Dakinspectie

Uit onderzoek blijkt dat tijdens de herfst- en wintermaanden het aantal daklekkages stijgt met zo’n 50%. Dit is logisch, doordat er meer regen- en sneeuwstormen zijn, die de kwaliteit van uw dakbedekking kan aantasten. Het is echter mogelijk om een lekkage voor te zijn, door deskundig onderhoud van uw dak, en door jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren. Met een dakinspectie worden alle knelpunten aan de dakbedekking gecontroleerd, en kan beginnende schade aan het dak direct worden verholpen. Bij Eteb kunt u advies vragen voor het onderhoud aan uw dak en dakbedekking, en is het tevens mogelijk om een dakinspectie aan te vragen. Wij helpen u graag!

gratis dakinspectie

Laat Eteb uw dak inspecteren en voorkom verrassingen!

Door uw dak te geregeld te inspecteren en onderhouden voorkomt u lekkage. Eteb dakdekker inspecteert uw dak.

Gratis offertes aanvragen

Waarom is dakinspectie belangrijk?

Dakgoten legenZoals aangegeven is het belangrijk regelmatig een inspectie van het dak te doen, om eventuele lekkage van te voorkomen. Wanneer u bijvoorbeeld de dakgoten schoonmaakt, of ander onderhoud aan uw dak uitvoert, raden wij aan tevens een korte inspectie uit te voeren. Kijk bijvoorbeeld of de dakbedekking geen scheuren vertoont, of dat het onderhoud van de dakgoten voldoende weerstand biedt aan de regenval. Een dergelijke inspectie vereist enige kunde, maar met een periodieke dakinspectie voorkomt u niet alleen een lek, maar ook vervelende gevolgen die een dergelijke daklekkage met zich mee brengt zoals vochtplekken, schimmel of zelfs houtrot. Voor een complete en professioneel inspectie van het dak adviseren wij contact op te nemen met een erkende loodgieter. Deze heeft innovatieve technieken en specifieke kennis om deze dakinspectie snel en vakkundig uit te voeren.

Wij controleren uw dak op de volgende punten

Wanneer u kiest voor de dakinspectie van Eteb, dan zullen wij uw dak op de volgende punten inspecteren:

  • Scheuren of gebreken aan de dakbedekking.
  • Onvolledigheden bij onder andere de schoorsteen, dakkapel of lichtstraat.
  • Slijtage van de dakbedekking in de knik.
  • Verstopping van dakgoten
  • Problemen met een bouwconstructie

Door de inspectie kunt u een probleem met het dak vroegtijdig constateren, waarna onze medewerkers u naast het uitvoeren van de inspectie, ook graag van dienst zijn met het verhelpen van het probleem en eventueel toekomstig onderhoud van de verschillende knelpunten. De dakinspectie legt vaak bloot welke knelpunten een gebrekkig onderhoud kennen. Hier kunt u in de toekomst uw voordeel mee opdoen. Ook wordt een dakinspectie vaak gedaan voordat men begint met een dakreparatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dak gratis laten inspecterenWilt u weten of ook voor uw dak, een periodieke inspectie bevorderlijk is? Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het onderhoud van uw dak? Wilt u graag meer informatie over de verschillende voor- en nadelen van verscheidene soorten dakbedekking? De medewerkers van Eteb helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen, en staan desgewenst deze week nog bij u op de stoep om een dakinspectie voor u uit te voeren. Neem contact op via het contactformulier, en wij beantwoorden uw hulpvraag binnen twee werkdagen!