Dakdekker in Zuid-Holland nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 9938

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

dakdekker Zuid-Holland

Dakdekker Zuid-Holland

Heeft u een dakdekker nodig voor een reparatie, dakrenovatie of vervangen van de dakbedekking? Op deze pagina leest u meer over het repareren en renoveren van daken, de dakwerken van dakdekkers en over het plaatsen van dakbedekking. Uiteraard geven we u ook meer inzicht in de gemiddelde prijzen voor dakdekken van een plat en hellend dak en het tarief van een dakdekker. Benieuwd naar de prijs?

Start gratis offerteaanvraag!

Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u snel een scherpe prijs voor uw dakreparatie of -renovatie.

  Gratis offerte ontvangen

  Gratis - Vrijblijvend

  Waarom een dakdekker uit Zuid-Holland inschakelen?

  Het inschakelen van dakdekkers heeft diverse voordelen. Zo hoeft u zelf niet een hoge trap op, bent u verzekerd van uitstekende hulp en weet u zeker dat een dakrenovatie, dakreparatie of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking in Zuid-Holland op de juiste manier gebeurd. De dakdekkers hebben veel ervaring en vakkennis en helpen u graag. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • De dakdekker voert vakkundig dakwerken uit.
  • U bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit.
  • U krijgt deskundig advies van de dakdekker over de mogelijkheden.
  dakdekkersbedrijf Zuid-Holland

  Dakdekkersbedrijf Zuid-Holland; vakkundige dakdekkers met veel ervaring!

  Het dak beschermt uw woning tegen de weersomstandigheden. Belangrijk dus om deze in goede conditie te houden. Schakel daarom een ervaren dakdekkersbedrijf uit Zuid-Holland in voor uw dakwerken. U weet zeker dat de dakwerken dan goed uitgevoerd worden, omdat de dakdekkers jarenlang ervaring hebben. Een dakreparatie, nieuwe dakbekleding of een complete dakrenovatie: voor een dakdekker is dit geen probleem! Een dakdekkersbedrijf uit Zuid-Holland is u graag van dienst met:

  • een snelle en vakkundige dakreparatie;
  • goed dakonderhoud voor een langere levensduur;
  • het professioneel reinigen van het dak;
  • het vernieuwen van de dakbedekking.
  Bel: 085 500 9938

  Wat zijn de kosten van een dakdekker?

  Een dakdekker rekent een uurtarief voor dakwerken. Elke dakdekker uit Zuid-Holland hanteert zijn eigen tarieven en hierbij maakt de dakdekker onderscheid tussen de verschillende dakwerken. Voor dakonderhoud of dakinspectie is het gemiddelde tarief €35,- per uur. De prijzen in de Randstad zijn meestal wat hoger, namelijk gemiddeld €43,- per uur. Kluswerk zoals renoveren is vaak iets goedkoper. Buiten de Randstad kost dit gemiddeld €28,-. Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? De richtprijs voor een nieuwbouwdak is gemiddeld €30,- en binnen de Randstad gemiddeld €37,-. In de Randstad wonen per dakdekker gemiddeld meer mensen dan buiten de Randstad, waardoor dakdekkers daar hogere prijzen kunnen vragen voor dakwerken.

  Uurloon dakdekker 2021

  Segment Gemiddeld uurtarief * Gemiddeld uurtarief Randstad *
  Nieuwbouw €30,- €37,-
  Onderhoud/inspectie €35,- €43,-
  Kluswerk €28,- €35,-

  * De prijzen zijn gemiddeld en verschillen per dakdekker. Voor exacte prijzen vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan.

  Kosten dakdekker 2021

  €28,- tot €43,-

  Gemiddelde van/tot prijzen

  Laag
  €28,- tot €35,- per uur

  Voor kluswerk door een dakdekker.

  Hoog
  €35,- tot €43,- per uur

  Voor een dakinspectie en onderhoud.

  Gratis offerte ontvangen

  Factoren die de prijs van een dakdekkersbedrijf beïnvloeden

  De kosten voor een dakdekker voor een dakinspectie, onderhoud, reparatie of andere dakwerken zijn afhankelijk van een aantal factoren. In de prijstabel over het uurloon van de dakdekker heeft u al gezien dat het onder andere afhankelijk is van het type dakwerken, zoals een dakreparatie of renovatie door dakdekkers, en de locatie.

  De richtprijzen in de Randstad zijn vaak hoger dan buiten de Randstad. Daarnaast is het benodigde materiaal ook van grote invloed op de totaalprijs. Bitumendakbedekking is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan kleidakpannen. Wilt u riet laten plaatsen? Dit is zeer specialistisch werk. Houd daarom rekening met hogere prijzen. Andere factoren zijn de ervaring van de dakdekker uit Zuid-Holland, de grootte van de dakwerken en de voorrijkosten.

  Waarop letten bij het kiezen van een dakdekkersbedrijf?

  Wij hebben nog een aantal handige tips waar u op moet letten bij het inschakelen van een dakdekkersbedrijf. Lees bijvoorbeeld recensies online of vraag eens rond bij familie en vrienden. Ook is het handig om te kijken of dakdekkers beschikken over de benodigde opleidingen en eventuele keurmerken.

  Waar moet u nog meer op letten?

  Bij het aanvragen van een gratis offerte is het ook verstandig om te kijken naar de totaalprijs en welke kostenposten inbegrepen zijn. Rekent de dakdekker een all-in totaalprijs of een tarief per uur en hoe hoog zijn de voorrijkosten? Met deze tips wordt het kiezen dakdekkers in Zuid-Holland een stuk gemakkelijker.

  Dakdekker uit Zuid-Holland nodig?

  Bel 085 500 9938 en ontvang een scherpe prijs voor uw dakwerken.

  Bel: 085 500 9938

  Werkzaamheden van dakdekkers uit Zuid-Holland

  Vaak denkt men dat een dakdekker alleen een dak kan bedekken en beschadigingen repareert.

  De werkzaamheden van een dakdekkersbedrijf zijn echter veel uitgebreider. De dakdekker voert namelijk ook dakinspecties uit, brengt dakcoating aan en renoveert vakkundig daken.

  Ook het schoonmaken, herstellen en vernieuwen van de hemelwaterafvoer behoort tot de dakwerken van de dakdekker. Direct een dakdekker inschakelen? Start de gratis offerteaanvraag!

  dakreparatie Zuid-Holland

  Dakreparatie Zuid-Holland

  De meest voorkomende dakreparaties zijn het repareren van beschadigde of gescheurde bedekking en de reparatie van een waterlek. Na een storm komt het bijvoorbeeld vaak voor dat klei- of betondakpannen zijn verschoven. Of de naden van het materiaal van een plat dak zijn gescheurd door slijtage. Het is belangrijk om bij problemen snel een dakreparatie uit te laten voeren. Zo voorkomt u namelijk hoge reparatiekosten.

  Met spoed een dakdekker nodig voor dakreparatie in Zuid-Holland?

  Bel dan direct naar 085 500 9938. U komt in contact met een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt en een dakwerker is zo nodig snel bij u ter plaatse voor een reparatie, dakinspectie of vervanging.

  Voor een dakreparatie rekent een dakdekker meestal een gemiddeld uurtarief tussen de €28,- en de €35,- exclusief het benodigde materiaal.

  Dakreparatie plat dak

  Een plat dak heeft vaak een kortere levensduur dan een hellend dak. Het dak heeft namelijk meer te verduren door allerlei weersomstandigheden. Water blijft bijvoorbeeld langer liggen en tast het bedekkingsmateriaal aan. Daarnaast komt het voor dat de naden van bitumen of EPDM gaan scheuren doordat het krimpt en weer uitzet bij temperatuurschommelingen. Een scheur, losgelaten bedekking of verouderde bedekking moet zo snel mogelijk gerepareerd worden.

  De dakdekkers uit Zuid-Holland repareren een scheur in het dakleer met een speciale waterdichte pasta of vernieuwen het beschadigde gedeelte.

  Dakreparatie hellend dak

  Dakpannen zijn de meest gekozen bedekkingssoort voor een hellend dak. Na een storm komt het soms voor dat dakpannen verschuiven. Een dakreparatie is dan eenvoudig. De dakdekker legt de beton- of kleidakpannen weer op de goede plek en vervangt de pannen die kapot zijn gegaan.

  Een waterlekkage is meestal lastig op te sporen bij hellende daken. Omdat het water naar beneden loopt is het plek van de waterlekkage vaak hoger en niet altijd duidelijk. Daarom gebruikt de dakdekker hiervoor speciale detectiemethoden.

  dakrenovatie Zuid-Holland

  Dakrenovatie Zuid-Holland

  Is een dakreparatie niet meer voldoende of worden de reparatiekosten erg hoog? Dan is het verstandig om een dakrenovatie door een dakdekkersbedrijf uit Zuid-Holland uit te laten voeren. Een dakrenovatie is een combinatie van verschillende dakwerken. Denk hierbij aan het vernieuwen van de bedekking, het verstevigen van de dakconstructie en het herstellen van de gootdelen.

  Met een dakrenovatie ziet uw dak er weer als nieuw uit. Ook de schoorsteen hoort bij het dak. Om deze in goede conditie te houden is soms een schoorsteenrenovatie nodig. De dakdekker vervangt bij een schoorsteenrenovatie bijvoorbeeld het rookkanaal om rookschade te voorkomen of metselt de schoorsteen helemaal opnieuw. Voordeel van een dakrenovatie in Zuid-Holland is dat het goedkoper is dan een nieuw dak.

  Een dakrenovatie kost gemiddeld €3.000,- tot €4.300,-.

  Dakrenovatie plat dak

  Een dakrenovatie van een plat dak bestaat meestal uit het vernieuwen van het dakleer, EPDM of andere bedekking. Soms is het mogelijk om een nieuw laag over de oude bitumenlaag aan te brengen. Hierdoor bespaart u op de renovatiekosten.

  Omdat het renoveren van een plat dak meestal niet heel ingewikkeld is, is het renoveren vaak binnen één dag afgerond.

  Dakrenovatie hellend dak

  De meeste hellende daken hebben een pannendak. Bij een dakrenovatie in Zuid-Holland vervangt een dakdekker niet alleen de bedekking, maar controleert de dakdekker ook de dakconstructie. Wanneer nodig, voert de dakdekker een reparatie uit. Breng direct dakisolatie aan om te besparen op de energiekosten. Soms is het mogelijk om een overzetdak over het dak te plaatsen. Uw dak ziet er dan snel weer als nieuw uit.

  Dakbedekking vervangen

  Voor het vervangen van de dakbedekking in Zuid-Holland is het van belang of u een plat of hellend dak heeft. Elk type dak vereist namelijk een andere techniek. Bij een plat dak wordt eerst de bedekking verwijdert en daarna plaatsen dakdekkers de nieuwe bedekking. Soms is het mogelijk om een nieuwe laag bitumen over de oude laag te plaatsen. U bespaart dan op de kosten. Zijn er een aantal dakpannen kapot? Dan plaatsen dakdekkers uit Zuid-Holland een aantal nieuwe dakpannen op het hellende dak. Dit is een stuk goedkoper dan wanneer u de gehele bedekking laat vervangen. Dit is echter wel nodig wanneer het pannendak te veel verouderd is.

  Het vervangen van het dakmateriaal kost ongeveer €75,- tot €130,- per vierkante meter.

  Plat dak bedekken met EPDM

  Bekijk hoe nieuwe dakbedekking op een plat dak wordt geplaatst!

  Compleet dak vervangen

  Wanneer niet alleen het bedekkingsmateriaal aan vervanging toe is, maar ook de conditie van de dakconstructie steeds verder achteruitgaat, is het nodig om het dak te vervangen tijdens een dakrenovatie door dakdekkers. Het dakdekkersbedrijf controleert eerst wat er nodig is en of het nodig is om het gehele dak te vervangen. Soms is een versteviging van de dakconstructie al voldoende.

  Het vervangen van het dak is een kostbare en arbeidsintensieve klus. Het dak wordt helemaal opnieuw opgebouwd. Eerst maken de dakdekkers een nieuw houten frame. Hierop wordt het isolatiemateriaal geplaatst en daarna de bedekking. Een nieuw dak is kostbaar, maar gaat jarenlang mee.

  Kosten nieuw dak

  Is het nodig om een nieuw dak te plaatsen? Een nieuw plat dak kost ongeveer €75,- tot €100,- per vierkante meter. De richtprijs per m² voor een hellend dak is vaak iets hoger, namelijk €75,- tot €130,-. U verdient uw investering weer terug door dakisolatie aan te brengen. Afhankelijk van het isolatiemateriaal kost dit ongeveer €40,- tot €60,-.

  Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

  Het daktype is van invloed op de totaalprijs, net zoals het dakoppervlak, de gekozen dakbekleding en natuurlijk de arbeidskosten.

  Kosten dak vervangen

  Soort werkzaamheden Gemiddelde prijzen per m² **
  Plat dak vervangen * €75,- tot €100,-
  Hellend dak vervangen * €75,- tot €130,-
  Dakisolatie aanbrengen €40,- tot €60,-
  Dakbeschot vernieuwen €90,- tot €150,-

  * Inclusief het verwijderen van de oude dakbedekking
  ** Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en montage. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs

  Dakreparatie nodig? Schakel snel een dakdekker uit Zuid-Holland in!

  Bel naar 085 500 9938 een gratis offerte met een scherpe prijs.

  Bel: 085 500 9938

  Dakonderhoud

  Met goed dakonderhoud verlengt u de levensduur. Daarnaast voorkomt u onnodige lekkages, houtrot of andere problemen. Dakonderhoud bestaat uit het reinigen van het dak en de hemelwaterafvoer, het controleren van de conditie van de bedekking en het uitvoeren van kleine reparaties. Vuil zoals bladeren, takjes en aanslag beschadigen uw dakbedekking. De betondakpannen worden er bijvoorbeeld poreus van. Voor juist dakonderhoud is het nodig dat u op een hoge trap en het dak staat. Ziet u dit niet zitten? Schakel dan een dakdekker in. De dakdekker controleert tijdens het dakonderhoud in Zuid-Holland gelijktijdig de dakbekleding en voert kleine reparaties meteen uit.

  dakreiniging

  Dakreiniging

  Dakreiniging is zeer belangrijk voor de conditie van het dak. Dakdekkers raden aan om alles jaarlijks te laten reinigen. De dakbekleding wordt namelijk aangetast door vuil, algen en bladeren. Water loopt hierdoor bijvoorbeeld niet meer goed weg. Daarnaast ziet het er natuurlijk niet verzorgd en netjes uit.

  Afhankelijk van de het bedekkingsmateriaal gebruikt de dakdekker diverse reinigingstechnieken, onder andere een hoge drukreiniging. Voor het reinigen van hardnekkige vervuiling is het soms nodig om een reinigingsmiddel te gebruiken.

  Een dakreiniging kost gemiddeld €9,- tot €15,- per m².

  dakinspectie Zuid-Holland

  Dakinspectie Zuid-Holland

  Tijdens een dakinspectie inspecteert de dakdekker het gehele dak, het dakbeschot en houtwerk, de schoorsteen en de hemelwaterafvoer. Heeft u een dakkapel? Dan wordt deze ook gecontroleerd door de dakdekker.

  Een dakinspectie voorkomt problemen zoals een daklekkage, aantasting van het houtwerk door houtrot of kapotte bedekking. De dakwerker voert een dakreparatie in Zuid-Holland uit wanneer hij ziet dat er iets beschadigd is. De dakdekker geeft u ook deskundig advies na een dakinspectie of een renovatie nodig is.

  Voor een dakinspectie moet u denken aan een prijs tussen de €150,- en de €300,-.

  dakgoten vervangen

  Dakgoten vervangen of reinigen?

  Wanneer de dakgoten (en boeidelen) verouderd of beschadigd zijn is het belangrijk om de goten zo snel mogelijk te laten vernieuwen. U wilt natuurlijk geen waterschade door een beschadiging. Dakdekkers uit Zuid-Holland verwijderen de oude goten, ook de nokvorst, en monteren nieuwe beugels op de muur. Vervolgens monteren de dakdekkers de goten in deze beugels en sluiten ze alles netjes aan op de regenpijpen.

  Door het regelmatig schoonmaken van dakgoten wordt de levensduur verlengt. Een dakdekker verwijdert daarom alle bladeren en takjes uit de goten en maakt ze schoon. Dakonderhoud is ook belangrijk om verstoppingen in de hemelwaterafvoer te voorkomen.

  schoorsteenrenovatie

  Schoorsteenrenovatie

  Wie al jarenlang gebruik maakt van de schoorsteen doet er goed aan deze te laten renoveren of reinigen. U wilt natuurlijk niet dat u last krijgt van rookschade omdat het rookkanaal de rook niet meer goed afvoert. Het dakdekkersbedrijf breekt voor het renoveren de schoorstenen eerst (gedeeltelijk) af tijdens een schoorsteenrenovatie. De rookkanalen worden gecontroleerd op scheurvorming en verstoppingen. Vervolgens gaat de dakdekker verder met de schoorsteenrenovatie door het metselwerk opnieuw op te bouwen. Ook het renoveren van de loodslab is onderdeel van een renovatie door dakdekkers.

  De richtprijzen voor een schoorsteenrenovatie door dakdekkers beginnen vanaf €500,-.

  Dakbedekking Zuid-Holland

  Wanneer u nieuwe dakbedekking laat plaatsen, hebt u de keuze uit allerlei dakbekleding. Hierbij maakt een dakdekker uit Zuid-Holland onderscheid tussen dakbedekkingen voor platte en voor hellende daken. Voor een plat dak kiezen de meeste mensen uit bitumen of epdm, maar ook een groendak wordt steeds populairder. Hellende daken worden meestal voorzien van dakpannen, leien of shingles.

  Hieronder leest u alles over de soorten dakbedekking van een dakdekkersbedrijf uit Zuid-Holland, de levensduur en de gemiddelde prijzen van het plaatsen door dakdekkers.

  Dakbedekking plat dak

  Er zijn verschillende dakbedekkingssoorten voor een plat dak. Eén van de meest gekozen soorten materialen is bitumen. Bitumen wordt ook wel dakleer genoemd en wordt niet alleen gebruikt voor platte daken, maar ook voor een tuinhuisje, serre, aanbouw en dakkapel. Andere soorten zijn pvc, EPDM en een groendak.

  Groendaken zijn een milieubewuste keuze en bovendien hebben ze van nature een uitstekende isolatiewaarde. Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten materialen.

  Kosten dakbedekking vervangen

  Bitumen is één van de goedkoopste dakbedekkingen bij een dakdekkersbedrijf, het kost namelijk rond de €45,- per vierkante meter. Pvc is iets duurder, maar heeft al voordeel dat het weinig dakonderhoud vereist. De aanschafprijzen zijn dan gemiddeld €55,- per vierkante meter.

  EPDM heeft een zeer lange levensduur en kost gemiddeld €50,- per m². Groendaken hebben een gemiddelde prijs van €55,-.

  Houd er wel rekening mee dat u een geschikte onderlaag moet hebben. Deze moet bestand zijn tegen de groei van wortels en het gewicht van een groendak. Meestal wordt hier EPDM of pvc voor gebruikt.

  Prijzen dakbedekking plat dak

  Plat dak Gemiddelde levensduur Gemiddelde prijs per m²*
  Bitumen 25 jaar €45,-
  Pvc 25 jaar €55,-
  EPDM 40 jaar €50,-
  Groendak 60 jaar €55,-**

  * Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.
  ** Deze prijs is zonder de kosten van de onderlaag.

  Bitumen dakbedekking Zuid-Holland

  Bitumen dak

  Bitumen wordt ook wel dakleer, roofing of bitumineuze dakbedekking genoemd. Bitumen dakbedekking in Zuid-Holland wordt geleverd op rollen en vastgemaakt op het onderdak door de onderkant te verhitten met een speciale brander. Er zijn twee verschillende soorten dakleer, namelijk APP en SBS. Een dakdekker uit Zuid-Holland adviseert u graag over de soorten. Roofing gaat gemiddeld 25 jaar mee en is eenvoudig te herstellen.

  De totaalprijs voor plaatsen van roofing door dakdekkers is gemiddeld €45,- per vierkante meter.

  EPDM dakbedekking Zuid-Holland

  EPDM dakbedekking

  Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, oftewel EPDM-dakbedekking, wordt steeds populairder. Het is een synthetisch rubber en zeer geschikt voor het bedekken van platte daken. Het materiaal is flexibel, heeft een lange levensduur van gemiddeld 40 jaar en wordt het niet beïnvloed door temperatuurswisselingen of Uv-straling. Deze bedekking wordt altijd op maat gemaakt voor uw dak.

  De gemiddelde kostprijzen voor plaatsing van EPDM dakbedekking in Zuid-Holland zijn €50,- per m².

  Pvc-dakbedekking

  Pvc, beter bekend als kunststof, is zeer geschikt voor het bedekken van platte daken. Pvc in Zuid-Holland wordt geleverd op grote rollen. Het dakdekkersbedrijf rolt eerst de rollen uit en snijdt het op maat.

  Het dakdekkersbedrijf brengt een speciale lijm aan op het dak en op het materiaal en plakt vervolgens de pvc-rollen vast op het dak. Het voordeel van pvc is dat het weinig dakonderhoud vereist, zeer licht is en milieuvriendelijk is.

  Pvc van een dakdekkersbedrijf kost gemiddeld €55,- per vierkante meter.

  Groendak

  Een groendak wordt ook wel een sedumdak genoemd. Het bestaat uit begroeiing van mossen, algen, grassen en kleine struiken. Er zijn twee soorten, namelijk een intensief- en een extensief groendak. Houd er rekening mee dat u een wortelbestendige onderlaag nodig hebt voor een groendak, bijvoorbeeld van pvc of van epdm. Een groendak isoleert zeer goed en gaat erg lang mee, zeker 60 jaar. Soms is het nodig om de dakconstructie te verstevigen om het gewicht te dragen van het groendak.

  Een groendak aanleggen door een dakdekkersbedrijf kost gemiddeld €55,- per vierkante meter, exclusief de aanschafkosten voor een wortelbestendige onderlaag.

  Dakdekkersbedrijf nodig voor het aanleggen van nieuwe dakbedekking?

  Betaal niet te veel en vraag een scherp geprijsde offerte aan via het offerteformulier!

  Gratis offerte ontvangen

  dakbedekking hellend dak

  Dakbedekking hellend dak

  De meest populaire soort materiaal voor het bedekken van een hellend dak door een dakdekkersbedrijf in Zuid-Holland zijn dakpannen. Wist u dat er verschillende soorten dakpannen zijn? U heeft namelijk de keuze uit betondakpannen en kleidakpannen.

  Naast een pannendak zijn er nog meer soorten dakbedekkingen voor hellende daken. Denk hierbij aan leien en riet, maar ook bedekking van aluminium, koper of riet.

  Lees verder op deze pagina voor meer informatie of vraag doe de gratis offerteaanvraag.

  Kosten dakbedekking van een hellend dak

  De verbouwingskosten voor een hellend dak zijn afhankelijk van de grootte van het dak en het dakbedekkingstype dat u kiest. De goedkoopste dakbedekking is betondakpannen. Dit kost gemiddeld €50,- per m².

  Kleidakpannen zijn duurder, namelijk gemiddeld €60,- per m², maar gaan een stuk langer mee dan dakpannen van beton.

  Riet is één van de duurste soorten dakbedekkingen. Het plaatsen van riet vereist namelijk een specialist dakdekkersbedrijf en is zeer arbeidsintensief. Riet kost ongeveer €100,- per vierkante meter.

  Bekijk de prijstabel voor meer gemiddelde prijzen van een dakdekkersbedrijf per dakbedekkingssoort.

  Hellend of gebogen dak Gemiddelde levensduur Gemiddelde prijs per m²*
  Shingles 25 jaar €15,- tot €25,-
  Betondakpannen 30 jaar €50,-
  Leien 40 jaar €70,-
  Riet 40 jaar €100,-
  Kleidakpannen 50 jaar €60,-
  Aluminium 50 jaar €75,-
  Koper 80 jaar €120,-
  Zink 100 jaar €80,-

  * Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.

  Dakpannen vervangen

  Dakpannen zijn de meest voorkomende bedekking. Ze worden gemaakt van beton, klei of kunststof. Betondakpannen zijn het goedkoopste, maar hebben een kortere levensduur dan kleidakpannen. Dakpannen van beton gaan gemiddeld 30 jaar mee en kosten €50,- per vierkante meter. Kleidakpannen gaan langer mee, namelijk 50 jaar, maar zijn ook duurder met een gemiddelde prijs per vierkante meter van €60,-.

  Betondakpannen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren door het toevoegen van grond- en kleurstoffen tijdens het productieproces. Met een speciale dakcoating verlengt u de levensduur van een pannendak van beton. Kleidakpannen, ook wel keramische dakpannen genoemd, worden gemaakt van rivierklei dat gebakken wordt in een oven op hoge temperatuur. Voor het bakken wordt er een glazuurlaag aangebracht.

  Rieten dak

  Een rieten dak geeft uw woning een luxe uitstraling. Het is alleen geschikt voor hellende daken. Bij platte daken stroomt regenwater niet snel genoeg weg. Het regenwater tast dan het riet aan. Riet wordt door een dakdekkersbedrijf op een schroefdakconstructie geplaatst. Tegenwoordig wordt de open-dakconstructie niet meer gebruikt vanwege de slechte isolatie en brandveiligheid.

  Een rieten dak plaatsen door dakdekkers kost gemiddeld €100,- per vierkante meter en gaat ongeveer 40 jaar mee.

  Leien

  U heeft de keuze uit verschillende leisoorten, namelijk natuurlijke- en kunstleien. Natuurlijke leien worden gemaakt van natuursteen. Deze leisoorten hebben een langere levensduur dan kunstleien en een authentieke uitstraling. Kunstleien zijn goedkoper en worden gemaakt van vezelcement. Een dakdekkersbedrijf legt de leien in een horizontale dekking, dubbele dekking, ruitvorm of halfsteensverband.

  Gemiddeld kost het plaatsen van leien door een dakdekkersbedrijf €70,- per m² en ze gaan ongeveer 40 jaar mee.

  shingles dakbedekking

  Shingles dakbedekking

  Het gebruik van shingles is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Ze worden gebruikt voor het bedekken van licht hellende daken en tuinhuisjes. De minimale helling van het dak moet 15 graden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en formaten. Grotere formaten zijn vaak goedkoper, want het plaatsen gaat sneller. Meestal worden ze gemaakt van een stabiele glasvliesdrager met daarop een deklaag van bitumen. Met gekleurde granulaten wordt er nog een kleur aan toegevoegd.

  Shingles gaan ongeveer 25 jaar mee en hebben gemiddeld kostprijzen tussen €15,- en de €25,- per m².

  zinken dak

  Dak van aluminium, koper en zink

  Een dak van aluminium, koper of zink heeft een strakke en moderne uitstraling. Metaalplaten van aluminium, koper of zink zijn onderhoudsvrij en hebben zeer elegante en strakke uitstraling.

  Van deze drie materialen is koper het duurste materiaal. Koper kost namelijk gemiddeld €120,- per m² en gaat ongeveer 80 jaar mee. Zink heeft een langere levensduur van 100 jaar en kost gemiddeld €80,- per vierkante meter. Aluminium heeft de kortste levensduur, maar ook de laagste aanschafprijs. De levensduur is namelijk 50 jaar en het kost ongeveer €75,- per m².

  Wilt u de dakbedekking van uw hellende dak laten vernieuwen?

  Schakel een dakdekkersbedrijf uit Zuid-Holland in voor een prachtig resultaat!

  Gratis offerte ontvangen

  Recente aanvragen:

  Dakreparatie in Rotterdam
  Dakbedekking vervangen in Den Haag
  Bitumen dakbedekking leggen in Zoetermeer
  Dakonderhoud uitvoeren in Leiden
  Dakgoten vervangen in Dordrecht
  Dakinspectie uitgevoerd in Schiedam
  EPDM dakbedekking leggen in Alphen aan den Rijn
  Dak vervangen in Leidschendam
  EPDM dakbedekking vervangen Spijkenisse
  Dakreparatie in Delft

  Keurmerken dakdekkersbedrijf

  Let bij het inschakelen van een dakdekkersbedrijf voor dakwerken op keurmerken of lidmaatschap van een brancheorganisatie.

  Bekijk bijvoorbeeld de website van VEBIDAK. Dit is een brancheorganisatie speciaal voor dakbedekkingsbedrijven die bitumineuze- dakbedekking of kunststof bedekking aanleggen. Dakdekkers die lid zijn van deze organisatie voldoen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en bedrijfsvoering.

  Voor platte daken is er het Dakmerk keurmerk. Lees hier meer over op dakmerk.nl. Het KOMO-keurmerk staat voor kwaliteit, gecertificeerde producten en uitstekende bouwprocessen. Op komo.nl vindt u meer informatie over dit keurmerk voor dakdekkers.

  Tot slot regelt de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) certificering speciaal voor dakdekkers. Ga naar nda.nl voor meer informatie hierover.

  24-uur service dakdekkersbedrijf Zuid-Holland!

  dakdekkers Zuid-Holland
  Heeft u met spoed een dakdekkersbedrijf uit Zuid-Holland nodig voor een dakreparatie? Bel dan meteen naar 085 500 9938! U komt in contact met een medewerker van een dakdekkersbedrijf en desgewenst is een dakdekker snel bij u ter plaatse voor dakwerken.

  Deze service is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

  Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren door professionele dakdekkers? Of de dakbedekking in Zuid-Holland laten vernieuwen? Vul dan het formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe totaalprijs voor dakwerken.