Last van lekkage in Rosmalen?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 9979
Offerte aanvragen

Wij werken in uw regio samen met:

lekkage verhelpen

Lekkage verhelpen Rosmalen

Zoekt u een specialist voor het dichten van uw lekkage in Rosmalen? Eteb Installatieservice is de partij waar u naar op zoek bent! Wij werken in de regio Rosmalen samen met allerhande specialisten, die met hun ervaren blik iedere daklekkage eenvoudig verhelpen. Hiervoor maken zij gebruik van moderne technieken als lekdetectie. Daarnaast staan we u bij wanneer u last heeft van een lekkend plafond of een probleem met de kraan in de douche.

Uw lekkage is in no-time verholpen! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op per 085 500 9979 en kom direct in gesprek met een vakman.

Handige 24-uurs service

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar met hoogwaardige lekdetectie in Rosmalen. Heeft u dus een acuut lek aan uw dak of een lekke kraan in de douche, dan kunt u bij ons terecht. Hiervoor bereikt u ons via 085 500 9979, waarna u een medewerker aan de lijn krijgt. Wij sturen vervolgens meteen een professional naar uw huis toe! Iedere daklekkage, of beschadiging aan de badkamer kan getraceerd worden met de juiste systemen van lekdetectie. Neem direct contact op, zodat de problemen niet verergeren. Wist u dat u eveneens bij onze spoedservice aan het juiste adres bent indien u op zoek bent naar een verwarmingsmonteur? Eteb biedt allround dienstverlening.

Betaalbare oplossingen

Ons maatwerk hoeft overigens helemaal niet veel te kosten, aangezien wij in Rosmalen werken met betaalbare tarieven. We gaan iedere lekkage op een slimme manier tegen, door in te zetten op bijvoorbeeld lekdetectie. Doordat wij meer dan twintig jaar ervaring in het vakgebied hebben opgedaan kent het opsporen van het lekgat ons meestal weinig moeite. Hier profiteert u van, omdat wij dan algauw in staat zijn om het vocht buiten te houden in plaats van in uw woning of bedrijfspand. Heeft u een daklekkage, kapotte leidingen in de badkamer of problemen met de riolering? Dan weet u ons te vinden!

Optimale service

Bent u benieuwd naar ons werk betreffende het detecteren van uw daklekkage, riool of lekkende kraan? Vraag dan gratis een offerte aan voor onze werkzaamheden in Rosmalen. U ontvangt een offerte op maat, waar u vrijblijvend op in kan gaan. Voor het verhelpen van uw lek kunt u ons tevens bereiken via 085 500 9979, zodat we direct een loodgieter naar u toe kunnen sturen om het gat op uw dak te dichten!

Gratis offerte ontvangen

Gratis - Vrijblijvend

Telefonisch contact

085 500 9979
lekkage Rosmalen

Daklekkage?

De meeste inwoners van Rosmalen heeft er mee te maken gehad: daklekkages. Hoewel lekkages vaker voorkomen bij platte daken, ontkomt ook een hellend dak niet altijd aan een daklekkage. Wanneer u last heeft van een dak dat lekt, heeft dit vervelende gevolgen. Een klein scheurtje kan zich door de verschillende weersomstandigheden al snel uitbreiden, waarna de lekkage zorgt voor extra schade. Door het extra wateroverlast kan bijvoorbeeld de houten dakconstructie ernstig aangetast worden. Zodra deze symptomen van houtrot vertoont, is het noodzakelijk om een gehele nieuwe dakconstructie te plaatsen. Dit is een ingrijpende en kostbare klus die u zeker wilt voorkomen. Schakel bij een daklekkage daarom direct één van de specialisten uit ons netwerk in. De vakmannen hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van geavanceerde tools en technieken, waarmee zij de daklekkages snel en eenvoudig bij u in Rosmalen kunnen opsporen. Zo is uw daklekkage spoedig verleden tijd! Wanneer u gebruik maakt van onze 24-uursservice dan staat er dezelfde dag nog iemand bij u voor de deur voor een reparatie zodat u zo snel mogelijk weer profiteert van een optimale bescherming. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden omtrent daklekkages? Neem dan contact met ons op zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen toesturen.

Lekkage plat dak opsporen

daklekkage plat dak opsporen
Wanneer u last heeft van een daklekkage dan zult u deze eerst moeten laten opsporen. Dit klinkt vaak makkelijker dan het is. Ook kleine beschadigingen kunnen namelijk flinke wateroverlast veroorzaken, en deze zijn op het eerste gezicht niet zomaar zichtbaar. Een loodgieter uit Rosmalen maakt daarvoor gebruik van een aantal speciale lekdetectie technieken. Hiermee is het mogelijk om de exacte locatie van het lek te achterhalen. Dit heeft als voordeel dat u de dakbedekking plaatselijk kunt laten herstellen. Zo voorkomt u dat u de gehele dakbedekking zou moeten vervangen. In het geval van daklekkages maken de meeste vakmannen gebruik van rookgasdetectie of ultrasone lekdetectie. Deze technieken worden verderop op deze pagina verder toegelicht.

Lekkage dakkapel

lekkage dakkapel Rosmalen
Een daklekkage kent vaak zijn aanleiding in constructiefouten van de dakkapel. Dit komt doordat een dakkapel een zeer specifieke en nauwkeurige plaatsing vraagt, waarbij een foutje zomaar gemaakt is. Ook bij de waterafdichting van de dakkapel ontstaan regelmatig storingen. Dit laatste is gauw eigenhandig te verhelpen met behulp van een extra afdichting. Bent u van plan deze rand van de dakkapel zelf te vervangen? Zorg er dan voor dat u over het juiste materiaal beschikt, en tevens een stevige ladder gebruikt. Hebt u geprobeerd de scheurtjes bij de dakkapel te dichten maar is het niet gelukt? Natuurlijk kunt u altijd nog contact zoeken met een dakdekker.

Daklekkage in Rosmalen vakkundig repareren?

Bel voor direct contact. U krijgt direct een vakman aan de lijn. 24/7 bereikbaar!

085 500 9979

Daklekkage voorkomen

daklekkage voorkomen Rosmalen
Wij worden door vele klanten gevraagd hoe zij daklekkages het beste kunnen voorkomen. Dit begint al bij de keuze voor de dakbedekking. Kies bijvoorbeeld voor een kwalitatief dakleer en laat dit plaatsen door een professional. Zo weet u zeker dat de dakafwerking op de juiste wijze geplaatst is en dus volledig waterdicht is. Laat daarnaast periodiek een dakinspectie uitvoeren, zeker in het geval van een plat daktype. Hierbij controleert een professional de dakafwerking op zwakke plekken, waardoor er snel ingespeeld kan worden op eventuele beschadigingen. Dit is verreweg de beste manier om daklekkages zoveel mogelijk te voorkomen.

Lekkage dakraam

lekkage dakraam Rosmalen
Hoewel er bij alle raamsoorten lekkage mogelijk is, gebeurt dit relatief vaak bij een dakraam. Dit komt doordat de installatie van een dakraam (evenals bijvoorbeeld een dakkapel) een grote nauwkeurigheid vraagt. Zodra er maar een klein naadje niet goed is gedicht, is lekkage al snel het gevolg. Hebt u last van een lekkend dakraam? Neem dan direct contact op met een erkend vakman uit Rosmalen. Deze zal met behulp van de juiste technieken het probleem snel en vakkundig verhelpen. Ontstaat er regelmatig condens op het dakraam? Dan is dit geen teken van lekkage, u moet dan simpelweg vaker ventileren in huis. Heeft u toch twijfels? Schakel een lekkagespecialist in!

Dakgoot lekt

Een lekke dakgoot wordt voor 95% door één van de volgende twee dingen veroorzaakt: (1) ophopend vuil, (2) scheurtjes in de onderzijde. Beide oorzaken lost een ervaren lekkagespecialist op eenvoudige wijze voor u op. In het geval van een verstopping is het tevens mogelijk om de klus zelf uit te voeren. Zorg ervoor dat het water weer goed wegloopt, en installeer eventueel een bladvanger in de dakgoot om verdere verstoppingen tegen te gaan. Het afdekken van de scheurtjes vraagt een grotere handigheid. Vaak is het in dit geval handig een professional te consulteren; het is dan wellicht noodzakelijk om een deel van de dakgoot te vervangen.

Lekkage schoorsteen

Schoorsteenlekkages kunnen op twee verschillende manieren ontstaan. De eerste oorzaak is slijtage door de invloed van weer en wind. De stenen en het voegwerk kunnen na verloop van tijd poreus raken waardoor vocht zich gemakkelijk naar binnen dringt. Een tweede reden zijn bouwwerkzaamheden die in de buurt van uw woning plaatsvinden. De trillingen die ontstaan bij dergelijke klussen kunnen ertoe leiden dat er scheuren ontstaan in het voeg- en metselwerk van de schoorsteen. Wilt u voorkomen dat er een lekkage ontstaat? Zorg dan periodiek voor het juiste onderhoud van de schoorsteen. Denk hierbij aan het vervangen van het voegwerk en het herstel van scheurvorming.

lekkage badkamer in Rosmalen

Lekkage badkamer

De badkamer is een vochtige ruimte en staat vol met sanitaire voorzieningen. Er zijn in de badkamer dan ook vele verschillende mogelijkheden voor het ontstaan van lekkages. Lekkages in de badkamer worden vaak onderschat. Veel klanten denken dat vochtplekken er nou eenmaal bijhoren en dat hier niet een specifieke oorzaak voor is. Toch is het verstandig om bij vochtproblemen contact op te nemen met het loodgietersbedrijf uit Rosmalen. In de muren van de badkamer zijn vele leidingen verwerkt die mogelijk de oorzaak zijn van de waterlekkages. Een leiding die lekt wordt pas zichtbaar na verloop van tijd, op het moment dat er vochtplekken op de muur van de badkamer ontstaan. Schimmelvorming op de muren is tevens een mogelijke indicatie van een lekkende waterleiding. Ook het sanitair kan echter voor wateroverlast zorgen. Als het kitwerk in de douche niet langer in goede staat is, of wanneer de afvoer van uw wasbak niet goed is aangesloten bijvoorbeeld. Wat de oorzaak van uw lekkage in de badkamer ook is, een loodgietersbedrijf uit Rosmalen lost het met plezier voor u op. Zij zullen met behulp van diverse lekdetectie technieken de precieze plek van het lek opsporen en deze met minimaal sloopwerk herstellen. Zo is uw badkamer spoedig weer in goede staat.

Lek in de douche

lekkage douche
Een lekkage in de douche kan variëren van een lekke kraan tot een lekke voeg van de douchebak. In veel gevallen is het zeer eenvoudig om een douche lekkage zelf op te lossen. Voor een kapotte kraan is het bijvoorbeeld vaak genoeg om een leertje te vervangen of kalkaanslag te verwijderen. De douchebak hoeft meestal alleen maar opnieuw gekit te worden. Is het lek in de douche minder makkelijk op te sporen? Stel u dan in verbinding met één van onze experts uit Rosmalen. Deze zal zowel het tegelwerk, als rozetten en leidingen controleren met behulp van de modernste lekdetectie technieken. Uw douche is spoedig weer te gebruiken.

Lekkende kraan

lekkende kraan
Een lekkende kraan is een veelvoorkomend probleem in menig Nederlands huishouden. Hoewel lekkende kranen geen directe nadelige gevolgen hebben, kunnen ze op de lange termijn wel leiden tot bruine aanslag in de wasbak, en een onnodig hoge waterrekening. Het is in 90 procent van de gevallen gelukkig zeer eenvoudig om een lek in de kraan te herstellen. Dit doet u door het kraanleertje te vervangen, of de kraan te ontkalken. Hebben beide technieken geen effect? Dan is het nodig om de kraan te vervangen. Dit is bij een standaard keukenkraan relatief eenvoudig zelf uit te voeren. Een thermostaatkraan dient u over te laten aan een specialist.

WC lekt aan onderkant

In sommige situaties is het overduidelijk wat er lekt, en is er geen lekdetectie methode nodig. Een voorbeeld hiervan is een toilet die lekt vanuit de onderkant. Doorgaans zijn hier twee mogelijke oorzaken voor. Wellicht is er een barst in het sanitair ontstaan, waardoor er continu water uit de toiletpot blijft lopen. Een andere, meer voor de hand liggende reden is een verkeerde installatie. Heeft u uw toiletpot onlangs opnieuw geplaatst, of heeft u juist een nieuw toilet laten installeren? Dan is de kans groot dat de waterafvoer niet goed is aangesloten. Om te voorkomen dat uw toilet blijft lekken, raden wij u aan om een professional in te schakelen.

Lekkage wasmachine

De wasmachine kan op diverse manieren voor wateroverlast zorgen. De meest voorkomende hiervan is een lek van de deurafdichting. De oorzaak ligt vaak bij een slijtage van de rubberen rand (ook wel manchet genoemd). Het kan echter ook zijn dat u deze deurafdichting eens goed moet reinigen. Door zeepresten en pluis weg te halen zal de deur soms beter kunnen sluiten. Andere oorzaken voor een lekke wasmachine zijn een slechte aansluiting van de aan- of afvoerbuis, of een storing van de trommel. Om problemen te voorkomen raden wij aan de wasmachine regelmatig schoon te maken, en een 90 graden programma te draaien met een kopje soda of azijn in de trommel.

Lekkage in uw badkamer?

Bel voor direct contact of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Bel 085 500 9979
Offerte aanvragen

Lek plafond

lek in plafond Rosmalen
Wateroverlast bij het plafond is vaak het gevolg van een daklekkage. Dit kan een lekkage zijn van de dakkapel, of van een probleem met de dakbedekking. Daarnaast vormen vochtplekken in het plafond soms het gevolg van een probleem met de waterleiding van de douche. Een dergelijke plafond lekkage bij u in Rosmalen is eenvoudig te verhelpen, maar hiervoor moet eerst het precieze punt van de lekplek worden bepaald. Dit is nog niet eenvoudig, omdat water zich altijd naar het laagste punt verplaatst. Onze experts helpen u graag met de lekdetectie en het verhelpen van de lekkage. Wij lossen het euvel op efficiënte wijze voor u op zodat uw plafond in goede staat blijft.

Vochtige muren

vochtige muren door lekkage
Vochtige muren zijn een veelvoorkomend probleem in Rosmalen. Door een lekkende waterleiding of misschien zelfs verouderd kitwerk in de badkamer vult de muur zich langzaam maar zeker met water. Dit heeft nare gevolgen voor de afwerking van de binnenmuur. U zult schimmelgroei en vochtplekken ontdekken. Daarnaast heeft het vocht in de muur gevolgen voor de structuur hiervan. Bij vochtige muren is het daarom van groot belang dat eerst de oorzaak wordt aangepakt, en dat u daarna pas de muur opnieuw laat afwerken. Doet u dit niet dan zullen de problemen snel weer terugkeren.

Kelderlekkage

kelderlekkage
Door het veranderende klimaat komt er steeds vaker hevige regenval voor. Dit betekent dat, hoewel uw kelder een aantal jaar terug volgens de geldende normen werd gebouwd, op het moment risico loopt op een lekkage. Om een kelderlekkage te voorkomen is het noodzakelijk om de muren van de kelder te injecteren met een speciaal vochtwerend middel. Is er al waterschade ontstaan? Laat dan onze professionals uit Rosmalen u helpen bij het verwijderen van schimmel, houtrot en vochtplekken. Bent u relatief handig? Probeer dan om zelf de kelder te beschermen tegen het stijgende grondwater. Dit scheelt u de kosten voor het werkloon, uw eigen tijd bent u natuurlijk wel kwijt.

Lekkage waterleiding

lekkage in waterleiding
Waterlekkages in de waterleidingen zijn misschien wel de meest vervelende lekkages. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de waterleiding volledig in de muur is weggewerkt, en u dus de beschadigingen niet zomaar kunt opsporen. Hiervoor zult u een vakman moeten inschakelen. Deze maakt gebruik van de nieuwste lekdetectie technieken waardoor het gelukkig mogelijk is om het breekwerk te beperken. Zodra de vakman achterhaald heeft waar de waterleiding lekt, hoeft u alleen op deze locatie de muur of vloer open te breken. Dit scheelt u zowel op de arbeidskosten als op de kosten voor het opnieuw afwerken.

Last van lekkage in huis? Wees er snel bij!

Bel voor direct contact of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Bel 085 500 9979
Offerte aanvragen

Radiator lekt

Een lekkende radiator komt in Rosmalen geregeld voor. Gelukkig is het in de meeste gevallen eenvoudig te achterhalen wat de oorzaak is, zodat u deze zelf kunt verhelpen. Zijn de verbindingen niet waterdicht? Maak dan gebruik van teflon tape. Dit zorgt voor een waterdicht resultaat en zou voldoende moeten zijn om het lekken te stoppen. Zijn de verbindingen niet het probleem, maar zit er ergens een gat in het systeem? In sommige gevallen kunt u dit repareren met een afdichtingspasta. Laat de verwarming dan eerst volledig leeglopen en breng de pasta aan over het gat. Als deze gedroogd is kunt u de radiator weer aanvullen en zou het lek verholpen moeten zijn. Komt u er niet uit? Dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen.

Problemen met de vloerverwarming

Een lekkende vloerverwarming is het moeilijkst te achterhalen. Dit komt doordat de vloer die eroverheen is geplaatst het lek in de meeste gevallen verbergt. Pas wanneer de voegen verkleuren, of de muren vochtplekken vertonen daagt meestal het besef dat er wellicht een probleem is met de vloerverwarming. Is eenmaal geconstateerd dat er zich een lekkage in de vloerverwarming bevindt? Dan bepalen wij met behulp van innovatieve lekdetectie technieken de exacte locatie. Onze professionals uit Rosmalen gebruiken hier meestal infraroodcamera’s voor, wat onnodig hak- en breekwerk voorkomt. Bel ons gerust.

Lekkage opsporen

lekkage opsporen Rosmalen
Voor het opsporen van lekkages bestaan er tegenwoordig verschillende technieken beschikbaar die niet gebruik maken van hak- en breekwerk. Voorbeelden daarvan zijn het opsporen van daklekkage in Rosmalen met behulp van rookgasdetectie, en ultrasone lekdetectie voor het opsporen van kleine scheurtjes in leidingen. Het voordeel van al deze lekdetectie methodes is dat wij deze gewoon overdag toepassen, zonder dat u hiervan overlast ondervindt. Is de exacte locatie van de lekkage gevonden, dan zal er wel enige verbouwing moeten plaatsvinden. Zo is het soms nodig om een wand van de badkamer er uit te halen, of het plafond een stukje open te breken.

Thermografie

thermografie
Thermografie is een methode van lekdetectie, waarbij de professional gebruik maakt van warmte- en koustromen. Wanneer de waterleiding in de muur lekt, dan kunt u met behulp van deze methode eenvoudig achterhalen waar de leiding lekt. Bij thermografie maakt de loodgieter namelijk gebruik van een speciale warmtecamera. Met infraroodtechnieken wordt zo duidelijk waar plotseling warmteverlies optreedt. Met deze zelfde techniek worden tevens vocht- en schimmelplekken geconstateerd. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat de lekkage al snel is opgespoord zonder dat u grote delen van de muur of vloer zou moeten openbreken.

Rookgas detectie

lekdetectie met rookgas
Een tweede methode om de specifieke plek van een lekkage op te kunnen sporen is rookgasdetectie. Rookgasdetectie is met name geschikt voor lekdetectie bij het dak, omdat het erg eenvoudig, veilig en snel is. Bij rookgasdetectie maken de loodgieters gebruik van een speciale rookmachine. Hiermee blazen zij de rook onder de dakbedekking, of in de riolering als zij hier een lek willen ontdekken. De rook zoekt de snelste weg naar buiten, waadoor direct duidelijk is waar het gat zit: de dakbekleding werkt nu in principe als schoorsteen. Met behulp van een reparatiestrip is het mogelijk om het dakleer plaatselijk te repareren.

Ultrasoon detectie

ultrasoon detectie
Een derde mogelijkheid om lekkages te detecteren is het gebruik van ultrasone signalen. Ultrasone lekdetectie maakt gebruik van ultrasone geluiden die met het blote oor niet hoorbaar zijn. Met behulp van een speciale zender en ontvanger is het voor de vakman heel duidelijk te achterhalen waar de geluidssignalen opgevangen kunnen worden. Op de plek van het gat zullen de geluiden versterken. Omdat dit een hele veilige methode is kan deze te allen tijde uitgevoerd worden en hoeft er geen rekening gehouden te worden met uw omgeving. Eén van de loodgieters uit Rosmalen staat dag en nacht voor u klaar en is snel ter plaatse.

Rioolcamera

Met een rioolcamera is het mogelijk om een heel duidelijk en precies beeld te vormen van het leidingstelsel. Heeft u ergens een lekkage, maar kunt u de locatie niet achterhalen? Dan brengen de vakmannen een rioolcamera in de afvoer of leidingen in. De camera is erg smal en beschikt over een flexibel snoer, waarmee het mogelijk is om ver in de afvoer te kijken. Hebben de specialisten de beschadiging in beeld? Dan achterhalen zij met behulp van speciale sonartechnieken waar de camera zich bevindt. Zo kunnen ze achterhalen op welke plek zij de leiding moeten herstellen.

Kleurstofdetectie

Een laatste techniek die veelal wordt toegepast bij rioolonderzoek is de kleurstofdetectie. Zoals de naam al zegt maakt de vakman hierbij gebruik van speciale kleurstoffen. Deze worden vermengd met water en in uw afvoer of riolering gegoten. Doordat de kleurstoffen na verloop van tijd weer aan het oppervlak zullen komen, is te achterhalen waar de reparatie plaats moet vinden. De kleurstofdetectie wordt vaak gebruikt in combinatie met een andere techniek, zoals lekdetectie middels een rioolcamera. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Lekkage in Rosmalen? Effectieve lekdetectie!

Bel voor direct contact of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Bel 085 500 9979
Gratis offerte

Wat te doen bij lekkage?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Rosmalen de vraag wat zij moeten doen als er sprake is van een lekkage. Het antwoord hierop is afhankelijk van het soort lek dat is opgetreden. Bij een daklekkage kunt u bijvoorbeeld tijdelijk een dekzeil plaatsen of emmers onder de lekpunten zetten. Gaat het om een lek van de leidingen? Dan is het uitschakelen van de hoofdkraan de beste oplossing. Op deze manier zal er geen water meer door de leidingen stromen. Dit betekent echter ook dat u geen kraanwater meer heeft. Wij adviseren daarom om spoedig contact te zoeken met een ervaren loodgieter uit Rosmalen.

Zelf lekkende kraan repareren

Een andere klus die u desgewenst zelf uit zou mogen voeren is het herstellen van een lekkende kraan. Het gaat ons dan om standaard kranen met een warm en koud water tap. Thermostaatkranen zijn over het algemeen lastiger te herstellen. Het verhelpen van een lekkende kraan doet u het snelst door het kraanleertje te vervangen. Als dit geen oplossing biedt, dan is het tevens een optie om de volledige kraan te ontkalken. Leg alle onderdelen in een badje van soda en azijn en het probleem is gauw verholpen. Een laatste oplossing is het vervangen van de volledige kraan.

Zelf lekkage opsporen

Rondom huis bestaan er vele plekken waar op een gegeven moment een lek kan ontstaan. Zo kunnen onder andere het plafond, de muren, de vloerverwarming, de wasmachine, de waterleidingen en het dak lekken. Het opsporen van een lekkage is mogelijk met behulp van professionele technieken voor lekdetectie, maar kost wel geld. Hebt u maar een beperkt budget? Dan is het een optie om zelf de lekkage proberen op te sporen. Het vinden van een lekkage in de badkamer bij u in Rosmalen of een daklekkage is niet heel erg ingewikkeld, maar verschilt per woononderdeel. De professionals uit ons netwerk hebben daarom een kort overzichtje voor u gemaakt. Mocht u toch nog hulp nodig bij het opsporen van de daklekkage in Rosmalen dan kunt u alsnog contact met ons opnemen.

  • 1. Daklekkage. Een veelvoorkomend probleem is de daklekkage. U komt vaak pas achter het feit dat er sprake is van een daklekkage als het water door het plafond of de muren trekt. U vindt de locatie van het lek door het water te volgen of door op de bovenverdieping te kijken waar u vochtplekken op de muren ziet.
  • 2. Leidingen. De leidingen vormen een tweede woononderdeel waar regelmatig een lek bij ontstaat. Het vinden van leidinglekkages is lastig, en is het eenvoudigst in de douche. Met name tegels en voegen ondervinden overlast van water achter de muur. Vochtplekken en schimmels vormen tevens een aanwijzing voor een probleem met de leidingen in de badkamer.
  • 3. Vloerverwarming. Een lekkende vloerverwarming is over het algemeen het gevolg van een losgeschoten koppeling. Het is vrijwel onmogelijk om de vloerverwarming eigenhandig te controleren. Met behulp van speciale meetapparatuur hebben wij de oorzaak in korte tijd voor u gevonden.
  • 4. Wasmachine. Een wasmachine die lekt heeft meestal een losgetrokken of verstopte afvoerslang. Door de afvoerslang te vervangen zorgt u ervoor dat u in korte tijd weer geniet van een prima werkende wasmachine.
lekkende kraan verhelpen

Bij u in Rosmalen

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een professional die u wil helpen bij het opsporen van een lekkage in de leidingen van uw wasmachine, douche, of vloerverwarming? Hebt u een vraag over de kosten voor het inzetten van onze geavanceerde methoden voor lekdetectie? Of wilt u weten wat de oorzaken achter de daklekkage liggen? Stel uw vraag dan vandaag nog via het contactformulier, of bel direct met 085 500 9979. Wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt. Bovendien kunnen we u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toesturen. Het vinden van een plafond lekkage bij u in Rosmalen is voor ons een eitje, en wij zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Wij bieden in uw regio tevens een handige dakdekker, cv-ketel en loodgieter service aan.

Vrijblijvend contact