kopen?


cv-ketel huren of kopen?
Is uw CV-ketel kapot gegaan en kan u deze niet met een reparatie herstellen? Dan zal u een nieuwe verwarmingsketel moeten aanschaffen. Dit is echter een flinke investering en niet iedereen heeft hier zomaar budget voor. Zonder warmte zitten is echter geen optie, daarom bestaat er ook de mogelijkheid om een combiketel te huren. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Hiervoor zal de eigenaar de verwarmingsketel plaatsen en installeren. Daarnaast wordt er periodiek onderhoud uitgevoerd op de installatie, zodat u verzekerd bent van een goed werkende ketel. Op lang termijn is het echter wel goedkoper om zelf een nieuw exemplaar aan te schaffen.

Werkgebied Hilversum

Razendsnel ter plaatse

Eén van onze medewerkers kan binnen korte tijd in Hilversum bij u voor de deur staan, doordat ons netwerk bestaat uit verschillende monteurs van over heel Nederland. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op de reparatie van uw verwarming. Wij garanderen een kwaliteitsservice voor uw CV- of HR-ketel. Of het nu gaat om het simpel ontluchten van de radiatoren, of het verhelpen van een storing aan het expansievat, dankzij innovatieve technieken en de beste materialen bent u verzekerd van professionele hulp.

Direct contact: 085 500 1395


Voor direct contact met een verwarmingsmonteur in Hilversum belt u met 085 500 1395, of vult u het contactformulier in. Wij helpen u graag met de installatie, het onderhoud of de reparatie van uw verwarmingsketel. Daarnaast kunt u bij ons advies inwinnen voor de aanschaf van een nieuwe installatie, of een onderhoudscontract afsluiten voor het jaarlijkse onderhoud van uw verwarming. Door onze allround dienstverlening zijn wij u eveneens van dienst indien u gebruik wilt maken van rioolservice, dakdekker werkzaamheden of lekkage-service. 24 uur per dag!

contact met etebTelefonisch contact monteur Eteb