Offerte aanvragen

Heeft u nu iemand nodig die uw probleem kan verhelpen in uw huis? Onze vakmannen staan voor u klaar! Wij bieden een 24-uur spoedservice en werken met aantrekkelijke tarieven en transparante voorwaarden. Via het contactformulier komt u direct in contact met de loodgieters van Eteb. Indien u met spoed een vakman nodig heeft adviseren wij u om niet het formulier in te vullen, maar telefonisch contact met ons op te nemen. Het telefoonnummer treft u aan op de vorige pagina. Via het formulier brengen wij u in contact met diverse specialisten uit ons netwerk.

Eteb offerte aanvragen

U zoekt een vakkundige loodgieter bij u uit de regio?

Vul gerust het contactformulier in, u ontvangt spoedig diverse reacties!

Direct contact

Gratis offertes aanvragen

Geen storingen meer? Maak gebruik van onze CV-service.

Heeft uw CV-ketel vaak storing of doet hij het niet meer? Wij lossen uw problemen in een handomdraai voor u op. De verwarmingsmonteurs van Eteb staan 24 uur 7 dagen in de week voor u klaar voor onderhoud en reparatie. Heeft u al wel eens nagedacht over een onderhoudscontract voor uw apparaat? Door regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur en voorkomt u onnodige storingen. Ongeacht waar u onze CV-service voor nodig bent, wij hanteren heldere voorwaarden en scherpe tarieven. Onze missie is om 100% van onze klanten tevreden te stellen in installatie, reparatie en onderhoud.

De loodgieter staat voor u klaar!

Heeft u een expert nodig in installatie en onderhoud van sanitair, maar die u ook kan adviseren over andere vragen met betrekking tot het riool, CV-ketel of het dak? Een loodgieter van Eteb is vakbekwaam en ervaren, zijn op de hoogte van de laatste regelgeving in hun vakgebied en kunnen u advies geven over sanitair, CV en dakonderhoud. Wij hebben een 24-uurs spoedservice en werken volgens het KOMO-Instal-keurmerk. Daarnaast bieden wij u ook uitstekende garantievoorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Dus als u een afvoer hebt die verstopt is, een verstopping in de wc hebt of lood-en zinkwerk dat gedaan moet worden staan wij voor u klaar.

Nooit meer rioolproblemen, bekijk onze rioolservice

Toilet of afvoer verstopt? Stank- en wateroverlast kunnen het vervelende gevolg zijn. Gelukkig staan onze vakmannen 24/7 voor u klaar en kunnen u tevens helpen met de gootsteen ontstoppen, sifon schoonmaken en uiteraard alle werkzaamheden omtrent uw riool. Maak nu een afspraak om uw probleem te verhelpen.

Snelle service voor uw lekkage.

Op zoek naar een expert die voor u uw lekkage verhelpt? Onze installatiemonteurs staan voor u klaar! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met handige tools het lek snel opsporen en dichten. Voor u is dit prettig omdat lekkage vaak in een korte tijd veel schade kan toedoen aan uw woning. Dankzij onze scherpe tarieven, maatwerk en snelle handelen betaald u niet de hoofdprijs voor de daklekkage, lekkende kraan of rioleringsprobleem dat uw woning teistert. Wij lossen het voor u op en bieden u een optimale service. Wat wilt u nog meer? Betreft het spoed? Dan adviseren wij u te bellen. Wilt u liever op uw gemak offertes aanvragen? Vult u dan het contactformulier in.

Wij gaan voor u het dak op!

De dakdekkers bij Eteb hebben dankzij hun ruim 25 jaren lange ervaring elke daksoort in Nederland wel eens gezien. Wij kunnen voor u uw dakgoten schoonmaken, een dakreparatie doen of uw daklekkage verhelpen. Ook dakisolatie, dakonderhoud en reiniging behoren tot onze expertises. Wij bieden u een 24-uur service om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Vraag een offerte aan of bel ons nu!