Eteb Loodgieter Leiderdorp

Loodgieter Leiderdorp: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 9898.

Erkend loodgietersbedrijf

Wanneer u een goed loodgietersbedrijf in Leiderdorp zoekt, zit u op deze pagina goed! Eteb Installatieservice helpt u met het onderhoud, de reparatie als de installatie van de vele facetten van uw woning. Zowel uw verwarming, dak, riolering als sanitair voorzien we van de beste behandeling! U neemt direct contact met ons op via 085 500 9898, waarna we zo spoedig mogelijk een loodgieter naar uw huis toesturen of u telefonisch voorzien van advies. Voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte-aanvraag bereikt u ons via het contactformulier.

Overzicht werkzaamheden

Wij helpen u zowel met het onderhoud, de installatie en reparatie van uw sanitair als met diverse andere klussen. Hieronder ziet u een handig overzicht van het precieze werk wat ons loodgietersbedrijf voor u uit kan voeren. We staan overal in Leiderdorp voor u klaar met handige service tegen betaalbare prijzen.

Vakmanschap tegen aantrekkelijk tarief

Vakwerk hoeft niet altijd duur te zijn. Bij ons loodgietersbedrijf staat centraal dat vakmanschap voor een betaalbaar tarief wordt aangeboden. Iedere loodgieter van ons is ervaren in zijn vak en gebruikt de meest moderne middelen en technieken. Voor het werk van de loodgieter betaalt u echter niet de hoofdprijs, aangezien wij onze service voor iedereen mogelijk willen maken.

Optimale bereikbaarheid

Aangezien we in de gehele regio van Leiderdorp werkzaam zijn, kunnen we met trots zeggen dat we optimaal bereikbaar zijn. We kunnen een loodgieter naar alle richtingen van de gemeente sturen. Heeft u dus een klus voor een installatie, onderhoud of reparatie aan bijvoorbeeld uw sanitair, dan bent u – ongeacht uw precieze adres – bij ons aan het juiste adres!

ContactformulierWij zijn er voor vakwerk

  • Voor alle loodgieterswerkzaamheden, maar ook voor: uw sanitair, CV-ketel, riool en dakbedekking.
  • Vakwerk voor de installatie, onderhoud en reparatie.
contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24 uursservice telefoonnummer

Lood- en zinkwerk


Lood- en zinkwerk
Voor het vervangen van uw lood- en zinkwerk kunt u ook terecht bij een loodgietersbedrijf in Leiderdorp dat bij ons netwerk betrokken is. Het is meestal mogelijk om het lood, zink- en koperwerk toe te laten passen op onder meer schoorstenen, dakgoten en daklijsten. Deze kunnen geleverd worden in vrijwel iedere vorm of lengte. Het is tevens mogelijk om koper of zink te gebruiken als materiaal voor een regenpijp.

Afvoer verstopt


Afvoer verstopt Leiderdorp
Als de afvoer van uw douchebak of keukenkraan verstopt is, kunt u een gootsteenverstopper gebruiken om de reparatie te voltrekken. Hiermee verwijdert u delen in de afvoer die voor de ontstopping zorgen, zoals haren, lood en zink. Blijft de afvoer verstopt, dan kunt u de buizen openen om het vuil er op deze wijze uit te krijgen. Lukt dit u niet? Ons loodgietersbedrijf helpt u met daadkrachtige service.

Verstopping


Verstopping Leiderdorp
Een verstopt riool wordt veroorzaakt door onder andere aangekoekt vet, etensresten en haar. Dit is meestal snel op te lossen door het gebruik van een (chemische) ontstopper of het schoonmaken van de sifon. Lukt dit echter niet, dan kunt u het beste een loodgieter uit Leiderdorp inschakelen. Deze helpt u met professioneel materiaal, zoals een waterbestendige stofzuiger die het verstopt sanitair zal verhelpen.

Waterleiding aanleggen


Waterleiding vervangen
Wanneer u in Leiderdorp een waterleiding wilt aanleggen, dan dient u met verschillende zaken rekening te houden. U moet bijvoorbeeld een keuze maken voor het soort waterleiding en de diameter van de te installeren buis. Daarnaast is het adviseerbaar om de waterleiding in de muur weg te werken. Hiervoor dient u de leidingen te solderen en zo weinig mogelijk gebruik te maken van koppelingen. Maak bovendien altijd een tekening van het sanitair en de leidingen om hak- en breekwerk bij lekkages te voorkomen.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan plaatsen
Het aanleggen van een buitenkraan is een klus die u zelf kunt uitvoeren of kan overlaten aan een loodgieter uit Leiderdorp. Het voordeel is dat u geen tuinslang door het hele huis hoeft te trekken, en het gemak van auto wassen en tuin sproeien verhoogt. Voor het aanleggen van de buitenkraan is het vooral belangrijk dat u aandacht besteedt aan de aansluiting, om lekkage te voorkomen. Gebruik Teflontape om de aansluiting van de buitenkraan te verbeteren zodat hij waterdicht is.

Keukenkraan vervangen


Keukenkraan plaatsen
Wanneer de keukenkraan niet meer naar behoren werkt, een beetje lekt of als u de keuken laat renoveren, dan kunt u de keukenkraan (laten) vervangen. Het vervangen van enkel de keukenkraan is relatief eenvoudig. U dient hiervoor de oude kraan voorzichtig te verwijderen en vervolgens het nieuwe model aan te sluiten. Als u de onderliggende waterleiding ook wilt vervangen dan zal de klus wat lastiger worden. Vraag een erkend loodgietersbedrijf om advies of praktische ondersteuning.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Leiderdorp.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter offerte

Douchebak plaatsen


Douchebak vervangen
Bij het plaatsen van de douchebak dient u er rekening mee te houden dat deze waterpas moet staan, en dat het noodzakelijk is de douchebak te steunen aan de wand of de radiator. Het monteren van de douchebak aan de afvoer kan bovendien problemen opleveren doordat het afvoermateriaal meestal vrij stug is. Wij adviseren daarom om te werken met een flexibele afvoer die alle kanten op kan. Gebruik vervolgens een klemzadel om de afvoer op de riolering aan te sluiten.

Bad inbouwen


Bad installeren Leiderdorp
Het inbouwen van het bad is een klus die enige handigheid vraag. U dient bijvoorbeeld eerst de pootjes waterpas af te stellen, en de omtrek af te tekenen op de muur. Vervolgens plaatst u balkjes op de juiste hoogte, waarna u het bad kunt inbouwen met blokken of stenen. De installatie wordt voltooid door het bad vol te laten lopen met water en de randen af te kitten. Heeft u hulp nodig bij het installeren van het bad? Een loodgietersbedrijf uit ons netwerk helpt u graag.

Kosten loodgieter


Loodgieter prijzen Leiderdorp
De kosten voor het inschakelen van een ervaren loodgieter zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo kunnen de kosten worden bepaald door de grootte van de klus en de hoeveelheid materiaal die hiervoor nodig is. Daarnaast rekent menig loodgieter een standaard uurtarief voor de reparatie of het onderhoud van het sanitair. U moet rekening houden met kosten rond de €30,- per uur. Benieuwd naar de kosten voor onderhoud? Vul dan het contactformulier in en u ontvangt snel een offerte.

Douchekraan vervangen


Douchekraan kapot
Een douchekraan zal jarenlang meegaan, maar moet op een gegeven moment wel van het nodige onderhoud worden voorzien of worden vervangen voor een optimaal comfort. Het vervangen van de douchekraan is een relatief eenvoudige klus, die u zelf zou kunnen uitvoeren. Altijd wanneer u met de waterleiding aan de slag gaat, dient u eerst de hoofdkraan uit te schakelen. Zo voorkomt u lekkages en andere problemen. Voor een douchekraan installatie geldt bovendien dat de afstand tussen de kraanaansluitingen naar wens kan worden aangepast. Maak hiervoor gebruik van S-koppelingen. Meer weten? Bel 085 500 9898; wij helpen u graag.

Wasmachine aansluiten


Wasmachine vervangen
Het aansluiten van een wasmachine is een klus waarvoor u niet per se de hulp van een loodgieter nodig heeft. Met behulp van een waterpas, lekbak, wat teflontape en de benodigde aan- en afvoerslangen komt u een heel eind. Houdt er bovendien rekening mee dat de trommel vastzit met schroeven vanwege het vervoer, en dat de meeste slangen afgesloten zijn met een dopje tegen lekkage. Als u geen ervaring heeft of als u wilt voorkomen dat er op termijn een probleem ontstaat, is een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf in Leiderdorp u met alle plezier van dienst. Vraag via het contactformulier vrijblijvend een offerte aan.

Dubbele wastafel aansluiten


dubbele wastafel installeren Leiderdorp
Een dubbele wastafel heeft heel wat voordelen. Zo kunt u met meer mensen tegelijk ’s ochtends van het sanitair gebruik maken, en is het tevens mogelijk om op deze manier de ruimte in de doucheruimte efficiënt te gebruiken door het sanitair te verwerken in een badkamermeubel. Voor de installatie van een dubbele wastafel is het nodig de waterleiding te splitsen. Dit kan eenvoudig met behulp van een dubbele sifon. Deze kunt u bij de lokale bouwmarkt aanschaffen. In dit geval dient u wel zelf deze aan de waterleiding te koppelen. Laat u de dubbele wastafel liever door een erkend loodgieter in Leiderdorp plaatsen? Wij helpen u graag.

Gasleiding aanleggen


gasleiding verleggen
Het aanleggen van de gasleiding is een ingewikkelde klus die veel gevaren met zich meebrengt. Door het ontploffingsgevaar van gas loopt niet alleen u een risico, maar ook uw buren. U bent niet verplicht het aanleggen van de gasleiding uit te besteden, u mag het dus zelf doen. Als u niet weet waar u mee bezig bent raden de loodgieters uit ons netwerk u echter sterk aan een professional in te schakelen. U kan wel geld besparen door een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren, zodat de vakman minder werk heeft bij het aanleggen van de gasleiding.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser installeren Leiderdorp
Bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasmachine krijgt u vaak een grote hoeveelheid materialen mee. Zonder de juiste handleiding kan de installatie en het inbouwen van de machine erg lastig zijn. Als alles goed geregeld is, is er een speciale keukenkraan beschikbaar voor de vaatwasser. Hier wordt de watertoevoer op aangesloten en de afvoer wordt aangesloten. Zet u de vaatwasmachine op een andere plek omdat u deze bijvoorbeeld wilt inbouwen? Dan zal u een nieuw kraantje moeten plaatsen. Dit is echter een ingewikkelde klus, daarom kan u het plaatsen van een nieuw kraantje het beste overlaten aan een professional uit ons netwerk in Leiderdorp.

Waterleiding bevroren


waterleiding ontdooien
Heeft het gevroren en krijgt u geen water meer uit de keukenkraan? Dan kan het maar zo dat de waterleiding bevroren is. Doordat het water in de waterleiding uitzet, loopt u risico op waterschade. U kan een bevroren waterleiding op verschillende manieren voorkomen. Gebruik ongebruikte kranen (zoals de buitenkraan) ’s winters dicht, om te voorkomen dat deze bevriezen. Zorg ervoor dat leidingen in koude ruimtes voldoende geïsoleerd zijn: denk aan waterleidingen op zolder of in de bijkeuken. Het is ook bijzonder hulpvol om deze ruimtes goed af te dichten, zodat het hier niet meer tocht.

WC blijft doorlopen


vlotter wc kapot
Een doorlopende WC zorgt voor veel irritaties. Het geluid is vervelend, maar het is ook zonde van de hoeveelheid water die verspilt wordt. Vaak is een WC die doorloopt relatief eenvoudig te repareren. Het probleem zit vaak in kalkvorming in de spoelbak, waardoor de vlotter niet goed meer werkt. De vlotter is, samen met de vlotterkraan, verantwoordelijk voor de hoeveelheid water in de spoelbak. Als de vlotter niet goed meer werkt, blijft de kraan open staan waardoor de WC door blijft lopen. Met een goede schoonmaakbeurt is de kans groot dat het doorlopen stopt. Is dit niet voldoende? Laat u dan helpen door een loodgieter.

Vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt Leiderdorp
Er zijn diverse oorzaken te vinden voor een verstopte vaatwasser, of water dat in de vaatwasser blijft staan. De meest voorkomende oorzaak is een knik in de afvoerslang. Dit is eenvoudig te verhelpen. Is echter de pomp defect, dan dient u een loodgieter in te schakelen voor een reparatie. Door juist onderhoud is het mogelijk om in 80% van de gevallen een verstopte vaatwasser te voorkomen.

Certificaten

Loodgieter keurmerken
Kwaliteit voor Instalaties Nederland (KvINL) bracht het KOMO-Instal-keurmerk op de markt. Met dit certificaat laat een installateur zien bekwaam te zijn. Het VCA is de afkorting voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en staat voor de veiligheid van het werk van de aannemers. Een loodgieter met dit keurmerk levert dus goed werk betreffende de installatie, het onderhoud en de reparatie van sanitair.

In de avond en het weekend

Loodgieter spoedservice Leiderdorp
Ons loodgietersbedrijf werkt ook ’s avonds en in het weekend. Heeft u een reparatie, die direct moet worden uitgevoerd? Laat de reparatie dan uitvoeren wanneer u wilt. Wij helpen u met de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw sanitair. Wanneer u ons nodig heeft, zijn wij daar! Bereik ons direct via 085 500 9898, zodat we een vakman naar uw woning kunnen sturen die het voor u oplost.

Contact: 085 500 9898

Wilt u meer weten over het werk dat de loodgieter voor u kan betekenen op het gebied van uw sanitair? Heeft u een vraag over hoe wij het onderhoud, de reparatie of de installatie voor u uitvoeren? Stel al uw vragen aan ons loodgietersbedrijf via 085 500 9898. Wij sturen indien gewenst onmiddellijk een professional naar uw woning. Wilt u liever eerst een offerte op maat ontvangen voor het verhelpen van lekkage of het plaatsen van een bad of buitenkraan? Vul dan het contactformulier in en ontvang een kosteloos en geheel vrijblijvend formulier met alle informatie van ons loodgietersbedrijf. Eteb Installatieservice; uw loodgieterswerk is in veilige handen!
contact met loodgieter etebTelefonisch contact Eteb

Werkgebied Leiderdorp