Lekkage leads? Omzet verhogen!

Kunt u wel een aantal extra klussen gebruiken? Als u uw omzet wilt verhogen dan is het werven van nieuwe klanten noodzakelijk. Het is echter niet altijd makkelijk om in contact te komen met iemand die hulp zoekt bij bijvoorbeeld een daklekkage. Het werven van nieuwe klanten is heel gemakkelijk door het inkopen van lekkage leads. Nieuwe klanten werven door het kopen van lekkage aanvragen heeft vele voordelen. U loopt namelijk geen enkel risico en u bepaalt het rendement op uw investering eenvoudig. Hoe? U vindt hier meer informatie. Hebt u na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact op. Wij staan voor u klaar!

lekkage leads

Lekkage leads? Nieuwe klanten werven uit uw eigen regio!

Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie. Verhoog uw omzet zonder risico!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Wat is een lead?

Wellicht denkt u nu: het kopen van lekkage leads klinkt goed! Maar wat zijn leads eigenlijk? Wij leggen het graag aan u uit. Een lead is simpel gezegd het eerste contact met een klant. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een offerte- of contactaanvraag. Wij zorgen voor dit eerste contact waarna u eenvoudig nieuwe klanten kunt werven. Het werven van nieuwe klanten is nog nooit zo makkelijk geweest! U vindt hier meer informatie over onze werkwijze en de voordelen.

Hoe werkt het?

Iemand heeft last van een daklekkage. Vervelend! Het zo snel mogelijk inhuren van een loodgieter voor het verhelpen van een daklekkage is erg belangrijk. De zoektocht naar een loodgieter begint vaak bij Google. Omdat wij ervoor zorgen dat onze websites erg goed vindbaar zijn, is het goed mogelijk dat de potentiële klant op onze website terecht komt. Wij krijgen een aanvraag binnen, controleren deze en sturen de aanvraag vervolgens toe naar u. U ontvangt altijd alleen klussen van potentiële klanten uit uw regio.

Waarom lekkage leads kopen?

Het kopen van lekkage aanvragen heeft vele voordelen. U loopt namelijk geen enkel risico bij deze manier van acquisitie. Wij werken volgens het no cure, no pay principe. Als u geen lekkage leads ontvangt, dan hebt u ook geen kosten. U betaalt altijd een vaste prijs per lekkage lead. Omdat u van te voren de kosten van een lead weet, berekent u eenvoudig het rendement op uw investering. Daarnaast hebben wij nog nooit van hoge instapkosten gehoord.

Kwalitatieve leads

Wij verzekeren u dat elke lekkage lead die u gaat kopen van hoge kwaliteit is. Voordat u een lead ontvangt wordt deze namelijk gecontroleerd door ons servicecenter. Blijkt een lead toch niet de gewenste kwaliteit te hebben? U reclameert deze eenvoudig en snel. Dankzij het servicecenter hebben we tevens de mogelijkheid om lekkage leads te filteren. Ontvangt u het liefste alleen daklekkage leads, of ook leads van lekkages aan de wasmachine of kraan? Aan u de keus.
omzet verhogen

daklekkage

Exclusieve leads

Wilt u nieuwe klanten werven door het inkopen van lekkage leads? U kunt een lead op twee verschillende manieren kopen. Wenst u minder concurrentie? Het is mogelijk om elke daklekkage lead op exclusieve basis te kopen. Een andere optie is dat een lead naar meerdere bedrijven binnen ons netwerk wordt gestuurd. Op deze manier kan de potentiële klant de offertes met elkaar vergelijken. De keuze is aan u! Welke optie u kiest is van invloed op de prijs van een lead.

lead kopen

Meer informatie?

Als u lekkage leads gaat kopen behaalt u ongetwijfeld meer omzet. Wilt u graag in contact komen met mensen die een vakman zoeken voor het verhelpen van een daklekkage of andere lekkage? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij bellen u gauw terug met meer informatie. Als u wilt kunt u een periode proef draaien. U komt er dan vanzelf achter of nieuwe klanten werven door het kopen van loodgieter aanvragen bij u past. Dankzij het pay per lead principe brengt dit helemaal geen risico met zich mee.