Cv-ketel installatie & onderhoud Rotterdam

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel nu: 085 500 9977!

Nu bereikbaar!

cv-ketel Rotterdam

Cv-ketel Rotterdam

De cv-ketel zorgt ervoor dat u comfortabel kun wonen door te zorgen voor verwarming en vaak ook voor warm water. Daarom wordt de ketel ook vaak het hart van een huis genoemd. Bent u op zoek naar een monteur voor een reparatie of cv-ketel onderhoud in Rotterdam?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel een aantrekkelijk offerte van een cv-ketel installateur bij jou uit de buurt. Het is in Nederland altijd verplicht om een erkende installateur in te schakelen wegens het gevaar op koolmonoxidelekken, dat groot wordt bij een onjuiste afstelling van een ketel. Via onze gratis offerteservice vindt u altijd een betaalbare vakman!

Hebt u last van een storing en wilt u dat uw cv-ketel snel weer gemaakt wordt? Bel dan naar 085 500 9977 en komt direct in contact met een verwarmingsmonteur uit de buurt. U wordt snel geholpen, zodat u niet lang zonder verwarming en/of warm water zit!

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend!
  Gratis – Vrijblijvend

  Cv-ketel storing Rotterdam: wat te doen?

  Een cv-ketel storing komt altijd op een ongelegen moment, want het is altijd vervelend om zonder warmt water te zitten. Bovendien is verwarming in de koude maanden een eerste levensbehoefte. Dat is dan ook waar u een storing het snelst aan herkent: geen warm water hebben en de verwarming valt uit. Wat doet u bij een storing?

  • Kijk of de cv-ketel aan staat en of de stekker van de ketel in het stopcontact zit.
  • Controleer of de gaskraan open staat.
  • Kijk of er voldoende waterdruk in de ketel lis (1,5 tot 2 bar).
  • Check of alle radiatoren open staan.
  Klopt al het bovenstaande? Dan is het tijd om een monteur in te schakelen. Bel naar 085 500 9977 en u komt direct in contact met een installateur uit de buurt. Bij een cv-ketel storing staat deze met spoed voor uw deur!

  Bel nu 085 500 9977

  Nu bereikbaar!

  Problemen met een cv-ketel ontstaan bijvoorbeeld door een storing of door een lekkende radiator. Ook een defect in de vloerverwarming kan een probleem opleveren. Schakel een cv-monteur in voor een snelle detectie en reparatie.