Loodgieter in Rotterdam nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24/7 service!

Bel 085 500 1391

Nu bereikbaar!

loodgieter Rotterdam

Loodgieter Rotterdam

Een loodgieter uit Rotterdam is in te schakelen voor loodgieterswerk. Last van een toilet die verstopt zit? Of lekt uw wasmachine en weet u niet waar dit vandaan komt? Schakel dan met spoed een loodgietersbedrijf uit Rotterdam in, om verdere schade te voorkomen! Meer weten?

Start direct de offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over het loodgieterswerk dat een loodgietersbedrijf uitvoert: de reparatie- en onderhoudsklussen, installatieklussen en werkzaamheden aan het sanitair.

Ook leest u meer over de loodgieter prijs per uur én leest u hoeveel loodgieterswerk ongeveer kost. Tot slot krijgt u meer informatie over verschillende keurmerken.

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend!

  Gratis - Vrijblijvend

  Spoed? Loodgieter Rotterdam

  Met spoed een loodgieter uit Rotterdam nodig? Bel naar 085 500 1391 en kom direct in contact met een spoedloodgieter. U heeft met spoed een loodgieter nodig bij een gaslek, een afvoer die hardnekkig verstopt zit, of bij een lek in de waterleiding.

  De spoedloodgieter is 24/7 bereikbaar en voert loodgieterswerk direct voor u uit. Met de hulp van een spoedloodgieter voorkomt u waterschade en zorgt u ervoor dat het sanitair zo snel mogelijk weer bruikbaar is! Bel naar 085 500 1391 om met spoed een loodgieter uit Rotterdam in te schakelen.

  Bel 085 500 1391

  Nu bereikbaar!

  kosten loodgieter

  Kosten loodgieter

  De kosten van een loodgieter in Rotterdam variëren soms enorm. De tarieven zijn vooral afhankelijk van het soort loodgieterswerk. Wilt u een lek in de waterleiding laten opsporen? Als u hiervoor een loodgieter inschakelt liggen de kosten ongeveer rond de €75,-. Voor het ontstoppen van de afvoer van een wc of gootsteen hanteert de gemiddelde loodgieter uit Rotterdam tarieven rond de €150,-.

  Daarnaast bestaat loodgieterswerk ook vaak uit verschillende installatieklussen en werkzaamheden aan het sanitair.

  Het aanleggen van de waterleiding kost gemiddeld €45,- tot €600,- en is heel erg afhankelijk van de lengte van de leiding. Wilt u een vaatwasser laten aansluiten? Dit kost gemiddeld €100,- tot €300,-. Wilt u sanitair plaatsen? U laat een douchecabine met douchebak al plaatsen vanaf €1.800,-. Loodgieter uit Rotterdam inhuren? Bel naar 085 500 1391!

  Wat kost een loodgieter?

  Reparatie klussen Gemiddelde kosten * Opmerking
  Lekkage opsporen €75,- Tijdsbesteding: gemiddeld 30 min
  Afvoer ontstoppen €90,- Tijdsbesteding: gemiddeld 1 uur
  Riool ontstoppen €150,- Tijdsbesteding: gemiddeld 2 uren
  Installatie klussen Gemiddelde kosten * Opmerking
  Waterleiding aanleggen
  (in toilet, keuken of badkamer)
  €45,- tot €600,- Prijs afhankelijk van de grootte van de ruimte.
  Gasleiding aanleggen/verleggen €20,- tot €50,-
  per meter
  Prijs vooral afhankelijk van locatie nieuwe leiding (binnen- of buitenshuis)
  Vaatwasser aansluiten €100,- tot €300,-
  Buitenkraan aanleggen €140,- tot €350,- Inclusief isoleren van de waterleiding.
  Sanitair werkzaamheden Gemiddelde kosten * Opmerking
  Staand toilet aansluiten (bestaande vervangen) €350,- tot €550,- Tijdsbesteding: ongeveer 4 uur.
  Hangend toilet aansluiten
  (bestaande vervangen)
  €550,- tot €750,- Tijdsbesteding: ongeveer 8 uur.
  Plaatsen nieuwe bad Vanaf €1.000,-
  Douchecabine plaatsen Vanaf €1.800.-

  * Dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, materiaal en montage. Exacte prijs weten? Vraag een gratis offerte aan.

  uurtarief loodgieter

  Uurtarief loodgieter

  Een loodgieter uit Rotterdam hanteert vaak een vaste prijs per uur. Het uurtarief van een beginnend loodgieter ligt rond de €25,- tot €30,-. Voor een ervaren loodgieter ligt de prijs per uur rond de €30,- tot €40,-. Schakelt u een gespecialiseerde loodgieter in, dan ligt de prijs per uur rond de €40,- tot €50,-.

  Met het inhuren van een beginnend loodgieter bespaart u op de kosten, omdat het uurtarief lager ligt. Maar als u een gespecialiseerde klus wilt laten uitvoeren, zoals het verleggen van de waterleiding, dan is het juist verstandiger om een meer ervaren loodgieter tegen een hogere prijs per uur in te schakelen. Houd er rekening mee dat het btw-tarief van een loodgieter 21% is.

  Wat kost een loodgieter per uur?

  Hoeveelheid ervaring Kosten per uur *
  Beginnend loodgieter €25,- tot 30,-
  Ervaren loodgieter €30,- tot 40,-
  Gespecialiseerde loodgieter €40,- tot 50,-

  * Dit zijn gemiddelde uurtarieven inclusief btw.

  Met spoed een loodgieter uit Rotterdam nodig? Bel direct!

  Kom in contact met een spoedloodgieter en laat het loodgieterswerk zo snel mogelijk uitvoeren!

  Bel: 085 500 1391

  Nu bereikbaar!

  Wat doet loodgietersbedrijf Rotterdam?

  Een loodgietersbedrijf is in te schakelen voor verschillend loodgieterswerk. Maar wat is een loodgieter en wat doet een loodgieter precies? In grote lijnen voert een loodgietersbedrijf drie grote klussen uit: reparatie en onderhoudsklussen, installatieklussen en werkzaamheden aan het sanitair. Binnen deze categorieën vallen verschillende werkzaamheden. Hieronder leest u meer over het loodgieterswerk dat hiermee bedoeld wordt.

  Reparatie & onderhoud
  Installatie klussen
  Sanitair werkzaamheden

  Reparatie- & onderhoudsklussen van een loodgietersbedrijf

  Een loodgieter uit Rotterdam is 24/7 in te zetten voor reparatie- en onderhoudsklussen. Vooral voor reparatieklussen komt de hulp van een spoedloodgieter goed van pas. Bij reparatie- en onderhoudsklussen kunt u denken aan verschillend loodgieterswerk, zoals het ontstoppen van de afvoer van uw gootsteen of wc.

  Met spoed een loodgieter nodig? Bel dan 085 500 1391!

  Gootsteen, afvoer of wc ontstoppen

  Het ontstoppen van een afvoer of toilet is één van de werkzaamheden die een loodgieter regelmatig uitvoert. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen, omdat een afvoer die verstopt zit vervelende luchtjes veroorzaakt. Als de afvoer verstopt zit is de kans op een lek bovendien groot én kunt u het sanitair tijdelijk niet gebruiken.

  Zit uw afvoer verstopt? De tarieven van een gemiddelde loodgieter uit Rotterdam liggen rond de €90,-. Het ontstoppen van de afvoer duurt ongeveer één uur.

  Wc blijft doorlopen?

  Zonde als uw wc na het doorspoelen blijft doorlopen: dit is een enorme verspilling van water die ook nog eens flink wat geld kost.

  Wat is de oorzaak van een wc die blijft doorlopen?

  Vaak zorgt kalk of vervuiling ervoor dat de vlotter niet goed werkt, waardoor de watertoevoer open blijft staan. Lukt het met schoonmaken niet om het doorlopen te stoppen? Grote kans dat er onderdelen versleten zijn. Schakel dan een loodgietersbedrijf uit Rotterdam in voor een snelle reparatie.

  Vaatwasser verstopt?

  Het komt in Rotterdam regelmatig voor dat de vaatwasser verstopt zit. Dit ontstaat vaak door etensresten in de afvoer. Is dit bij u ook het geval? Probeer eerst of het schoonmaken van het filter helpt om de verstopping te verwijderen. Werkt dit niet dan moet u de afvoer van de vaatwasser ontstoppen. Het ontstoppen van de afvoer van de vaatwasser is een stuk lastiger, omdat de afvoer veel moeilijker te bereiken is.

  Lukt het u niet de afvoer van de vaatwasser te ontstoppen? Twijfel dan niet en schakel zo snel mogelijk een loodgietersbedrijf in.

  loodgieterswerk Rotterdam

  Loodgieter installatie klussen

  Een loodgietersbedrijf is ook in te zetten voor installatie klussen. Loodgieterswerk zoals het aansluiten van de vaatwasser of het aanleggen van een buitenkraan. Deze installatie klussen vereisen voldoende kennis. Als de aansluiting van de wasmachine niet goed is, dan loopt u het risico op waterschade. Hieronder leest u meer over de verschillende installatie klussen.

  Wilt u gelijk de exacte prijs voor een installatieklus weten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  Vaatwasser aansluiten

  Nieuwe vaatwasser gekocht? Laat deze aansluiten door een ervaren loodgieter uit Rotterdam. Het aansluiten van de vaatwasser is niet heel ingewikkeld, maar moet wel goed gebeuren. Als de afvoer of watertoevoer niet goed is aangesloten loopt u het risico dat de vuile vaat niet goed schoon wordt of zelfs dat de vaatwasser gaat lekken!

  Schakelt u een loodgieter in voor het aansluiten van de vaatwasser, dan zorgt hij eerst dat de watertoevoer en -afvoer correct zijn aangesloten. Daarna zet hij de machine op de juiste plek. De kosten hiervoor liggen rond de €100,- tot €300,-.

  Buitenkraan aanleggen

  Een buitenkraan is een hele waardevolle toevoeging aan uw tuin. Uw planten wateren, de auto even wassen of het gras water geven: met een buitenkraan voorkomt u dat u met modderige schoenen steeds de keuken in en uit hoeft te lopen.

  Voor het aanleggen van een buitenkraan moet de vakman de waterleiding verleggen. Hij gebruikt een t-stuk om een extra aftakking van de waterleiding te maken. De leiding freest hij in de muur of vloer en leidt hij naar buiten toe. Hier monteert de erkende loodgieter de buitenkraan tegen de muur. Dit kost gemiddeld €140,- tot €350,-.

  erkende loodgieter Rotterdam

  Waterleiding aanleggen of verleggen

  Wilt u een extra waterpunt realiseren? Schakel in dat geval een loodgietersbedrijf in om de waterleiding te verleggen of zelfs om een nieuwe waterleiding aan te leggen. Dit is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert.

  De loodgieter freest de waterleiding voor u in de muur of in de vloer: zo is alles netjes weggewerkt en heeft u geen last van leidingen in de kamer. Het verleggen van de leiding is nodig als u een bad of een douchebak wilt plaatsen. Of als u de keuken verplaatst en de kraan een andere plek krijgt! Dit kost gemiddeld €45,- tot €600,- afhankelijk van de lengte van de leiding.

  Wasmachine aansluiten

  Als u een nieuwe wasmachine heeft moet u deze nog aansluiten. Wilt u een bestaande wasmachine verplaatsen, dan moet u zelfs een wasmachine aansluiting maken. Het maken van een wasmachine aansluiting is niet eenvoudig: de loodgieter zorgt voor een stopcontact, een waterafvoer en een watertoevoer. Ook bij het aansluiten van de wasmachine is het belangrijk dat dit correct gedaan wordt, om een lekkende afvoer te voorkomen. Laat u dit doen door een erkende loodgieter? Dan liggen de kosten rond de €100,- tot €300,-.

  Gasleiding door loodgieter Rotterdam aanleggen

  Heeft u een nieuwe gasleiding nodig? Bijvoorbeeld omdat u uw huis verbouwt of omdat u de keuken wilt verplaatsen? Schakel dan een loodgietersbedrijf in. Een erkend loodgieter zorgt ervoor dat de aanleg van de gasleiding veilig en correct gedaan wordt. Dat is belangrijk, want de risico’s bij een fout zijn hoog. Ga daarom niet zomaar zelf aan de slag met de aanleg van gasleidingen.

  De kosten hiervoor liggen gemiddeld rond de €20,- tot €50,- per meter.

  Erkende loodgieters voor al uw loodgieterswerk in Rotterdam!

  Vraag een gratis offerte aan en profiteer van de scherpste prijzen!

  Gratis offerte

  Binnen 1 minuut geregeld!

  Loodgieter werkzaamheden aan sanitair

  Gaat u de badkamer verbouwen? Ook dan komt de hulp van een erkende loodgieter uit Rotterdam goed van pas! Bij het verbouwen van de badkamer of het toilet verzorgt de loodgieter de installatie van het sanitair. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een douchebak, het vervangen van de douchekraan of het aansluiten van de wastafel. Hieronder leest u meer over de loodgieter werkzaamheden aan het sanitair of vraag een gratis offerte aan om direct een prijs op maat te ontvangen.

  toilet vervangen

  Uw toilet vervangen?

  Het plaatsen van een toilet is één van de meest voorkomende klussen van een loodgietersbedrijf. Steeds meer mensen laten bijvoorbeeld hun staand toilet vervangen door een hangend toilet. Laat u een nieuw toilet plaatsen? Dan haalt de erkende loodgieter eerst het oude toilet weg. Eventueel voert hij de wc voor u af, zodat u niet met puin blijft zitten. Daarna zorgt hij ervoor dat de afvoer op de juiste plek zit en sluit dan de nieuwe wc aan.

  De kosten voor het plaatsen van een toilet liggen rond de €350,- tot €550,- voor een staand exemplaar, en rond de €550,- tot €750,- voor een hangend toilet.

  Douchecabine laten plaatsen

  Bij het verbouwen van de badkamer is het ook mogelijk om een douchecabine te laten plaatsen. Een loodgietersbedrijf pakt ook dit loodgieterswerk graag voor u op. De medewerker van het loodgietersbedrijf plaatst eerst de douchebak en zorgt ervoor dat deze een goed afschot heeft: zo loopt het douchewater netjes weg richting de afvoer.

  De volgende stap is het monteren van de cabine zelf. Vaak zit hier de douchekraan al in geïnstalleerd, waardoor de loodgieter dit niet hoeft te doen. Gaat het om een luxe inloopdouche? Dan zorgt de loodgieter uiteraard ook dat de douchekraan is aangesloten. Het plaatsen van een douchecabine kost ongeveer €1.800,-.

  Nieuw bad plaatsen?

  Een bad in de badkamer is een echte luxe. Toch is het plaatsen van een bad niet iets dat u eenvoudig zelf uitvoert. Schakel daarom altijd een ervaren loodgietersbedrijf in. De loodgieter checkt of uw badkamer geschikt is voor een ligbad en wat de beste plek is.

  Het plaatsen van het bad bestaat uit de installatie van het ligbad, het verleggen van de waterleidingen en afvoer en het aansluiten van de kranen. Schakelt u hiervoor een loodgieter in de buurt in, dan betaalt u gemiddeld €1.000,-.

  Douchekraan vervangen

  Met het vervangen van de douchekraan verhoogt u het gebruikersgemak enorm! Zeker als u op dit moment gebruik maakt van een ouderwetse mengkraan en deze vervangt met een luxe thermostaatkraan.

  De loodgieter verwijdert eerst de oude kraan en zorgt ervoor dat alle boorgaten goed dicht zijn of opnieuw gebruikt worden voor de nieuwe mengkraan. Waarom? Omdat dit een lekkage in de badkamer voorkomt!

  De kosten zijn afhankelijk van het soort douchekraan. Houd rekening met gemiddeld €170,- tot €250,-.

  loodgieter gezocht Rotterdam

  Keukenkraan vervangen

  Ook het vervangen van de keukenkraan kan heel veel luxe opleveren. Kies bijvoorbeeld een ingebouwde kokend waterkraan om gemakkelijk thee te zetten. Het vervangen van de keukenkraan is niet heel ingewikkeld, maar het is altijd verstandig hiervoor een loodgietersbedrijf in te schakelen. Zo weet u zeker dat de keukenkraan goed bevestigd is. Bovendien hoeft u dan geen materialen te kopen!

  Laat u de keukenkraan vervangen door een ervaren loodgieter bij u in de buurt? Houd dan rekening met arbeidskosten rond de €25,- tot €50,- per uur.

  Wastafel aansluiten

  Het aansluiten van de wastafel is ook een klus die een loodgietersbedrijf voor u uitvoert. Dit is nodig als u de wastafel vervangt of als u de badkamer gaat verbouwen. Bij het aansluiten van de wastafel zorgt de loodgieter ervoor dat de watertoevoer en -afvoer goed is aangesloten.

  Kiest u voor een dubbele wastafel? Dan is de installatie iets complexer. De loodgieter splitst dan zowel de afvoer als de waterleiding in tweeën. Een goedkope loodgieter bij u in de buurt inhuren? Houd dan rekening met kosten van gemiddeld €550,-.

  Erkende loodgieter uit Rotterdam gezocht? Gratis offerte!

  Start direct uw offerteaanvraag en vind een ervaren loodgieter bij u in de buurt!

  Start de offerteaanvraag!

  Binnen 1 minuut geregeld!

  Loodgieter keurmerken, certificaten en brancheverenigingen

  Goedkope loodgieter gezocht? Het is lastig onderscheid te maken in het aanbod aan loodgietersbedrijven in Rotterdam. Wilt u verzekerd zijn van vakkundige hulp door een betrouwbaar loodgietersbedrijf, dan is het verstandig te letten op speciale keurmerken en brancheverenigingen.

  • Techniek Nederland is een branchevereniging waar veel loodgietersbedrijven bij aangesloten zijn. Deze branchevereniging biedt u extra garanties. Ook weet u zeker dat de loodgieters aangesloten bij Techniek Nederland voldoen aan strenge kwaliteitseisen!
  • InstallQ is een onafhankelijke stichting die verschillende kwaliteitseisen stelt. Heeft een product of dienst dit logo, dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit! Meer hierover leest u op installq.nl.
  • Het KOMO-keurmerk geeft al jarenlang aan of loodgieters voldoen aan eisen met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu. Meer hierover leest u op komo.nl.
  • Beschikt het loodgietersbedrijf uit Rotterdam over het VCA-certificaat, dan weet u zeker dat de loodgieters veilig en milieubewust werken. Meer weten? Lees verder op vca.nl.

  Voordelen loodgietersbedrijf Rotterdam

  Geef al uw loodgieterswerk uit handen aan een erkend loodgietersbedrijf en profiteer van de hoogste kwaliteit! Bovendien wordt u dankzij de 24/7 service snel geholpen en weet u zeker dat al uw sanitair correct is aangesloten. Goedkope loodgieter gezocht? Start direct uw offerteaanvraag!

  De voordelen op een rij:

  • U hoeft niet zelf benodigde gereedschappen te kopen.
  • Een loodgieter heeft uw verstopping snel verwijderd zodat u uw sanitair weer kunt gebruiken!
  • U weet zeker dat uw sanitair correct is aangesloten en dat er geen waterschade ontstaat!

  loodgietersbedrijf Rotterdam

  Loodgieters in Rotterdam nodig? Vraag een gratis offerte aan!

  Loodgieter bij u in de buurt gezocht? Een loodgietersbedrijf voert al uw loodgieterswerk zo snel mogelijk uit. Met de hulp van een ervaren vakman profiteert u bovendien van de hoogste kwaliteit: of u uw toilet wilt ontstoppen, een wasmachine aansluiting wilt laten maken of een lek in de waterleiding wilt oplossen, een loodgieter uit Rotterdam staat voor u klaar.

  Loodgieter nodig?

  Als u met spoed een loodgieter uit Rotterdam wilt inschakelen, bel dan naar 085 500 1391 voor direct contact met een spoedloodgieter. Wilt u eerst weten waar u aan toe bent? Vraag dan een gratis offerte aan en profiteer van de scherpste prijs! De offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast!

  Start de offerteaanvraag!

  Geregeld in slechts 1 minuut!

  Wij zijn u ook van dienst als u gebruik wilt maken van een rioolservice of als u hulp nodig heeft bij het oplossen van lekkage. Daarnaast staan ook cv-ketel experts en dakdekkers uit ons netwerk 24/7 voor u klaar!