Loodgieter Dongen

Loodgieter Dongen: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 9979.

Uw vakkundige loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgieter uit Dongen die u kan helpen bij de installatie, reparatie en het onderhoud van het sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De vakmannen uit ons netwerk hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en elke vakman is uitstekend gediplomeerd. Wilt u een buitenkraan of keukenkraan laten installeren? Of heeft u een nieuwe douchebak gekocht en is deze nog niet geplaatst? Bent u benieuwd naar de overige diensten die een loodgieter uit ons netwerk voor u kan uitvoeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of 085 500 9979. Wij helpen u met alle plezier.

Overzicht werkzaamheden

Een loodgieter kan vele taken voor u afhandelen. Zo is een loodgieter bekend met de oplossingen voor het ontstoppen van sanitair, de reparatie van kranen en leidingen, en het onderhoud aan het dak. Wij garanderen dat u door een loodgietersbedrijf uit ons netwerk in Dongen altijd snel en vakkundig zult worden geholpen. Wij voeren verschillende klussen voor u uit: het onderhoud aan de CV-ketel, de installatie van nieuw sanitair, lood- en zinkwerk, de reparatie van douche, bad en vaatwasser, het vervangen van kranen en allerlei soorten rioleringswerkzaamheden.

Contact

Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen indien u benieuwd bent naar de prijzen of met spoed een vakman nodig heeft.Telefonisch contact

contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24 uursservice telefoonnummer

Sanitair


sanitair reparatie Dongen
In elke woning bevindt zich in ieder geval een toilet en een badkamer. Dergelijk sanitair gaat vaak een hele tijd mee, maar zal op de lange termijn toch moeten worden vervangen door modernere onderdelen. Zo wordt er tegenwoordig bijna geen gebruik meer gemaakt van een toilet met losse stortbak, vanwege de uitstraling en eenvoud bij installatie. Over het algemeen gaan wij er vanuit dat het sanitair een levensduur heeft van 20 jaar, uitzonderingen natuurlijk daargelaten. Wilt u graag uw sanitair laten vervangen door een erkend loodgieter uit Dongen? Neem dan direct contact op via 085 500 9979 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

CV-ketel vervangen?


cv-ketel kapot
Evenals het sanitair zal ook de CV-ketel na verloop van tijd minder worden. In het geval van een CV-ketel gaat dit voornamelijk over een verminderd rendement. Door de verwarmingsketel van periodiek onderhoud te voorzien, zult u deze levensduur zo lang mogelijk verlengen, en profiteert u bovendien van de fabrieksgarantie. Wilt u uw huidige verwarmingsketel vervangen? Kies dan voor een ketel met een verhoogd rendement. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op uw stookkosten, en dat u bijdraagt aan een beter milieu. De specialisten van ons loodgietersbedrijf in Dongen informeren u graag.

Dakonderhoud


dakonderhoud Dongen
Onder de term dakonderhoud worden verschillende klussen verstaan. De meest belangrijke klus is het reinigen en onderhoud van de dakgoten en regenpijpen. Dit dient minimaal eens per jaar te worden uitgevoerd, om te voorkomen dat de regenpijpen verstopt raken of dat er een lekkage ontstaat. Hebt u geen behoefte om zelf het dak op te klimmen? Laat dan een loodgieter dit dakonderhoud afhandelen. Extra onderdelen van het onderhoud zijn de controle van dakkapel, dakraam, schoorsteen en dakbedekking op mogelijke beschadigingen. Schakel een dakdekker uit Dongen in, door op ons contactformulier uw wensen aan te geven.

Lood- en zinkwerk


Lood- en zinkwerk Dongen
De reparatie en het onderhoud van het lood- en zinkwerk valt eveneens onder het dakonderhoud. Het lood- en zinkwerk verwijst naar alle onderdelen die zich aan het dak bevinden, maar die geen deel uitmaken van de standaard dakconstructie. Het onderhoud van het lood- en zinkwerk is niet moeilijk, maar u zal wel een ladder op moeten en minimaal een middag vrijhouden voor de klus. Door een loodgieter uit Dongen in te schakelen bent u verzekerd van vakwerk.

Aanleg riolering


Riolering aanleggen Dongen
Om ervoor te zorgen dat uw sanitair naar behoren werkt, is een juiste riolering van groot belang. Menig loodgieter kan daarom ook snel en vakkundig een riool aanleggen. Vermoedt u dat een deel van de riolering is beschadigd of hebt u regelmatig last van stank? Dan is het mogelijk een oplossing om een loodgieter de rioolbuizen te laten controleren met behulp van camera-inspectie. Met dit middel wordt gekeken of er een lekkage of slijtage is opgetreden in het riool.

Verstopping


Verstopping
Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld eens in de 10 jaar een Nederlands huishouden te maken krijgt met een verstopt riool of sanitair. Er bestaan diverse huis- tuin- en keukenmiddeltjes waarmee u een dergelijke verstopping kunt oplossen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van soda en azijn voor het ontstoppen van een afvoer, of het gebruik van koffiedik om de gootsteen te ontstoppen. Hebben de middeltjes geen effect? Raadpleeg dan een loodgietersbedrijf uit de regio.

Waterleiding aanleggen


Waterleiding aanleggen Dongen
Als u zelf de waterleiding wilt aanleggen, dan is een goede voorbereiding van groot belang. Zo is zowel roodkoper als kunststof geschikt als basismateriaal voor de buizen. Daarnaast is er voor verscheidene leidingen ook een verschillende afmeting noodzakelijk. Een hoofdleiding moet bijvoorbeeld een diameter van 22mm hebben, terwijl een waterleiding voor een toiletkraan minimaal 12mm moet zijn. Wilt u graag de waterleiding mooi wegwerken? Plaats deze dan in de muur. Zorg hierbij wel voor een goede waterdichte bevestiging om lekkage te voorkomen.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan aanleggen
De aanleg van een buitenkraan brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u dankzij de buitenkraan niet meer met gevulde emmers te zeulen, en is het ook niet meer nodig om een zeer lange tuinslang door het huis te rollen. De installatie van een buitenkraan kan op verschillende manieren toegepast worden. Vraag een loodgieter uit Dongen om u hierbij te helpen, of win informatie in bij ons loodgietersbedrijf via het contactformulier of 085 500 9979. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig, en informeren u graag.

Keukenkraan vervangen


Keukenkraan vervangen
Net als voor sanitair geldt ook dat de innovaties voor keukenapparatuur ook niet stil staan. Het is tegenwoordig bijvoorbeeld mogelijk om een keukenkraan aan te schaffen die direct kokend water geeft. Het vervangen van de keukenkraan is in dit geval een klus die u het beste overlaat aan een erkend loodgieter uit Dongen. Wilt u enkel de keukenkraan vervangen door eenzelfde model? Dan is het mogelijk deze taak zelf uit te voeren. Koop bij de lokale bouwmarkt een keukenkraan, en volg de handleiding.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Dongen.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter offerte

Douchebak plaatsen


Douchebak plaatsen Dongen
Vindt er een badkamerrenovatie plaats en wilt u een nieuwe douchebak gaan installeren? Houd dan goed in de gaten dat u bij de installatie van de pootjes waterpas afstelt. Een schuine douchebak leidt al snel tot overstromingen. Om de installatie te vergemakkelijk adviseren de professionals van ons loodgietersbedrijf bovendien om te kiezen voor een flexibele afvoerbuis. Hebt u hulp nodig bij de installatie van uw douchebak, of zoekt u een loodgieter voor reparatie? Bel dan naar 085 500 9979.

Bad inbouwen


Bad inbouwen
Een ligbad zorgt voor een verhoogd wooncomfort, een betere pandwaarde en een mooie uitstraling van de ruimte. Hoewel het mogelijk is om een bad los in de ruimte te plaatsen, is het mooier om deze in te bouwen. Hiervoor moet u eerst de omtrek van het bad op de muur tekenen, en hier balkjes monteren. Vervolgens kunt u de ombouw maken, houdt altijd een vakje vrij bij de afvoerleiding. Tot slot dient u het bad te vullen om randen te kitten. Vraag een loodgieter uit ons netwerk om meer informatie.

Kosten loodgieter


Kosten loodgieter
De prijs voor het inschakelen van een loodgieter uit Dongen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo worden de kosten bepaald door de aard van de klus, de lengte en de hoeveelheid materialen die u hiervoor moet aanschaffen. Daarnaast kunt u een loodgieter tevens inhuren voor het uitvoeren van een reparatie of onderhoud. In dit geval wordt er gerekend met een uurloon, dit wisselt per loodgieter, maar valt meestal tussen de €25,- en €35,-.

Douchekraan vervangen


Douchekraan vervangen
In oude woningen bestaat de douchekraan meestal uit een koude en warme kraan, waarmee u zelf het water moet mengen. Wilt u profiteren van meer wooncomfort of besparen op het waterverbruik? Overweeg dan om een thermostatische douchekraan te plaatsen. Een thermostatische douchekraan kan eenvoudig op een constante temperatuur worden afgesteld. Daarnaast bestaan er verschillende varianten die een spaarstand hebben, waarmee de waterdoorstroom met 50 procent wordt verminderd. Zo kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen op het waterverbruik. Hebt u hulp nodig bij het plaatsen van de nieuwe douchekraan? Eén van de experts in Dongen helpt u graag verder.

Wasmachine aansluiten


Wasmachine installatie
Bent u net verhuisd en wilt u kosten besparen? Overweeg dan om zelf de wasmachine aan te sluiten. Het aansluiten van de wasmachine is redelijk eenvoudig mits u over de juiste gereedschappen en materialen beschikt. De professionals uit ons loodgietersbedrijf uit Dongen geven u graag de volgende tips mee: (1) koop altijd voldoende lengte afvoerslang. (2) houdt er rekening mee dat de meeste af- en aanvoerslangen zijn gedicht met een dopje, deze moet u eerst verwijderen. (3) nieuwe wasmachines worden geleverd met een vastgeschroefde trommel. Haal deze schroeven los, maar bewaar ze wel voor als u de wasmachine ooit nog weer moet verplaatsen.

Dubbele wastafel aansluiten


dubbele wastafel plaatsen Dongen
Een dubbele wastafel kan uitkomst bieden voor het verminderen van drukte in de badkamer. Wanneer wij spreken over een dubbele wastafel dan hebben wij het over twee wastafels in één badkamermeubel. Hebt u liever een standaard wastafel en een kinderwastafel? Dan adviseren wij om twee losse wastafels te plaatsen. Voor het bevestigen van de dubbele wasbak is met name een goede verdeling van de warm- en koud water aansluitpunten van belang. Wij adviseren om gebruik te maken van een dubbele sifon voor een goede afhandeling van de klus. Desgewenst is een loodgietersbedrijf uit ons netwerk u met alle plezier van dienst.

Gasleiding aanleggen


gasleiding verleggen Dongen
In de meeste bouwzaken zijn verschillende materialen verkrijgbaar waarmee u zelf uw gasleiding kan aanleggen en online zijn voldoende handleidingen te vinden. Het gaat hier echter om een risicovolle klus, dus menig loodgietersbedrijf uit Dongen raadt u aan om u goed in te lezen alvorens de gasleiding aan te leggen. Zo mag u enkel de leiding vanaf de meter bewerken, die daarvoor is niet uw eigendom. Daarbij bent u verplicht om bij het aanleggen van de gasleiding een rood koperen buis van 15 mm te gebruiken en moet u een PVC mantel aanbrengen als de gasleiding in de muur zit. Gebruik voor uw veiligheid en dat van uw buren, enkel producten met het GASTEC QA keurmerk.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser repareren Dongen
Als u een nieuwe vaatwasser aanschaft, dan kan u deze zelf in principe aansluiten. Bij de vaatwasser worden een stel slangen geleverd, waarmee u de machine kan aansluiten op de waterleiding en afvoer. Zorg dat deze goed passen, zonder knikken in de slang, en dat ze geschikt zijn voor het warme water dat de vaatwasser binnen stroomt. Voordat u de machine op de goede plek zet, is het verstandig om te controleren of deze ook lekt. Laat de machine daarom één beurt draaien en controleer of er ergens water ligt. Als dat niet het geval is kan u de vaatwasser op de juiste plek zetten en inbouwen.

Waterleiding bevroren


waterleiding vervangen Dongen
Water bevriest in de wintermaanden, zo ook het water in uw waterleiding. Om te controleren of het inderdaad gaat om een bevroren waterleiding vraagt u de buren of hun kranen het nog wel doen. Als dat het geval is moet u zo snel mogelijk op zoek naar de bevroren waterleiding, zodat u deze kan ontdooien. Als u er snel bij bent voorkomt u mogelijke waterschade. Vaak gaat het om een leiding die in een onverwarmde ruimte zit. Is er nog geen schade ontstaan? Probeer dan de ruimte te verwarmen om de waterleiding te ontdooien. Een elektrische kachel of zelfs een föhn kunnen sneller resultaat geven.

WC blijft doorlopen


spoelbak wc vervangen
Een doorlopende WC is erg vervelend en verspilt veel water. Er zijn een aantal onderdelen die mogelijk het doorlopen veroorzaken. Om er zeker van te zijn wel onderdeel een reparatie vereist draait u de hoofdkraan dicht. Als nu het water in de toiletpot blijft doorlopen dan weet u dat de bodemklep de oorzaak is. Deze sluit niet goed, waardoor de kraan in de spoelbak maar blijft lopen. Als de WC wel stopt met doorlopen, dan is de vlotter of de vlotterkraan de oorzaak. In dit geval krijgt het kraantje geen seintje dat de spoelbak gevuld is, en blijft de kraan open staan. De oplossing ligt in het vervangen van de bodemklep of het opnieuw afstellen van de vlotter.

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Dongen
Is uw afvoer verstopt? Dan hebt u de keus uit een aantal huis- tuin- en keukenmiddeltjes om dit probleem op te lossen. De meest effectieve methode is een combinatie van (bak)soda en azijn om een verstopping te verhelpen. Daarnaast is ook koffiedik en heet water, of cola een ideaal oplosmiddel. Voor verstopt sanitair heeft een standaard plopper vaak het beste resultaat. Lukt het u niet? Probeer dan chemische ontstopper of neem contact op met een loodgietersbedrijf uit Dongen.

Certificaten

Loodgieter certificaten en keurmerken
Wanneer u geholpen wordt door een loodgieter bij de installatie, reparatie of het onderhouden van het sanitair, dan wilt u logischerwijze zeker weten dat u een hoge kwaliteit aangeboden krijgt. Veel loodgieters hebben daarom diverse certificaten aangevraagd. Zo bestaat er het KOMO-instal Keurmerk. Dit geeft aan dat u te maken hebt met een ervaren en vakbekwame loodgieter. Het VCA keurmerk staat dan weer voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Wij informeren u met alle plezier over de keurmerken.

24/7 bereikbaar

Loodgieter spoedservice Dongen
U zult het altijd zien, is het net weekend, en ja hoor: het sanitair raakt verstopt. Wij begrijpen dat u niet dagen wilt wachten op hulp bij het onderhoud, de reparatie of installatie van uw bad, douche of toilet. Daarom is ons netwerk dag en nacht bereikbaar. Geef hierop uw wensen aan voor de installatie of reparatie en wij zorgen dat er spoedig een loodgieter bij u in Dongen op de stoep staat. U profiteert snel weer van een optimaal wooncomfort en kan weer genieten van uw welverdiende weekend.

Werkgebied Dongen

contact met loodgieter etebTelefonisch contact Eteb

Uitstekende garantievoorwaarden

Schakelt u een loodgietersbedrijf uit ons netwerk in voor het afhandelen van de installatie, reparatie of het onderhoud van uw woning? Dan bent u verzekerd van de volgende zaken:

  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle hulp
  • 24uurs service
  • Direct contact via 085 500 9979
  • Voordelig onderhoudscontract

Direct contact

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in de regio Dongen dat u van dienst kan zijn bij het installeren van een douchebak, buitenkraan of keukenkraan? Hebt u een vraag over de reparatie van het lood- en zinkwerk? Of wilt u weten wat de aanschaf van een nieuwe CV-ketel kost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stel al uw vragen via het contactformulier, of vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Hebt u liever direct contact met een ervaren vakman? Bel dan naar 085 500 9979. U wordt spoedig geholpen!