Meer omzet met CV ketel leads

Bent u werkzaam in de CV ketel branche en zoekt u een nieuwe manier van acquisitie? Het werven van nieuwe klanten is nodig wanneer u uw omzet wilt verhogen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om in contact te komen met iemand die hulp zoekt bij een CV ketel installatie of problemen aan de verwarming. U kunt eenvoudig nieuwe klanten werven door het kopen van CV ketel leads. U vindt hier meer informatie over wat dit precies is en hoe het kopen in zijn werk gaat. Als u toch nog vragen hebt, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Een CV ketel installatie, lekkende verwarming of een defecte thermostaat. Wij zorgen ervoor dat u geregeld opdrachten hebt.

cv ketel leads

CV ketel leads kopen? Extra klanten werven!

Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie. Verhoog uw omzet, zonder risico!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Wat zijn leads?

Voordat we u vertellen over onze werkwijze is het belangrijk om te weten wat een lead eigenlijk is. Een lead is in principe een hippe benaming voor een spoor naar een potentiële, nieuwe klant. U kunt een lead ook wel zien als het eerste contact met een klant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een offerte- of contactaanvraag. U bepaalt zelf de regio waaruit u leads wilt ontvangen, zodat u in geval van een installatie of reparatie aan een verwarming altijd in de buurt bent.

Leads kopen

Nieuwe klanten werven door het inkopen van leads is heel simpel. Een klant heeft een probleem met de verwarming en zoekt daarom iemand die de installatie van een nieuwe CV ketel kan uitvoeren. De klant komt al gauw op onze website terecht omdat wij er alles aan doen om deze goed vindbaar te maken. Hij of zij laat een opdrachtomschrijving en contactgegevens achter. Wij contoleren de aanvraag en sturen deze via de email of telefonisch door naar u. Vervolgens maakt u een afspraak of u stuurt een offerte.

Pay per lead

U betaalt per lead. Dit zorgt ervoor dat het werven van nieuwe klanten door het kopen van CV ketel leads vrij is van risico’s. Als u geen leads ontvangt hebt u immers ook geen kosten. U betaalt daarnaast altijd een vaste prijs per lead. Hierdoor is het heel eenvoudig om het rendement op uw investering te bepalen. We hebben bovendien nog nooit van hoge instapkosten gehoord. De kosten van één CV ketel lead hangt af van een aantal factoren, zoals de branche en uw wensen.

Type lead bepalen

U kunt CV ketel leads op verschillende manieren inkopen. U kunt er namelijk voor kiezen om elke aanvraag op exclusieve basis te kopen. Een andere optie is dat elke CV ketel lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden zodat een klant kan vergelijken. Uw keuze is van invloed op de prijs per lead. Daarnaast kunnen wij dankzij ons servicecenter leads filteren waardoor u zelf bepaalt welk type leads u wilt kopen. Bent u alleen beschikbaar voor een CV ketel installatie? Of ook voor het ontluchten van de verwarming?
installatie van de verwarming

nieuwe klanten werven

Kwaliteitscontrole

Dankzij het servicecenter bepaalt u zelf het type CV ketel lead wat u wilt kopen. Het servicecenter heeft echter nog een voordeel. Wij controleren namelijk elke aanvraag die bij ons binnenkomt op kwaliteit. Een lead wordt nooit zomaar doorgestuurd. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatieve leads voor bijvoorbeeld een verwarming installatie. Bent u onverhoopt toch niet helemaal tevreden over de kwaliteit van een aanvraag? Dan reclameert u deze eenvoudig. Wij handelen dit vervolgens efficiënt en snel af.

cv ketel leads kopen

Periode proberen?

Een periode proef draaien is een mogelijkheid als u wilt proberen of deze manier van klanten werven bij u past. Omdat u betaalt per CV ketel aanvraag loopt u hierbij helemaal geen risico. Na deze periode bepaalt u zelf of u verder gaat met het werven van klanten door het kopen van aanvragen. Ontvangt u liever eerst meer informatie? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in. We bellen u zo snel mogelijk terug zodat we u meer informatie kunnen geven en eventuele vragen kunnen beantwoorden.