Dakdekker in Huizen nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 9987

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

dakdekker Huizen

Dakdekker Huizen

Het dak vormt samen met de buitenmuren de buitenkant van uw woning en wordt niet voor niets ook wel de ‘vijfde gevel’ genoemd. Een dak krijgt veel te verduren, van sneeuwval tot felle zonnestralen. Toch beschermt een goed dak u en uw bezittingen tegen alle weersomstandigheden.

Professionele dakdekkers voeren al uw dakwerken vakkundig uit. Laat bijvoorbeeld een dakreparatie of schoorsteenrenovatie uitvoeren of laat uw regenpijpen renoveren. Ook dakonderhoud en dakrenovaties zijn dakwerken die dakdekkers graag en vakkundig voor u verrichten. Op deze pagina leest u alles over verschillende dakwerken, de mogelijkheden en de verschillende prijzen of bel voor direct contact 085 500 9987.

Gratis offerte ontvangen

Gratis - Vrijblijvend

Waarom een dakdekker uit Huizen inschakelen?

Reparaties of andere dakwerken zoals een renovatie of een dakreparatie zijn geen gemakkelijke klussen. Ook is het staan op een dak niet zonder gevaren, u kunt bijvoorbeeld een rare val maken als u een misstap maakt.

Als u uw dak laat vervangen, zorgen dakdekkers er bovendien voor dat een gedeelte van uw woning tijdens de renovatie overdekt blijft.

Dakdekkers uit Huizen hebben veel ervaring en kennis en de juiste materialen om dakwerken veilig, snel en goed uit te voeren. Zo merkt u zelf zo weinig mogelijk van de verbouwing en geniet u snel van uw nieuwe dak!
dakdekkersbedrijf Huizen

Dakdekkersbedrijf Huizen; vakkundige dakdekkers met veel ervaring!

Een dakdekkersbedrijf houdt zich bezig met drie verschillende soorten dakwerken: dakrenovaties, dakreparaties en dakonderhoud. Om de kwaliteit van uw dakoppervlak te behouden of te verbeteren, is het verstandig om hiervoor een ervaren dakdekker in te schakelen.

Kiest u voor een dakdekkersbedrijf uit de regio Huizen dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dankzij jarenlange ervaring is een dakrenovatie snel uitgevoerd en wordt ieder probleem bij dakonderhoud opgespoord.

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Huizen? Vraag dan een gratis offerte aan en profiteer van de laagste prijzen!

Bel: 085 500 9987

Wat zijn de kosten van een dakdekker?

Wilt u een dakdekkersbedrijf inschakelen voor uw dakwerken? Dan wilt u vast graag weten wat dit kost. De prijzen voor een dakdekker worden door een aantal factoren bepaald.
Zo vragen dakdekkers een hoger uurloon voor nieuwbouw van dakonderdelen. Dan liggen de prijzen gemiddeld tussen €30,- en €37,-, terwijl u voor dakonderhoud tussen €35,- en €43,- betaalt.

Daarnaast verschilt het gemiddelde uurtarief van dakdekkers per regio. Over het algemeen zijn de dakdekkerskosten in de Randstand hoger dan in overige provincies omdat de vraag naar dakdekkers daar hoger is. In het schema hieronder vindt u een overzicht van de verschillende prijzen.

Prijstabel: uurloon dakdekker

SegmentGemiddeld uurtarief *Gemiddeld uurtarief Randstad *
Nieuwbouw€30,-€37,-
Onderhoud/inspectie€35,-€43,-
Kluswerk€28,-€35,-

* De prijzen zijn gemiddeld en verschillen per dakdekker. Voor exacte prijzen vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan.

Uurloon dakdekker

€28,- tot €43,-

Gemiddelde van/tot prijzen

Laag
€28,- tot €35,- per uur

Voor kluswerk door een dakdekker.

Hoog
€35,- tot €43,- per uur

Voor een dakinspectie en onderhoud.

Factoren die de prijs van een dakdekkersbedrijf beïnvloeden

dakdekker worden door een aantal factoren bepaald. Als eerste het soort dakwerken, een dakreparatie kost minder per uur dan het plaatsen van een nieuw dak. Bij een dakinspectie hanteren dakdekkers het hoogste uurtarief.

Ten tweede bepaalt de ervaring van dakdekkers de uurprijs. Als derde maakt het verschil of de dakdekker specialistische of algemene dakwerken uitvoert. Het zal u niet verbazen dat het plaatsen van een nieuw EPDM-dak zorgt voor een lager uurloon, terwijl u voor het plaatsen van een rieten dak een hoger uurloon voor een dakdekker betaalt. Ten slotte betaalt u meer als u in de randstad woont en hanteren dakdekkers lagere tarieven bij projecten met een grote omvang.

Waarop letten bij het kiezen van een dakdekkersbedrijf?

Tegenwoordig zijn er veel dakdekkersbedrijven te vinden, dus het kiezen van een betrouwbaar dakdekkersbedrijf lijkt een hele opgave. Vraag daarom altijd vrienden of familie of zij ervaring hebben met een dakdekkersbedrijf uit Huizen. Zo krijgt u een eerste indruk.

Let daarnaast op keurmerken. Een keurmerk geeft aan dat een dakdekkersbedrijf getest wordt op kwaliteit. Bekende keurmerken voor dakdekkers in Nederland zijn Vebidak, Dakmerk, Komo en Nda.

Tot slot is het verstandig om een gratis offerte aan te vragen. Zo krijg je een beeld van de tarieven en sta je achteraf niet voor verrassingen.

Werkzaamheden van dakdekkers uit Huizen

Professionele dakdekkers voeren al uw dakwerken snel en vakkundig uit. Zij hebben de juiste ervaring en kennis om een dakrenovatie veilig en naar uw tevredenheid te doen. Zijn uw dakpannen verouderd en aan vervanging toe? Een dakdekker voert bekwaam een renovatie uit.

Ook voor dakonderhoud, dakrenovatie of het plaatsen van een EPDM-dak bent u bij een dakdekkersbedrijf uit Huizen aan het goede adres. Zo vervangt een dakdekker het dakleer of kan hij uw EPDM-dak renoveren.

dakreparatie Huizen

Dakreparatie Huizen

Heeft u last van waterschade? Bel dan naar 085 500 9987 voor direct contact met een dakdekker uit uw regio. Vooral een plat daktype is gevoelig voor lekken omdat water er minder snel af loopt. Maar ook bij schoorstenen en dakkapellen kunnen lekken voorkomen. Daar wordt voor een waterdichte afsluiting tussen de verschillende onderdelen gebruikt gemaakt van loodslab, maar deze kan beschadigd raken.

In Nederland komen zware stormen steeds vaker voor. Storm kan ervoor zorgen dat de nokvorst los komt te liggen. De nokvorst kan voor veel schade zorgen als het naar beneden valt, dus het is belangrijk om dit snel te laten repareren.

Een dakreparatie kost gemiddeld tussen de €900,- en €1.300,-.

Dakreparatie plat dak

Een dakreparatie van een plat dak begint met het schoonmaken van het dak. Dan kan de dakdekker snel zien wat er aan de hand is. Bij een plat daktype is het soms lastig de dakschade op te sporen.

Een dakspecialist heeft hier echter speciale apparatuur voor, waardoor het lek vaak snel gevonden is. Bij kleine gebreken maakt een dakdekker het geheel weer waterdicht met een reparatiepasta, maar soms is een nieuwe laag van uw dakbedekking nodig om de schade te repareren.

Dakreparatie hellend dak

Bij een hellend daktype is dakschade vaak snel te vinden. U ziet bijvoorbeeld zelf gemakkelijk dat er enkele dakpannen missen, dat er één scheef ligt of dat er een scheur in een van de pannen zit. Maar bijvoorbeeld een vervaagde glazuurlaag is moeilijker te zien. Als u de boosdoener niet direct ziet, gaat de dakdekker voor u op zoek. Kapotte of missende dakpannen worden snel vervangen. Als het om de glazuurlaag gaat, moet de gehele dakafwerking waarschijnlijk vernieuwd worden, de pannen hebben dan hun levensduur bereikt.

dakrenovatie Huizen

Dakrenovatie Huizen

Wanneer u uw complete dakbekleding laat vervangen spreken we van een dakrenovatie. Dit is natuurlijk noodzakelijk als de dakbedekking verouderd of flink beschadigd is. Maar er zijn ook steeds meer mensen die hun dakoppervlak vernieuwen om de uitstraling van het huis te verbeteren, dit gebeurt vooral bij rieten daken. Gemiddeld kost het vervangen van de dakafwerking tussen de €3.000,- en €4.300,-.

Toch is het vernieuwen van de dakafwerking niet de enige vorm van dakrenovatie.

Als uw dakconstructie verzwakt is, dan moet u deze voor uw eigen veiligheid laten verstevigen of zelfs helemaal vervangen. Dit is natuurlijk een kostbare klus die veel tijd in beslag neemt.

Dakrenovatie plat dak

In het geval van een plat dakoppervlak, bestaat de dakrenovatie vaak uit het vernieuwen van het dakleer. U hebt onder andere de keuze uit bitumen, EPDM en pvc als dakbekleding. Een dakdekkersbedrijf uit Huizen informeert en adviseert u hierin, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Een dakrenovatie van een plat dakoppervlak is doorgaans binnen één dag afgerond.

Dakrenovatie hellend dak

Een dakrenovatie bij een hellend daktype vereist vaak iets meer tijd, vanwege het grotere oppervlak. In sommige gevallen is het mogelijk bij een dakrenovatie gebruik te maken van een overzetdak. In dit geval monteert het dakdekkersbedrijf een lattenconstructie op de huidige dakafwerking, waarop de dakdekker lichtmetalen panelen plaatst. Omdat een overzetdak geen sloopwerk vereist, is dit een voordelige optie.

Dakbedekking vervangen

Wilt u uw dakbedekking vervangen of vernieuwen? Tussen platte en hellende daken zit veel verschil. Bij platte daktypes verwijderen dakdekkers vaak de bedekking, waarna ze de nieuwe plaatsen. Soms is het mogelijk een nieuwe laag op de oude aan te brengen, dat scheelt u in de kostprijs. Bij hellende daken gaat het soms om enkele dakpannen. Die kunnen gemakkelijk vervangen worden door een dakdekker, maar soms is het nodig om alle pannen te vervangen.

Voor het vervangen van de dakbekleding betaalt u ongeveer €75,- tot €130,- per m².

Dakbedekking vernieuwen

Bekijk hoe nieuwe dakbedekking op een schuur wordt geplaatst!

Compleet dak vervangen

Als niet alleen de dakafwerking maar ook de dakconstructie verouderd of beschadigd is, is het nodig om het gehele dak te vernieuwen.
Dit is ook een goed moment om uw dak extra te isoleren en na te denken over welke dakafwerking u wilt.

De dakdekkers van een dakdekkersbedrijf uit Huizen doen dit met veel plezier voor u. Een dakdekker zorgt ervoor dat er tijdens de klus continu een deel van het woonoppervlak overdekt blijft. Zo ondervindt u weinig overlast van de werkzaamheden.

Kosten nieuw dak

Voor een nieuw plat dak betaalt u gemiddeld €75,- tot €100,- per m². Voor een nieuw hellend daktype liggen de prijzen gemiddeld tussen de €75,- en €130,- per m². Omdat het oppervlak van hellende daken vaak een stuk groter is dan van platte daken, is de kostprijs voor een nieuw dakoppervlak een stuk hoger. Het aanbrengen van dakisolatie kost ongeveer €40,- tot €60,- per m² en het vernieuwen van het dakbeschot kost u gemiddeld €90,- tot €150,- per m².

Hoeveel nieuwe daken precies kosten is afhankelijk van de gekozen dakafwerking, de staat van uw dakconstructie en uiteraard het tarief van de dakdekkersbedrijven uit Huizen.

Prijstabel: kosten dak vervangen

Soort werkzaamhedenGemiddelde prijzen per m² **
Plat dak vervangen *€75,- tot €100,-
Hellend dak vervangen *€75,- tot €130,-
Dakisolatie aanbrengen€40,- tot €60,-
Dakbeschot vernieuwen€90,- tot €150,-

* Inclusief het verwijderen van de oude dakbedekking
** Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en montage. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs

Een nieuw dak voor de laagste prijs!

Bel naar 085 500 9987 voor een betaalbaar dakdekkersbedrijf uit Huizen.

Bel: 085 500 9987

Dakonderhoud

Om de beschermende functie van het dak in stand te houden is het belangrijk dat u uw dak goed onderhoudt. Sluit daarvoor een onderhoudscontract af bij een dakdekkersbedrijf uit uw regio. Een dakdekker voert dan verschillende taken op het gebied van dakonderhoud uit. Denk hierbij aan het controleren op beschadigingen en zwakke plekken en het uitvoeren van een eventuele dakreparatie. Ook dakrenovatie, dakreiniging, het aanbrengen van dakcoating en het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen vallen onder dakonderhoud. Als het tijd is voor een volgende onderhoudsbeurt neemt de dakdekker weer contact met u op. Voor prijzen van €15,- tot €18,- per m² beschermt uw dak u weer voor regen en wind.

dakreiniging

Dakreiniging

Heeft u mosgroei op uw dak? Het is belangrijk om dit snel te laten verwijderen omdat mos uw dakpannen poreus maakt waardoor er kans op lekken ontstaat. In de winter kan water in de dakpannen ook zorgen voor vorstschade. Daarom valt dakreiniging ook onder dakonderhoud.

Bij een dakreiniging maakt een dakdekker het dak schoon met een hogedrukspuit. Meestal wordt daarna ook een coating aangebracht, zodat u langer kunt genieten van uw gereinigde dak en minder snel een dakrenovatie nodig hebt. Gemiddeld kost een dakreiniging €10,- per m².

Een dakreiniging kost gemiddeld €9,- tot €15,- per m².

dakinspectie Huizen

Dakinspectie Huizen

Om ongemakken zoals daklekkage te voorkomen, is het verstandig om regelmatig een dakinspectie te laten doen. Bij een dakinspectie controleert een dakdekker niet alleen de dakconstructie, maar ook de dakbedekking en eventuele andere onderdelen, zoals een schoorsteen, dakraam of dakkapel.

Voor een plat daktype betaalt u tussen €150,- en 250,-. Voor een hellend daktype €200,- tot €300,-. U weet dan zeker of het dak in goede staat verkeert en als er wel gebreken zijn, worden deze tijdens een dakinspectie gevonden. Een dakspecialist voert vervolgens de benodigde dakreparatie uit, zodat uw wooncomfort snel weer in optimale staat is.

dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen of reinigen?

Bij een hellende daken zijn dakgoten enorm belangrijk voor een goede afwatering. Als deze niet goed schoongemaakt wordt, is de kans op waterschade aanwezig. Niet iedereen ziet het zitten om op een ladder te klimmen, laat de dakgoten daarom reinigen door een ervaren dakdekker. In een mum van tijd profiteert u weer van schone goten.

Wanneer moet u de dakgoten vernieuwen?

Wanneer er scheuren en barsten ontstaan of er opengescheurde naden in de dakgoot zitten. Als de goot helemaal uitgedroogd is, is het ook verstandig om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen. Hierbij heeft u de keuze uit onder andere pvc, aluminium en koper.

schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen beschermt uw woning aan de buitenkant voor weersinvloeden zoals regen en wind. Als u in huis gebruik maakt van een houtkachel of sfeerhaard, zorgt de schoorsteen bovendien voor een goede afvoer van rookgassen zodat u binnenshuis een warme en gezonde lucht houdt. De schoorsteen moet jaarlijks geveegd worden, maar daarnaast is het ook verstandig om iedere 15 jaar een schoorsteenrenovatie te laten doen. Een dakdekker inspecteert bij eens schoorsteenrenovatie eerst de buitenzijde en het rookkanaal. Zo nodig voert de dakdekker daarna vakkundig reparaties uit, zoals renovatie aan het voegwerk, het renoveren van loodslabben of het tuberen van het rookkanaal.

Het renoveren van de schoorsteen laat u al doen vanaf €500,-.

Dakbedekking Huizen

Bij een nieuw dak heeft u keuze uit diverse soorten dakbedekking. Bij een hellend daktype zijn vooral dakpannen erg populair, maar u heeft ook de keuze uit bijvoorbeeld riet of leien. In het geval van platte daken is juist bitumen, pvc of EPDM een optie. Ook kunt u overwegen om een groendak te plaatsen. Hieronder gaan we verder in op de verschillende soorten dakbekleding.

Dakbedekking plat dak

Vertoont de huidige dakbedekking van uw platte dak scheuren, of heeft u last van waterschade? Dan is het nodig om spoedig een dakrenovatie uit te voeren. Bel naar 085 500 9987 of vul het offerteformulier in om met een dakdekkersbedrijf uit uw regio in contact te komen. Het bedekken van platte daken is mogelijk met behulp van diverse materialen, zoals PVC of EPDM. De materialen verschillen van elkaar wat betreft levensduur en prijs. Wilt u meer weten over dakdekken van platte daken? Hieronder leest u meer over de eigenschappen van verschillende materialen en de bijbehorende kostprijs. Ook geeft een dakdekker u graag meer informatie.

Kosten dakbedekking vervangen

Voor de bedekking van platte daken is er de keuze uit verschillende materialen. Deze verschillen van elkaar in gemiddelde levensduur en gemiddelde prijs per m². Kijk hieronder voor een overzicht van de gemiddelde tarieven.

Zo kosten daken van bitumen gemiddeld €45,- per m². De prijs van EPDM ligt met gemiddeld €50,- per m² hoger, maar de gemiddelde levensduur van dit rubber is ook 15 jaar langer.

Wilt u een echt unieke en ecologische dakbekleding? Kies dan voor een groendak met gemiddelde prijs van €55,- per m².

Prijstabel: prijzen dakbedekking plat dak

Plat dakGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Bitumen25 jaar€45,-
Pvc25 jaar€55,-
EPDM40 jaar€50,-
Groendak60 jaar€55,-**

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.
** Deze prijs is zonder de kosten van de onderlaag.

Bitumen dakbedekking Huizen

Bitumen dak

Bitumen is, op de korte termijn, de meest voordelige keuze bij een plat dak. Omdat het van nature niet heel elastisch is, wordt er tijdens de productie kunststof aan toegevoegd: APP of SBS. Beide materialen zorgen ervoor dat het bitumen goed reageert op temperatuurverschillen. U laat bitumen al plaatsen vanaf €45,- per m² en het gaat gemiddeld zo’n 25 jaar lang mee.

EPDM dakbedekking Huizen

EPDM dakbedekking

EPDM is één van de nieuwste materialen om platte daken mee te bedekken. EPDM is een synthetisch rubber dat erg goed bestand is tegen Uv-straling. Dankzij de hoge elasticiteit kan het materiaal uitzetten en inkrimpen bij temperatuurwisselingen, zonder dat het beschadigd raakt. Dit zorgt voor een lange levensduur van gemiddeld 40 jaar! De kostprijs van EPDM liggen gemiddeld rond de €50,- per m².

Pvc-dakbedekking

Pvc wordt steeds vaker gekozen als dakbekleding. Dat is niet gek, want dankzij het grote aanbod aan kleuren, heeft u zelf een grote invloed op de uitstraling van uw woning.

Pvc bestaat uit grote rollen die de dakdekker uitrolt en vastlijmt. Schakel hiervoor wel een dakdekker in: het is erg belangrijk dat het materiaal correct aangebracht wordt. Pvc kost ongeveer €55,- per m² en heeft een levensduur van 25 jaar.

Groendak

Een alternatief is een groendak. Een groendak bestaat uit een wortelbestendige ondergrond, zoals EPDM, waarop u verschillende planten laat groeien. Vaak gaat het hierbij om mossen of vetplanten. Doordat een groendak tijdens een regenbui snel water opnemen en het langzaam weer afgeven, raken riolen minder belast. Hoewel de aanleg van een groendak niet voordelig is, heeft u er tot wel 60 jaar plezier van! Dit kost ongeveer €55,- per m², exclusief ondergrond.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor dakbedekking op uw woning?

Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs!

Gratis offerte ontvangen

dakbedekking hellend dak

Dakbedekking hellend dak

Wilt u uw hellend dak vernieuwen? De meest populaire soort dakbekleding voor een hellend dat is een pannendak. Dakpannen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar.

Maar er zijn nog meer materialen!

Zo kunt verschillende soorten leien laten plaatsen, of kies voor een vakkundig rieten dak. Ook metalen daken zijn mogelijk. Hieronder lees u meer over de eigenschappen, levensduur en prijzen van verschillende dakbedekkingen. Dakdekkers uit Huizen hebben ervaring met alle materialen en vertellen u graag welke het meest voor uw dak geschikt is.

Kosten dakbedekking van een hellend dak

Voor de bedekking voor hellende daken is er veel keuze in materialen. U moet een afweging maken tussen levensduur, kosten en uitstraling.

Zo zijn betondakpannen met een kostprijs van €50,- per m² een goedkope keuze, maar gaan kleidakpannen veel langer mee.

Voor een strakke en moderne look van een woning is een metalen dak een goede keuze. Voor koper daken betaalt u €120,- per m², maar dan geeft u uw woning ook een majestueuze uitstraling.

In het overzicht hieronder vindt u de gemiddelde levensduur en prijs per m² van verschillende materialen.

Hellend of gebogen dakGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Shingles25 jaar€15,- tot €25,-
Betondakpannen30 jaar€50,-
Leien40 jaar€70,-
Riet40 jaar€100,-
Kleidakpannen50 jaar€60,-
Aluminium50 jaar€75,-
Koper80 jaar€120,-
Zink100 jaar€80,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.

Dakpannen vervangen

Verreweg de meeste woningen in Nederland zijn bedekt met een pannendak. Dat is niet voor niets. Dakpannen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De twee meest gekozen pannen zijn betondakpannen en kleidakpannen. Betondakpannen bestaan uiteraard uit beton met daarop eventueel een kleurcoating. Deze kleurcoating houdt de pannen alg- en mosvrij en dat bevordert de levensduur en de uitstraling.

Kleidakpannen worden in een oven gebakken. Ook is hier een glazuurlaag mogelijk voor de langste levensduur. Betondakpannen zijn met €50,- per m² goedkoper dan kleidakpannen die €60,- per m² kosten. Keramische pannen gaan daarentegen wel 50 jaar mee, waar betonpannen uw woning 30 jaar beschermen.

Rieten dak

Wilt u een dak met een luxueuze uitstraling, kies dan voor riet. Riet is enorm stijlvol en biedt een goede isolatiewaarde. Niet elke dakdekker is ervaren in het leggen van rieten daken. Bent u hierin geïnteresseerd dan is het dus belangrijk om een gespecialiseerd dakdekker te zoeken. Rieten daken gaan ongeveer 40 jaar lang mee en hebben een kostprijs van ongeveer €100,- per m².

Leien

Met leien geeft u uw woning een natuurlijke en hele luxe uitstraling. Omdat natuurleien vrij prijzig zijn, kiest men steeds vaker voor kunstleien. Leidaken zijn ontzettend duurzaam en ook erg goed bestand tegen een flinke storm. Leistenen zijn te leggen in diverse patronen en kosten per vierkante meter zo’n €70,-. De levensduur is 40 jaar.

shingles dakbedekking

Shingles dakbedekking

Shingles worden in Huizen vooral veel voor tuinhuisjes gebruikt. Het zijn lichte, bitumineuze dakleien met een toplaag van gekleurde granulaten. Hierdoor krijgen de dakshingles de uitstraling van echte dakpannen. Singles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, zodat u zelf bepaald welke uitstraling het dakoppervlak krijgt.

De levensduur van shingles is ongeveer 25 jaar, en u betaalt gemiddeld €15,- tot €25,- per m².

zinken dak

Dak van aluminium, koper en zink

Een metalen dak wordt steeds vaker toegepast. Koper geeft ieder pand een prachtige uitstraling. Het is bovendien onderhoudsvrij en het gaat tot 80 jaar lang mee. Aluminium is erg geschikt voor daken met bijzondere vormen, omdat het goed buigzaam is. De levensduur is gemiddeld 50 jaar. Hoewel zink iets minder buigzaam is, gaat dit tot wel 100 jaar lang mee.

Koper kost gemiddeld €120,- per m², aluminium gemiddeld €75,- per m² en voor zink betaalt u ongeveer €80,- per m².

Nieuwe dakbedekking voor uw hellend dak?

Vraag een gratis offerte aan en profiteer van scherpe prijzen!

Gratis offerte ontvangen

Keurmerken dakdekkersbedrijf

Schakel voor al uw dakwerken professionele dakdekkers in. Het renoveren of vernieuwen van daken is specialistisch werk en bovendien niet zonder gevaar. Een dakdekker uit Huizen voert al uw dakwerken met plezier uit. Bekijk of uw dakdekkersbedrijf is aangesloten bij een branchevereniging zodat u altijd kwaliteit geleverd krijgt.

Kijk op de site van branchevereniging Vebidak voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

Op de site van de NDA leest u meer over een samenwerkingsverband van dakdekkersbedrijven uit heel Nederland.

Daarnaast bestaan er ook verschillende keurmerken. Voor platte daken is er het Dakmerk-keurmerk en het Komo-keurmerk certificeert alle bouwbedrijven.

Kijk op de site van Dakmerk of de site van Komo voor meer informatie.

24-uur service dakdekkersbedrijf Huizen!

dakdekkers Huizen
Heeft u nieuwe dakgoten nodig? Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Ook dakrenovatie door het vervangen van een oud dak door het plaatsen van een nieuwe laat u gerust aan vakkundige dakdekkers over.

Met spoed de hulp van een dakdekker nodig?

Maak gebruik van de 24uur service! Bel naar 085 500 9987 en komt direct in contact met een dakdekker uit uw regio. Bent u nieuwsgierig naar de tarieven en mogelijkheden van een dakdekkersbedrijf? Vul dan het offerteformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte toegestuurd.