Dakdekker leads kopen?

Wilt u nieuwe klanten werven en daardoor meer omzet behalen? Maar ziet u hoge instapkosten en een hoog risico niet zitten? U bent hier aan het juiste adres. Dankzij ons netwerk kunt u namelijk nieuwe klanten werven door het kopen van dakdekker leads. U vindt hier meer informatie over hoe het werven van klanten door het kopen van aanvragen precies werkt. Daarnaast komen de voordelen van leads kopen voorbij. Wilt u zich aansluiten bij ons netwerk? Of hebt u nog vragen over het kopen van aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

dakdekker leads

Interesse in het kopen van dakdekker leads? Bekijk de voordelen!

Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie. Nieuwe klanten werven zonder risico!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Dakdekker leads

Wellicht vraagt u zich nu af: Wat zijn leads? Een lead is eigenlijk een hippe term voor een spoor. Dit spoor bestaat simpelweg uit het eerste contact met een potentiële, nieuwe klant. Bij ons is een dakdekker lead dan ook een contact- of offerteaanvraag die binnenkomt via onze website. Als u aangesloten bent bij ons netwerk dan zorgen wij ervoor dat u geregeld dakdekker opdrachten ontvangt. U ontvangt alleen leads uit uw regio naar keuze.

Uw voordelen

Hoge instapkosten? Daar hebben we nog nooit van gehoord. De kosten van een dakdekker lead hangen af van verschillende factoren zoals de branche, uw wensen en de methode. U betaalt echter altijd een vaste prijs per aanvraag. U weet altijd wat uw investering is. Dankzij dit pay per lead principe loopt u totaal geen risico. Als u niets ontvangt hebt u immers ook geen kosten. Daarnaast bepaalt u hierdoor eenvoudig het rendement op uw investering.

Onze werkwijze

Nieuwe klanten werven door het inkopen van dakdekker leads is heel eenvoudig. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is het repareren van dak lekkages, het vervangen van dakgoten of het leggen van dakpannen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn. Een potentiële, nieuwe klant komt op onze website terecht en laat een opdrachtomschrijving en contactgegevens achter. Wij controleren dit en zetten het vervolgens telefonisch of via email door naar u, waarna u een offerte stuurt of een afspraak maakt.

Kwaliteitscontrole

Zoals u hebt gelezen controleren wij een aanvraag eerst voordat we deze doorzetten naar u. We willen helemaal zeker weten dat elke lead die u ontvangt van hoge kwaliteit is. Wij zijn namelijk pas tevreden als ook u dat bent. De controle vindt plaats dankzij ons servicecenter. Als blijkt dat u onverhoopt toch niet tevreden bent met de kwaliteit van een bepaalde dakdekker lead, dan is dit helemaal geen probleem. U reclameert de lead eenvoudig. We zorgen ervoor dat dit vervolgens efficiënt en snel wordt afgehandeld.
omzet verhogen

leads kopen

Leads naar keuze

Dankzij het servicecenter hebben we de mogelijkheid om dakdekker leads te filteren. Hierdoor kunt u aangeven welk type dakdekker leads u wel en eventueel niet zou willen kopen. Wilt u bijvoorbeeld alleen daklekkage aanvragen inkopen, of ook aanvragen voor het aanbrengen van dakbedekking? Daarnaast kan een lead naar meerdere bedrijven worden verzonden zodat een klant kan vergelijken. Een andere optie is dat u elke lead op exclusieve basis gaat kopen zodat u geen last hebt van concurrentie. Uw keuze is van invloed op de prijs per lead.

nieuwe klanten werven

Periode proberen

Wilt u graag nieuwe klanten werven maar weet u niet of acquisitie door het kopen van dakdekker leads bij u past? Wellicht dat een periode proef draaien een goed idee is. Na deze periode bepaalt u zelf of nieuwe klanten werven voor het kopen van dakdekker leads iets voor u is. Het is ook geen probleem als u eerst meer informatie wenst te ontvangen. Vul in dat geval geheel vrijblijvend het contactformulier in zodat we u zo snel mogelijk terug kunnen bellen.