Last van lekkage in Veenendaal?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 1378

Wij werken in uw regio samen met:

Moorman Totaal Techniek

Lekkage Veenendaal

Zoekt u een specialist voor het dichten van uw lekkage in Veenendaal? Eteb Installatieservice is de partij die u helpt. Wanneer u last hebt van een lekkage in Veenendaal staat Eteb Installatieservice voor u klaar om u bij te staan met moderne lekdetectie apparatuur. Zowel wanneer u een daklekkage, een lekkende kraan of een probleem met uw riool heeft, kunnen wij dit rechtstreeks verhelpen.

De specialisten hebben allen een jarenlange ervaring, waardoor ze ieder lek in no-time kunnen tegengaan. Voor het dichten van een lekkage aan uw dak of het oplossen van een plafond lekkage bij u in Veenendaal, bereikt u ons eenvoudig via 085 500 1378 of door het contactformulier in te vullen. We versturen u zo spoedig mogelijk een offerte op maat!

Handige 24-uurs service

Heeft u plotseling last van een vervelend lek aan uw dak in Veenendaal? Het is onze overtuiging dat iedere lekkage spoedig is te verhelpen, en we staan u dan ook 24 uur per dag bij met kwaliteitswerk. Bereik ons via 085 500 1378 en wij sturen indien gewenst meteen een professional naar uw woning, die u kan helpen met lekdetectie om uw daklekkage, kapotte kraan of riolering direct te repareren. Of het nu gaat om het lekkage opsporen bij u in Veenendaal of het herstellen van een cv-ketel. Elke loodgieter en verwarmingsmonteur uit ons bedrijf heeft een ruime ervaring op het vakgebied.

Betaalbare oplossingen

Wilt u meer weten over ons werk in Veenendaal? Bent u benieuwd hoe we uw lekkage kunnen stoppen? In een offertevoorstel staat alle informatie met betrekking tot lekdetectie en het oplossen van een daklekkage. U vraagt dit aan door het contactformulier in te vullen. Voor directe service verwijzen we u naar 085 500 1378, zodat we meteen een loodgieter naar uw woning kunnen sturen!

Direct contact

Bent u op zoek naar een lekkagespecialist in Veenendaal die u wil helpen bij het opsporen en verhelpen van een lekkage? Vermoedt u dat u last hebt van een daklekkage, maar kunt u de oorzaak niet achterhalen? Of wilt u weten welke kosten wij rekenen voor het gebruik van geavanceerde vormen van lekdetectie? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Komt u liever in direct contact met een professional van onze spoedservice? Bel dan naar 085 500 1378 en wij zorgen dat er binnen korte tijd één van onze experts bij u langskomt. De lekkage van uw badkamer in Veenendaal is spoedig verleden tijd!

Gratis offerte ontvangen

Gratis - Vrijblijvend

Telefonisch contact

085 500 1378
lekkage dak Veenendaal

Daklekkage?

Dakbedekkingen van een plat dak gaan gemiddeld zo’n 25 jaar lang mee. Door ouderdom kan het voorkomen dat u te maken krijgt met een daklekkage. Mogelijk ontstaan er scheuren of gaten waardoor het water naar binnen dringt. Ook wanneer uw dakbekleding z’n levensduur nog niet bereikt heeft is het mogelijk dat er beschadigingen ontstaan. Door het proces van vriezen en dooien rekt het uit en krimpt het ineen, waardoor de kans op een scheur aanwezig is. Of wellicht is de bedekking tijdens een najaarsstorm opzij gewaaid, waardoor het u niet meer de optimale bescherming kan bieden. Wat de oorzaak van een daklekkage ook is: het is cruciaal dat u deze zo snel mogelijk laat repareren. Is dit niet het geval, dan blijft het water naar binnensijpelen. Dit heeft ernstige gevolgen voor de structuur van uw dak, waardoor de kosten voor een reparatie uiteindelijk nog een stuk hoger liggen. Door te werken met systemen als een lekdetectie, garanderen wij u dat de daklekkage in no-time verleden tijd is. Na het opsporen van de lekkage gaat de vakman over tot het dichten van het lek. Een daklekkage opsporen bij u in Veenendaal doen wij dus in een handomdraai en tegen aantrekkelijke prijzen!

Lekkage plat dak opsporen

daklekkage plat dak opsporen
Het repareren van een daklekkage in Veenendaal bestaat grotendeels uit het opsporen van het gat. Veel klanten denken dat het duidelijk is waar de daklekkage zich bevindt, omdat er vochtplekken op het plafond vormen. Dit hoeft echter niets te zeggen over de precieze locatie. Het vocht loopt namelijk naar de laagste plek, waardoor de vochtplekken mogelijk op een compleet andere locatie vormen. Wanneer u een dakspecialist uit ons netwerk inschakelt, bent u verzekerd van professionele hulp. De vakman beschikt over de juiste apparatuur waarmee hij de daklekkage eenvoudig kan opsporen. Een voorbeeld hiervan is rookgasdetectie of ultrasoon detectie. Deze methoden worden verderop op deze pagina uitgebreid behandeld.

Lekkage dakkapel

lekkage dakkapel Veenendaal
Daklekkage kent diverse oorzaken. Zo is het mogelijk dat weer- en wind invloed hebben op de dakbedekking, of de dakgoten. Het komt echter ook voor dat er kleine beschadigingen ontstaan aan de constructie van de dakkapel, waardoor de daklekkage ontstaat. Een dergelijke beschadiging aan de dakkapel is lastig op te sporen, maar door middel van lekdetectie met rookgas is dit wel mogelijk. Hiervoor dient u een professioneel loodgieter in te schakelen. Bent u van plan zelf de daklekkage op te sporen, zorg er dan voor dat u gebruik maakt van juist gereedschap, en dat u over een stevige ladder beschikt. Uw veiligheid is het belangrijkste.

Lekkage in Veenendaal vakkundig repareren?

Bel voor direct contact. U krijgt direct een vakman aan de lijn. 24/7 bereikbaar!

085 500 1378

Daklekkage voorkomen

daklekkage voorkomen door dakinspectie
Voorkomen is beter dan genezen. Hoewel een reparatie aan uw dak uw daklekkage oplost, blijft dit een zwakke plek en is er altijd het risico op herhaling. Daarom is het belangrijk om uw dak goed in de gaten te houden. Schakel met enige regelmaat een dakspecialist in voor een professionele dakinspectie. Bij daken ouder dan 10 jaar raden wij aan om met enige regelmaat uw dak te inspecteren op zwakke plekken en lichte beschadigingen. Bent u op zoek naar een dakspecialist uit Veenendaal voor een dakinspectie? Neem dan contact met ons op.

Lekkage dakraam

lekkage in dakraam Veenendaal
Regelmatig bellen klanten ons bezorgd op, omdat zij denken dat hun dakraam lekt, wanneer er condens ontstaat. Condensatie treedt echter op wanneer de luchtvochtigheid in huis zeer hoog is. Er zal dan condens ontstaan op relatief koude oppervlakken zoals een dakraam. Dit is geen defect van het dakraam, en is eenvoudig te verhelpen door een goede ventilatie. Een dakraam lekt soms wel door een verkeerde afsluiting of slijtage van het afsluitende rubber. Laat u een daklekkage opsporen bij u in Veenendaal? Laat dan ook altijd goed het dakraam controleren op mogelijke problemen. Vaak is dit eenvoudig te verhelpen en zullen de kosten hiervan meevallen.

Dakgoot lekt

Wie zijn dakgoot jaarlijks reinigt die zal in de meeste gevallen weinig last hebben van een lekkende dakgoot. Dit probleem wordt namelijk 80% van de tijd veroorzaakt door ophopende bladeren en ander vuil. Een tweede oorzaak voor een lekke dakgoot zijn scheurtjes in de bodem van de dakgoot. Dit is te verhelpen met een speciaal folie, dat de dakgoot dicht en waterdicht blijft. Wilt u zeker weten dat de dakgoten weer lange tijd meegaan? Laat dan een dakdekker uit ons netwerk in Veenendaal de reparatie uitvoeren. Deze zal u bovendien adviseren over de eventuele noodzaak voor het vervangen van enkele hemelwaterafvoer onderdelen zodat u weet wat u moet vervangen.

Lekkage schoorsteen

Schoorstenen worden relatief weinig meer gebruikt, toch staat er boven op het dak van menig huis in Veenendaal nog wel een schoorsteen. Door slijtage is het een optie dat er een lek ontstaat in de schoorsteen. Onder andere de stenen worden door de invloed van weer en wind poreus, waardoor water zich makkelijk een weg naar binnen vindt. Een andere oorzaak voor het ontstaan van schoorsteen lekkages zijn werkzaamheden die in de omgeving van het pand worden uitgevoerd. Onder ander het heien van palen als fundament, of het egaliseren van de ondergrond voor straten hebben trillingen tot gevolg die scheuren in het voeg- en metselwerk van schoorstenen kunnen veroorzaken.

badkamer lekkage Veenendaal

Lekkage badkamer

Heeft u last van vochtplekken in de badkamer of moet u regelmatig schimmels verwijderen? Dan is het mogelijk dat er een lekkage is ontstaan. Lekkages in de badkamer kunnen meerdere oorzaken hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de lekkage gelokaliseerd is in de leidingen achter de muur. Het is echter ook goed mogelijk dat het voegwerk broos is geworden. Dit houdt in dat het vocht uit uw douche uw muur ingezogen wordt. Hoewel u dit in uw badkamer zelf niet zo snel zult merken, geeft dit wel problemen in aangrenzende ruimtes. Hier ontstaan vocht- en schimmelplekken op de muur. Voordat u de muur opnieuw kunt afwerken is het cruciaal dat u de schade in de badkamer herstelt. Doet u dit niet, dan zullen de vochtplekken blijven terugkeren. Een derde mogelijke oorzaak is het loslaten van het kitwerk. Dit geeft dezelfde problemen: er is geen waterdichte afsluiting meer, waardoor het water mogelijk in uw vloer of muur gezogen wordt. De professionals uit Veenendaal maken gebruik van verschillende lekdetectie technieken om de lekkage op te sporen. Een voorbeeld hiervan is ultrasoon detectie, met behulp van geluidsgolven wordt achterhaald of er inderdaad sprake is van een lekkageprobleem.

Lek in de douche

douche lekkage
Er bestaan twee verschillende manieren waarop er vochtproblemen in de douche ontstaan. Ten eerste kunt u te maken hebben met een lekkende douchekop of lekt de kraan van de douche. Dit wordt over het algemeen veroorzaakt door kalkaanslag. Om het probleem te verhelpen kunt u het beste de douchekop in een bak met azijn leggen, of de kraan schoonmaken met antikalkmiddel. Daarnaast treedt er soms ook een waterlekkage op in de douchebak. Een dergelijke douche lekkage is op te lossen door het aanbrengen van een nieuwe kitlaag, of door de douchecabine te vervangen. Moeten we de lekkage nog opsporen bij u in Veenendaal? Ook dat is zeker een mogelijke klus voor onze experts.

Lekkende kraan

lekkende kraan
Door veelvuldig gebruik is het zeer waarschijnlijk dat er een kraan na verloop van tijd zal gaan lekken. Een lekkende kraan is daarom ook meestal spoedig te verhelpen door het kraanleertje te vervangen. Als dit geen effect heeft, dan is het wellicht nog een oplossing om de kraan te ontkalken. Als er daarna nog steeds een lekkage bestaat, dan dient u wellicht de gehele kraan te vervangen, of contact op te nemen met één van onze specialisten uit Veenendaal. Deze kan kijken of er zich toch niet nog ergens anders een lek bevindt, of dat het inderdaad noodzakelijk is om een nieuw exemplaar te installeren.

WC lekt aan onderkant

Lekt uw WC aan de onderkant? Hier zijn twee verschillende oorzaken voor. De eerste, en meest gebruikelijke, is dat waterafvoer niet goed aangesloten is. Er loopt dan doorlopend, of enkel als u doorspoelt, water uit uw toiletpot. Een tweede mogelijke oorzaak is een scheurtje in het sanitair. Zelfs de kleinste haarscheurtjes kunnen voor grote problemen zorgen. Dit kan gebeurd zijn bij het vervoeren van de toiletpot maar het is ook mogelijk dat er tijdens het klussen iets tegenaan gevallen is. In beide gevallen zal u de toiletpot volledig moeten verwijderen om de oorzaak te verhelpen. Omdat deze klus enige ervaring vereist is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen.

Lekkage wasmachine

Gemiddeld komt het per wasmachine eens in de zeven jaar voor dat deze een lek vertoont. Deze lekkage komt op vele plaatsen voor. Zo kan er een scheur ontstaan bij de aan- of afvoerslang, of lekt er water via het deurtje. Deze wasmachine lekkages zijn deels zelf op te lossen, door bijvoorbeeld de aan- of afvoerslang opnieuw aan te sluiten, of door de trommel eens goed schoon te maken met een kopje azijn of soda in het 90 graden programma. Weet u niet waar de lekkage in de wasmachine zich exact bevindt, en kunt u wel hulp gebruiken? Bel dan onze spoedservice via 085 500 1378. Vaak is dit echter niet nodig, en zorgt u er eenvoudig zelf voor dat uw wasmachine weer in optimale staat verkeert.

Last van lekkage in de badkamer?

Bel voor direct contact of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Bel 085 500 1378
Offerte aanvragen

Lek plafond

lek in plafond Veenendaal
Hoewel veel mensen ons vaak bellen met het bericht dat hun plafond lekt, is natuurlijk nooit plafond lekkage bij u in Veenendaal de oorzaak van het probleem. Het plafond is in de meeste gevallen de plaats waar het wateroverlast of houtrot zich voordoet, de lekkage bevindt zich ergens anders. De meeste plafond lekken worden veroorzaakt door een daklekkage, of een lekke waterleiding van de douche. Mensen die een benedenwoning bezitten hebben een probleem wanneer het van boven lekt. Wij helpen u graag met onze nieuwste vormen van lekdetectie om te bepalen waardoor er bij uw plafond vochtplekken optreden. Lost u het liever zelf op? Ga dan na waar precies uw waterleidingen langs lopen, en kijk of het dak wellicht niet helemaal optimaal functioneert.

Vochtige muren

vochtige muren
Een lekkage in uw woning heeft mogelijk een vochtige muur als gevolg. Dit gebeurt als de waterleiding in de muur beschadigd raakt, maar ook wanneer het voegwerk in de badkamer niet meer intact is. In beide gevallen trekt het vocht in de muur. In aangrenzende ruimtes zult u dit merken door de vorming van lelijke vocht- en schimmelplekken. Deze vochtplekken zien er niet alleen naar uit, maar hebben ook een negatief effect op uw gezondheid. Bij problemen met vochtige muren zult u zien dat uw behang of stucwerk los zal laten. Voordat u dit kunt herstellen is het belangrijk om een reparatie uit te laten voeren. Weet u niet waar de vochtproblemen vandaan komen? Schakel dan een specialist in voor een professionele lekdetectie.

Kelderlekkage

kelderlekkage Veenendaal
Een lekkage in de kelder heeft vaak grote gevolgen. Zo kan dit leiden tot het optrekken van vocht door de muren naar boven, vochtplekken in de muren, schimmel en houtrot. Wanneer u dan ook vermoedt dat er water in de kelder lekt, dient u spoedig een professional in te schakelen om het probleem op te lossen. Wateroverlast in de kelder wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een stijgend waterpeil, of door een slechte impregnatie van de wanden. Onze specialisten kunnen zowel het lek voor u opsporen als de kelder geheel waterdicht maken, opdat u spoedig weer gebruik kunt maken van de kelder.

Lekkage waterleiding

lekkage in waterleiding
Een lekkage in de waterleiding komt in Veenendaal geregeld voor. Dit is wellicht één van de vervelendste lekkages om mee te maken. De waterleiding is namelijk volledig weggewerkt in uw muren of plafonds, dus het is lastig te achterhalen waar het lek precies zit. Vermoedt u een lekkage? Draai dan de hoofdkraan dicht om het lekken tijdelijk te stoppen en schakel een vakman in. Deze zal de oorzaak door middel van één of meerdere lekdetectie methodes opsporen. Zo kunt u het breekwerk beperken tot de locatie van de kapotte waterleiding, en voorkomt u dat u de gehele muur opnieuw moet laten afwerken.

Last van lekkage in huis? Wees er snel bij!

Bel voor direct contact of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Bel 085 500 1378
Offerte aanvragen

Radiator lekt

Het komt in Veenendaal af en toe voor dat de radiator lekt. Hoewel dit niet direct heel veel problemen met zich meebrengt, raden wij u toch aan de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Een radiator die water lekt wordt door het vocht namelijk aangetast, waardoor het gaat roesten. Dit brengt mogelijk extra lekkages met zich mee. Voor het repareren van de radiator is het belangrijk om het lek eerst op te sporen. Controleer eerst of alle aansluitingspunten goed vastgedraaid zitten. In 9 van de 10 gevallen is een zwak aansluitingspunt de oorzaak van uw problemen.

Problemen met de vloerverwarming

De meeste problemen met een vloerverwarming ontstaan door fouten tijdens de installatie. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de vloerverwarming buizen niet juist zijn aangelegd of aangesloten. Het is tevens mogelijk dat verouderde rubberen verbindingen slijtage vertonen. Een lek in de vloerverwarming is lastig op te sporen, maar dankzij nieuwe technieken hoeft hiervoor geen hak- en breekwerk te worden uitgevoerd. Men gebruikt meestal voor deze vorm van lekdetectie een infraroodcamera om warmteverlies in de vloerverwarming te detecteren. Hebt u problemen met de vloerverwarming, of vreest u dat een lek is ontstaan? Het is mogelijk om direct onze vakmannen in te schakelen om het lekgat te dichten en wateroverlast te voorkomen.

Lekkage opsporen

lekkage opsporen Veenendaal
Het opsporen van lekkages ging vroeger standaard gepaard met veel hak- en breekwerk. Tegenwoordig maken lekkagespecialisten echter gebruik van diverse technieken van lekdetectie waarbij de wanden, het plafond of vloer van de woon- of badkamer vrijwel volledig heel blijven. Voorbeelden van deze methoden zijn onder andere rookgasdetectie voor het opsporen van een daklekkage, en thermografie voor het vinden van lekkages in waterleidingen, of de leidingen van de vloerverwarming. Nadat de locatie van het lek gevonden is, moeten wij natuurlijk wel enig hak- en breekwerk toepassen om het probleem op te lossen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor lekdetectie.

Thermografie

thermografie lekdetectie
Door middel van thermografie brengt de vakman warme en koude structuren eenvoudig in beeld. Met behulp van deze techniek is het mogelijk om een lekkage in de waterleiding of afvoer te ontdekken. Ook is het mogelijk om schimmel- en vochtplekken in de muur op te sporen. Het vocht in de muren heeft namelijk een koudere temperatuur dan het droge gedeelte van de muren. Wanneer men gebruik maakt van thermografie dan kunnen zij met behulp van een warmtecamera direct zien waar de grote temperatuurverschillen zich bevinden. Zo hoeft u de muren slechts op één plek open te breken en voorkomt u verdere schade.

Rookgas detectie

rookgas detectie
Een tweede veel voorkomende vorm van lekdetectie is rookgasdetectie. Deze werkwijze wordt in Veenendaal met name toegepast om een daklekkage op te sporen. De specialist maakt een klein gaatje in het dak, en blaast via deze weg rookgas onder de dakbedekking. De rookgas wordt onder druk gespoten, zodat het de snelste weg naar buiten zoekt. In dit geval werkt de dakbedekking als het ware als een schoorsteen: aan de buitenkant is te achterhalen waar het lek zit, omdat hier de rook naar buiten ontsnapt. Dit voorkomt breekwerk aan het dak en de onderliggende constructie. Bovendien is rookgasdetectie een relatief goedkope vorm om een lek te detecteren.

Ultrasoon detectie

ultrasoon detectie
Het gebruik van ultrasone signalen is één van de nieuwste technieken om lekkage te achterhalen. In de meeste gevallen wordt deze methode ingezet voor het detecteren van lekkages in de gevel, maar het is tevens toe te passen bij lekdetectie in leidingen. Met een zender worden er ultrasone geluidssignalen verzonden. Deze ultrasone geluidssignalen versterken het geluid van een lek, waarna dit afwijkende geluidssignaal in kaart kan worden gebracht. Bij lekdetectie aan een gevel zet de specialist de zender binnenshuis en staat hij zelf buitenshuis met een ontvanger. Omdat een ultrasoon signaal onschadelijk is voor mensen, kan deze vorm van lekdetectie op elk gewenst moment plaats vinden.

Rioolcamera

Met behulp van een rioolcamera krijgt de specialist een duidelijk beeld van de binnenzijde van uw leidingnetwerk. De vakman heeft met een rioolcamera relatief meer vrijheid dan bij het gebruik van een endoscoop. Het snoer van een rioolcamera is namelijk maar liefst 15 meter lang en de camera is slechts 18 millimeter breed. Hiermee is het mogelijk om zelfs de smalste leidingen te controleren. Wel is het voor deze methode noodzakelijk dat de leidingen relatief recht zijn. Wanneer het leidingstelsel veel bochten heeft is het niet mogelijk om de rioolcamera mee te bewegen. In dit geval is een endoscoop flexibeler.

Kleurstofdetectie

Een andere mogelijkheid om lekkages op te sporen, is door middel van kleurstofdetectie. Dit is een geschikte methode om zelfs de kleinste haarscheurtjes te detecteren. De vakman injecteert een vloeistof met een felle kleur in uw leidingstelsel. Wanneer het gaat om een kleine scheur, dan is het mogelijk dat het enige tijd duurt voordat de kleur weer tevoorschijn komt. Het voordeel van deze methode is dat de specialist tevens inzicht krijgt in het verloop van leidingen. Bent u nieuwsgierig naar de kleurstofdetectie of wilt u een andere techniek in zetten om uw lekkages op te sporen? Neem dan snel contact met ons op.

Lekkage in Veenendaal? Effectieve lekdetectie!

Bel voor direct contact of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het formulier.

Bel 085 500 1378
Gratis offerte

Wat te doen bij lekkage?

Eén van de vervelendste problemen in huis is lekkage. Zelfs een klein lek zal misschien in eerste instantie weinig gevolgen lijken te hebben, maar op de langere termijn is ook de wateroverlast hiervan aanzienlijk. Vermoedt u dat er sprake is van een lek in de leidingen? Dan is er maar één oplossing: het uitschakelen van de hoofdkraan. Dit betekent dat de leidingen volledig leeglopen, en tevens dat u even geen water meer hebt. Is er sprake van een daklekkage of vochtplekken in het plafond? Kijk dan of u kunt vinden waar het water vandaan komt. Plaats een zeil over het gat.

Zelf lekkage herkennen

Wilt u kosten besparen op het gebied van lekdetectie? Het is in een aantal gevallen mogelijk om zelf de lekkage op te sporen. Dit kan bijvoorbeeld bij een daklekkage. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het volgen van het waterspoor. Het is het handigst om tijdens een regenbui te kijken waar het water via het plafond doorzakt. Is er sprake van een lek in de douche? Controleer dan met behulp van een aardappelschilmesje of er afbrokkelende voegen in de douche wanden zijn. In de meeste gevallen zal achter deze slechte voegen een lek in één van de leidingen zitten.

Zelf lekkende kraan repareren

Regelmatig krijgen wij van klanten uit ons netwerk de vraag of het een optie is zelf een lekkende waterkraan te herstellen. Het antwoord hierop is relatief eenvoudig: wanneer het gaat om een standaard keukenkraan wel, als u een thermostaatkraan in de douche wilt herstellen dan is het werk lastiger, doordat de badkamer meestal een ingewikkelder systeem heeft. Om het werk enigszins te vergemakkelijken hebben wij hier een paar aanwijzigen opgesteld waardoor uw kraan algauw weer in goede staat verkeert. Mocht u hulp nodig hebben bij het herstellen van kranen in de badkamer, dan kunt u alsnog contact opnemen met één van onze specialisten.

  • Stap 1. Start met het afsluiten van de hoofdkraan en laat alle leidingen in zowel douche als keuken leeglopen. Zo zal er geen wateroverlast ontstaan.
  • Stap 2. Het eerste wat u kunt doen om een lekke keukenkraan te herstellen is het vervangen van het kraanleertje. Dit is niet heel ingewikkeld, en lost de meeste lekkageproblemen op.
  • Stap 3. Heeft het nieuwe kraanleertje geen effect? Dan is het nog een optie om de kraan in een badje van azijn en soda te leggen. Dit zal verkalking oplossen en daarmee de lekkage vaak verhelpen.
  • Stap 4. Helpt ook het ontkalken niet? Kijk dan naar de mogelijkheden voor het vervangen van de keukenkraan zelf. Bij een bouwmarkt schaft u al snel een kraan in dezelfde afmeting aan, die u vervolgens eenvoudig kan plaatsen.
  • Stap 5. Kijk bij het plaatsen van de kraan wel altijd naar de aansluitingen en overweeg om eventueel andere koppelingen te monteren.
  • Stap 6. Tot slot dient u altijd de hoofdkraan weer aan te zetten om te achterhalen of alle lekkageproblemen zijn verholpen.
lekkende kraan repareren Veenendaal

Bij u in Veenendaal

Vrijblijvend contact

Hebt u een lekkende wasmachine? Sluit uw kraan niet meer goed, of hebt u een ander lekkage probleem? Bij Eteb Veenendaal bent u aan het juiste adres voor directe hulp bij lekkage problemen. Wij verhelpen zowel een daklekkage van een dakkapel, als kapotte leidingen bij de douche. Om een lekkageprobleem te voorkomen kunt u tevens contact met ons opnemen voor het opsporen van mogelijke slijtages van het dak. Wilt u meer weten over de kosten die wij voor onze diensten rekenen? Hebt u vragen over onze opties voor lekdetectie of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in of bel direct. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 085 500 1378. Een professional uit ons netwerk kan altijd snel bij u in Veenendaal zijn om de problemen op te lossen. Wij bieden in uw regio tevens een handige cv-ketel en loodgieter service aan.

Vrijblijvend contact