CV ketel Leiden

CV-ketel Leiden: razendsnelle 24 uursservice!

Eteb werkt met een team van ervaren verwarmingsmonteurs. Wij zijn snel ter plaatse en hanteren scherpe tarieven. U bereikt ons 24/7 via 085 500 9977.

CV-ketel kapot?

Een goede werking van de cv-ketel is van belang voor het wooncomfort van u en uw huisgenoten, of vor het werkklimaat binnen uw bedrijf. Wanneer uw verwarming kapot gaat, dient u dan ook zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een erkend verwarmingsmonteur die de storing kan verhelpen. Bent u op zoek naar een verwarmingspecialit uit Leiden die u van dienst is bij de installatie, reparatie of het onderhoud van uw cv-ketel? Dan bent u bij onze CV-service aan het juiste adres. Ook voor meer informatie over het verschil tussen een HR en VR ketel kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier in voor advies of een vrijblijvende prijsopgave en bel naar 085 500 9977 voor direct contact. Wij helpen u met alle plezier verder.

Inhoud:

24 uur per dag, snelle service

Wij begrijpen dat u bij problemen met de cv-ketel zo spoedig mogelijk wilt worden geholpen. Wij hebben daarom een 24uurs CV-service in het leven geroepen. Deze cv-service is dag en nacht bereikbaar. U komt in direct contact met een ervaren verwarmingsmonteur die binnen korte tijd bij u in Leiden op de stoep kan staan, ook tijdens zon- en feestdagen. Wij garanderen dat alle specialisten die zich bij ons netwerk hebben aangesloten een ruime ervaring hebben met de reparatie en het onderhoud van alle modellen cv-ketels. Dit betekent dat ongeacht het probleem, uw verwarming spoedig weer in goede staat verkeert. Is het probleem niet te herstellen? Dan adviseert onze monteur u graag over de aanschaf van een nieuwe HR-ketel.

Contact per email

Wij prefereren contact per telefoon, zo kunnen wij u beter antwoord geven op uw vragen!Telefonisch contact:

contact met verwarmingsmonteur EtebEteb CV-ketel installatie Leiden

Onderhoud en reparatie

Om ervoor te zorgen dat uw hr-ketel een optimaal rendement blijft geven, is het van belang dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Zo dient elke verwarming regelmatig te worden ontlucht, en is het tevens belangrijk dat de ketel een goede waterdruk behoudt. Dit is prima eigenhandig uit te voeren. Daarnaast raden onze professionals uit Leiden aan om periodiek een erkend verwarmingsmonteur in te schakelen. Deze kan de hele ketel controleren op beschadigingen en indien nodig een reparatie uitvoeren. Zo is er bijvoorbeeld af en toe een reparatie van de warmtewisselaar nodig om een storing te voorkomen. Hiervoor moet de gehele cv-ketel uit elkaar worden gehaald. Dit is een klus die u niet zelf kunt afhandelen, maar moet overlaten aan de verwarmingsmonteur. Om dit onderhoud en de reparaties te reguleren, is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten via onze CV-service.

Aantrekkelijke tarieven

Bij onze CV-service komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan, door onze heldere offertes en duidelijke communicatie. Zodra u ons voorstel voor een CV-service in Leiden ontvangt, weet u waar u aan toe bent, en hoeveel dit u gaat kosten. Een tweede voordeel van een afspraak met een verwarmingsmonteur uit ons netwerk vormen de aantrekkelijke prijzen. Bij zowel reparatie, onderhoud als installatie hanteren wij scherpe prijzen in Leiden. Hierdoor wordt het jaarlijkse onderhoud van een HR-ketel geen last, maar een genoegen.

Onderhoudscontract


Onderhoudscontract verwarming
Met een onderhoudscontract zorgt u ervoor dat u zelf geen omkijken meer heeft naar het grote onderhoud van de installatie. Door een onderhoudscontract af te sluiten profiteert u van diverse voordelen. Zo wordt u direct geholpen wanneer er een reparatie nodig is, en krijgt u een stevige korting. Daarnaast behoudt u dankzij contract de fabrieksgarantie op de hr-ketel. Wilt u meer weten over de voordelen of de kosten voor een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons loodgietersbedrijf op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Merken


CV ketel merken
Cv-ketels zijn in vele diverse merken verkrijgbaar. Voorbeelden van bekende merken zijn Vaillant, Nefit, Ferolli en ATAG. Voor welk merk u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de wensen die u heeft op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en rendement. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk heeft kennis van alle belangrijke merken en kan u dan ook van advies voorzien over de mogelijkheden en de daaraan verbonden prijzen. Voor welk merk u ook kiest, de professionals van onze CV-service zorgen snel en vakkundig voor de installatie, reparatie of het onderhoud. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan van een monteur in Leiden!

Hoogrendementsketel


HR-ketel Leiden
De meeste verwarmingsketels bieden een prima rendement, variërend tussen de 70 en 90%. Er bestaan echter ook ketels die een extra hoge opbrengst bieden. Deze zogeheten HR (hoogrendement) ketels bieden tot wel 111% rendement door een uniek proces waarbij de restwarmte opnieuw wordt ingezet. Hoewel u in eerste instantie meer betaalt voor een HR verwarming, zult u op de lange termijn besparen op de energiekosten, en zo tevens bijdragen aan een beter milieu. Voor de installatie van een HR-ketel zullen soms wel enige aanpassingen moeten worden gedaan bij u thuis in Leiden.

Combiketel


Combiketel Leiden
Naast de standaard cv-ketel die enkel het warm water verzorgt voor de verwarming, bestaan er ook combiketels. Een combiketel levert tevens het warm water voor de douche en het afwassen. Het voordeel van een combiketel is dat hiervoor weinig ruimte nodig is, en dat ook de installatie eenvoudig is. Het risico van een combiketel is wel dat wanneer er een probleem ontstaat, u zowel geen verwarming als warm water meer heeft. In de meeste gevallen is een snelle reparatie voldoende om het probleem te verhelpen. Onze verwarmingsmonteur uit Leiden helpt u hierbij graag.

Radiator ontluchten


Radiator ontluchten
Eén van de vormen van onderhoud die veel van onze klanten zelf kunnen doen is het ontluchten van de radiatoren. Hiervoor hebt u weinig anders nodig dan een ontluchtingssleuteltje en een doek of bakje om onder de opening te houden. Werk bij het ontluchten naar de cv-ketel toe, en begin bij de radiator die op het laagste punt staat. Schakel eerst de kachel uit voordat u deze gaat ontluchten. Daarna kunt u met het sleuteltje het ontluchtingsventiel een beetje opendraaien totdat u lucht hoort. Draai deze weer dicht zodra er water uit komt. Komt u er niet uit? Wij lossen het graag voor u op!

Vloerverwarming


Vloerverwarming Leiden
Waar in de meeste woningen nog een standaard verwarming staat, wordt in veel nieuwbouw woningen een vloerverwarming geplaatst. Een vloerverwarming heeft vele voordelen zoals het behoudt van ruimte in de kamer, en geen problemen met radiatoren. Wilt u graag een vloerverwarming installeren dan moet u wel rekening houden met de keuzes voor vloerisolatie en de kosten die komen kijken bij het verbouwen van de gehele vloer. Maak bij een verwarmingsmonteur van onze CV-service een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

HRe ketel


hre ketel plaatsen
Met de aanschaf van een HRe ketel kan u eenvoudig veel geld besparen op de energierekening. Een HRe ketel verwarmt namelijk niet alleen uw woning, maar wekt ook elektriciteit op door middel van aardgas. U gasverbruik zal iets stijgen, maar de HRe ketel kan in een gemiddelde woning tot wel 2.500 kWh opwekken. Dit is bijna de helft van een gemiddeld genomen verbruik! Wilt u een HRe ketel laten plaatsen? Houd er dan rekening mee dat deze zwaarder zijn dan gewone modellen, u heeft daarom een sterke wand nodig.

Design radiatoren


design radiator laten plaatsen
Voor de verwarming van een huis zijn radiatoren vrijwel onmisbaar. Over het algemeen is men niet erg te spreken over standaard radiatoren, maar inmiddels zijn er in Leiden tal van design radiatoren verkrijgbaar. Deze hebben een moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Door verticale radiatoren te plaatsen wint u al een hoop leefruimte. Bent u op zoek naar designradiatoren? Overweeg dan ook om uw standaard thermostaat te vervangen met een thermostaat die op afstand te bedienen is. Zo is uw huis warm zodra u thuis komt!

Rookgasafvoer


onderhoud rookgasafvoer
De rookgasafvoer is één van de meest belangrijke onderdelen van een verwarmingsketel. Als deze namelijk niet goed geïnstalleerd is, dan komen er gevaarlijke gassen vrij in uw woning, met levensgevaarlijke situaties als gevolg. De rookgasafvoer van een VR verwarmingsketel is anders dan de afvoer van een HR-ketel. Laat u uw ketel vervangen? Laat dan direct ook uw rookgasafvoer vervangen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Als u via onze CV-service een onderhoudscontract afsluit met een monteur uit Leiden, dan bent ervan verzekerd dat ook uw rookgasafvoer regelmatig onderhouden wordt.

Geeft uw CV-ketel een storing aan? Of moet deze vervangen worden?

Vraag bij een verwarmingsmonteur uit ons netwerk gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Wij helpen jaarlijks vele klanten in Leiden.

Spoedklus?

contact met cv-ketel experts Etebcv-ketel offerte

CV-ketel storing


storing CV-ketel Leiden
Een ketel kan op vele manieren kapot gaan of een storing aangeven. Wanneer een cv-ketel daadwerkelijk kapot is dan helpt alleen een reparatie door een erkend verwarmingsmonteur uit Leiden. Het is mogelijk echter voldoende om zelf enkele zaken te controleren en zo de kosten van een CV-service te besparen. Controleer bijvoorbeeld altijd of de waakvlam brandt, en of een eventuele klokthermostaat op de juiste tijd staat ingesteld. Daarnaast adviseren wij om bij problemen de ketel bij te vullen en de radiatoren te ontluchten. Hulp nodig? Bel naar 085 500 9977!

Ketel bijvullen


Ketel vullen
Het bijvullen van een cv-ketel is gemakkelijk en heeft een groot effect op de werking van uw verwarming. Voor het bijvullen van de installatie hebt u een trechter of vulslang nodig. Deze sluit u aan op de vulkraan. Vul de trechter/vulslang voordat u de vulkraan opendraait. Hiermee voorkomt u dat er lucht in de ketel terecht komt. Vul het water bij tot de wijzer tussen de 1.5 en 2.0 bar staat. Hebt u hulp nodig bij dit onderhoud of behoeft u extra informatie? Via onze CV-service komt u snel in contact met ervaren professionals uit de regio Leiden.

Thermostaat vervangen


Thermostaat kapot Leiden
Werkt u nog met een oude thermostaat? Dan is dit waarschijnlijk een handbediende kwikthermostaat. Het is echter mogelijk om deze te vervangen door een modernere variant die zorgt voor een hoger wooncomfort en een besparing op de stookkosten. De meest gebruikelijke thermostaat vandaag de dag is een klokthermostaat. Deze kunt u programmeren op diverse tijden en temperaturen. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat wanneer u thuiskomt van het werk de verwarming al lekker aanstaat. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk helpt u graag!

Radiator vervangen


designradiator vervangen
Kijkt u elke dag tegen een radiator aan waarvan de uitstraling u niet aanstaat? Overweeg dan om een design radiator aan te schaffen. Design radiatoren bieden een zeer prettige aanblik, en hebben tegelijkertijd eenzelfde capaciteit als standaard radiatoren. Bij de meeste van onze leveranciers uit Leiden is het mogelijk om vele soorten en maten design radiatoren te bestellen. Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij helpen u met alle plezier. Ook bij vragen over het verhogen van de capaciteit van de radiator zonder dat de waterleiding moet worden aangepast, helpen wij u graag.

CV-ketel installeren


cv-ketel afstellen Leiden
Het installeren van een cv-ketel is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend verwarmingsmonteur uit Leiden. Deze zal bij het installeren van de verwarmingsketel verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren: (1) het verwijderen van de oude ketel. (2) het plaatsen van het nieuwe apparaat. (3) het vervangen van de kranen en het expansievat. (4) het afstellen en inregelen van de verwarmingsketel. Dit laatste wordt door menig verwarmingsmonteur nog wel eens vergeten, aarzel dan ook niet om een specialist hieraan te herinneren. Met een juist afgestelde verwarming is het namelijk mogelijk om aanzienlijk op de energiekosten te besparen.

CV plaatsen


cv-ketel installeren Leiden
Naast het onderhoud en de reparatie van menig verwarmingsketel kunnen onze installateurs ook vrijwel elk model verwarming plaatsen. De plaatsing van cv-ketel is aan verschillende regels verbonden. Zo is het ten eerste noodzakelijk om de rookgasafvoer op de juiste wijze te reguleren. Daarnaast is het belangrijk om aan weerszijden van de cv-ketel werkruimte over te laten voor onderhoud en reparatie. Andere voorwaarden voor het ophangen van de cv-ketel staan in de handleiding van de fabrikant. Onze vmonteurs hebben bovendien een ruime ervaring met het werk, en zullen alle verwarmingsketel snel en vakkundig plaatsen, tegen lage prijzen.

CV-ketel vervangen


CV-ketel vervangen
Wanneer de cv-ketel kapot gaat, dan is het vaak mogelijk om deze met een reparatie weer te herstellen. Na gemiddeld 15 jaar zal een verwarming echter onherroepelijk kapot zijn. In dat geval is het noodzakelijk om deze te vervangen door een nieuw exemplaar. Hebt u geen idee wat voor soort verwarming het beste bij u past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkend verwarmingsmonteur uit Leiden via het contactformulier of 085 500 9977. Wij helpen u graag met het vinden van de cv-ketel die aan al uw wensen voldoet.

Kosten CV-ketel


kosten cv-ketel Leiden
Het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel brengt aardig wat kosten met zich mee. Het is dan ook voor een aantal van onze klanten niet mogelijk om zelf de verwarming aan te schaffen. Daarom is het via onze CV-service ook een optie om een verwarmingsketel te huren of leasen. Hierbij betaalt u maandelijks een klein bedrag. Least u de hr-ketel? Dan zult u na verloop van tijd de eigenaar worden van het apparaat. Door een cv-ketel te huren bent u onder andere verzekerd van directe hulp als hij kapot gaat, en een periodieke kwaliteitscontrole. Vraag bij ons meer informatie aan.

Europese wetgeving


Europese wetgeving cv-ketel
Omdat er vanuit de Europese overheden steeds meer aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en het besparen van fossiele brandstoffen, zijn er sinds 26 september 2015 enkele veranderingen doorgevoerd op het gebied van verwarming. Het is sindsdien niet meer mogelijk om VR ketels aan te schaffen, enkel HR verwarmingsketels zijn beschikbaar. Voor ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking betekent dit een grote verbouwing bij de installatie van een nieuwe cv-ketel. Dit komt doordat de aansluiting van een VR en HR verwarming sterk van elkaar verschillen.

Vermogen CV-ketel


vermogen cv-ketel
Bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen van het model. Hoe groter uw woning, hoe meer vermogen u nodig heeft. Behalve de inhoud van uw woning, heeft ook de isolatiewaarde een invloed op het benodigde vermogen. Als u de thermostaat omhoog zet in een slecht geïsoleerde, vrijstaande woning dan zal de combiketel harder moeten werken dan in een perfect geïsoleerde tussenwoning. U kan het benodigde vermogen zelf relatief eenvoudig uitrekenen. Voor een appartement heeft u gemiddeld een vermogen tot 23 kW nodig, terwijl u in een vrijstaande woning eerder een vermogen van 30 kW nodig heeft.

CV-ketel huren of kopen?


ketel huren of kopen?
Is uw combiketel kapot en bent u toe aan een nieuwe? Dan is het op lang termijn het meest voordelig om zelf een nieuw model aan te schaffen. In sommige gevallen kunt u echter beter een verwarmingsketel huren. Als u binnenkort gaat verhuizen, bijvoorbeeld. Of als u op dit moment geen budget hebt voor een compleet nieuwe installatie. Besluit u om de installatie te huren? Dan betaalt u enkel een vaste huurprijs per maand. Hierbij zit het installeren inbegrepen. Ook het onderhoud wordt periodiek uitgevoerd zonder dat u hier extra kosten aan heeft.

Werkgebied Leiden

Razendsnel ter plaatse

Hebt u met spoed de hulp van een verwarmingsmonteur nodig omdat uw kachel kapot is of een storing aangeeft? Dan bent u bij onze CV-service op de juiste plaats. Doordat wij samenwerken met vakmensen van over heel Nederland, is het voor ons mogelijk om een 24uurs service aan te bieden, waarbij wij garanderen dat wij binnen het uur bij u in Leiden op de stoep staan. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk repareert alle modellen CV-ketels in een handomdraai, zodat u binnen een korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Direct contact: 085 500 9977


Wilt u graag direct in contact komen met een erkend verwarmingsmonteur uit Leiden? Bel dan naar 085 500 9977. Wij garanderen dat u spoedig en vakkundig geholpen zult worden. Hebt u een vraag die u liever schriftelijk stelt, of bent u benieuwd naar de prijs voor de installatie van een nieuwe HR verwarming? Vul dan het contactformulier in. Wij beantwoorden uw hulpvraag snel, en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte op maat toe. Ook op het gebied van rioolservice, dakdekker en lekkage staan wij paraat. Wij zijn u met alle plezier van dienst!
contact met etebTelefonisch contact monteur Eteb