Dakdekker in Flevoland nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 9892

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

dakdekker Flevoland

Dakdekker Flevoland

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Samen met de buitengevels beschermt een dak uw woning in alle weersomstandigheden. Een dak krijgt veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat u uw dak in topconditie houdt.

Op deze pagina leest u alles over verschillende dakwerken, zoals een renovatie, waarmee u de staat van uw dak kunt verbeteren. Zo zorgt u ervoor dat uw woning droog en comfortabel blijft. Een dakdekker voert graag een dakrenovatie, dakreparatie, dakreiniging of een schoorsteenrenovatie uit. Ook met dakonderhoud helpt een dakdekkersbedrijf u met plezier. Via het offerteformulier vraagt u direct een offerte aan van een dakdekkersbedrijf uit Flevoland. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Bel dan gelijk 085 500 9892!

Gratis offerte ontvangen

Gratis - Vrijblijvend

Waarom een dakdekker uit Flevoland inschakelen?

Specialisten van een dakdekkersbedrijf hebben jarenlange ervaring met dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovatie. Het schoonmaken van regenpijpen, dakisolatie, dakreiniging en bijvoorbeeld een renovatie van de schoorsteen zijn ook geen probleem.

Bij het aanbrengen van een nieuw dak zorgen dakdekkers er bovendien voor dat een gedeelte van uw woning continu bedekt blijft. Zo ondervindt u zo min mogelijk overlast van de verbouwing. Bovendien hoeft u hoeft zelf niet op een ladder te staan. Met een professionele dakdekker uit Flevoland wordt u snel en vakkundig geholpen!
dakdekkersbedrijf Flevoland

Dakdekkersbedrijf Flevoland; vakkundige dakdekkers met veel ervaring!

Kiest u voor een dakdekkersbedrijf uit Flevoland, dan kiest u voor kwaliteit! Als u gebruik maakt van onze offerteservice dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen.

Voor welke werkzaamheden kan u een dakdekkersbedrijf uit Flevoland inhuren?

Dakdekkers houden zich doorgaans bezig met drie verschillende soorten dakwerken: dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovatie. Onder een dakreparatie verstaan we het herstellen van beschadigd bitumen of het vervangen van een kapotte dakpan. Bij dakonderhoud gaat het om het reinigen van het dak en het uitvoeren van een professionele dakinspectie. Tot slot gaat het bij een dakrenovatie om het vernieuwen van nieuwe dakbekleding.

Bel: 085 500 9892

Wat zijn de kosten van een dakdekker?

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een dakdekker? Het gemiddelde uurtarief van een dakdekker is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste bepaalt de soort werkzaamheden de prijs. Voor nieuwbouw betaalt u €30,- tot €37,- per uur, maar voor onderhoud en inspectie €35,- tot €43,-. Daarnaast rekenen dakdekkers in de randstad een hoger uurtarief dan in de overige provincies.

De vraag naar dakdekkers in de randstad is hoger, daarom kan een dakdekker daar een hoger tarief vragen. Zo betaalt u voor kluswerk €35,- in de randstad en €28,- in de overige provincies. In de volgende tabel vindt u een overzicht van de gemiddelde tarieven.

Prijstabel: uurloon dakdekker

SegmentGemiddeld uurtarief *Gemiddeld uurtarief Randstad *
Nieuwbouw€30,-€37,-
Onderhoud/inspectie€35,-€43,-
Kluswerk€28,-€35,-

* De prijzen zijn gemiddeld en verschillen per dakdekker. Voor exacte prijzen vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan.

Uurloon dakdekker

€28,- tot €43,-

Gemiddelde van/tot prijzen

Laag
€28,- tot €35,- per uur

Voor kluswerk door een dakdekker.

Hoog
€35,- tot €43,- per uur

Voor een dakinspectie en onderhoud.

Factoren die de prijs van een dakdekkersbedrijf beïnvloeden

Zoals u in het schema hierboven ziet, hanteren dakdekkers verschillende uurtarieven voor verschillende werkzaamheden. De exacte prijzen zijn afhankelijk van de werkzaamheden, maar ook van de ervaring van dakdekkers. Het plaatsen van een rieten dak is bijvoorbeeld zeer specialistisch werk, waardoor het uurtarief van de dakdekker omhooggaat. Ook de omvang van het project heeft invloed op de prijs. Zo is het interessant om het renoveren van het dak samen met de buren te doen als de daken aan elkaar zitten. Dan kan een dakdekker beide daken in een keer renoveren, waarbij de dakdekker ook maar één steiger nodig heeft.

Bent u benieuwd naar de exacte tarieven? Bel naar 085 500 9892 of vul gelijk het offerteformulier in.

Waarop letten bij het kiezen van een dakdekkersbedrijf?

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf uit Flevoland? Als u het lastig vindt om dakdekkersbedrijf uit te kiezen, vraag dan familie of vrienden of zij ervaringen hebben met de dakdekker in Flevoland. Dit geeft een vrij duidelijk beeld over de kwaliteit die de dakdekker levert. Hebben uw kennissen geen ervaringen met dakdekkers uit Flevoland, ga dan online op zoek naar recensies.

Let daarnaast op of het dakdekkersbedrijf is aangesloten bij een branchevereniging of een logo van een keurmerk op de website heeft staan. Keurmerken geven aan dat het dakdekkersbedrijf regelmatig getest wordt op kwaliteit. Vraag daarnaast een gratis offerte aan voor meer informatie over de prijzen. Via onze offerteservice doet u dit snel en gemakkelijk én u zit helemaal nergens aan vast!

Werkzaamheden van dakdekkers uit Flevoland

Een dakdekkersbedrijf kan veel voor u betekenen bij al uw dakwerken, van een renovatie tot dakdekken tot vernieuwen van uw dak. Is het tijd om het EPDM op uw platte daktype te vervangen of wilt u een andere dakrenovatie? Of wilt u dakonderhoud of een dakreparatie laten uitvoeren? Dakdekkers hebben veel ervaring en de juiste materialen om dakwerken goed, veilig en snel uit te voeren.

Hieronder leest u alles over verschillende dakwerken en de verschillende tarieven. Neem door te bellen naar 085 500 9892 of via het offerteformulier contact op met een dakdekkersbedrijf. Een dakdekker vertelt u graag meer over de mogelijkheden van dakwerken en beantwoordt al uw vragen. De belangrijkste werkzaamheden van dakdekkers uit Flevoland zijn:

dakreparatie Flevoland

Dakreparatie Flevoland

Een dakreparatie komt in Flevoland regelmatig voor. Vooral platte daktypes zijn gevoelig voor beschadigingen omdat water er langer op blijft liggen. Maar ook bij schoorstenen, dakkapellen en dakramen komen lekken voor. Daar wordt gebruik gemaakt van een loodslab voor een waterdichte afsluiting tussen de verschillende onderdelen, maar deze kan beschadigd raken.

Ook beschadigingen aan de nokvorst vragen om een dakreparatie. Benieuwd wat een dakdekkersbedrijf voor u kan betekenen? Een dakreparatie kost gemiddeld tussen de €900,- en €1.300,- en bestaat uit het repareren van kapotte dakpannen of bij platte daken uit het gebruik van een reparatiepasta of -strip.

Dakreparatie plat dak

Dakreparatie bij platte daken begint met het schoonmaken van het dak, zodat een dakdekker snel kan zien wat er aan de hand is. Bij een plat daktype is het soms lastig de dakschade op te sporen, maar een dakspecialist heeft hier speciale apparatuur voor. Met bijvoorbeeld rookdetectie of een infrarood lekdetectie is het lek snel gevonden. Bij kleine gebreken maken dakdekkers bij een dakreparatie gebruik van een reparatiepasta of -strip. Soms is een dakreparatie niet voldoende en is nieuwe dakbekleding nodig.

Dakreparatie hellend dak

Bij een schuin dak is het vaak niet lastig om dakschade te vinden. U ziet bijvoorbeeld zelf dat een dakpan scheef ligt, of gescheurd is. Een vervaagde glazuurlaag is echter moeilijk te zien. Als de boosdoener niet direct zichtbaar is, gaat een dakdekker voor u op zoek voordat hij de dakreparatie uitvoert. Kapotte of ontbrekende dakpannen vervangen dakdekkers snel. Als de glazuurlaag versleten is, hebben de dakpannen hun levensduur bereikt. Dan is het waarschijnlijk nodig om alle dakpannen te vervangen.

dakrenovatie Flevoland

Dakrenovatie Flevoland

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Daarom is het belangrijk ieder jaar dakonderhoud uit te laten voeren. Na een aantal jaar zal dat echter niet genoeg zijn, en is een dakrenovatie nodig. Onder een dakrenovatie vallen alle werkzaamheden die de kwaliteit en uitstraling van uw woning verbeteren. Gemiddeld kost een dakrenovatie tussen de €3.000,- en €4.300,-. Bij een plat daktype wordt een nieuwe bitumineuze of EPDM laag geplaatst en bij een schuin daktype worden de beschadigde dakpannen vervangen.

Hoe verloopt een dakrenovatie?

Een dakrenovatie begint met een dakinspectie. Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf controleert alle onderdelen van uw dak. Als blijkt dat er onderdelen beschadigd zijn, zal de dakdekker direct een dakreparatie uitvoeren. Daarnaast kunt u een dakcoating aan laten brengen die de levensduur van uw dakbedekking verlengt. Ook het plaatsen van een dakkapel of isolatie vallen onder dakrenovatie. Een dakdekker zorgt ervoor dat uw dak na de renovatie weer jarenlang meegaat.

Dakrenovatie plat dak

Een renovatie bij een plat dak vindt doorgaans na ongeveer 25 tot 40 jaar plaats. Dat is sneller dan bij hellende daken, omdat dakbekleding van een plat dak meer blootgesteld wordt aan neerslag en water. Dit beïnvloedt de kwaliteit van het materiaal.

Kiest u voor een groendak dan bent u verzekerd van een gemiddelde levensduur van maar liefst 60 jaar!

Dakrenovatie hellend dak

Bij het renoveren van hellende daken is veel mogelijk. Hoewel er nog steeds veel mensen kiezen voor standaard dakpannen, zijn ook dakleien, riet of zelfs aluminium een optie. Andere dakwerken die tijdens een dakrenovatie uitgevoerd worden zijn het vernieuwen van het dakbeschot of het plaatsen van goede dakisolatie. De kostprijs van een dakrenovatie bij een hellend dak is doorgaans hoger dan bij platte daken, dat komt vooral doordat de dakwerken een stuk lastiger uit te voeren zijn.

Dakbedekking vervangen

Wilt u de dakbedekking van uw woning vernieuwen? De bedekking van platte daktypes is gemakkelijker te vervangen dan die van schuine daktypes. Bij platte daktypes is het soms ook mogelijk om een nieuwe laag op de oude te plaatsen, dit scheelt aanzienlijk in de totaalprijs. Bij een hellend daktype gaat het bij renoveren vaak om gescheurde of losse dakpannen, maar het kan ook nodig zijn het gehele dak aan te pakken.

Dit is ook een goed moment om te kijken of u uw dak kunt isoleren. Daarmee bespaart u direct op uw stookkosten. Hieronder leest u meer over verschillende dakwerken. Het plaatsen van nieuwe dakbedekking kost ongeveer €75,- tot €100,- per m² bij een plat dak, en €75,- tot €130,- bij een hellend dak.

Plat dak bedekken met EPDM

Bekijk hoe nieuwe dakbedekking op een plat dak wordt geplaatst!

Compleet dak vervangen

Als de gehele dakconstructie beschadigd is, is het nodig niet alleen de dakbedekking te vervangen, maar het gehele dak. Het is verstandig deze klus over te laten aan dakdekkers van een dakdekkersbedrijf uit uw regio. Zij bouwen het volledige dak vanuit het niets weer op.

Ook zorgen ze ervoor dat een gedeelte van uw woning tijdens de renovatie continu overdekt blijft, zodat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt van de werkzaamheden. Het is wel aan te raden om een dakrenovatie in de lente- of zomermaanden uit te laten voeren.

Kosten nieuw dak

Toe aan een nieuw dak? Het plaatsen van dakbekleding op een hellend dak kost gemiddeld €75,- tot €130,- per m². In het geval van een plat dakoppervlak, ligt de kostprijs rond de €75,- tot €100,- per m². De totaalprijs is uiteraard afhankelijk van de keuze voor het materiaal.

Laat u een nieuw dak plaatsen en is het dakbeschot aan vervanging toe? Het vernieuwen van het dakbeschot kost ongeveer €90,- tot €150,- per m². Indien u nog geen dakisolatie heeft aangebracht, is dit het ideale moment om dat alsnog te doen. Het plaatsen van dakisolatie kost ongeveer €40,- tot €60,- extra.

Prijstabel: kosten dak vervangen

Soort werkzaamhedenGemiddelde prijzen per m² **
Plat dak vervangen *€75,- tot €100,-
Hellend dak vervangen *€75,- tot €130,-
Dakisolatie aanbrengen€40,- tot €60,-
Dakbeschot vernieuwen€90,- tot €150,-

* Inclusief het verwijderen van de oude dakbedekking
** Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en montage. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs

Heeft u door dakschade snel een dakreparatie nodig?

Neem direct contact op met een vakkundige dakdekker via 085 500 9892. 24 uur per dag bereikbaar!

Bel: 085 500 9892

Dakonderhoud

Het dak beschermt samen met de buitengevels uw woning tegen invloeden van buitenaf. Om die beschermende functie van het dak in stand te houden is goed onderhoud van groot belang. Wilt u uw dakonderhoud goed bijhouden? Sluit dan een onderhoudscontract af bij een dakdekkersbedrijf. Als het tijd is voor onderhoud, neemt het dakdekkersbedrijf contact met u op.
Dakdekkers voeren bij dakonderhoud verschillende werkzaamheden uit. Het begint met een dakreiniging en daarna een dakinspectie. Daarna volgt eventueel een dakreparatie of een dakrenovatie. Ook het aanbrengen van een dakcoating is mogelijk. Voor een prijs van €15,- tot €18,- per m² beschermt uw dak uw woning weer voor regen en wind.

dakreiniging

Dakreiniging

Heeft u mosgroei op uw dak? Het is belangrijk om dit snel te verwijderen. De wortels van het mos maken de dakbedekking poreus waardoor er kans op lekken ontstaat. In de winter zorgt water in de dakpannen voor vorstschade. Met een jaarlijkse dakreiniging voorkomt u veel problemen.

Een dakdekker maakt bij een dakreiniging het gehele dak met een hogedrukspuit schoon. Het is mogelijk daarna direct een coating aan te laten brengen, zodat u langer plezier heeft van uw schone dak. Gemiddeld kost een dakreiniging €9,- tot €15,- per vierkante meter.

dakinspectie Flevoland

Dakinspectie Flevoland

Om vervelende ongemakken zoals waterschade te voorkomen is het verstandig regelmatig een visuele dakinspectie te laten uitvoeren. Bij een dakinspectie controleert een dakdekker alle dakonderdelen zoals de schoorsteen, een dakraam en de bedekking. Voor een plat daktype betaalt u tussen €150,- en 250,- en voor een hellend daktype €200,- tot €300,-.

Als er geen problemen worden gevonden, weet u zeker dat uw dak in topconditie is. Als er wel gebreken zijn, voert een dakdekker de nodige dakreparaties uit, zodat uw dak snel weer in optimaal is.

dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen of reinigen?

De dakgoot is een belangrijk onderdeel van uw dak. Deze zorgt namelijk voor de afwatering van het regenwater. Dit kan alleen als de goot goed schoon is. Het is daarom aan te raden om de dakgoten in ieder geval eens per jaar goed te reinigen. In omgevingen met veel bomen is het zelfs verstandig om dit twee keer per jaar te doen. Zo voorkomt u dat de dakgoot langzaam dichtslibt en beschadigd raakt.

Ziet u het reinigen van de dakgoten niet zitten?

Een dakdekker uit Flevoland heeft deze klus in een mum van tijd afgerond. Zo hoeft u zelf niet op hoogte te werken en weet u zeker dat de dakgoot goed schoon is. Een dakdekkersbedrijf vervangt uw dakgoot bij grote beschadigingen.

schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

Ook als u uw schoorsteen niet meer gebruikt voor de afvoer van rookgassen van een open haard, is het verstandig om iedere 15 jaar een schoorsteenrenovatie te laten uitvoeren. Bij een schoorsteenrenovatie wordt namelijk ook de buitenkant van de schoorsteen gecontroleerd. Zo kunnen het voegwerk of de loodslabben poreus zijn geworden en aan vervanging toe zijn.

Als u wel gebruik maakt van een open haard, is het ook belangrijk om de binnenkant van de schoorsteen te laten inspecteren. Een dakdekker inspecteert het rookkanaal door te kijken of de afvoer van gevaarlijke rookgassen nog goed is. Indien nodig tubeert de dakdekker de schoorsteen, zodat u met een nieuw rookkanaal de open haard weer veilig kunt gebruiken. Een complete schoorsteenrenovatie is uit te voeren vanaf €500,-.

Dakbedekking Flevoland

Is het tijd om uw dakoppervlak te renoveren? Dan heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende materialen. U bent natuurlijk niet verplicht om te voor dakpannen te kiezen, als er op dit moment ook al dakpannen op uw dak liggen. Een aantal populaire materialen in Flevoland zijn riet, leien en EPDM. Hieronder leest u meer over de verschillende materialen.

Dakbedekking plat dak

Wilt u de dakbedekking van een plat dak vervangen? Bent u op zoek naar de juiste bedekking voor een hellend daktype? U heeft keuze uit verschillende materialen, zoals bitumineuze bedekking of van EPDM. Heeft u wel eens aan een groendak gedacht? Naast een bijzondere uitstraling helpt dit dak mee met de afwatering van hemelwater.

Hieronder leest u meer over de eigenschappen van verschillende materialen. Ook van de tarieven en de levensduur van ieder materiaal vindt u een overzicht.

Kosten dakbedekking vervangen

Voor de bedekking van platte daken zijn er verschillende mogelijkheden. Bitumineuze bedekking, PVC en EPDM zijn de meest gebruikte materialen.

De materialen verschillen van elkaar in prijs en levensduur. Zo gaat PVC voor €55,- per m² 25 jaar mee, waar EPDM een levensduur van 40 jaar heeft voor een kostprijs van €50,-. Maar tegenwoordig komt een groendak steeds meer door.

Voor €55,- per m² geniet u daar 60 jaar van. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van gemiddelde tarieven en levensduur van dakbedekkingen voor platte daktypes.

Prijstabel: prijzen dakbedekking plat dak

Plat dakGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Bitumen25 jaar€45,-
Pvc25 jaar€55,-
EPDM40 jaar€50,-
Groendak60 jaar€55,-**

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.
** Deze prijs is zonder de kosten van de onderlaag.

Bitumen dakbedekking Flevoland

Bitumen dak

Bitumen wordt al jarenlang ingezet als dakafwerking voor platte daken. Bitumen is enorm populair vanwege de lage prijs, waardoor het op de korte termijn zeker de goedkoopste optie is. Aan het bitumen wordt APP of SBS toegevoegd, hierdoor wordt het bitumen elastischer. Het gaat gemiddeld 25 jaar lang mee en het plaatsen van een kostprijs van ongeveer €45,- per m².

EPDM dakbedekking Flevoland

EPDM dakbedekking

Op de lange termijn is EPDM de goedkoopste keuze. EPDM is een synthetisch rubber, wat van nature heel elastisch is. EPDM zet dus uit en krimpt weer ineen, zonder dat er beschadigingen ontstaan. Dit verhoogt de levensduur enorm. EPDM gaat namelijk tot wel 40 jaar mee! De prijs per vierkante meter ligt iets hoger dan voor bitumen, u betaalt het dakdekkersbedrijf namelijk ongeveer €50,- per m².

Pvc-dakbedekking

Pvc is al jarenlang een populaire keuze in Flevoland. Mensen kiezen vooral voor pvc vanwege de uitstraling van het materiaal. Het is namelijk verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

Op deze manier kiest u zelf eenvoudig een nieuwe kleur voor uw dak. Pvc is heel soepel, en heeft mede daardoor een gemiddelde levensduur van 25 jaar. De gemiddelde kostprijs voor het plaatsen van pvc ligt rond de €55,- per m².

Groendak

Een groendak is een milieubewuste keuze. Hiermee draagt u bij aan een schonere lucht en wordt het riool minder belast, omdat het groendak regenwater absorbeert. Een groendak zorgt ook nog eens voor een uitstekende isolatie, waardoor u geen last meer hebt van warmteverlies. Een groendak gaat uitstekend samen met dakkapellen: sterker nog, het groendak vergroot het rendement van uw dakkapellen! Groendaken gaan gemiddeld 60 jaar lang mee. Het plaatsen van een groendak kost ongeveer €55,- per m², exclusief ondergrond.

Wilt u meer weten over de kosten van nieuwe dakbedekking?

Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs!

Gratis offerte ontvangen

dakbedekking hellend dak

Dakbedekking hellend dak

Is uw schuine dak aan vervanging toe en bent u op zoek naar een geschikte dakbedekking? In Nederland zijn dakpannen de meest populaire soort, maar wist u dat een metalen dak ook mogelijk is? Of heeft u wel eens aan een leiendak gedacht? Hieronder leest u meer over de meest voorkomende dakbedekkingen. De levensduur, prijzen en andere eigenschappen komen voorbij. Een dakdekker uit Flevoland heeft veel ervaring met het plaatsen van alle soorten dakbedekking. Zij kunnen u goed vertellen welke voor uw woning geschikt is en plaatsen een nieuw dak vervolgens ook met plezier.

Kosten dakbedekking van een hellend dak

Wilt u weten wat een nieuw dak op uw woning kost? De kosten van dakbedekkingen voor hellende daktypes zijn afhankelijk van de gekozen materialen. Deze verschillen van elkaar in levensduur, kostprijs en uitstraling.

Zo moet u voor een pannendak rekenen op prijzen van €50,- tot €60,- en kost zink €80,- per m².

In de tabel hieronder vindt u een overzicht van gemiddelde prijzen en de gemiddelde levensduur van verschillende materialen.

Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag via het offerteformulier gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hellend of gebogen dakGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Shingles25 jaar€15,- tot €25,-
Betondakpannen30 jaar€50,-
Leien40 jaar€70,-
Riet40 jaar€100,-
Kleidakpannen50 jaar€60,-
Aluminium50 jaar€75,-
Koper80 jaar€120,-
Zink100 jaar€80,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.

Dakpannen vervangen

Dakpannen zijn in Nederland de meeste gekozen dakbedekking voor schuine daktypes. Ze hebben dan ook een ijzersterke reputatie in het langdurig beschermen van uw woning tegen weerinvloeden. Wist u dat er twee soorten dakpannen zijn? Betondakpannen zijn met een kostprijs van €50,- per m² de goedkoopste van de twee.

Ze zijn vormvast omdat ze in een mal gemaakt worden en hebben een levensduur van 30 jaar. Kleidakpannen zijn dakpannen van klei die in de oven gebakken worden. Ze zijn met een prijs van €60,- per m² duurder dan betondakpannen, maar ze geven uw woning wel 50 jaar een authentieke uitstraling.

Rieten dak

Riet heeft een aantal belangrijke voordelen: het heeft een unieke uitstraling, het isoleert uitstekend en het is een milieuvriendelijke keuze. Heeft u nu dakpannen maar wilt u iets compleet anders? Dan is riet een uitstekende keuze. Niet elke dakdekker is ervaren in het plaatsen van riet. Ga daarom op zoek naar een gespecialiseerd dakdekker uit Flevoland. Met goed onderhoud gaan rieten daken tot 40 jaar lang mee. Het kost ongeveer €100,- per m².

Leien

Dakleien zijn al jarenlang een populaire keuze. Natuurleien hebben een prachtige luxueuze uitstraling, maar vanwege de hoge kostprijs kiezen steeds meer mensen voor kunstleien. Kunstleien bootsen dezelfde uitstraling na, maar hebben een kortere levensduur. Waar natuurleien tot wel 100 jaar lang meegaan, is dat bij kunstleien 40 jaar. De kostprijs ligt rond de €70,- per m².

shingles dakbedekking

Shingles dakbedekking

Shingles zijn in Nederland steeds populairder voor het bedekken van tuinhuisjes, schuren en garages. Shingles zijn namelijk heel snel te leggen en hebben een bijzondere uitstraling. Het is een bitumen dakbekleding, met de uitstraling van dakleien.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, zo bepaalt u zelf hoe het dakoppervlak eruit komt te zien. Shingles hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar en de kostprijs ligt rond de €15,- tot €25,- per m².

zinken dak

Dak van aluminium, koper en zink

Hoewel we metalen daken in Flevoland nog niet zoveel zien, is dit zeker een mogelijkheid.

U heeft de keuze uit onder andere aluminium, zink en koper. Het voordeel van een metalen dak is dat het een unieke uitstraling heeft die erg goed past bij moderne woningen. De levensduur van metalen daken variëren van 50 tot wel 100 jaar! De prijzen liggen gemiddeld tussen de €50,- tot €120,- per m², afhankelijk van het gekozen materiaal.

Nieuwe dakpannen op een dak verhogen uw woningwaarde!

Vind ervaren dakdekkers in Flevoland en profiteer van de laagste prijzen.

Gratis offerte ontvangen

Keurmerken dakdekkersbedrijf

Wilt u zeker zijn van kwaliteit als u een dakdekkersbedrijf inschakelt? Kijk dan of het dakdekkersbedrijf een keurmerk heeft of is aangesloten bij een brancheorganisatie. Deze waarborgen de kwaliteit en veiligheid van al uw dakwerken. Er zijn twee keurmerken.

Lees op komo.nl meer over het Komo-certificaat dat alle bouwbedrijven kunnen krijgen.

Op dakmerk.nl vindt u meer informatie over het Dakmerk-keurmerk voor platte daktypes.

Kijk op de site van Vebidak voor meer informatie over de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

Op de site van de NDA leest u meer over een samenwerkingsverband van dakdekkers uit heel Nederland.

24-uur service dakdekkersbedrijf Flevoland!

dakdekkers Flevoland
Heeft u nieuwe dakgoten nodig? Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Specialisten voeren met plezier al uw dakwerken zoals een dakreparatie, dakrenovatie of dakreiniging uit. Ook informeert een dakdekker u over dakisolatie en de mogelijkheden van dakonderhoud.

Bel gelijk naar 085 500 9892 om direct contact te krijgen met een dakdekkersbedrijf uit uw regio. Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende offerte van een dakdekkersbedrijf uit Flevoland.