Lekkage service Woerden

Lekkage service Woerden: 24 uur per dag!

Eteb rekent spoedig af met uw lekkage. Wij zijn specialist in lekdetectie, en het oplossen van daklekkage. Spoedgeval? U bereikt ons dag en nacht via 085 500 9924.

Lekkage verhelpen Woerden

Zoekt u een specialist voor het dichten van uw lekkage in Woerden? Eteb Installatieservice is de partij waar u naar op zoek bent! Wij werken in de regio Woerden samen met allerhande specialisten, die met hun ervaren blik iedere daklekkage eenvoudig verhelpen. Hiervoor maken zij gebruik van moderne technieken als lekdetectie. Daarnaast staan we u bij wanneer u last heeft van een lekkend plafond of een probleem met de kraan in de douche. Uw lekkage is in no-time verholpen! Neem contact op per 085 500 9924 en kom direct in gesprek met een vakman.

Handige 24 uursservice

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar met hoogwaardige lekdetectie in Woerden. Heeft u dus een acuut lek aan uw dak of een lekke kraan in de douche, dan kunt u bij ons terecht. Hiervoor bereikt u ons via 085 500 9924, waarna u een medewerker aan de lijn krijgt. Wij sturen vervolgens meteen een professional naar uw huis toe! Iedere daklekkage, of beschadiging aan de badkamer kan getraceerd worden met de juiste systemen van lekdetectie. Neem direct contact op, zodat de problemen niet verergeren. Wist u dat u eveneens bij onze spoedservice aan het juiste adres bent indien u op zoek bent naar een verwarmingsmonteur? Eteb biedt allround dienstverlening.

Betaalbare oplossingen

Ons maatwerk hoeft overigens helemaal niet veel te kosten, aangezien wij in Woerden werken met betaalbare tarieven. We gaan iedere lekkage op een slimme manier tegen, door in te zetten op bijvoorbeeld lekdetectie. Doordat wij meer dan twintig jaar ervaring in het vakgebied hebben opgedaan kent het opsporen van het lekgat ons meestal weinig moeite. Hier profiteert u van, omdat wij dan algauw in staat zijn om het vocht buiten te houden in plaats van in uw woning of bedrijfspand. Heeft u een daklekkage, kapotte leidingen in de badkamer of problemen met de riolering? Dan weet u ons te vinden!

Daklekkage? Schakel Eteb in!

Wanneer u last heeft van een lekkage aan uw dak, kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kleine scheurtje breidt zich soms uit, waarna de lekkage zorgt voor extra schade aan uw dak. Eteb Installatieservice kan u bijstaan met adequaat werk. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van geavanceerde tools zodat zij de daklekkage kunnen opsporen bij u in Woerden. Dankzij onze lekdetectie is uw daklekkage spoedig verleden tijd!

Spoed?

contact met de specialisten van etebTelefonisch contact

Optimale service

Bent u benieuwd naar ons werk betreffende het detecteren van uw daklekkage, riool of lekkende kraan? Vraag dan gratis een offerte aan voor onze werkzaamheden in Woerden. U ontvangt een offerte op maat, waar u vrijblijvend op in kan gaan. Voor het verhelpen van uw lek kunt u ons tevens bereiken via 085 500 9924, zodat we direct een loodgieter naar u toe kunnen sturen om het gat op uw dak te dichten!

ContactformulierWerkgebied Woerden

Lek in de douche

Douche lekkage Woerden
Een lekkage in de douche kan variëren van een lekke kraan tot een lekke voeg van de douchebak. In veel gevallen is het zeer eenvoudig om een douche lekkage zelf op te lossen. Voor een kapotte kraan is het bijvoorbeeld vaak genoeg om een leertje te vervangen of kalkaanslag te verwijderen. De douchebak hoeft meestal alleen maar opnieuw gekit te worden. Is het lek in de douche minder makkelijk op te sporen? Stel u dan in verbinding met één van onze experts uit Woerden. Deze zal zowel het tegelwerk, als rozetten en leidingen controleren met behulp van de modernste lekdetectie technieken. Uw douche is spoedig weer te gebruiken.

Lekkage wasmachine

wasmachine lekt Woerden
De wasmachine kan op diverse manieren voor wateroverlast zorgen. De meest voorkomende hiervan is een lek van de deurafdichting. De oorzaak ligt vaak bij een slijtage van de rubberen rand (ook wel manchet genoemd). Het kan echter ook zijn dat u deze deurafdichting eens goed moet reinigen. Door zeepresten en pluis weg te halen zal de deur soms beter kunnen sluiten. Andere oorzaken voor een lekke wasmachine zijn een slechte aansluiting van de aan- of afvoerbuis, of een storing van de trommel. Om problemen te voorkomen raden wij aan de wasmachine regelmatig schoon te maken, en een 90 graden programma te draaien met een kopje soda of azijn in de trommel.

Lekkage dakkapel

Lekkage Dakopbouw
Een daklekkage kent vaak zijn aanleiding in constructiefouten van de dakkapel. Dit komt doordat een dakkapel een zeer specifieke en nauwkeurige plaatsing vraagt, waarbij een foutje zomaar gemaakt is. Ook bij de waterafdichting van de dakkapel ontstaan regelmatig storingen. Dit laatste is gauw eigenhandig te verhelpen met behulp van een extra afdichting. Bent u van plan deze rand van de dakkapel zelf te vervangen? Zorg er dan voor dat u over het juiste materiaal beschikt, en tevens een stevige ladder gebruikt. Hebt u geprobeerd de scheurtjes bij de dakkapel te dichten maar is het niet gelukt? Natuurlijk kunt u altijd nog contact zoeken met een dakdekker.

Lekkage badkamer

Douche lekt Woerden
In een badkamer bestaan er vele mogelijkheden voor het ontstaan van lekkages. Toch zijn er vaak mensen die al een tijd lang last hebben van lekkage in de badkamer in Woerden, terwijl zij dit eerst zelf niet opmerken. Het gaat dan om een lekkage van de leidingen. Een dergelijk lek wordt pas zichtbaar na verloop van tijd, wanneer er vochtplekken op de muur van de badkamer ontstaan, of als er schimmels groeien. Het opsporen van de exacte locatie van het lek in de waterleiding gebeurt met behulp van ultrasone lekdetectie. Bij deze vorm van lekdetectie analyseren wij geluidsgolven om het gaatje in de leidingen te vinden. Uw badkamer is spoedig weer in goede staat.

Lekkage dakraam

dakraam lekkage
Hoewel er bij alle raamsoorten lekkage mogelijk is, gebeurt dit relatief vaak bij een dakraam. Dit komt doordat de installatie van een dakraam (evenals bijvoorbeeld een dakkapel) een grote nauwkeurigheid vraagt. Zodra er maar een klein naadje niet goed is gedicht, is lekkage al snel het gevolg. Hebt u last van een lekkend dakraam? Neem dan direct contact op met een erkend vakman uit Woerden. Deze zal met behulp van de juiste technieken het probleem snel en vakkundig verhelpen. Ontstaat er regelmatig condens op het dakraam? Dan is dit geen teken van lekkage, u moet dan simpelweg vaker ventileren in huis. Heeft u toch twijfels? Schakel een lekkagespecialist in!

Dakgoot lekt

dakgoten lek Woerden
Een lekke dakgoot wordt voor 95% door één van de volgende twee dingen veroorzaakt: (1) ophopend vuil, (2) scheurtjes in de onderzijde. Beide oorzaken lost een ervaren lekkagespecialist op eenvoudige wijze voor u op. In het geval van een verstopping is het tevens mogelijk om de klus zelf uit te voeren. Zorg ervoor dat het water weer goed wegloopt, en installeer eventueel een bladvanger in de dakgoot om verdere verstoppingen tegen te gaan. Het afdekken van de scheurtjes vraagt een grotere handigheid. Vaak is het in dit geval handig een professional te consulteren; het is dan wellicht noodzakelijk om een deel van de dakgoot te vervangen.

Heeft u last van lekkage in uw huis? Wees er snel bij!

Lekkages hebben ernstige gevolgen als ze niet spoedig behandeld worden. Ons experts lossen lekkages snel voor u op.

Spoedklus?

contact met de lekkage expertlekkage offerte

Lekkage opsporen

Daklekkage opsporen Woerden
Voor het opsporen van lekkages bestaan er tegenwoordig verschillende technieken beschikbaar die niet gebruik maken van hak- en breekwerk. Voorbeelden daarvan zijn het opsporen van daklekkage in Woerden met behulp van rookgasdetectie, en ultrasone lekdetectie voor het opsporen van kleine scheurtjes in leidingen. Het voordeel van al deze lekdetectie methodes is dat wij deze gewoon overdag toepassen, zonder dat u hiervan overlast ondervindt. Is de exacte locatie van de lekkage gevonden, dan zal er wel enige verbouwing moeten plaatsvinden. Zo is het soms nodig om een wand van de badkamer er uit te halen, of het plafond een stukje open te breken.

Lekkage schoorsteen

schoorsteen Lekkage
Schoorsteenlekkages kunnen op twee verschillende manieren ontstaan. De eerste oorzaak is slijtage door de invloed van weer en wind. De stenen en het voegwerk kunnen na verloop van tijd poreus raken waardoor vocht zich gemakkelijk naar binnen dringt. Een tweede reden zijn bouwwerkzaamheden die in de buurt van uw woning plaatsvinden. De trillingen die ontstaan bij dergelijke klussen kunnen ertoe leiden dat er scheuren ontstaan in het voeg- en metselwerk van de schoorsteen. Wilt u voorkomen dat er een lekkage ontstaat? Zorg dan periodiek voor het juiste onderhoud van de schoorsteen. Denk hierbij aan het vervangen van het voegwerk en het herstel van scheurvorming.

Lekkende kraan

kraan vervangen Woerden
Een lekkende kraan is een veelvoorkomend probleem in menig Nederlands huishouden. Hoewel lekkende kranen geen directe nadelige gevolgen hebben, kunnen ze op de lange termijn wel leiden tot bruine aanslag in de wasbak, en een onnodig hoge waterrekening. Het is in 90 procent van de gevallen gelukkig zeer eenvoudig om een lek in de kraan te herstellen. Dit doet u door het kraanleertje te vervangen, of de kraan te ontkalken. Hebben beide technieken geen effect? Dan is het nodig om de kraan te vervangen. Dit is bij een standaard keukenkraan relatief eenvoudig zelf uit te voeren. Een thermostaatkraan dient u over te laten aan een specialist.

Kelderlekkage

Kelderlekkage voorkomen
Door het veranderende klimaat komt er steeds vaker hevige regenval voor. Dit betekent dat, hoewel uw kelder een aantal jaar terug volgens de geldende normen werd gebouwd, op het moment risico loopt op een lekkage. Om een kelderlekkage te voorkomen is het noodzakelijk om de muren van de kelder te injecteren met een speciaal vochtwerend middel. Is er al waterschade ontstaan? Laat dan onze professionals uit Woerden u helpen bij het verwijderen van schimmel, houtrot en vochtplekken. Bent u relatief handig? Probeer dan om zelf de kelder te beschermen tegen het stijgende grondwater. Dit scheelt u de kosten voor het werkloon, uw eigen tijd bent u natuurlijk wel kwijt.

Thermografie

Thermografie Woerden
Thermografie is een methode van lekdetectie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de warmte- en koustromen. Door infraroodtechnieken wordt in beeld gebracht waar in uw leidingen plotseling warmteverlies optreedt. Met dezelfde techniek worden tevens vochtplekken geconstateerd. Dankzij deze combinatie is lekkage snel opgespoord, terwijl er geen muren hoeven worden afgebroken of een vloer opengebroken.

Rookgasdetectie

Rookgasdetectie
Een tweede methode om de specifieke plek van lekkage te kunnen opsporen is rookgasdetectie. Deze handelswijze is met name geschikt voor het detecteren van daklekkage en rioollekkage. Door rook onder het dak te spuiten, wordt aan de buitenzijde bepaald waar de daklekkage zich bevindt. Rookgasdetectie is door jarenlang gebruik een zeer betrouwbare vorm van lekdetectie. Daarbij komt dat de kosten laag zijn.

Ultrasoon detectie

Ultrasoon lekdetectie
Een derde mogelijkheid om lekkage te detecteren is het gebruik maken van ultrasone signalen. Een lek brengt een voor het menselijk gehoor onhoorbaar geluid voort. Door een ultrasoon signaal door de muren van een gebouw te sturen, wordt het geluid dermate versterkt dat het mogelijk wordt om een afwijkend geluidssignaal op te vangen. Onze medewerker staat dag en nacht voor u klaar en is snel ter plaatse.

Lekkage expert

24 uur per dag bereikbaar: 085 500 9924

Bent u op zoek naar een professional die u wil helpen bij het opsporen van een lekkage in de leidingen van uw wasmachine, douche, of vloerverwarming? Hebt u een vraag over de kosten voor het inzetten van onze geavanceerde methoden voor lekdetectie? Of wilt u weten wat de oorzaken achter de daklekkage liggen? Stel uw vraag dan vandaag nog via het contactformulier, en wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt. Bovendien kunnen we u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toesturen. Het vinden van een plafond lekkage bij u in Woerden is voor ons een eitje, en wij zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Wat te doen bij lekkage?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Woerden de vraag wat zij moeten doen als er sprake is van een lekkage. Het antwoord hierop is afhankelijk van het soort lek dat is opgetreden. Bij een daklekkage kunt u bijvoorbeeld tijdelijk een dekzeil plaatsen of emmers onder de lekpunten zetten. Gaat het om een lek van de leidingen? Dan is het uitschakelen van de hoofdkraan de beste oplossing. Op deze manier zal er geen water meer door de leidingen stromen. Dit betekent echter ook dat u geen kraanwater meer heeft. Wij adviseren daarom om spoedig contact te zoeken met een ervaren loodgieter uit Woerden.

Zelf lekkende kraan repareren

Een andere klus die u desgewenst zelf uit zou mogen voeren is het herstellen van een lekkende kraan. Het gaat ons dan om standaard kranen met een warm en koud water tap. Thermostaatkranen zijn over het algemeen lastiger te herstellen. Het verhelpen van een lekkende kraan doet u het snelst door het kraanleertje te vervangen. Als dit geen oplossing biedt, dan is het tevens een optie om de volledige kraan te ontkalken. Leg alle onderdelen in een badje van soda en azijn en het probleem is gauw verholpen. Een laatste oplossing is het vervangen van de volledige kraan.

Zelf lekkage opsporen

Rondom huis bestaan er vele plekken waar op een gegeven moment een lek kan ontstaan. Zo kunnen onder andere het plafond, de muren, de vloerverwarming, de wasmachine, de waterleidingen en het dak lekken. Het opsporen van een lekkage is mogelijk met behulp van professionele technieken voor lekdetectie, maar kost wel geld. Hebt u maar een beperkt budget? Dan is het een optie om zelf de lekkage proberen op te sporen. Het vinden van een lekkage in de badkamer bij u in Woerden of een daklekkage is niet heel erg ingewikkeld, maar verschilt per woononderdeel. De professionals uit ons netwerk hebben daarom een kort overzichtje voor u gemaakt. Mocht u toch nog hulp nodig bij het opsporen van de daklekkage in Woerden dan kunt u alsnog contact met ons opnemen.

  • 1. Daklekkage. Een veelvoorkomend probleem is de daklekkage. U komt vaak pas achter het feit dat er sprake is van een daklekkage als het water door het plafond of de muren trekt. U vindt de locatie van het lek door het water te volgen of door op de bovenverdieping te kijken waar u vochtplekken op de muren ziet.
  • 2. Leidingen. De leidingen vormen een tweede woononderdeel waar regelmatig een lek bij ontstaat. Het vinden van leidinglekkages is lastig, en is het eenvoudigst in de douche. Met name tegels en voegen ondervinden overlast van water achter de muur. Vochtplekken en schimmels vormen tevens een aanwijzing voor een probleem met de leidingen in de badkamer.
  • 3. Vloerverwarming. Een lekkende vloerverwarming is over het algemeen het gevolg van een losgeschoten koppeling. Het is vrijwel onmogelijk om de vloerverwarming eigenhandig te controleren. Met behulp van speciale meetapparatuur hebben wij de oorzaak in korte tijd voor u gevonden.
  • 4. Wasmachine. Een wasmachine die lekt heeft meestal een losgetrokken of verstopte afvoerslang. Door de afvoerslang te vervangen zorgt u ervoor dat u in korte tijd weer geniet van een prima werkende wasmachine.
zelf lekkage opsporen Woerden
contact met onze lekkage specialistEteb 24-uurs spoedservice bij lekkage

Lek plafond

Wateroverlast bij het plafond is vaak het gevolg van een daklekkage. Dit kan een lekkage zijn van de dakkapel, of van een probleem met de dakbedekking. Daarnaast vormen vochtplekken in het plafond soms het gevolg van een probleem met de waterleiding van de douche. Een dergelijke plafond lekkage bij u in Woerden is eenvoudig te verhelpen, maar hiervoor moet eerst het precieze punt van de lekplek worden bepaald. Dit is nog niet eenvoudig, omdat water zich altijd naar het laagste punt verplaatst. Onze experts helpen u graag met de lekdetectie en het verhelpen van de lekkage. Wij lossen het euvel op efficiënte wijze voor u op zodat uw plafond in goede staat blijft.

Problemen vloerverwarming

Een lekkende vloerverwarming is het moeilijkst te achterhalen. Dit komt doordat de vloer die eroverheen is geplaatst het lek in de meeste gevallen verbergt. Pas wanneer de voegen verkleuren, of de muren vochtplekken vertonen daagt meestal het besef dat er wellicht een probleem is met de vloerverwarming. Is eenmaal geconstateerd dat er zich een lekkage in de vloerverwarming bevindt? Dan bepalen wij met behulp van innovatieve lekdetectie technieken de exacte locatie. Onze professionals uit Woerden gebruiken hier meestal infraroodcamera’s voor, wat onnodig hak- en breekwerk voorkomt. Bel ons gerust.