Riolering verstopping Amstelveen

Riolering verstopt? 24/7 spoedservice in Amstelveen!

Eteb riool service werkt met een ervaren team. Wij zijn snel ter plaatse en leveren vakwerk tegen scherp tarief. U bereikt ons via 085 500 9980.

Riolering ontstoppen Amstelveen

Is uw riolering in Amstelveen verstopt? Wij staan voor u klaar om u te voorzien van hoogstaande rioolservice. Ons rioleringsbedrijf kan u te allen tijde helpen met het ontstoppen van uw riolering, waarbij we stankdetectie, rioolreiniging en -inspectie toepassen. We zorgen voor een perfecte rioolontstopping en voeren desgewenst rioolonderhoud uit bij u thuis in Amstelveen. Merkt u een verstopping op in uw douche of gootsteen, ook dan kunt u ons bereiken op 085 500 9980. Via het contactformulier heeft u de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Of nu iemand wil inschakelen voor rioolontstopping, ontluchting of het reinigen of vervangen van de sifon, u bent bij een rioleringsbedrijf uit Amstelveen aan het juiste adres!

24 uurs rioolservice

Wanneer het riool of de afvoer van uw woning in Amstelveen verstopt is, dan is dit zeer vervelend. Echter is dit geen reden tot paniek, aangezien ons rioleringsbedrijf de beste systemen van rioolservice hanteren. Hiervoor passen we rioolreiniging, rioolinspectie en stankdetectie toe. Het doel? Uw riolering zo snel mogelijk in orde te maken, 24 uur per dag en 7 dagen per week! Ons rioleringsbedrijf heeft diverse vakmannen in dienst. Die verstopping is spoedig verleden tijd! U bereikt ons rioleringsbedrijf in Amstelveen via 085 500 9980, waarna we direct een specialist naar uw woning zullen sturen voor een rioolontstopping. U kunt bij ons ook terecht voor hulp bij een kapotte CV-ketel of daklekkage.

Aanleg en onderhoud

Zowel wanneer uw riolering of afvoer toe is aan onderhoudswerkzaamheden als wanneer u een nieuw riool aangelegd wenst te hebben, is ons rioleringsbedrijf in Amstelveen er voor u. In het geval van een nieuwe riolering leggen wij deze aan met ultieme zorg. Bij ons onderhoudswerk maken we gebruik van zowel rioolreiniging, -inspectie en eventueel stankdetectie. Ons rioleringsbedrijf helpt u met het professioneel ontstoppen van uw rioolsysteem. Van een rioolontstopping tot de aanleg van een nieuw systeem: het is onderdeel van onze rioolservice! Kortom: uw verstopping is in no-time over!

ContactformulierTelefonisch contact

Naast uw riolering kan ook uw afvoer verstopt zijn. Deze verstopping gaan wij tegen op gebruikelijke wijze: met stankdetectie, rioolinspectie en rioolreiniging. Uw afvoer komt namelijk tevens uit in het riool. Dankzij de uitmuntende rioolservice van ons rioleringsbedrijf in Amstelveen kunnen we uw riolering en afvoerputjes snel ontstoppen.
contact met rioleringsbedrijf etebriolering offerte Amstelveen

Rioolreiniging


Rioolreiniging Amstelveen
Jaarlijks wordt er melding gemaakt van honderduizenden verstoppingen en lekkages van zowel binnen- als buitenrioleringen. U voorkomt een dergelijk ongemak, door uw riool periodiek te laten reinigen. Hiervoor schakelt u het beste een rioleringsbedrijf uit Amstelveen in. Zij hebben zich gespecialiseerd in het verhelpen van rioolverstoppingen en kunnen op duurzame wijze uw rioleringssysteem weer optimaal laten werken, alsmede de afvoercapaciteit verhogen.

Gootsteen ontstoppen


Gootsteen ontstoppen
Het wordt tijd om uw gootsteen te ontstoppen, wanneer er voortdurend een laagje water in de wasbak blijft staan, of wanneer het water niet meer weg loopt. Oorzaken voor een verstopte gootsteen zijn meestal vet- en zeepresten. Om de gootsteen te ontstoppen kunt u het beste kiezen voor een standaard ontstopper of een mengsel van soda en azijn. Indien u ondanks diverse pogingen geen succes dan is het mogelijk dat het probleem dieper zit. In dat geval kunt u het beste een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen.

Sifon schoonmaken


Sifon schoonmaken
Als uw riool problemen veroorzaakt, is het mogelijk de verstopping te verhelpen door uw sifon zelf schoon te maken. De sifon, ook wel zwanenhals genoemd, is het s-vormige gedeelte van uw afvoerbuis. Door de vorm blijven hierin snel zeep- en vetresten achter die de oorzaak zijn van het probleem. Door de sifon te verwijderen en schoon te maken met allesreiniger is dit probleem snel te verhelpen. De doorgang van uw afvoer is weer vrij en een verstopt riool is dankzij een schone sifon snel verleden tijd.

Riolering aanleggen


Riolering aanleggen Amstelveen
Bent u van plan zelf een nieuwe riolering aan te leggen? Zorg er dan voor dat u de benodigde PVC stukken klaar heeft liggen, evenals schuurpapier, schroeven en hard PVC lijm. Daarnaast dient u te beschikken over onder andere een handzaag, ijzerzaag, rolmaat en waterpas. Voor het aanleggen van de nieuwe riolering moet u op voorhand hebben bepaald waar de buizen komen te liggen, en hoeveel ruimte u hiervoor nodig heeft. Gaat het tijdens het klusproces toch niet zoals gewild? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een professional van ons rioleringsbedrijf. Deze maakt gebruik van een snelle riooltechniek, waarmee uw riool binnen korte tijd weer up to date is. Bel met 085 500 9980 voor direct contact, of vul het contactformulier in. Wij staan dag en nacht voor u klaar bij calamiteiten. Dat is wel zo’n prettige wetenschap!

Rioolinspectie


Rioolinspectie Amstelveen
Hebt u regelmatig last van een verstopping van het riool? Vaak een stankoverlast of vervelende geur vanuit die vanuit de riolering omhoog komt? De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf kunnen voor u in kaart brengen waar het probleem ligt, door gebruik te maken van diverse innovatieve riooltechnieken. De eerste riooltechniek is een rioolinspectie met rijdende camera’s. Door middel van videobeelden en foto’s wordt gekeken waar de verstopping of slijtage zich bevindt. Een tweede riooltechniek is een inspectie met leidingdetectie. De derde riooltechniek is het opsporen van lekkages en oorzaken van stankoverlast via rookgastdetectie. Bij ons ontstoppingsbedrijf zullen wij deze technieken eerst verder aan u uitleggen, opdat u precies weet wat er gaat gebeuren. Het grote voordeel is met name het feit dat er geen onnodig hak- en breekwerk plaatsvindt.

Industriële reiniging


Industriële reiniging
Bij ons ontstoppingsbedrijf bent u tevens aan het juiste adres voor de industriële reiniging van uw riool. Onder een dergelijke reiniging wordt het schoonmaken van zowel de leidingen, als installaties, systemen, ruimtes en tanks verstaan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van meerdere methodes zoals het vacuümreinigen van de buizen, hoge druk reiniging, en het chemisch-technisch reinigen van onderdelen. Het grote voordeel van een industriële schoonmaakbeurt is dat u ervan verzekerd bent dat een verstopping in de komende tijd niet meer voor zal komen. Het nadeel is dat een dergelijke schoonmaak relatief hoge kosten met zich meebrengt. Het kan echter zijn dat de gemeente verantwoordelijk is voor een deel van de kosten. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf helpen u graag met het onderzoeken van de opties en het opstellen van een reinigingsplan.

Rioolonderhoud


rioolonderhoud Amstelveen
Bij het voorkomen van een rioolverstopping is het belangrijk om aandacht te besteden aan rioolonderhoud. Er zijn nog veel mensen die hun wc niet alleen gebruiken om te toiletteren, maar gooien hier ook condooms, maandverband, luiers, vet en etens- of verfresten in. Al deze producten kunnen ervoor zorgen dat de riolering verstopt raakt. Voor het rioolonderhoud kunt u eens per maand een natuurlijke ontstopper in uw wc, douche en gootsteen doen, zoals soda met kokend water en azijn. Hiermee blijft de waterafvoer schoon en hebt u geen last van vieze geurtjes. Het is eventueel mogelijk om een rioleringsbedrijf uit Amstelveen in te huren voor periodiek rioolonderhoud.

Camera inspectie


camera inspectie Amstelveen
Is uw riolering verstopt? Als u een rioolontstopping wilt laten uitvoeren dan is het belangrijk om te weten waar de verstopping zich precies bevindt. Een manier om hier achter te komen is door het inhuren van een rioleringsbedrijf in Amstelveen. Zij beschikken over moderne technieken zoals camera inspectie. Als u een camera inspectie laat uitvoeren dan brengt het rioleringsbedrijf een camera aan in de riolering. Deze is van afstand bestuurbaar. De vakman kan u hierdoor een uitgebreid verslag geven over de locatie en mate van verstopping. Vervolgens kan het ontstoppingsbedrijf de verstopping voor u verhelpen.

Terugslagklep


terugslagklep raparatie
Een terugslagklep werkt in de riolering als waterkering. Het wordt veelal toegepast om ervoor te zorgen dat het water in één richting stroomt. Bij een hoge rioolwaterstand zorgt de terugslagklep ervoor dat vloeistoffen en vuil water terugstromen. Hierdoor weet u zeker dat uw woning in Amstelveen niet vol water komt te staan bij hevige regenval. Een terugslagklep houdt het binnendringen van knaagdieren via de riolering tegen. Het kan daarnaast vieze geurtjes in enige mate weghouden, toch is een terugslagklep iets anders dan een stankafsluiter. Woont u bij een meer, de kust of in een dal met meerdere rioolstelsels? Dan is het plaatsen van een terugslagklep erg verstandig.

Is uw riolering verstopt? Of bent u benieuwd naar de prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons rioleringsbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Amstelveen.

Spoedklus?

contact met rioleringsbedrijf etebriolering offerte

Riool vervangen


Riolering vernieuwen Amstelveen
Zoals alle dingen, is ook de riolering onderhevig aan slijtage. Om een verstopping of lekkage te voorkomen, kan het dan ook noodzakelijk zijn om één of meerdere rioolbuizen te vervangen. Bij het vervangen van de huidige buizen hebt u de keuze uit diverse materialen. Zo kunt u een riolering van beton of kunststof aanleggen zoals HDPE en PVC. Bent u van plan om zelf de rioolbuis te vervangen? Vraag dan via onze rioolservice om tips en advies over de beschikbare materialen en de eigenschappen van elk materiaal. Wij adviseren u met alle plezier, en kunnen desgewenst binnen korte tijd bij u in Amstelveen zijn om de problemen op te lossen of voor praktische ondersteuning.

Ontluchting riool


Beluchting riool
De ontluchting van het riool gebeurt over het algemeen door middel van een (open) ontluchtingspijp die uit het dak steekt. Hebt u geen ontluchtingspijp of is deze tijdens een verbouwing vervangen door een kleiner exemplaar? Dan is het mogelijk dat u last krijgt van problemen als stank of bubbelende afvoeren in huis. Wanneer uw riool niet verstopt is, maar u hoort wel gebubbel, of als de rioolaansluitingen in uw pand wel stanksloten hebben, maar u toch last hebt van stank, dan ligt het probleem bij de ontluchting. De medewerkers van ons rioleringsbedrijf zijn u graag van dienst bij het opsporen van de reden van de stank met behulp van stankdetectie.

Rioolrenovatie


Volledige rioolrenovatie
Hebt u regelmatig last van een verstopping van de riolering? Is stank eerder regel dan uitzondering? Of vermoedt u dat er een lekkage zit in de afvoer? Laat dan de professionals van onze rioolservice uw riolering controleren op beschadigingen met behulp van een rioolinspectie. Komen wij tijdens die proces problemen tegen, dan zullen wij deze bovendien direct verhelpen, zodat u snel van een optimaal wooncomfort geniet. Wilt u graag dat de riolering optimaal werkt? Kies dan voor een volledige rioolrenovatie. Zo bent u zeker van een goed werkende riolering. Bent u benieuwd naar de kosten voor rioolinspectie? Neem dan contact met ons op via 085 500 9980.

Riolering frezen


Riolering frezen
Kalkaanslag in de rioleringsbuizen kan op verschillende manieren verwijderd worden. Eén daarvan is het gebruik van een hoge drukspuit, die met behulp van roterende spuitkoppen de aanslag losslaat, en doorspoelt. Er zijn ook plekken in het rioolstelsel die niet te bereiken zijn op deze manier. In dat geval maken de specialisten van ons rioleringsbedrijf uit Amstelveen gebruik van een rioolfrees. Een rioolfrees is flexibel en voorzien van losse kettingen. De wortelfrees zal ronddraaien en de kettingen zullen dan al het kalk losslaan. Dit is een effectieve methode, die u eveneens periodiek kunt laten uitvoeren om problemen met het riool te voorkomen.

Rioolstank detectie


Rioolstank detectie
Stankoverlast uit de riolering is een probleem dat zomaar kan optreden, maar ook snel weer kan verdwijnen. Dit komt doordat rioolstank veroorzaakt kan worden door een bepaalde waterstand. Daarnaast is ook de windrichting van invloed op de rioolstank. Om te achterhalen waar exact de rioolstank vandaan komt, is neveldetectie één van de beste vormen van stankdetectie. Bij neveldetectie wordt het rioolstelsel afgesloten en nevel in het systeem gespoten. Waar de nevel ontsnapt bevindt zich het lek. Een andere vorm van stankdetectie die wij toepassen bij rioolstank is het gebruik van kleurstoffen om de rioolafsluitingen te controleren. Wij helpen u met alle plezier.

Riolering opsporen


Riolering opsporen Amstelveen
Het opsporen van de riolering is een klus die van groot belang kan zijn bij het uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Daarom is het aan te raden deze klus over te laten aan een erkend vakman. Wanneer u een rioleringsbedrijf uit ons netwerk in Amstelveen inschakelt voor het opsporen van het riool, dan zullen de medewerkers onder andere de volgende zaken voor u uitvoeren: (1) het buiten gebruik stellen van de riolering. (2) het ontkoppelen van diverse lozingspunten. (3) Het opsporen van de (binnen)riolering, en deze desgewenst ook reinigen. (4) Het opstellen van een inspectierapport naar aanleiding van de verkregen beelden.

Riool verstopt gemeente

Hebt u een probleem met de riolering? Het is mogelijk dat de verstopping zich op uw grond bevindt, of op die van de gemeente. Elke gemeente behandelt een probleem met de riolering op een andere manier. Het is daarom verstandig om hierover contact op te nemen met uw gemeente. In de meeste gevallen moet u kunnen bewijzen dat het probleem zich op gemeentegrond bevindt. Is dit het geval? Dan is de gemeente verantwoordelijke voor de rioolontstopping. Als het probleem zich op uw grond bevindt dan bent u zelf verantwoordelijk en betaalt u de kosten voor de rioolontstopping.

Douche ontstoppen

Douche verstopt? Erg vervelend als u tot uw enkels in het water staat. U ontstopt een douche eenvoudig zelf. Haal het rooster los met behulp van een schroevendraaier en verwijder al het vaste troep zoals haren. Gooi vervolgens een handvol soda en kokend water in het putje. Controleer vervolgens of de douche nog steeds verstopt is. Ja? Dan kunt u een rubberen ontstopper gebruiken. Als ook dit niet helpt dan kunt u een ontstopper uit de winkel in Amstelveen gebruiken. Deze bevat veelal chemische middelen dus doe hier voorzichtig mee.

Werkgebied Amstelveen

Toilet verstopt?

Net als uw afvoer kan ook uw toiletpot verstopt zitten, waarna rioolservice nodig is. Wij gaan de verstopping tegen die dikwijls de barricade vormt voor uw riool. Naast rioolontstopping kunt u ons ontstoppingsbedrijf ook inschakelen voor stankdetectie, rioolreiniging en rioolinspectie toegespitst op uw watercloset. Een algehele rioolontstopping is dus het gevolg. Kortom: deze rioolservice in Amstelveen reikt van uw riolering tot uw huiselijke faciliteiten!

Direct contact

Er is niets vervelender dan een verstopt riool. Bent u benieuwd naar onze rioolservice? Wilt u weten of ons rioleringsbedrijf de verstopping in uw woning in Amstelveen kan verhelpen? Of bent u benieuwd naar de kosten als u ons rioleringsbedrijf in Amstelveen inhuurt voor rioolonderhoud of ontluchting? Neem dan direct contact met ons op via 085 500 9980. Desgewenst kunnen wij u een kosteloze en volledig vrijblijvende offerte toe sturen. Een verstopt riool is snel verleden tijd als u ons loodgietersbedrijf inschakelt!
contact met etebTelefonisch contact Amstelveen