Lekkage service Amsterdam

Lekkage service Amsterdam: 24 uur per dag!

Eteb rekent snel af met uw lekkage. Wij zijn specialist in lekdetectie, en het oplossen van daklekkage. Spoedgeval? U bereikt ons dag en nacht via 085 500 9980.

Lekkage Amsterdam

Is er daklekkage bij uw pand in Amsterdam ontstaan door een hevige storm? Hebt u het vermoeden dat er in de leidingen van uw douche of vloerverwarming een gaatje zit, of is er anderzijds sprake van lekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een erkend lekkage specialist. Deze verhelpt het lek meteen, waardoor u problemen zoals houtrot, schimmel en vochtplekken in het plafond voorkomt. De medewerkers van Eteb hebben een allround ervaring met zowel het opsporen van lekkages (lekdetectie) als het verhelpen van het lek. Of het nu gaat om een lekkage bij de dakkapel, een lekkende kraan, of waterverlies bij de wasmachine: met behulp van innovatieve technieken en het juiste gereedschap hebben wij uw pand binnen korte tijd weer lekkage vrij. Bel vandaag nog naar 085 500 9980 en wij sturen zo snel mogelijk een vakman uit Amsterdam naar u toe.
Handige 24uurs service
Een lek, in welke vorm dan ook, dient spoedig te worden verholpen. Dit is zeker het geval als er sprake is van een daklekkage, of een lekkage van de douche. Niet alleen zal een snelle lekdetectie zorgen voor een verbeterd wooncomfort, het voorkomt eveneens grotere problemen dan een eenvoudig lek. Om ervoor te zorgen dat u bij lekkage direct geholpen kunt worden, hebben wij een 24uurs lekkageservice ingesteld. Concreet betekent dit dat er altijd een lekkage specialist in de regio Amsterdam actief is, ongeacht de tijd of dag. Via 085 500 9980 komt u direct met deze professional in contact, waarna deze binnen het half uur bij u op de stoep staat om de daklekkage, wasmachine storing of slijtage van de douche leidingen te repareren. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Betaalbare oplossingen

De kosten voor de diensten van een lekdetectie professional zijn de laatste jaren sterk gedaald. Dit komt doordat er tegenwoordig gebruik wordt gemaakt van nieuwe vormen van lekdetectie, waardoor er minder hak- en breekwerk nodig is om een lekkage op te sporen. Zo gebruikt men rookgasdetectie voor het lokaliseren van een daklekkage, of passen wij ultrasone lekdetectie toe voor het vinden van lekkages in leidingen bij douche, riolering en vloerverwarming. Bij Eteb garanderen wij lage prijzen voor een hoog kwalitatieve lekdetectie of het opsporen van een plafond lekkage bij u in Amsterdam. Uw lekdetectie is bij ons in goede handen.

Daklekkage? Schakel Eteb in!

Eén van de meest voorkomende vormen van lekkage is een daklekkage. Daklekkages vormen, samen met het verhelpen van een lekkende kraan zo’n vijftig procent van onze werkzaamheden. Een daklekkage wordt meestal veroorzaakt door weer en wind: verschuivende dakbedekking of scheurtjes ontstaan door het proces van vorst en dooi. Daarnaast veroorzaakt een slechte afdichting van de plaatsingsranden bij de dakkapel soms eveneens een waterlekkage. Deze dakkapel randen kunnen na verloop groter worden, waardoor al gauw een gaatje ontstaat. Onze dakspecialisten uit Amsterdam kunnen met behulp van rookgasdetectie de exacte locatie van het lek achterhalen en vervolgens de daklekkage repareren.

Optimale service

Wordt u graag snel geholpen, tegen aantrekkelijke prijzen en een hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Eteb aan het juiste adres. Wij garanderen dat al onze medewerkers een ruime ervaring hebben op het gebied van lekkage, en zich gespecialiseerd hebben in een specifiek gebied: dak, plafond, douche, vloerverwarming of wasmachine. Onze lekkage specialisten hebben allen de benodigde diploma’s en zullen u dan ook snel en vakkundig bij het werk ondersteunen. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, en streven ernaar dat ook u voor de volle honderd procent tevreden zult zijn met onze hulp! Last van lekkage en behoefte aan de hulp van een lekdetectie expert? Door te bellen met 085 500 9980 bereikt u rechtstreeks een vakman die uw daklekkage zal opsporen in Amsterdam.

ContactformulierTelefonisch contact

contact met loodgieter etebTelefonisch contact

Lek in de douche

Lekkage douchecabine Amsterdam
Het opsporen van een waterlekkage in de douche is een tijdrovend klusje. Toch kunt u dit in de meeste gevallen gemakkelijk zelf uitvoeren, zonder de hulp van een professional uit Amsterdam. Voor het vinden van de oorzaak hebt u alleen een aardappelschilmesje en een schroevendraaier nodig. Controleer met deze gereedschappen de voegen in de tegels van de douche, de kitranden van de douchecabine, en controleer de rozetten en de kraan. Hebt u tot zover bij de douche niet gevonden waar het lek zich zou kunnen bevinden, bel dan een specialist. Deze kijkt met gespecialiseerde technieken nauwkeuriger na. Wij verzekeren u dat uw douche spoedig weer optimaal werkt.

Lekkage wasmachine

Lekkage wasmachine
Na verloop van tijd, met name door veelvuldig gebruik, is het mogelijk dat uw wasmachine een lekkage krijgt. Over het algemeen heeft de wateroverlast te maken met de aansluitingen van de leidingen, doordat de rubberen afdichting langzaam slijt. Daarnaast is er tevens een kans dat er water weglekt door het deurtje van de wasmachine. Dit komt met name voor wanneer u de wasmachine niet van voldoende onderhoud heeft voorzien. Om te voorkomen dat uw wasmachine gaat lekken dient u namelijk regelmatig een wasbeurt met soda te draaien, en het deurtje van de wasmachine goed schoon te houden. Zo blijft de afdichting compleet en is lekkage verleden tijd.

Lekkage dakkapel

Lekkage Dakkapel Amsterdam
Wanneer u een dakkapel heeft laten plaatsen, dan weet u hoe nauwkeurig dit in het werk gaat. Ondanks het vakmanschap waarmee een dakkapel geplaatst wordt, kan het gebeuren dat de afsluiting van de naden niet helemaal optimaal is verlopen, of dat deze door weer en wind weer open gaan. Dit leidt ertoe dat er bij een dakkapel een daklekkage kan ontstaan, zowel in de dakkapel zelf als bij het plafond van de verdieping eronder. Deze lekkage is eenvoudig te verhelpen door de randen weer goed dicht te maken. Om problemen met de dakkapel tegen te gaan, raden wij aan deze periodiek na te (laten) kijken op eventuele scheurtjes door een professional uit Amsterdam.

Lek plafond

Plafond lekt
Indien u een lekkend plafond heeft, dan komt dit in de meeste gevallen door een lekkage bij het dak, een overstromende kraan, of lekkende douche leidingen. Het lek in het plafond bevindt zich bovendien niet altijd direct onder de exacte locatie van de lekkage. Dit komt doordat de meeste woningen niet helemaal waterpas staan. Het water zal zich daarom verplaatsen naar het laatste punt van het plafond, waarna het langzaam een vochtplek en wateroverlast zal veroorzaken. Deze waterverplaatsing heeft als risico dat u de oorzaak niet direct vindt, wat ertoe kan leiden dat u het volledige plafond dient te vervangen. Het opsporen van een plafond lekkage bij u in Amsterdam kunt u het beste overlaten aan een erkend vakman.

Vloerverwarming

Lekke vloerverwarming
Het gebruik van vloerverwarming in plaats van een centrale verwarming steeds populairder. Een vloerverwarming heeft namelijk diverse voordelen zoals meer ruimte binnenshuis door het ontbreken van radiatoren, een gelijkmatigere warmte verspreiding en een schonere lucht. De vloerverwarming werkt door leidingen onder de vloer, die warm water verplaatsen. Deze leidingen kunnen door veelvuldig gebruik lekkages vertonen. Vaak zult u een dergelijk lek pas opmerken wanneer de waterrekening sterk gestegen is. Merkt u dus een verschil in warmte, of werkt de vloerverwarming niet meer naar behoren? Dan is het hoog tijd om een verwarmingsmonteur of loodgieter uit de regio in te schakelen.

Daklekkage voorkomen

Voorkomen daklekkage Amsterdam
Hoewel het niet mogelijk is u volledig in te dekken tegen een daklekkage, bestaan er een aantal handelingen die u kunt uitvoeren om een lekkage van het dak zo mogelijk te voorkomen. Het is ten eerste van belang om uw dakgoten en regenpijpen schoon te houden. Een goede doorstroom van het hemelwaterafvoer leidt tot een vermindering van de kans op een lek. Ten tweede raden onze professionals uit Amsterdam aan om uw dak regelmatig te controleren op scheuren, verschoven dakbedekking en andere dak elementen. Een eventuele beschadiging kan zo snel opgemerkt en gerepareerd worden. Een daklekkage opsporen bij u in Amsterdam is niet heel erg moeilijk. Het is zelfs een optie dit eigenhandig af te handelen.

Lekkage badkamer

Lekkage in de badkamer
Wanneer u last hebt van lekkage in de badkamer, dan kan dit natuurlijk door de douche of wastafel komen, maar het kan tevens het gevolg zijn van een probleem met de waterleidingen die zich achter de muur bevinden. Het opsporen van lekkages in de waterleiding wordt door onze experts uit Amsterdam over het algemeen gedaan met behulp van ultrasone detectie. Bij deze vorm van lekdetectie wordt er met geluidssignalen geluisterd naar afwijkingen die een waterlek zouden kunnen aanduiden. Het voordeel van ultrasone lekdetectie is dat hierbij geen onnodig hak- en breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. De lekkage van uw badkamer in Amsterdam is spoedig verleden tijd.

Lekkage dakraam

Lekkend dakraam Amsterdam
Een lekkend dakraam is zeer vervelend, vooral omdat het vaak lastig is het exacte probleem te achterhalen. Bij een dakraam lekkage adviseren wij dan ook om direct contact op te nemen met een erkend vakman, die het volledig raam zal controleren en repareren. Is het noodzakelijk zijn om het dakraam te vervangen, dan zullen onze specialisten uit Amsterdam u hier tevens graag bij helpen. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het repareren van uw dakramen, of wilt u weten wat de opties zijn voor installatie en onderhoud? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Heeft het meer spoed? Bel dan ons op het nummer: 085 500 9980.

Dakgoot lekt

dakgoot lekkage Amsterdam
Als de dakgoot lekt, dan is het zaak om eerst na te gaan of de goot toevallig verstopt is met bladeren en ander vuil. Is dit het geval? Dan zal een eenvoudige schoonmaakbeurt voldoende zijn om het probleem op te lossen. Is de lekkage het gevolg van kleine scheurtjes in de onderzijde van de dakgoot? Dan adviseren wij om een specialist uit ons netwerk in te schakelen voor een reparatie. Met behulp van speciaal folie is het voor onze professionals mogelijk om de scheurtjes vakkundig te dichten, waardoor uw dakgoten weer jarenlang mee zullen gaan. Een andere oplossing om de levensduur van uw dakgoten en regenpijpen te verlengen is de installatie van een bladrooster.

Heeft u last van lekkage in uw huis? Wees er snel bij!

Lekkages kunnen ernstige gevolgen hebben als ze niet snel behandeld worden. Ons experts lossen lekkages in korte tijd voor u op.

Spoedklus?

contact met onze lekkage specialistlekkage offerte

Lekkage opsporen

Lekkage opsporen
Voor het opsporen van waterlekkages zijn er tegenwoordig vele methoden beschikbaar, die alle zijn ontwikkeld met als doel zo weinig mogelijk hak- en breekwerk tot gevolg te hebben. Voorbeelden van dergelijke technieken zijn onder andere rookgasdetectie voor het opsporen van daklekkage, en thermografie als lekdetectie techniek voor het vinden van kleine scheurtjes in leidingen van onder andere de vloerverwarming. Wanneer de locatie van het lek is achterhaald zullen we wel een deel van uw muur, vloer of plafond moeten doorbreken. Echter dankzij de geavanceerde lekdetectie methoden blijft dit, net als de kosten ervoor, tot een minimum beperkt.

Lekkage schoorsteen

Lekkage schoorsteen
Er zijn nog veel woningen in Amsterdam waarbij de schoorsteen een directe functie heeft, of waarbij nog steeds een schoorsteen op het dak staat. Hoewel men hier in de meeste gevallen geen last van heeft, is het een optie dat er een scheur ontstaat in het voeg- of metselwerk van de schoorsteen. Dergelijke schoorsteenlekkages zijn meestal het gevolg van ouderdom en slijtage. Soms is de schoorsteenlekkage het gevolg van werkzaamheden in de buurt, waardoor trillingen ontstaan. Deze trillingen kunnen zorgen voor scheuren in de voegen of stenen van de schoorsteen. Een regelmatige controle van de schoorsteen kan erge waterlekkage voorkomen.

Lekkende kraan

Lekkende kraan
Lekkende kranen vormen een regelmatig terugkerend probleem in menig Nederlands huishouden. Hoewel een lekkende kraan niet directe vervelende gevolgen heeft, kan het op de lange termijn toch zorgen voor een hoge rekening voor waterverbruik. Het is dan ook aan te raden om de kraan spoedig te repareren. In een groot aantal gevallen is het voldoende om het kraanleertje te vervangen om de lekkage te stoppen. Werkt dit niet afdoende? Overweeg dan om de kraan te ontkalken. Schroef de kraan los, en stop hem in een teiltje met ontkalker. Hij is daarna weer zo goed als nieuw, en zal nog jarenlang meegaan.

Kelderlekkage

Kelderlekkage Amsterdam
Een kelderlekkage is één van de vormen van lekkage met directe grote gevolgen. Zo kan er door een kelderlekkage vocht optrekken langs de muren, ontstaan er vochtplekken, en vormen ook schimmel en houtrot mogelijke gevolgen van het lek. Vermoedt u dat er ergens een scheur zit in de kelder? Of is er door een stijgend waterpeil plotseling water in de kelder komen te staan? Dan is het zaak om te zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Bent u zelf handig? Zorg er dan voor dat de kelder afgedicht wordt zodat u geen last krijgt van ergere vochtproblemen. Uw kelder is ook bij ons in goede handen.

Thermografie

Thermografie
Eén van de nieuwste vormen op het gebied van lekdetectie is thermografie. Met deze methode wordt achterhaald waar in de leidingen zich een lek bevindt, of welke kraan niet meer naar behoren werkt. Dit gebeurt door de warme en koude stromen in een pand in kaart te brengen met infrarood technieken. Een expert informeert u graag over de mogelijkheden van thermografie.

Rookgas detectie

Rookgasdetectie Amsterdam
Wanneer lekkage professionals een lek bij het dak willen opsporen, zullen zij hiervoor in de meeste gevallen rookgasdetectie voor gebruiken. Deze methode van lekdetectie is zeer simpel: men spuit rookgas onder de dakspanten en kijkt aan de buitenzijde waar het gas ontsnapt. Op deze manier is het opsporen van een daklekkage bij u in Amsterdam een peulenschil.

Ultrasoon detectie

Ultrasoon detectie
Naast thermografie en rookgasdetectie, is er nog een derde vorm van lekdetectie namelijk ultrasone detectie. Wanneer er een lek ontstaat zal deze altijd een miniem geluid voortbrengen, door dit geluid te versterken met een ultrasoon geluidssignaal is het mogelijk deze te lokaliseren. Ultrasone detectie is met name geschikt voor het opsporen van lekkages van kraan en leidingen.

Wat te doen bij lekkage?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Amsterdam de vraag wat zij moeten doen indien zij vermoeden dat er sprake is van lekkage. Het eenvoudigste antwoord is dat u het apparaat uitschakelt dat de wateroverlast veroorzaakt. Onder andere de wasmachine en vloerverwarming vallen binnen deze categorie. Een tweede oplossing is het uitschakelen van de hoofdkraan. Dankzij het uitzetten van deze kraan hebt u helemaal geen water meer in huis, maar zal ook de wateroverlast stoppen. Een lekdetectie expert helpt u vervolgens graag met het vinden van het exacte lek. Weet u bijvoorbeeld waar de daklekkage vandaan komt? Probeer deze dan tijdelijk af te dekken.

Zelf lekkende kraan repareren

Wist u dat het mogelijk is om eigenhandig een lekkende kraan te repareren? Zeker als het gaat om een lekkend kraanleertje is deze klus zo geklaard. Bij een lekkende keukenkraan adviseren onze specialisten uit Amsterdam om eerst de gehele kraan te ontkalken. Leg alle onderdelen in een badje met azijn en heet water en spoel na een paar uur alles af. Herhaal eventueel dit proces. Lekt de kraan daarna nog steeds? Kijk dan of het druppen stopt wanneer u een nieuw kraanleertje plaatst. Als dit niet werk, dan zult u de kraan moeten vervangen. Bij de lokale bouwmarkt koopt u eenvoudig de noodzakelijke materialen. Komt u er nog niet uit? Of vind u dat teveel werk? Schakel ons in!

Zelf lekkage opsporen

In en om huis kan er op diverse manieren een waterlek ontstaan. Het opsporen van lekkages is niet heel erg moeilijk. Daarom hebben de professionals van ons bedrijf een kort stappenplan voor u opgesteld. Hiermee kunt u een deel van het werk van de loodgieter al uitvoeren, en bespaart u op de uiteindelijke kosten. Hebt u toch de hulp van een expert nodig? Dan is het mogelijk om alsnog één van onze professionals in te schakelen.

  • Stap 1. Begin met het bepalen waar het water vandaan komt. Een lekkage ontstaat zowel bij het dak, de vloerverwarming, waterleidingen en kranen.
  • Stap 2. Is er sprake van een daklekkage? Dan zal het water vaak via de muren of het plafond naar beneden lopen. Kijk op de zolder of bovenverdieping waar het lekgat zich bevindt, of laat een professionele lekdetectie uitvoeren.
  • Stap 3. Gaat het om een waterlekkage van de vloerverwarming? Probeer dan eventueel via de kruipruimte te vinden welk gedeelte lekt. Een lekkende vloerverwarming moet in de meeste gevallen echter door een vakman worden hersteld.
  • Stap 4. Lekken de leidingen bij u thuis? Dan herkent u dit aan vochtplekken in de muur of het ontstaan van schimmels. In de douche is een lekkage eenvoudiger te herkennen, doordat hier de voegen van tegels zullen afbrokkelen zodra er teveel vocht achter de muur zit. Hierdoor herkent u waar het probleem zit.
  • Tip. Heeft u de lekkage gevonden? Zet allereerst de waterkraan uit en ga bedenken welke vervolgstappen u wilt gaan nemen. Gaat u het zelf proberen te herstellen of schakelt u een vakman in? Het voordeel van een bedrijf inschakelen is dat u garantie krijgt op het uitgevoerde werk. Nadeel zijn uiteraard de kosten.
zelf lekkage opsporen

Werkgebied Amsterdam

24 uur per dag bereikbaar

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter die een lekkage van uw kraan, wasmachine of douche wil repareren? De medewerkers van Eteb Amsterdam helpen u graag met het opsporen en verhelpen van alle soorten waterlekkages. Of het gaat om een daklekkage bij de dakkapel, of een gaatje in de leidingen van uw vloerverwarming: wij bieden u graag de nodige ondersteuning. Niet alleen kunnen wij lekkages verhelpen, het is ook mogelijk om onze diensten in te zetten voor een controle van het dak, of andere locaties. Wilt u meer weten over onze diensten en de bijbehorende kosten? U kunt ons 24 uur per dag bereiken via 085 500 9980. Bel direct en bij spoed staat er binnen korte tijd iemand bij u in Amsterdam voor de deur!
contact met etebTelefonisch contact lekkage expert Amsterdam