Cv-ketel installatie & onderhoud Oosterhout

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel nu: 085 500 9979!

Nu bereikbaar!

cv-ketel Oosterhout

Cv-ketel Oosterhout

De cv-ketel wordt ook wel het hart van een woning genoemd. De ketel zorgt voor verwarming en voor warm water en is daarmee een onmisbare installatie in huis. Is uw ketel kapot of is uw cv toe aan onderhoud in Oosterhout?

Wegens het gevaar op koolstofmonoxidelekken is in Nederland verplicht om een installateur in te schakelen voor klussen als een cv-ketel aansluiten en installeren. Bent u op zoek naar een goede en betaalbare vakman? Zoek niet verder!

Start gratis offerteaanvraag!

Binnen no-time krijgt u een offerte met een aantrekkelijke prijs van monteur bij jou uit de buurt. En geen zorgen: de prijsopgave is helemaal gratis en vrijblijvend. Met deze offerteservice vindt u altijd een goede en betaalbare cv-ketel installateur!

Hebt u met spoed een monteur nodig? Bel naar 085 500 9979 voor direct contact!

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend!
  Gratis – Vrijblijvend

  Cv-ketel storing Oosterhout: wat te doen?

  Het komt altijd op een ongelegen moment: een cv-ketel storing. De gevolgen zijn ook direct te merken: u hebt geen warm water meer en de verwarming valt ook uit.

  Wat kan u zelf doen wanneer u last hebt van een storing?

  • Controleer of de stekker van de ketel in het stopcontact zit en dat de ketel aan staat.
  • Kijk of er voldoende waterdruk in de cv-ketel is (1,5 tot 2 bar).
  • Kijk of de gaskraan openstaat.
  • Controleer of alle radiatoren open staan.

  Helpen deze tips niet? Dan is het nodig om een monteur in te schakelen door te bellen. Met een cv-storing staat deze met spoed op de stoep, zodat u snel geholpen wordt.

  Bel nu 085 500 9979

  Nu bereikbaar!

  Een probleem met de cv-ketel kan ontstaan door een storing, maar ook door een lekkende radiator of een defect in de vloerverwarming. Een monteur vind snel het probleem en herstelt dit voor u.

  cv monteur

  Wat kost een cv-monteur?

  Een cv-ketel installateur kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de vakman en het soort bedrijf dat u inschakelt.

  Een ZZP-er is bijvoorbeeld vaak goedkoper per uur. Een monteur in dienst van een bedrijf kost wat meer, maar deze monteurs voeren ook ingewikkeld installatiewerk probleemloos voor u uit.

  Wilt u zeker weten dat u een goede én een betaalbare vakman inschakelt? Maak dan gebruik van onze gratis offerteservice. Zo vindt u snel en gemakkelijk een cv-ketel monteur uit Oosterhout!

  Uurtarief cv-ketel monteur

  €30,- tot €40,-

  (Gebaseerd op gemiddelde tarieven.)

  Laag tarief
  €30,- per uur

  Zzp’er
  Eenvoudig onderhoud

  Hoog tarief
  €40,- per uur

  Mkb’er
  Ingewikkeld installatiewerk

  Gratis offerte ontvangen!

  Houd er rekening mee dat cv-ketel installateurs in sommige gevallen hogere tarieven hanteren. Dat geldt voor een spoedklus of in het weekend, wanneer u last hebt van een storing.

  Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis offerte aan via het offerteformulier!

  Wat doet een cv-monteur?

  De werkzaamheden van cv-monteurs hebben uiteraard allemaal met de verwarmingsketels te maken, maar zijn zeer divers:

  • Cv-ketel onderhoud
  • Kapotte ketels repareren
  • Het vervangen van uw verwarmingsketel
  • Cv-ketels installeren
  • Nieuwe ketels kopen en aansluiten
  • Informatie en advies geven over verschillende soorten ketels

  Wilt u meer weten? Op deze pagina leest u alles over deze werkzaamheden en met welke kosten u ongeveer rekening moet houden!

  cv-ketel reparatie

  Cv-ketel onderhoud Oosterhout

  Goed cv-ketel onderhoud is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat de installatie goed werkt en een lange levensduur heeft. Een cv-ketel heeft, afhankelijk van het model, ieder jaar of iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig. Wat doet de monteur bij cv-onderhoud in Oosterhout?

  De vakman controleert of alle onderdelen nog goed werken. Daarnaast meet hij ook de gasafvoer op giftige stoffen en de tapwatertemperatuur. Na de onderhoudsbeurt krijgt u een rapport met alle bevindingen.

  Door regelmatig onderhoud aan uw verwarmingsketel te laten uitvoeren, worden eventuele gebreken tijdig opgespoord, voordat u last krijgt van storingen. De meeste mensen sluiten daarom een onderhoudscontract af. Dan houdt de installateur bij wanneer uw cv-ketel aan ouderhoud toe is en maakt hij met u een afspraak. Heeft u cv onderhoud nodig? Vraag een gratis offerte aan!

  Wat kost cv onderhoud?

  Cv-ketel onderhoud in Oosterhout kost gemiddeld tussen de €70,- en €90,- voor een losse onderhoudsbeurt. Bij deze kosten zijn voorrijkosten inbegrepen. De meeste mensen kiezen echter voor een cv-ketel onderhoudscontract. Dan betaalt u tussen de €50,- en €90,- per jaar en wordt alle onderhoud op het juiste moment uitgevoerd. U hoeft zelf nergens om te denken.

  Met een uitgebreider all-in contract hoef u zich geen zorgen te maken over een cv-ketel storing. In dit contract is al het onderhoud inbegrepen, evenals de kosten voor reparaties. Toch een storing? Dan staat de verwarmingsinstallateur 24/7 voor u klaar. U betaalt dan ongeveer €130,- tot €175,- per jaar.

  In de prijstabel vindt u een handig overzicht van alle verschillende contracten en de bijbehorende kosten. Wilt u weten wat cv-ketel onderhoud in Oosterhout kost? Ontvang een gratis offerte!

  Onderhoud cv-ketel: kosten 2021

  Soort onderhoud Gemiddelde kosten* Toelichting
  Eenmalig €70,- tot €90,- – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Geen materiaalkosten
  Onderhoudscontract €50,- tot €90,- per jaar – 2-jaarlijkse controle
  – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Geen materiaalkosten
  Servicecontract €70,- tot €130,- per jaar – 1-dagservice
  – 2-jaarlijkse controle
  – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Gedeeltelijke materiaalkosten
  All-in contract €130,- tot €175,- per jaar – 1-dagservice
  – 2-jaarlijkse controle
  – Inclusief voorrijkosten en arbeidsloon
  – Inclusief alle materiaalkosten
  – 24/7 bereikbaar

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten incl. btw. Vraag een gratis offerte aan voor een exacte berekening.

  Hoe vaak is cv-ketel onderhoud nodig?

  Het is verstandig om in ieder geval iedere twee jaar een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel uit te laten voeren. Hoe vaak precies onderhoud nodig is, verschilt per merk en het type cv-ketel. Met een onderhoudsabonnement wordt het onderhoud afgestemd op uw verwarmingsinstallatie. Op die manier weet u zeker dat het juiste onderhoud op het juiste moment gedaan wordt.

  Hoewel periodiek onderhoud niet verplicht is, is het wel ontzettend belangrijk. Goed cv-onderhoud zorgt er niet alleen voor dat u storingen voorkomt, ook is het van belang om uw cv-ketel zo energiezuinig mogelijk te laten functioneren.

  Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel zorgt er niet alleen voor dat storingen voorkomen worden. U zorgt er ook voor dat uw ketel zo energiezuinig mogelijk werkt en dat u de levensduur van de installatie zo lang mogelijk maakt.

  Handige informatie over onderhoud dat u zelf kunt doen:
  Cv-ketel bijvullen
  Verwarming ontluchten: stappenplan
  Cv-ketel ontluchten

  Betaalbare vakman gezocht voor cv-ketel onderhoud in Oosterhout?

  Zoek niet verder en vraag een gratis offerte aan!

  Ontvang een gratis offerte!

  Cv-ketel reparatie Oosterhout

  Ondanks goed onderhoud is het natuurlijk altijd mogelijk dat er iets kapot gaat aan uw cv-ketel. Dan is het nodig om snel een verwarmingsmonteur in te schakelen. Ga in ieder geval nooit zelf aan het klussen aan uw ketel. Een verkeerde ingestelde ketel kan gevaarlijk uitpakken door koolstofmonoxidelekken.

  Wanneer is een reparatie nodig?

  Soms komt er een geluid uit de verwarmingsketel dat u nog nooit eerder hebt gehoord. In de meeste gevallen merkt u echter dat u geen warm water meer hebt. De ketel geeft dan vaak ook een storing aan. Gaat de storing niet weg na het ontluchten, bijvullen of resetten van de ketel? Schakel dan zo snel mogelijk een vakman uit Oosterhout in voor een cv-ketel reparatie.

  Wat zijn veelvoorkomende reparaties?

  • Het vervangen van het expansievat. Dit vat zorgt ervoor dat normale drukverschillen, die altijd in een cv-installatie optreden, worden opgevangen. Een defect vat moet in de meeste gevallen geheel vervangen worden.
  • Het vervangen van de 3 weg klep. Deze klep zorgt ervoor dat warm water of naar radiatoren wordt gestuurd, of naar een warmwaterkraan. Het is niet duur om de 3 weg klep te laten vervangen.
  • Cv thermostaat vervangen. De thermostaat zorgt ervoor dat het water tot de juiste manier verwarmd wordt. Vaak wordt dit onderdeel niet gerepareerd, maar vervangen.

  Cv-ketel repareren: wat kost het?

  Wat kost een cv-ketel reparatie in Oosterhout?

  • Een nieuw expansievat laten plaatsen kost ongeveer tussen de €180,- en €250,- in totaal. De kosten zitten voornamelijk in het arbeidsloon van de installateur. Het vat zelf kost slechts €30,-.
  • Is de 3 weg klep aan vervanging toe? Dan moet u rekening houden met gemiddelde kosten tussen de €113,- en €160,- voor de reparatie.
  • Een nieuwe 3 weg motor laten plaatsen heeft een gemiddelde prijs van tussen de €128,- tot €175,- in totaal.
  In de prijstabel hieronder vindt u meer prijsinformatie van de meest voorkomende cv-ketel reparaties.

  Cv-ketel reparatie: kosten 2021

  Onderdeel Gemiddelde kosten* Hoe lang duurt het?
  Expansievat vervangen Onderdelen €30,-
  Arbeidsloon €110,- tot €140,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €180,- tot €250,-
  2 uren
  Geen warm water meer Arbeidsloon €55,- tot €70,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €95,- tot €150,-
  1 uur
  3-weg-klep vervangen Onderdelen €45,-
  Arbeidsloon €28,- tot €35,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €113,- tot €160,-
  0,5 uur
  3-weg-motor vervangen Arbeidsloon €28,- tot €35,-
  Voorrijkosten €40,- tot €80,-
  Totaalkosten €128,- tot €175,-
  0,5 uur

  *Let op: dit zijn richtprijzen. Vraag een gratis offerte aan, geheel vrijblijvend.

  Cv-ketel vervangen Oosterhout

  Merkt u dat uw cv-ketel niet meer goed werkt? Op een gegeven moment is het verstandig om de cv-ketel in Oosterhout te laten vervangen.

  Wanneer cv-ketel vervangen?

  De meeste cv-ketels hebben een levensduur van rond de 15 jaar. Rond die tijd merkt u dat er steeds vaker storingen optreden. Dan is een nieuwe ketel de beste oplossing. Dan bent u lang weer van vervelende storingen verlost. Bovendien werken nieuwe cv-ketels veel energiezuiniger!

  Wat doet u als uw cv-ketel aan vervanging toe is? Op de website van milieucentraal leest uw allerlei handige tips om de beste nieuwe verwarmingsinstallatie te kiezen.

  Op zoek naar een betaalbare verwarmingsmonteur?

  Zoek niet verder en ontvang een gratis offerte zonder verplichtingen!

  Gratis offerte ontvangen

  Cv-ketel installatie Oosterhout

  Wanneer u een nieuwe cv-ketel in Oosterhout koopt, moet deze vervolgens natuurlijk ook geïnstalleerd worden. Aangezien het aansluiten van een verwarmingsinstallatie een precieze klus is, die op de juiste manier moet gebeuren, is het verplicht om voor het plaatsen van een cv-ketel een erkende verwarmingsinstallateur in te schakelen.

  Lees hier meer over het installeren van een cv-ketel.

  Wat zijn de voordelen van een vakman?

  • U weet zeker dat de ketel en alle andere onderdelen van de verwarmingsinstallatie op de juiste manier zijn aangesloten.
  • U neemt de installatie zorgeloos in gebruik.
  • Een juiste installatie verkleint de kans op storingen.
  • Het juist aansluiten komt de levensduur van de installatie ten goede.

  Alhoewel het niet aangeraden wordt, is het mogelijk om een cv-ketel zelf te installeren via dit stappenplan.

  Wat kost een cv-ketel installeren?

  Wat kost een cv-ketel kopen en installeren? De totaalprijs ligt tussen de €1.500,- en €3.500,-. Een nieuwe cv-ketel in Oosterhout kost ongeveer €1.000,- tot €2.600,-. Daarnaast moet u ook rekening houden met montagekosten. Die liggen tussen de €500,- en €900,-.

  De exacte kosten van een cv-ketel installeren in Oosterhout zijn afhankelijk van het type ketel, de montagekosten en eventuele verwijderingskosten van de oude ketel.

  Met onze gratis offerteservice weet u snel met welke kosten u rekening moet houden. Deze service is helemaal gratis en u zit nergens aan vast!

  Cv-ketel installeren: prijzen 2021

  Omschrijving Gemiddelde prijs*
  Cv-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Montage €500,- tot €900,-
  Totale kosten €1.500,- tot €3.500,-

  *Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Wilt u de exacte prijs weten? Vraag een gratis offerte aan!

  Benieuwd naar exacte kosten van een cv-ketel laten installeren?

  Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte!

  Gratis offerte ontvangen

  Nieuwe cv-ketel Oosterhout

  Wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt plaatsen, merkt u al snel dat u keuze hebt uit verschillende soorten ketels. Daarnaast zijn er ook nog veel verschillende merken.

  De juiste keuze voor het soort ketel is afhankelijk van uw wensen en uw situatie. Hebt u bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van uw woning liggen? Dan is een elektrische cv-ketel een interessante optie.

  Bij cv-ketels draait het tegenwoordig ook vaak om het energieverbruik. U wilt natuurlijk zo energiezuinig mogelijk leven. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met de juiste hre-ketel kan u aardig besparen op uw energierekening.

  Soorten cv-ketels: welke moet ik kiezen?

  Er zijn tegenwoordig verschillende soorten cv-ketels te koop. Hoe maakt u de beste keuze?

  • Als eerste moet uw kiezen tussen een soloketel of een combiketel. Een soloketel regelt enkel de verwarming, een combiketel regelt daarnaast ook warm water. Het voordeel van een combiketel is dat u slechts één apparaat nodig hebt.
  • Daarnaast moet u kiezen tussen een doorstroommodel of een ketel met voorraadvat. Met een voorraadvat ligt er altijd warm water klaar, maar dit moet wel altijd op temperatuur gehouden worden. Een doorstroommodel is dus zuiniger.
  • Als laatste moet u voor de juiste soort ketel kiezen. Daarover leest u hieronder meer!
  Wilt u meer lezen over de juiste keuze maken voor een nieuwe cv-ketel? Kijk op consumentenbond.nl.

  Combiketel

  Een combiketel regelt niet alleen dat uw woning verwarmd wordt, maar zorgt er ook voor dat u warm water hebt. Het voordeel van deze twee functies in één apparaat is dan ook dat u minder ruimte nodig hebt met een combiketel dan wanneer u twee apparaten gebruikt.

  Dat is dan ook de reden dat men tegenwoordig meestal voor een combiketel kiest. Met een doorstroommodel kiest u voor de milieuvriendelijkste variant. In een doorstroommodel is namelijk geen boiler nodig, want warm water wordt pas gemaakt wanneer u het nodig hebt.

  Hr-ketel

  De afkorting hr van een hr-ketel staat voor ‘hoog rendement’ en dat heeft natuurlijk te maken met het hoge rendement dat deze ketels behalen. Het rendement van deze verwarmingsketels is 100% of hoger. Dat betekent dat 100% van de energie die de installatie gebruikt wordt omgezet in nuttige warmte. Dat is gunstig voor het milieu én voor uw energierekening!

  Ten opzichte van een reguliere ketel bespaart u jaarlijks tot wel €250,- op uw energiekosten door te kiezen voor een Hr-ketel.

  cv-ketel onderhoud

  Hre-ketel

  Een hre-ketel levert naast verwarming en warm water ook nog eens elektriciteit. Dat is ook vaar de ‘e’ in ‘hre-ketel’ voor staat. Een hre-ketel gebruikt aardgas om water te verwarmen, net als een hr-ketel doet. Het verschil zit hem echter in wat een hre-ketel met de hete gassen doen. Een hre-ketel gebruikt deze hete gassen om stroom op te wekken.

  Het opwekken van stroom gecombineerd met het verwarmen noemt men warmtekrachtkoppeling. Voor deze warmtekrachtkoppeling gebruikt een hre-ketel een speciale motor. Het voordeel van deze ketels is dat ze nog energiezuiniger zijn.

  Vraag een deskundige of een Hre-ketel ook geschikt is voor u.

  Elektrische cv-ketel

  Waar de meeste cv-ketels aardgas gebruiken om water te verwarmen, gebruikt een elektrische ketel elektriciteit. Deze ketels zijn dus geschikt om in aardgasvrije woningen te plaatsen. Met een elektrische cv-ketel draag u uw steentje bij aan het tegengaan van de klimaatverandering, omdat er geen fossiele brandstoffen nodig zijn bij het verwarmen van uw woning.

  Wel verbruiken elektrische ketels behoorlijk veel stroom. Daarom is het vooral aantrekkelijk om voor deze ketel te kiezen wanneer u ook zonnepanelen hebt.

  Wat kost een nieuwe cv?

  • Een hr combiketel kost ongeveer €2.300,- tot €3.900,-, inclusief installatie.
  • Een energiezuinigere hre-ketel koopt en laat u installeren voor een bedrag tussen de €8.500,- en €12.900,-.
  • Het aanschaffen en plaatsen van een elektrische ketel kost gemiddeld €4.500,- tot €6.900,-.
  De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste natuurlijk de aanschafprijs van de ketel zelf. Een zuinige hre-ketel is duurder in aanschaf dan een hr-ketel, maar daarna wel zuiniger in gebruik. Daarnaast moet u rekening houden met montagekosten. Deze zijn afhankelijk van het uurtarief van uw verwarmingsmonteur en het type ketel dat u laat plaatsen.

  In de volgende prijstabel vindt u overzichtelijke prijsinformatie voor verschillende types cv-ketels.

  Nieuwe cv-ketel: kosten 2021

  Type cv-ketel Rendement Nieuwe cv-ketel kosten* Montage-kosten Kosten nieuwe cv-ketel
  inclusief installatie*
  Hr-ketel +100% Solo: €1.500,- tot €2.500,-
  Combi: €1.800,- tot €3.000
  €500,- tot €900,- Solo: €2.000,- tot €3.200,-
  Combi: €2.300,- tot €3.900,-
  Hre-ketel +140% €8.000,- tot €12.000,- €500,- tot €900,- €8.500,- tot €12.900,-
  Elektrische ketel +100% €4.000,- tot €6.000,- €500,- tot €900,- €4.500,- tot €6.900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag een gratis offerte aan.

  Nieuwe cv-ketel kopen: waarop letten?

  • Wilt u een cv-ketel die enkel uw huis verwarmt, of wilt u een combiketel die ook voor warm water zorgt?
  • Hoeveel vermogen heeft uw cv-ketel nodig? Voor een appartement verwarmen is minder vermogen nodig dan het verwarmen van een tussenwoning of vrijstaande woning.
  • Kies een ketel met de juiste cw-waarde. Daarover leest uw hieronder meer.

  Cv-waarde van verwarmingsketels

  De cw-waarde drukt de comfort categorie van een cv-ketel uit. Hoe hoger de waarde, hoe groter de hoeveelheid warm water de ketel kan leveren. Gebruikt u de ketel enkel voor warm water in de keuken? Dan hebt u genoeg aan een ketel met een cw-waarde 1.

  Wilt u tegelijkertijd warm water in de keuken en in de douche hebben? Dan hebt u een CW5- of CW6-ketel nodig. In de volgende tabel vindt u een handig overzicht van alle cw-waardes en de mogelijkheden van cv-ketels.

  Cv-waarde Aantal liters per minuut Geschikt voor Tegelijk gebruik in
  meer ruimtes mogelijk?
  CW1 4 liter Keuken Nee
  CW2 6 liter Keuken en douche Nee
  CW3 10 liter Keuken, douche en bad Nee
  CW4 13 liter Keuken, douche en bad Niet volledig tegelijk
  CW5 17 liter Keuken, douche en bad Beperkt tegelijk
  CW6 20 liter Keuken, douche en bad Tegelijk
  Weet u niet welke cv-ketel voor jou de beste keuze is? Of weet u niet welke cw-waarde bij uw verbruik past? Een cv-installateur heeft ervaring met alle soorten ketels en geeft u graag persoonlijk advies.

  Benieuwd naar de kosten? Ontvang een gratis offerte!

  Kopen, huren of leasen?

  Wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt laten plaatsen, hebt u keuze om deze zelf te kopen, te huren of te leasen. Wanneer u de ketel koopt, betaalt u het aanschafbedrag tegelijkertijd met de montagekosten. Hebt u niet het budget om dit bedrag in een keer te betalen? Dan kan u een ketel huren of leasen.

  • Wanneer u een ketel huurt, betaalt u maandelijks een bedrag zolang u de ketel in gebruik hebt. Vaak is een onderhoudscontract bij de huurprijs inbegrepen.
  • Leasen is hetzelfde als huurkoop. U betaalt gedurende een afgesproken periode maandelijks een bedrag voor uw ketel. Aan het eind van de contractperiode is de ketel uw eigendom.

  Handige informatie over het kopen, huren of leasen van cv-ketels.

  cv ketel kosten

  Cv-ketel merken

  Bij het kopen en installeren van een nieuwe cv-ketel in Oosterhout hebt u keuze uit verschillende merken. Elk merk heeft eigen voor- en nadelen. Wat zijn de meest bekende cv-ketel merken?

  • Intergas is een van de bekendere merken in Nederland en staat bekend om betaalbare hr-ketels. Met een ketel van dit merk hebt u de allernieuwste technieken tegen een scherpe prijs.
  • Nefit is het juiste merk voor no-nonsense ketels. De BaseLine en TrendLine zijn veelgekozen series.
  • Remeha is een merk dat streeft naar een beter milieu. Daarom vindt u van dit merk duurzame ketels, maar ook warmtepompen.
  • Vaillant is een zeer bekend merk in de verwarmingsbranche. Dit merk maakt niet alleen cv-ketels, maar ook warmtepompen en warmteboilers.
  • Bij Atag vindt u altijd een ketel die bij uw wensen past, want dit meer biedt een breed assortiment aan cv-ketels.

  Advies nodig om de beste cv-ketel te kiezen?

  Vraag een ervaren installateur om meer informatie!

  Gratis offerte ontvangen

  Subsidies cv-ketel 2021: heb ik daar recht op?

  Een cv-ketel in Oosterhout kopen en installeren is vaak een behoorlijke investering. Helaas zijn er op dit moment geen landelijke subsidies beschikbaar die de aanschafprijs van een ketel naar beneden halen.

  Wel kan u gebruikmaken van de Energiebesparing. Deze lening sluit u af bij het Nationaal Warmtefonds en is bedoeld voor particuliere woningbezitters, VvE’s en scholen. De lening heeft aantrekkelijke voorwaarden. U vindt meer informatie op energiebesparing.nl

  Hoewel er geen landelijke subsidies zijn, zijn er wel gemeentes die maatregelen hebben waarmee een deel van uw investering in een cv-ketel wordt terugbetaald. Via de Energiesubsidiewijzer ziet u snel of uw gemeente subsidie geeft.

  Waarom een cv-ketel onderhoudscontract afsluiten?

  Het is erg belangrijk om goed voor uw cv-ketel te zorgen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen, profiteert u van een aantal voordelen:

  • U weet zeker dat de ketel zo energiezuinig mogelijk werkt.
  • Eventuele gebreken worden opgespoord voordat ze een storing veroorzaken.
  • U voorkomt dus hoge kosten door onnodige storingen.
  • De levensduur van uw installatie wordt verlengd.
  Zeker weten dat u het juiste onderhoud laat uitvoeren op het juiste moment? Sluit een cv-ketel onderhoudscontract af! U hoeft zelf nergens meer om te denken, want als het tijd is voor een onderhoudsbeurt neemt de installateur contact met u op.

  Verwarmingsinstallateur inschakelen: de voordelen

  Soms denkt men dat het installeren van een cv-ketel niet lastig is en daarom ook goed zelf te doen. Dat is echter niet het geval. Het installeren en afstellen van ketels is vakwerk. Waarom schakelt u het best een erkende verwarmingsinstallateur in?

  • Een nieuwe ketel wordt op de juiste manier geïnstalleerd. Een vakman voert altijd een koolstofmonoxidemeting uit en zorgt ervoor dat de rookgasafvoer goed werkt, zodat u uw ketel veilig in gebruik neemt.
  • Een ervaren verwarmingsmonteur regelt een cv-ketel op de juiste manier in, zodat deze zo energiezuinig mogelijk werkt.
  • Een verkeerd geïnstalleerde ketel brengt risico op koolmonoxidevergiftiging met zich mee.

  cv-ketel offerte

  Cv-monteur uit Oosterhout nodig? Direct contact!

  Met een goede cv-ketel wordt uw leven in huis een stuk aangenamer. Warm water en de verwarming zijn namelijk onmisbaar. Is uw cv-ketel toe aan onderhoud, zoekt u een vakman voor een reparatie of wilt u een energiezuinige hre-ketel laten installeren? Met een ervaren installateur investeer u in een lange levensduur van uw ketel. Bovendien weet u zeker dat uw ketel goed en zo energiezuinig mogelijk werkt.

  Start nu uw gratis offerteaanvraag!

  U ontvangt snel een offerte met een aantrekkelijke prijs van een verwarmingsmonteur bij jou uit de buurt. Wilt u liever direct contact? Bel dan naar 085 500 9979!

  Bel naar 085 500 9979!

  Nu bereikbaar!

  Wij zijn u eveneens van dienst als u gebruik wilt maken van de rioolservice of als u hulp nodig heeft bij het oplossen van lekkage. Ook loodgieters en dakdekkers staan 24/7 voor u klaar!