Loodgieter Alkmaar

Loodgieter Alkmaar: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 9980.

Erkend loodgietersbedrijf

Een goede loodgieter vindt u ook in Alkmaar gemakkelijk en snel, via de installatieservice van ons netwerk. Wij zijn een loodgietersbedrijf bij u in de buurt en we kunnen u helpen met zowel de installatie, het onderhoud als de reparatie van uw sanitair, verwarming en dak. U kunt ons direct bereiken via 085 500 9980, waarna we meteen een specialist naar u toe sturen; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ontvangt u liever eerst een kosteloze en vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier in en u krijgt een offerte-voorstel thuisgestuurd.

Overzicht werkzaamheden

Hieronder een overzicht van mogelijke werkzaamheden die een loodgieter voor u zou kunnen realiseren. Staat uw klus er niet bij? Geen nood, neem vrijblijvend contact met een loodgietersbedrijf uit Alkmaar en wij zorgen dat dit bedrijf uw aanvraag ontvangt en snel contact met u opneemt.

ContactformulierTelefonisch contact

contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24 uursservice telefoonnummer

Sanitair

Is uw sanitair toe aan onderhoud? Dan raden we u aan om contact op te nemen met ons loodgietersbedrijf. Zo voorkomt u dat een reparatie op den duur nodig zal zijn. Wij sturen indien gewenst onmiddellijk een vakman naar uw woning in Alkmaar. Gaat u liever voor de installatie van nieuw sanitair? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

CV-ketel vervangen?

U bent natuurlijk bij ons aan het juiste adres om uw sanitair te laten vervangen. Maar ook een nieuwe CV-ketel zullen wij voor u installeren. Ons loodgietersbedrijf in Alkmaar werkt samen met de beste vakmannen op het gebied van verwarmingszaken. Iedere loodgieter heeft jarenlange ervaring in de sector en zet vakkennis om in vakwerk!

Dakonderhoud

Erg vervelend is het wanneer uw dakbedekking niet meer naar behoren functioneert, waardoor lekkages ontstaan. Ons loodgietersbedrijf staat gelukkig voor u klaar met uitstekende lekdetectie in Alkmaar. Elke loodgieter helpt u op weg met ideaal onderhoud, een goede reparatie of een perfecte installatie van een nieuw dak.

Riolering ontstoppen

Uw sanitair komt uit in uw riool, waardoor het erg vervelend is als deze verstopt raakt. Gelukkig weet iedere loodgieter u hierbij perfect te helpen. Ons loodgietersbedrijf werkt samen met erkende loodgieters, voor wie een rioleringsontstopping een gemakkelijke klus is. Zij helpen u met de installatie, reparatie en het onderhoud van uw riolering.

Lood- en zinkwerk


Lood- en zinkwerk Alkmaar
Het lood- en zinkwerk voor dakrand afwerkingen of de hemelwaterafvoer kan eenvoudig worden geïnstalleerd en onderhouden door een erkend loodgieter. Ook een eventuele reparatie voeren zij uit. Het is tegenwoordig bovendien mogelijk om deze metalen te gebruiken als dak- of gevelbedekking. Ook in Alkmaar kan een loodgietersbedrijf u hierover van advies voorzien. Met lood, zink, of koper als dakbedekking bent u verzekerd van een lange levensduur van de bedekking.

Vaatwasser verstopt


Vaatwasser ontstoppen
Eén van de meest voorkomende problemen bij een vaatwasser is dat hier water in blijft staan. Dit kan leiden tot stank, maar ook tot het feit dat vaatwasser er compleet mee ophoudt. Om dit probleem te voorkomen raden de specialisten uit ons netwerk aan om de filters regelmatig te reinigen, en ook de afvoerslang te controleren op een knik. Is de pomp defect? Dan zal een loodgieter uit ons netwerk een reparatie moeten uitvoeren. Wij helpen u graag verder.

Verstopping


Verstopping
Ook wanneer u last heeft van een vertopt riool staat een loodgieter uit Alkmaar voor u klaar. Oorzaken hiervoor zijn onder andere het doorspoelen van etensresten of zeep dat in de sifon blijft zitten. U verhelpt een verstopt toilet of verstopte gootsteen en zelfs douchebak eenvoudig met een standaard ontstopper, of een chemisch ontstoppingsmiddel. Om in de toekomst een verstopt riool te voorkomen, is het belangrijk het riool periodiek goed te reinigen. Hulp nodig? Schakel dan een loodgieter in!

Waterleiding aanleggen


Waterleiding aanleggen
Voor het aanleggen van de waterleiding moet u eerst een keus maken uit het soort materiaal dat u aan de basis wil hebben van de leidingen. Hoewel roodkoper het meest gebruikelijk is, is kunststof steeds populairder. Een kunststof buis voor de waterleiding is met name handig wanneer u de gehele waterleiding wil aanleggen. De diameter van de waterleidingbuis is afhankelijk aan welk gedeelte van het sanitair deze aansluit. De afmetingen variëren van 22mm voor een hoofdleiding tot 12mm voor een toiletkraan.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan repareren Alkmaar
Wanneer u een buitenkraan aanlegt voor het verhogen van het woongemak, dan is het plaatsen van de buitenkraan op drie manieren mogelijk. Zo maakt u bijvoorbeeld een aftakking van de bestaande leiding, is het mogelijk om een aftapmogelijkheid te monteren, en moet u een geschikt punt vinden om de leiding door de gevel naar buiten te voeren. Wilt u graag hulp ontvangen bij de installatie van een buitenkraan? De vakmannen uit ons netwerk in Alkmaar helpen u graag.

Keukenkraan vervangen


Nieuwe keukenkraan Alkmaar
Er komen steeds nieuwe ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Dit geldt niet alleen voor de standaard apparaten zoals een vaatwasser of fornuis, ook de kranen ontwikkelen zich steeds verder. Zo is het tegenwoordig mogelijk om een keukenkraan aan te schaffen die direct kokend water geeft. Het vervangen van de keukenkraan is niet per se moeilijk wanneer u enkel de kraan zelf vervangt. Wilt u naast de keukenkraan het onderliggende leidingsstelsel echter ook aanpassen? Huur een loodgieter in.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Alkmaar.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter offerte

Douchebak plaatsen


Douchebak installeren
Het plaatsen van een douchebak is relatief eenvoudig. U dient hiervoor eerst de pootjes waterpas af te stellen. Vervolgens raden wij aan om de douchebak te ondersteunen door deze te verbinden aan de wand of aan de radiatoren. Wilt u zeker weten dat u de afvoerslang van de douchebak aan het afvoermateriaal kunt verbinden? Maak dan de keuze voor een flexibele afvoerslang. Voor een optimale aansluiting zonder lekkage adviseren wij bovendien om gebruik te maken van Teflontape.

Bad inbouwen


Luxe Bad inbouwen
Wilt u graag uw badkamer en sanitair een luxueus tintje geven door een bad te installeren? Dan is het mogelijk om zelf het bad te plaatsen, of dit over te laten aan een erkend loodgieter uit Alkmaar. Het inbouwen van een bad vereist enige precisie en tijd. Daarom kost het plaatsen van een bad gerust een heel weekend. Hebt u geen behoefte om deze tijd kwijt te zijn? Of wilt u liever dat een vakman het voor u doet? Vraag dan via het contactformulier om vrijblijvende een offerte op maar aan van een loodgieter uit Alkmaar.

Kosten loodgieter


Kosten loodgieter Alkmaar
De kosten voor het inschakelen van een loodgietersbedrijf zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo wordt het onder meer bepaald door de lengte van de klus, de hoeveelheid benodigd materiaal en de benodigde gereedschappen. Daarnaast kunnen de kosten berekend worden op basis van een uurtarief. De meeste loodgieters gebruiken tarieven tussen de €25,- en €35,- per uur. Wilt u weten wat een bepaalde klus gaat kosten voor u? Wij informeren u met alle plezier of sturen u een prijsindicatie toe.

Douchekraan vervangen


Douchemengkraan installeren
Hebt u last van een verkalkte douchekraan, zelfs nadat u deze van het nodige onderhoud heeft voorzien? Dan wordt het wellicht tijd om deze te vervangen. Een douchekraan aansluiten is een klus die u over het algemeen het beste kunt overlaten aan een erkend loodgieter. Zo weet u zeker dat de douchekraan naar behoren wordt geïnstalleerd. Geef hiervoor u wensen door via ons contactformulier en wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toe. Hebt u liever direct contact met een loodgietersbedrijf uit Alkmaar? Bel dan vandaag nog naar 085 500 9980. Wij helpen u met alle plezier verder.

Wasmachine aansluiten


Wasmachine afsluiten
Bent u net verhuisd? Dan zult u waarschijnlijk de wasmachine opnieuw moeten aansluiten. De installatie van de wasmachine is eventueel zelf af te handelen, mits u enigszins handig bent. Voor het installeren moet u gebruik maken van verschillende gereedschappen zoals een waterpas, lekbak, teflontape, boormachine en aan- en afvoerslangen. De meeste van de installatie benodigdheden worden met de wasmachine geleverd. Wanneer u een lange afstand moet overbruggen met de afvoerslang, dan dient u nog een extra slang aan te schaffen. Wilt u dat een loodgieter de klus uitvoert? Bel ons op 085 500 9980.

Dubbele wastafel aansluiten


sanitair installeren Alkmaar
Wilt u eigenhandig de dubbele wastafel plaatsen? Dat kan! De specialisten uit ons netwerk in Alkmaar hebben een kort stappenplan voor u opgezet: (1) Sluit het water af, en koppel de leidingen en wastafel los. (2) Bepaal de positie voor de nieuwe wastafel, en controleer of de muur voldoende stevigheid heeft. (3) teken boorgaten af, en boor deze zodat u de wastafel kunt ophangen. (4) hang de wastafels op en monteer de kraan. Dit kan bij een dubbele wastafel met behulp van een dubbele sifon. Kijk goed hoe u het warm en koud water twee keer aansluit om problemen te voorkomen.

Gasleiding aanleggen


gasleiding lekkage
Het aanleggen van de gasleiding in Alkmaar is een risicovolle klus. Daarom is het erg belangrijk dat u zich vooraf inleest in de veiligheidsvoorschriften. Zo is het ten eerste van belang dat u het gas uitdraait en dat u direct een professional belt als u toch gas ruikt. U bent bij het aanleggen van de gasleiding verplicht om roodkoperen buizen van 15 mm te gebruiken. Als u de gasleiding in de muur freest, dan is het ook verplicht om een PVC mantel aan te brengen. Er mag geen spanning op de gasleiding komen te staan, daarom is het verplicht om deze om de 40 centimeter vast te zetten met ‘zadels’.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser kapot Alkmaar
Het plaatsen van een vrijstaande vaatwasser is iets wat u goed zelf kan doen. Als u al een stopcontact en een waterkraantje op de juiste plek hebt zitten, is het helemaal eenvoudig. Sluit de toevoer- en afvoerslangen aan tussen de vaatwasmachine en de waterleiding en afvoer. In sommige gevallen is de slang niet geschikt voor de temperatuur van het water dat de machine inkomt, dus het is altijd verstandig dit te controleren. Zet de machine één wasbeurt aan om te controleren of er nog iets lekt en u zet hem op de juiste plek. Bij het inbouwen van de vaatwasmachine is een loodgieter uit ons netwerk u graag van dienst.

Waterleiding bevroren


bevroren leiding Alkmaar
Draait u de keukenkraan open en komt hier geen water meer uit? Als het ook nog gevroren heeft is de kans groot dat de waterleiding bevroren is. Dit is te controleren door bijvoorbeeld de buitenkraan even open te draaien of te vragen of de buren wel water hebben. Als dit het geval is dan zult u op zoek moeten gaan naar de bevroren waterleiding! Vaak bevindt deze zich in een onverwarmde ruimte. Verwarm deze met een föhn of elektrische kachel om zo het ijs in de waterleiding ontdooien. Is er geen beschadiging? Dan is het ontdooien voldoende en hoeft u niet een vakman in te schakelen.

WC blijft doorlopen


vlotter toiletbak kapot
Iedereen maakt het wel eens mee: een WC die maar blijft doorlopen. Erg vervelend en ook erg zonde van het water dat op deze manier versplit wordt. Het probleem ligt vaak bij de vlotter of de bodemklep. Om de oorzaak te achterhalen draait u simpelweg de hoofdkraan of de stopkraan van het toilet dicht. Er kunnen nu twee dingen gebeuren: als het water nog steeds door blijft lopen ligt het probleem aan het bodemventiel of de bodemklep. Als het water juist stopt met doorlopen, dan ligt het probleem aan de vlotter. Door de bodemklep te vervangen of de vlotter opnieuw af te stellen lost u het probleem zelf op.

Afvoer verstopt

Verstopte afvoer Alkmaar
Heeft u een verstopte afvoer? Zeer vervelend, maar gelukkig is dit niet het einde. Door een gootsteen ontstopper te gebruiken, kunt u de overtollige haren en viezigheid gemakkelijk wegwerken. Lukt dit niet? Probeer dan de afvoerpijpen te openen, om het vuil handmatig weg te werken. Ons loodgietersbedrijf helpt u daarnaast met de installatie, het onderhoud en de reparatie.

Certificaten

Loodgieter keurmerken
Kwaliteit van service is essentieel. Organisatie Kwaliteit voor Instalaties Nederland (KvINL) bedacht het KOMO-Instal-keurmerk. Dit certificaat laat zien aan dat de loodgieter bekwamen is in zijn werk. Heeft een loodgieter een VCA-keurmerk? Dat staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu. De loodgieter voltrekt de installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair bij u in Alkmaar op veilige wijze.

In de avond en het weekend

Loodgieter spoedservice Alkmaar
U kunt ons altijd bereiken via 085 500 9980, ook ’s avonds en in het weekend. Ons loodgietersbedrijf maakt gebruik van een spoedservice, waardoor we u altijd kunnen helpen bij uw problemen. Nadat u belt, sturen we meteen een loodgieter naar uw adres om u te helpen bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw sanitair en lood en zink in Alkmaar.

Werkgebied Alkmaar

Uitstekende garantievoorwaarden

Vaak wordt er terecht geklaagd over kleine lettertjes in contracten en ontbindende factoren, maar bij ons bent u verzekerd van eerlijk werk. Ons loodgietersbedrijf in Alkmaar zorgt ervoor dat u met een glimlach geholpen wordt op de juiste wijze. Uw sanitair, rioleringsnet, verwarmingsapparaat en bedaking voorzien we graag van een nieuw likje verf!

Direct contact

Bent u benieuwd naar ons werk met betrekking tot het onderhoud, de reparatie en de installatie van uw sanitair? Bent u benieuwd wat de loodgieter voor u kan doen op andere gebieden? Heeft u een lekkende keukenkraan, verstopte WC of bent u geïnteresseerd in het maken van een buitenkraan? Voor al uw wensen voor het loodgietersbedrijf in Alkmaar belt u naar 085 500 9980. U kunt tevens een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen die u zo snel mogelijk in uw inbox ontvangt.
contact met loodgieter etebTelefonisch contact Eteb