Loodgieter Emmeloord

Loodgieter Emmeloord: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 9978.

Erkende loodgieter

Woont u in Emmeloord en wilt u graag in contact komen met een allround loodgietersbedrijf? Dan bent u bij Eteb Installatiebedrijf aan het juiste adres. De specialisten uit ons netwerk hebben gespecialiseerde kennis over het onderhoud en de installatie van sanitair zoals uw keukenkraan, douchebak of toilet, kunnen u assisteren bij de reparatie van uw CV-ketel of riool, en geven u graag advies over het voorkomen van daklekkage. Een loodgieter die bij Eteb betrokken is, werkt vakbekwaam en zorgt ervoor dat uw hulpvraag snel verwerkt wordt. Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij ook voor Emmeloord garanderen dat er altijd binnen een dag een loodgieter bij u voor de deur staat om het probleem te verhelpen. Neem direct contact op met ons loodgietersbedrijf in Emmeloord via 085 500 9978, of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Overzicht werkzaamheden

Hieronder een overzicht van mogelijke werkzaamheden die een loodgieter voor u zou kunnen realiseren. Staat uw klus er niet bij? Geen nood, neem vrijblijvend contact met een loodgietersbedrijf uit Emmeloord en wij zorgen dat dit bedrijf uw aanvraag ontvangt en snel contact met u opneemt.

ContactformulierTelefonisch contact

contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24 uursservice telefoonnummer


Sanitair


sanitair Emmeloord
De installatie, reparatie, en het onderhoud van sanitair is aan verschillende regels gebonden. Denk maar eens aan de regelgeving rondom legionella of de terugstroomregeling voor vuil water. Daarnaast moet u bij de installatie van nieuw sanitair zorgen voor aansluiting op het waternetwerk. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen bij de gemeente. Als u dan kunt overgaan op de daadwerkelijke installatie van het sanitair, moet u met name aandacht besteden aan het waterdicht afsluiten van de leidingen en kranen. Voor een deskundig advies en hulp bij de installatie van onder meer uw keukenkraan of douchebak in Emmeloord kunt u het beste contact opnemen met een loodgietersbedrijf uit de omgeving. De loodgieter staat u met raad en daad bij en zorgt tevens voor het onderhoud of de reparatie van het sanitair in een latere periode.

CV-ketel vervangen?


cv-ketel plaatsen Emmeloord
Naast een specialisme in de reparatie en installatie van sanitair, helpt een loodgieter uit ons netwerk u tevens bij het onderhoud van uw verwarmingsketel. Zeker tijdens de wintermaanden wilt u dat uw CV- of HR-ketel naar behoren werkt. Een storing in de warmtewisselaar of het expansievat kunt u dan niet gebruiken. Een loodgieter assisteert u bij het onderhoud van de ketel, waardoor u de fabrieksgarantie behoud. Het is daarnaast tevens mogelijk om een onderhoudscontract bij een bij ons betrokken loodgietersbedrijf af te sluiten. Hiermee verzekert u zich van lage onderhoudskosten en directe hulp in Emmeloord als reparatie nodig is. Een loodgieter kan u ook praktisch ondersteunen als u een nieuwe CV-ketel wilt aanschaffen.

Dakonderhoud


dakgoot vervangen Emmeloord
Ondersteuning op het gebied van dakonderhoud is na sanitair en verwarming een derde specialisme van elk gemiddeld loodgietersbedrijf. Ook een loodgieter die bij ons netwerk aangesloten is zal u helpen met het voorkomen en oplossen van (dak)lekkage. Dit wordt onder meer veroorzaakt door weersomstandigheden of problemen met het riool. Daarnaast ontstaat lekkage bij het dak mogelijk door een constructiefout of een dakgoot die verstopt zit. Met innovatieve non-intrusive technieken als ultrasone detectie of rookgast kan een loodgietersbedrijf het lek eenvoudig opsporen zonder uw woning zwaar te beschadigen. De loodgieter helpt u over het algemeen binnen een dag van het lek af, waardoor u vervelende gevolgen als houtrot of schimmel voorkomt.

Lood- en zinkwerk


Lood- en zinkwerk Emmeloord
Voor het onderhoud of de reparatie van lood- en zinkwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres. Een loodgieter helpt u bij het vervangen van dakrand-afwerkingen en de hemelwaterafvoer. Daarnaast is het mogelijk om lood, koper of zink te gebruiken voor de bedekking van dak of gevel. Door dergelijke metalen als dakbedekking in te zetten, bent u verzekerd van een lange levensduur en een ideale verwerkbaarheid. Bovendien is het zeer duurzaam en hebben ze tevens een goede esthetiek.

Vaatwasser verstopt


Vaatwasser verstopt
Een vaatwasser kan op verschillende manieren verstopt raken. Hoewel u direct een loodgietersbedrijf uit Emmeloord kunt inschakelen om de verstopping te vinden, is het mogelijk om zelf eerst een aantal zaken te controleren. Kijk eerst naar de filters, en maak deze schoon. Een tweede oorzaak ligt mogelijk bij de afvoerslang. Controleer of hier geen knik in zit, en laat de slang weer netjes lopen. Tot slot is het mogelijk dat de afvoerpomp defect is. Dit is enkel op te lossen met een reparatie door een specialist.

Verstopping


Verstopping
Bij een verstopt riool kunt u de hulp van een loodgieter uit Emmeloord inschakelen. Een verstopt riool kan veroorzaakt worden door onder meer aangekoekt vet of een verouderd rioolsysteem. De verstopping kan meestal eenvoudig verholpen, maar is te voorkomen door een goed onderhoud van het riool en de juiste afvloeiing van hemelwater. Een loodgietersbedrijf kan u assisteren bij de aanleg van een nieuw rioleringssysteem. De problemen met uw riolering zijn dan snel verleden tijd.

Waterleiding aanleggen


Waterleiding verleggen Emmeloord
Voor het aanleggen van een waterleiding dient u een aantal stappen te volgen. Zo dient u eerst de juiste diameters voor de buizen te bepalen, en moet u een keus maken voor een soort buismateriaal. Plaatst u de waterleiding in de muren, dan dient u deze bovendien op de juiste manier te bevestigen. Daarmee voorkomt u het klapperen en doorbuigen van de leiding. Volgens de professionals van ons loodgietersbedrijf bevestigt u de waterleiding het best met behulp van een klemzadel of beugel.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan vervangen
De voordelen van een buitenkraan zijn duidelijk: u hoeft niet meer met emmers water te slepen of een tuinslang door het hele huis hebben liggen. Veel van onze klanten laten daarom ook een buitenkraan aanleggen. De methode voor de installatie van de buitenkraan is afhankelijk van de plaats in de muur waar de kraan moet komen. Zo is het de vraag waar een aftakking van de waterleiding gemaakt kan worden, of een stopkraan mogelijk is, of dat u moet kiezen voor een geveldoorvoer.

Keukenkraan vervangen


Keukenkraan reparatie Emmeloord
Het vervangen van de keukenkraan tijdens een keukenrenovatie levert diverse voordelen op. Zo is het mogelijk dat het de nieuwe kraan warm water beter door laat en dat de keukenkraan niet langer lekt. Het vervangen van de keukenkraan kunt u eenvoudig zelf afhandelen. Koop een nieuwe keukenkraan bij een bouwmarkt in Emmeloord en installeer deze met behulp van de handleiding. Lukt het niet? Onze loodgieter is u graag van dienst.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Emmeloord.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter offerte

Douchebak plaatsen


Douchebak plaatsen Emmeloord
Een douchebak plaatsen is een klus die veel van onze klanten overlaten aan een loodgieter. Toch is het een optie om zelf de douchebak te plaatsen. Hiervoor hebt u wel enige ervaring nodig met het aansluiten van waterleidingen en afvoeren. Bij het plaatsen van een douchebak is het van belang dat de pootjes waterpas staan om lekkage te voorkomen. Onze professionals adviseren om te kiezen voor een flexibele afvoerbuis. Hiermee sluit u de douchebak eenvoudig aan op de afvoer.

Bad inbouwen


Nieuw Bad inbouwen
Het inbouwen van een bad bestaat uit een flink aantal stappen. Zo moet u eerst het bad plaatsen om de omvang af te meten op de wand, en dient u daarna balkjes te monteren. Onder deze balkjes plaatst u vervolgens de stenen of blokken waarmee u het bad gaat inbouwen. Daarnaast plaatst u het bad, en kunt u de installatie voltooien door het vol te laten lopen, en de randen dicht te kitten. Ons loodgietersbedrijf uit Emmeloord kan u hierbij snel en vakkundig van dienst zijn.

Kosten loodgieter


Loodgieter uurloon
De kosten voor het inschakelen van een loodgieter kunnen op twee manieren worden berekend. Ten eerste door te rekenen met een uurtarief. De meeste loodgieters gaan uit van ongeveer €30,- per uur voor de reparatie, installatie en het onderhoud van sanitair. Daarnaast kunnen we rekenen met het aanschaffen van het materiaal en de eenvoud of moeilijkheidsgraad van de klus. Bent u benieuwd naar de kosten voor de inzet van een loodgieter uit ons netwerk? Wij informeren u met alle plezier.

Douchekraan vervangen


Douchekraan installeren
Wanneer een douchekraan volledig verkalkt is, en zelfs na onderhoud nog lekt of andere problemen vertoont, dan wordt het tijd om de douchekraan te vervangen. Wij adviseren om hiervoor de hulp van een specialist van een loodgietersbedrijf in te schakelen. Een loodgieter sluit de douchekraan aan op basis van uw wensen. Zo zorgt hij ervoor dat u binnen een korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet. Bent u van plan om zelf de douchekraan te vervangen? Laat u dan op voorhand goed informeren door een loodgieter, en zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen allemaal bij de hand heeft.

Wasmachine aansluiten


Vaatwasser aansluiten
Het aansluiten van een wasmachine vereist enige handigheid. Het is bij de installatie van een wasmachine met name van belang dat u de aan- en afvoerslangen stevig bevestigt. Denk eraan dat de meeste aangeleverde slangen worden afgesloten met een dopje om lekkage te voorkomen. Wanneer u de dopjes laat zitten zal de wasmachine niet werken. Wilt u geholpen worden door de medewerkers van een loodgietersbedrijf uit Emmeloord? Geef dan via het contactformulier uw wensen door en wij sturen u spoedig een offerte toe. Liever direct contact? Bel dan naar 085 500 9978, wij helpen u graag.

Dubbele wastafel aansluiten


dubbele wastafel plaatsen Emmeloord
Een dubbele wastafel is de term die wij gebruiken voor een badkamermeubel waarin twee wastafels of waskommen zijn geplaatst. Dubbele wastafels zijn in een groot aantal soorten en maten en kunnen bovendien volledig naar uw wensen worden gemaakt. Het plaatsen van een wastafel is niet heel moeilijk, maar wel lastiger dan het aansluiten van een standaard wastafel. Het grote verschil is dat u nu twee aansluitpunten moet creëren voor koud- en warmwater. Dit is het handigst met behulp van een dubbele sifon. Hebt u liever de hulp van een erkend loodgieter? Onze experts zijn u met alle plezier van dienst.

Gasleiding aanleggen


flexibele gasleiding aanleggen
In sommige situaties is het verleggen van de gasleiding noodzakelijk. Als u deze zelf wilt aanleggen, dan is het belangrijk dat u zich bewust bent van de veiligheidsvoorschriften. Zo bent u alleen toegestaan wijzigingen aan te brengen aan de gasleiding vanaf de meter en moet u gebruik maken van roodkoperen buizen van 15 mm. Bij het aanleggen van de nieuwe leidingen zult u deze om de 40 centimeter vast zet met ‘zadels’, zodat er geen spanning op de gasleiding komt te staan. Loopt de gasleiding door de muur? Dan moet u tevens PVC mantels aanleggen, om een eventuele gasbel in de muur te voorkomen. Schakel ook altijd het gas uit als u met de gasleiding bezig bent.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser plaatsen Emmeloord
Voordat u gebruik kunt maken van uw goednieuwe vaatwasser zal deze eerst aangesloten moeten worden. Stel de vaatwasser daarom eerst waterpas, en controleer of de aanvoerslang geschikt is voor de temperatuur van het water. Daarna sluit u eenvoudig de aan- en afvoerslangen aan op de vaatwasser en vervolgens op de watertoevoer en –afvoer. Let erop dat er geen knikken in de slangen zitten. Maak de afvoerslang goed vast aan de sifon, u zou hiervoor een klemband kunnen gebruiken. Zet de vaatwasser aan en controleer na de eerste wasbeurt of de machine ergens gelekt heeft. Wilt u de vaatwasmachine inbouwen? Vraag dan hulp aan een erkend vakman.

Waterleiding bevroren


buitenkraan bevroren
Vermoedt u een bevroren waterleiding? Dit kan u op verschillende manieren controleren: probeer eens of de kranen nog werken, ook de buitenkraan. Vraag vervolgens na of er nog wel water uit de kranen van de buren komt. Als dit het geval is, dan is er hoogstwaarschijnlijk een waterleiding bevroren. Zolang de waterleiding nog niet gebarsten is, is het mogelijk om deze zelf te ontdooien. Vaak is het verwarmen van de ruimte al voldoende, maar mocht dit niet werken dan kunt u de waterleiding ontdooien met behulp van warme doeken of zelfs een föhn.

WC blijft doorlopen


vlotter wc reparatie
In sommige gevallen blijft het toilet na het doorspoelen doorlopen. Om de oorzaak hiervan te achterhalen draait u de hoofdkraan of de stopkraan van de WC dicht. Blijft het toilet doorstromen? Dan weet u dat de oorzaak ligt in het bodemventiel of de bodemklep. Doordat deze niet goed afsluiten blijft het water uit de spoelbak de WC pot inlopen. Door deze te vervangen lost u het probleem zelf eenvoudig op. Als het water wel stopt met doorlopen wanneer u de hoofdkraan dichtdraait dan ligt het probleem aan de vlotter of de vlotterkraan. Door deze correct af te stellen zou het probleem opgelost moeten zijn.

Afvoer verstopt

Afvoer verstopping
Indien uw afvoer verstopt is, raden wij u aan te werken met gootontstopper. Hierdoor verwijdert u haren en andere obstakels in de afvoer. Mocht dit niet lukken, dan kunt u de pijpen openen om het vuil er handmatig uit te halen. Ons loodgietersbedrijf is ook werkzaam in Emmeloord. Zowel bij de installatie, het onderhoud als de reparatie van uw afvoersysteem of sanitair!

Certificaten

Loodgieter certificaten en keurmerken
Kwaliteit staat voorop. Het KOMO-Instal-keurmerk is afkomstig van organisatie Kwaliteit voor Instalaties Nederland (KvINL). Het certificaat toont aan dat een loodgieter bekwaam en ervaren is. Het VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu. Hiermee toont een loodgieter aan veilig te werk te gaan. Uw sanitair wordt op veilige, duurzame wijze voorzien van installatie, onderhoud en reparatie.

In de avond en het weekend

Loodgieter spoedservice Emmeloord
Het loodgietersbedrijf Eteb staat garant voor 24 uurs-spoedservice. We zijn dus ook in de avond en ’s weekends te bereiken. Neem contact op via 085 500 9978 en we sturen zo snel mogelijk een loodgieter naar uw adres. Zowel voor de installatie, het onderhoud als de reparatie van uw sanitair, reparaties aan uw lood en zink of het ontstoppen van uw dakgoten zijn wij snel ter plaatse in Emmeloord!

Werkgebied Emmeloord

contact met loodgieter etebTelefonisch contact Eteb

Uitstekende garantievoorwaarden

Doordat wij over het hele land werken, kunnen wij u garanderen dat er bij spoed snel iemand bij u in Emmeloord voor de deur staat. Daarnaast verzekeren wij u dat een bij ons aangesloten loodgieter jarenlange ervaring heeft, en de klus op het gebied van sanitair of verwarming dan ook snel, vakkundig uitvoert tegen scherpe prijzen. Wanneer u een loodgietersbedrijf in de omgeving van Emmeloord zoekt, met goede garanties, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen u als klant direct in verbinding met een ervaren loodgieter. Om het samen te vatten wij garanderen:

  • Directe deskundige hulp bij spoed
  • Kwaliteitswerk tegen lage tarieven

Direct contact: 085 500 9978

Voor een rechtstreeks contact met een loodgietersbedrijf in de buurt van Emmeloord belt u met 085 500 9978. Daarnaast is het mogelijk om ons uw wensen voor de installatie, reparatie en het onderhoud van sanitair, dak, of verwarming kenbaar te maken via het contactformulier. Wij zullen uw hulpvraag binnen twee werkdagen beantwoorden, en kunnen u desgewenst ook van een geheel gratis en vrijblijvende offerte voorzien. Blijf niet zitten met ontoereikend sanitair of een CV die aan vervanging toe is. Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u met alle plezier!