Rioleringsbedrijf in Breda nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 1390

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

riolering Breda

Riolering ontstoppen Breda

Rioolontstopping is één van de klussen waarvoor de medewerkers van het rioleringsbedrijf het meeste worden ingezet. Naast rioolontstopping zijn er echter nog vele andere werkzaamheden waarvoor u bij een rioleringsbedrijf terecht kunt. Zo zijn wij u onder andere met alle plezier van dienst bij reiniging, inspectie, stankdetectie, rioolonderhoud en de ontluchting van het riool. Wij werken met behulp van geavanceerde technieken voor het opsporen van lekkages en het reinigen van de buizen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inzetten van een rioleringsbedrijf in Breda? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 500 1390. Wij informeren u graag over de voorwaarden en kosten, en sturen u desgewenst een vrijblijvende offerte toe.

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend.Rioleringsbedrijf met 24 uurservice

Omdat wij begrijpen dat het zeer vervelend is als uw afvoer, gootsteen of toilet verstopt raakt, hebben wij een voortdurend bereikbare rioolservice in het leven geroepen. Dit betekent dat er altijd een erkend vakman van een ontstoppingsbedrijf uit de regio Breda actief is, die indien nodig binnen het uur bij u kan zijn om de riolering te ontstoppen. Wanneer het niet mogelijk is om de verstopping direct te verhelpen, dan komen de medewerkers van de rioolservice de volgende dag met groot materieel bij u terug om desnoods het riool te vernieuwen. U komt direct in verbinding met het ontstoppingsbedrijf van onze rioolservice door te bellen met 085 500 1390.

Uw afvoer ontstoppen

Het is erg vervelend als uw afvoer verstopt is. Een verstopping aan de afvoer kunt u in eerste instantie zelf proberen te verhelpen. Zo is bijvoorbeeld het oplossen van een verstopping van de gootsteen relatief eenvoudig te verhelpen met behulp van soda en azijn, en kunt u een verstopt toilet verhelpen door een standaard plopper of chemisch ontstoppingsmiddel te gebruiken. Lukt het u niet om de verstopping eigenhandig op te lossen? Kies er dan voor om een ontstoppingsbedrijf uit Breda in te schakelen. De loodgieters die zich bij ons hebben aangesloten zullen voor u het riool ontstoppen en voeren desgewenst tevens andere werkzaamheden op het gebied van rioolservice uit, zoals een rioolinspectie, stankdetectie of rioolreiniging. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Telefonisch contact

Voor direct contact met een professional van een ontstoppingsbedrijf of rioleringsbedrijf in Breda belt u naar 085 500 1390. Wij zullen uw hulpvraag snel en vakkundig beantwoorden, of sturen dezelfde dag nog een rioolontstopping of -reiniging expert naar u toe, die de problemen verhelpt. Ook voor problemen met uw cv-ketel of lekkages bij uw huis in Breda kunt u bij ons terecht. Wij zijn u met alle plezier van dienst! Legt u liever uw wensen schriftelijk uit? Dat is tevens mogelijk, vul hiervoor het contactformulier in, en wij reageren spoedig.

Rioleringsbedrijf in Breda inschakelen?

Bel 085 500 1390
rioolreiniging Breda

Rioolreiniging

Om te voorkomen dat een riool verstopt raakt, is het mogelijk om periodiek een rioolreiniging uit te voeren. Bij een rioolreiniging maken de experts van een rioleringsbedrijf uit Breda gebruik van geavanceerde technieken, die de riolering reinigen, zonder dat er beschadigingen ontstaan. Zo maken wij voor hardnekkige kalkaanslag onder andere gebruikt van een rioolfrees, of een hoge drukspuit met roterende koppen. Wanneer u ervoor kiest om de riolering periodiek te laten reinigen, zal de klus in korte tijd worden afgehandeld, en profiteert u snel weer van een optimale werking. De kosten voor een rioolreiniging worden door diverse factoren bepaald, vraag bij ons vrijblijvend offertes aan.

gootsteen laten ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen verstopt? Het ontstoppen van de gootsteen is een klus waarvoor verschillende middeltjes bestaan. Zo wordt een verstopping vaak verholpen met een mengsel van soda en azijn, dat de achtergebleven eten- en vetresten oplost en doorspoelt. Andere middeltjes zijn koffiedik, of goedkope cola. Hebben de genoemde middelen geen effect? Dan adviseren wij om via onze rioolservice een ontstoppingsbedrijf om hulp te vragen. De medewerkers van een erkend ontstoppingsbedrijf zullen de gootsteen snel en vakkundig ontstoppen, zodat u snel weer van de gootsteen gebruik kunt maken. Wilt u meer weten over het eigenhandig verhelpen van een verstopping? Wij geven u graag meer informatie.

sifon schoonmaken

Sifon schoonmaken

Eén van de mogelijke oorzaken van een verstopping in de afvoer, is een ophoping van vuil en vet in de sifon. De sifon wordt ook wel zwanehals genoemd, en is het deel in de afvoer dat een soort s-bocht vormt. In deze bocht blijft vuil eenvoudig liggen, en hoopt het zich steeds verder op. Het is mogelijk om de sifon zelf te reinigen. Schroef hiervoor de buis los, en leg alle onderdelen in een bak met water met een beetje schoonmaakmiddelen. Gebruik eventueel een harde borstel om de onderdelen van de sifon geheel schoon te maken. Schroef daarna alle onderdelen nauwkeurig in elkaar, en uw afvoer werkt weer prima. Hebt u hulp nodig? Wij lossen het graag voor u op.

riolering aanleggen Breda

Riolering aanleggen

Hebt u regelmatig problemen met de riolering, en wilt u graag een nieuw rioleringssysteemaanleggen? Dan raden wij aan om hiervoor een rioleringsbedrijf uit Breda voor in te schakelen. Het aanleggen van de nieuwe riolering vraagt namelijk enige kennis en ervaring binnen het vakgebied. Dit komt doordat oude rioleringssystemen momenteel gekoppeld zijn aan moderne buizen. Het achterhalen van het exacte probleem of het koppelen van nieuwe aan oudere rioolbuizen is daarom een klus die al snel kan leiden tot lekkages of rioolstank. Wilt u weten wat de prijs wordt voor het aanleggen van een rioolsysteem naar uw wensen? Vraag dan een prijsopgave aan en onze vakman reageert snel.

rioolinspectie Breda

Rioolinspectie

Rioolinspectie is een klus die met reiniging, ontstopping, en stankdetectie onderdeel uitmaakt van de meest voorkomende klussen bij een rioleringsbedrijf. Bij een inspectie zullen onze medewerkers uit Breda met een kleine camera de hele riolering controleren op eventuele beschadigingen, een verstopping of de aanzet tot een lekkage. Dankzij de rioolinspectie worden grote problemen voorkomen, en zorgt u ervoor dat het riool in goede staat blijft. Wij adviseren om periodiek voor een rioolinspectie te kiezen. Desgewenst kan een rioolinspectie direct worden gecombineerd met een rioolreiniging. Hiermee zult u aanzienlijk op de kosten besparen, en hoeft het rioleringsbedrijf maar één keer langs te komen.

industriële reiniging Breda

Industriële reiniging

Bij een ontstoppingsbedrijf werken wij met name met riolering, waarbij wij onder andere een rioolreiniging aanbieden. U bent bij ons echter tevens aan het juiste adres voor een industriële reiniging. Onder deze term vallen onder andere klussen als het reinigen van opslagtanks, staalconstructies en bedrijfsvloeren. Het reinigen van industriële ruimtes vereist een specialistische aanpak en groot materieel, zoals hogedrukreinigers, vacuümauto’s en speciael hogedruk units. Wilt u weten of wij uw bedrijfsruimte kunnen reinigen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van industriële reiniging? Aarzel dan niet om vandaag nog ons contactformulier in te vullen. Wij zullen uw hulpvragen snel beantwoorden.

rioolonderhoud door rioleringsbedrijf Breda

Rioolonderhoud

Wilt u rioolonderhoud uitvoeren? Verstandig! Door regelmatig rioolonderhoud uit te voeren voorkomt u dat deze verstopt raakt. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen. Na verloop van tijd is het zeer waarschijnlijk dat er ophopingen in de riolering ontstaan door al het viezigheid wat erin zit. Deze kunt u weghalen door water op hoge druk in de riolering te spuiten. Uiteraard kunt u een verstopping voorkomen door alleen dingen in het toilet te gooien die erin horen. Voorwerpen zoals tampons veroorzaken al gauw een verstopping. Het is eventueel een optie om periodiek rioolonderhoud uit te laten voeren door een rioleringsbedrijf uit Breda.

camerainspectie van het riool

Camera inspectie

U staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil, maar de riolering bestaat uit een groot stelsel onder de grond. Als u een verstopping hebt dan kunt u niet zomaar overal gaan graven en hakken om erachter te komen waar het probleem zich bevindt. Het is verstandig om gerichter te werk te gaan, omdat u hierdoor kosten en werk bespaart. Als u het probleem gaat opsporen kunt u daarom het beste gebruik maken van camera inspectie. Wanneer u een camera inspectie laat uitvoeren door een rioleringsbedrijf, dan brengen zij precies in kaart waardoor de verstopping is ontstaan en op welke plek deze zich bevindt.

terugslagklep vervangen

Terugslagklep

Bij hevige regenval is het mogelijk dat putten overlopen, de rioolwaterstand hoog staat en het water terug de riolering in loopt. De kans hierop is vooral groot wanneer u in een dal woont, vlakbij de zee of een meer. U wilt natuurlijk voorkomen dat vloeistoffen en vies water terugstromen. Het is daarom verstandig om een terugslagklep te laten plaatsen. Een terugslagklep fungeert als een waterkering en zorgt ervoor dat het water in één richting stroomt. Naast vies water zorgt een terugslagklep er ook voor dat ongedierte zoals ratten uw riolering niet binnen komen. De meeste kleppen zijn zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen het geknaag van ongedierte.

Rioolservice in Breda nodig?

Neem snel contact op met het rioleringsbedrijf in Breda. Scherpe prijzen.

Bel 085 500 1390
riool vervangen Breda

Riool vervangen

Het vervangen van de riolering vereist de nodige handigheid en ervaring met het loskoppelen en aanleggen van rioleringsbuizen. Het vervangen van het riool valt daarom ook net als het plaatsen van nieuwe riolering onder werkzaamheden waarvoor wij de hulp van een erkend rioleringsbedrijf uit Breda aanraden. Bij het vervangen van het riool hoeft meestal maar een deel van de bestaande riolering te worden vervangen. Dit betekent eveneens dat in sommige gevallen enkel een deel van het sanitair onbruikbaar is. Laat u ons de riolering vervangen, dan zullen wij u tevens helpen bij het plaatsen van een vervangend toilet of tijdelijke douche. Vraag naar de voorwaarden en prijzen.

ontluchting van riool Breda

Ontluchting riool

Een rioolontstopping is in veel gevallen voldoende om rioolproblemen te helpen. Is uw riolering echter niet alleen verstopt, maar hebt u tevens last van rioolstank of borrelende buizen? Dan is het tijd voor ontluchting. Dan wordt het zaak om het riool te ontluchten. De ontluchting van een riool moet altijd worden uitgevoerd door een riolering- of ontstoppingsbedrijf uit Breda. Zij zullen de ontluchting snel en vakkundig afhandelen, waardoor u dezelfde dag nog geniet van een optimaal wooncomfort. In een aantal gevallen is het niet noodzakelijk om een rioolservice in te schakelen, en is het afdoende om het regenwater af te koppelen van het rioolstelsel. Wij zijn u graag van dienst.

rioolrenovatie Breda

Rioolrenovatie

Naast het oplossen van een verstopt riool, het uitvoeren van een rioolreining, rioolinspectie of een stankdetectie is het tevens mogelijk om bij een rioleringsbedrijf te kiezen voor een rioolrenovatie. Feitelijk is dit niet heel verschillend van de hiervoor genoemde klussen: een rioolrenovatie is een klus waarbij alle nodige werkzaamheden worden uitgevoerd, waardoor het riool weer goed zal werken. Zo kunnen wij onder andere de rioolafsluiters vervangen, een rioolontstopping toepassen of dankzij een rioolinspectie zorgen voor het voorkomen van lekkages. De kosten voor een rioolrenovatie worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid werk en tijd die hierbij komt kijken.

riolering frezen door rioleringsbedrijf

Riolering frezen

Een mogelijk variant van de rioolreiniging is het frezen van de riolering. Bij het gebruik maken van een rioolfrees of wortelfrees wordt een flexibel apparaat in de riolering gestoken, waaraan losse kettingen zjin verbonden. Door de rioolfrees in gang te zetten zullen de kettingen rondslingeren en wordt aangekoekt kalk verwijderd. Een rioolfrees heeft over het algemeen een uitstekend effect. Alleen wanneer u een riool heeft met veel hoeken van 90 graden, dan is het mogelijk dat een deel van de kalkaanslag niet wordt verwijderd. In dat geval is het noodzakelijk om op een andere manier het riool te reinigen. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

rioolstank detectie

Rioolstank detectie

Veel van onze klanten uit Breda weten niet dat het bij rioolstank tevens een optie is om contact op te nemen met een rioolservice. De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf kunnen u echter niet alleen ondersteunen bij een rioolontstopping, ook bij een stankdetectie zijn zij u met alle plezier van dienst. Voor de stankdetectie maken onze professionals meestal gebruik van neveldetectie, om zo het lek in de rioleringsbuis te vinden. Ook het toepassen van kleurstof om de werking van de rioolafsluitingen te controleren vormt onderdeel van het detecteren van de rioolstank. Na de stankdetectie wordt door onze professionals natuurlijk direct de rioolstank verholpen.

riolering laten opsporen

Riolering opsporen

Bent u van plan om het rioolsysteem te vernieuwen? Laat dan de medewerkers van een erkend rioleringsbedrijf in Breda de oude riolering opsporen. Door het gebruik van ultrasone meetsystemen is het een optie om niet alleen de ligging van de rioleringsbuizen te achterhalen, maar ook de diepte en hellingshoek te bepalen. Door het opsporen van het riool worden bouwwerkzaamheden vergemakkelijkt. Daarnaast bieden wij u na de klus een overzichtsrapport aan. Hierin worden alle buizen aangegeven, waardoor eventuele reparaties op langere termijn eveneens vergemakkelijkt worden. Meer weten over het opsporen van de riolering? Wij informeren u graag!

probleem met riool gemeente

Riool verstopt gemeente

Hebben zowel u als uw buren last van een verstopping? Het is goed mogelijk dat het probleem zich in de riolering van de gemeente bevindt. Neem daarom contact met de gemeente op voor meer informatie. Als uw buren geen last hebben van de verstopping, dan is het aanneembaar dat deze zich op uw terrein bevindt. U kunt dit controleren door het ontstoppingsstuk op te graven en te openen. Als het ontstoppingsstuk droog is dan bevindt de verstopping zich inderdaad op uw terrein. In dat geval moet u zelf contact opnemen met een rioleringsbedrijf in Breda welke een rioolontstopping komt uitvoeren.

douche ontstoppen Breda

Douche ontstoppen

Vette zeepresten en lange haren in het doucheputje zorgen er al gauw voor dat de douche verstopt raakt. Het is daarom verstandig om tijdens het schoonmaken het putje schoon te spoelen met kokend water. Houd ook zoveel mogelijk haren weg van het putje, gooi ze in de prullenbak en probeer ze zo weinig mogelijk door te spoelen. Is de douche toch verstopt? Voordat u een ontstoppingsbedrijf inhuurt kunt u zelf aan de slag. Probeer de verstopping weg te halen met behulp van een ontstopper of een ontstoppingsveer. Een andere optie is het verwijderen van de verstopping met behulp van een vloeibaar ontstoppingsmiddel.

toilet ontstoppen Breda

Toilet verstopt?

De term rioolontstopping staat niet alleen voor het verhelpen van een verstopping van de gootsteen of afvoer, het kan tevens gaan om het ontstoppen van een verstopt toilet. Een verstopt toilet wordt vaak veroorzaakt door het doorspoelen van teveel toiletpapier of tampons. Het vrij maken van een verstopt toilet kan met behulp van verscheidene technieken. Onze rioolontstopping experts uit Breda kiezen meestal voor een hoge drukreiniger. Hiermee voorkomt u dat er chemische middelen in het riool worden gespoten, en wordt in het gunstigste geval ook een kleine reiniging uitgevoerd. Hebt u last van een verstopt toilet? Bel dan vandaag nog met onze rioolservice via 085 500 1390.

rioleringsbedrijf in Breda

Direct contact met onze rioolservice

Bent u op zoek naar een erkend rioleringsbedrijf uit Breda, waarvan de specialisten u kunnen ondersteunen bij een rioolontstopping, -inspectie, -reiniging of bij een stankdetectie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle experts uit het rioleringsbedrijf hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en zijn u met alle plezier van dienst bij ontluchting, ontstopping van het sifon en andere rioleringsklussen of rioolonderhoud. Hebt u een vraag aan de medewerkers van onze rioolservice of wilt u weten wat de prijs wordt voor een klus? Neem dan vandaag nog contact op via 085 500 1390 of vul het contactformulier in. Desgewenst sturen wij u gratis en vrijblijvend een offerte op maat toe.

Wij zijn u eveneens van dienst indien u gebruik wilt maken van CV-service of hulp bij lekkage. Ons loodgietersbedrijf staat 24-7 voor u klaar!

Bel 085 500 1390