Riolering verstopping Delft

Riolering verstopt? 24/7 spoedservice in Delft!

Eteb riool service werkt met een ervaren team. Wij zijn snel ter plaatse en leveren vakwerk tegen scherp tarief. U bereikt ons via 085 500 9985.

Riolering ontstoppen Delft

Hoewel het mogelijk is om een verstopping van het riool zelf te verhelpen, is het bij een regelmatig terugkerende verstopping verstandig om een professioneel rioleringsbedrijf uit Delft in te schakelen. De medewerkers van een dergelijk riolering- of ontstoppingsbedrijf kunnen u met behulp van innovatieve technieken en de juiste gereedschappen snel van dienst zijn om de riolering of gootsteen te ontstoppen. Daarnaast vallen voor menig rioleringsbedrijf uit Delft naast rioolontstopping nog andere werkzaamheden onder de rioolservice. Denk hierbij onder andere aan stankdetectie, rioolinspectie, rioolonderhoud of het reinigen van de sifon. Voor directe hulp of meer informatie belt u eenvoudig en snel met 085 500 9985. Wij helpen u graag!

Inhoud:

Rioleringsbedrijf met 24 uurservice

Wij begrijpen dat wanneer uw riolering verstopt is, u deze het liefst zo snel mogelijk weer vrijmaakt. Daarom hebben wij een 24uurs rioolservice in het leven geroepen. Dit betekent onder andere dat er altijd een erkend loodgieter van een ontstoppingsbedrijf uit Delft actief is in uw regio. Ongeacht het tijdstip waarop u belt, of de dag van de week, garanderen wij dat er binnen een uur een ervaren medewerker van het rioleringsbedrijf bij u op de stoep kan staan, om de verstopping van het riool te verhelpen. Naast rioolontstopping kan de professional u tevens van helpen met een stankdetectie, rioolonderhoud, rioolreiniging of –inspectie. Neem dan gerust contact op met ons ontstoppingsbedrijf via 085 500 9985.

Uw afvoer ontstoppen

Het gebeurt in de meeste Nederlandse huishoudens regelmatig dat de afvoer van de douche verstopt raakt. U kunt een aantal zaken zelf uitvoeren om deze verstopping op te lossen. Kijk ten eerste of u het beschermkapje van de afvoer los kunt schroeven, en of er haren in het putje zitten. Spoel daarnaast eventuele zeepresten weg met soda. Is de afvoer nog steeds verstopt? Dan zult u drastischere maatregelen moeten nemen om het probleem op te lossen. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van een ontstoppingsveer, of gootsteen ontstopper. Een tweede tip is om te pogen de sifon te reinigen, dit verhelpt menig verstopping van gootsteen en afvoer. Heeft dit alles geen effect, neem dan contact op met een rioolservice voor een professionele rioolontstopping.

ContactformulierTelefonisch contact

Bent u benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen doen op het gebied van riolering en verstopping? Hebt u vragen over de technieken die wij toepassen voor stankdetectie of rioolreiniging? Wilt u weten wat de kosten zijn voor de rioolservice van ons rioleringsbedrijf in Delft? Door te bellen met 085 500 9985 krijgt u direct een erkend vakman van ons rioleringsbedrijf aan de lijn, die u van advies kan dienen en van meer informatie zal voorzien. Desgewenst informeert deze expert van het ontstoppingsbedrijf u tevens over de bijbehorende kosten. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn in Delft!

contact met etebTelefonisch contact Rioolservice

Rioolreiniging


Rioolreiniging Delft
U kunt niet alleen de diensten van een rioleringsbedrijf uit Delft inschakelen wanneer u last heeft van een verstopping van de riolering. Het is tevens mogelijk deze preventief in te zetten. U moet hierbij onder andere denken aan rioolreiniging. Door uw riool periodiek te laten reinigen voorkomt u dat deze verstopt raakt, en bent u tevens problemen als stankoverlast voor. Dient u regelmatig uw riool te ontstoppen, ook dan is een periodieke rioolreiniging een goede optie voor u. Het periodiek reinigen is op de lange termijn goedkoper dan een herhaalde rioolontstopping, en zal de levensduur van uw riolering significant verlengen. Wij stellen graag samen met u een reinigingsplan op. Informeer vrijblijvend naar de kosten.

Gootsteen ontstoppen


Gootsteen ontstoppen
Een verstopping in de gootsteen is over het algemeen het gevolg van tandpasta- of vetresten die achterblijven. U hebt de keuze uit diverse methoden die u zelf kunt gebruiken om uw gootsteen te ontstoppen. Zo is het ten eerste mogelijk om veel vetresten te verwijderen met behulp van soda en heet water. Ten tweede is ook het doorspoelen van koffiedik of cola een goede ontstoppingsmethode. Ten derde verhelpt u menig verstopping door het reinigen van de zwanenhals (sifon). Hier blijft het meeste vet achter. Hebben deze methodes niet gewerkt om de gootsteen te ontstoppen? Bel dan met een rioleringsbedrijf via 085 500 9985, deze zullen u snel en vakkundig ondersteunen met het ontstoppen van afvoer of riool.

Sifon schoonmaken


Sifon schoonmaken
Wanneer het water in uw gootsteen niet meer wegloopt, dan is er een grote kans dat uw sifon verstopt is. Om deze verstopping te verhelpen dient u de sifon los te schroeven en alle onderdelen met een afwasborstel en wat onvetter schoon te maken. Na het reinigen van de sifon dient u deze weer voorzichtig te monteren. Het is hierbij van belang dat u geen enkel onderdeel vergeet, met name de rubberen afsluitringen en schroefdopjes. Zo voorkomt u problemen als lekkages en slijtage. Krijgt u de zwanehals niet goed schoon, of heeft het niet geholpen de verstopping te verhelpen? Een ontstoppingsbedrijf kan u hierbij uitkomst bieden met speciaal gereedschap en professionele techniek.

Riolering aanleggen


Riolering aanleggen Delft
Wanneer u een nieuwbouw huis in Delft laat bouwen, dan dient u eveneens rekening te houden met het aanleggen van een riolering. Een riool moet niet alleen zorgen voor het afvoeren van douchewater en toiletwater, ook het hemelwaterafvoer valt hieronder. Een nieuw riool moet aansluiten op de bestaande riolering, en de aanleg is aan vele regels verbonden. Medewerkers van een rioleringsbedrijf kunnen u hierover meer informatie geven, of u desgewenst praktische ondersteuning bieden. Ook voor andere takken van rioolservice zoals stankdetectie, rioolontstopping en rioolreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen van de klus.

Rioolinspectie


Rioolinspectie Delft
Om te voorkomen dat er een verstopping in het riool ontstaat, of om problemen met de riolering in een vroeg stadium te detecteren, raden wij een periodieke rioolinspectie aan. Bij zo’n rioolinspectie sturen specialisten van een rioleringsbedrijf uit Delft een robot infrarood camera de riolering in, om deze zo te controleren op slijtage, verstoppingen, lekkage en andere problemen. Met behulp van deze inspectie is het mogelijk om het riool gericht te ontstoppen of zelfs deels opnieuw aan te leggen. De kosten voor een rioolinspectie zijn niet zeer hoog, terwijl de inspectie over het algemeen zorgt voor een verlengde levensduur van uw rioleringstelsel en verhoging van uw wooncomfort. Informeer naar de prijzen.

Industriële reiniging


Industriële reiniging
Naast het ontstoppen van rioleringsbuizen en het verhelpen van problemen met de afvoer, kunnen experts van een rioleringsbedrijf nog andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Eén specifieke tak van werk is de industriële reiniging. Het gaat hierbij om het reinigen van producten en materialen die bij diverse industriële sectoren gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van bedrijfsvloeren, gasstations, machines en staalconstructies. Dit kan in zowel de scheepvaart industrie als bij afvalverwerkende bedrijven, de chemische industrie of overheden en aannemers. Voor het schoonmaken wordt gebruik gemaakt van hoge drukreinigers, vacuümauto’s en andere gespecialiseerde methoden.

Rioolonderhoud


rioolonderhoud
Om te voorkomen dat de riolering verstopt raakt is rioolonderhoud onmisbaar. Om een rioolverstopping te voorkomen is het belangrijk om de dakgoten van uw woning in Delft vrij te houden van bladeren. Komen de wortels van bomen gevaarlijk dicht in de buurt van uw riolering? Haal deze weg met een wortelfrees. Ten behoeve van het rioolonderhoud is het verstandig om geen dingen in het toilet te gooien die er niet in horen. Spoel een doucheputje regelmatig door met heet water. Hierdoor voorkomt u dat de waterafvoer verstopt raakt. Eventueel kan een rioleringsbedrijf periodiek langskomen om rioolonderhoud uit te voeren. Snel contact via: 085 500 9985.

Camera inspectie


camera inspectie riolering
Is uw riolering vaker verstopt? Hebt u een vermoeden waar het probleem zich bevindt, maar weet u dit niet helemaal zeker? Laat een rioleringsbedrijf uit Delft het probleem opsporen met behulp van een camera inspectie. Tijdens een camera inspectie wordt een camera aangebracht in de riolering. De camera is van afstand bestuurbaar. Er zijn verschillende formaten beschikbaar waardoor een camera inspectie in vrijwel elke riolering mogelijk is. Dankzij de inspectie weet u waarom de riolering verstopt is. Daarnaast weet u waar deze zich bevindt. Hierdoor kunt u, of het ontstoppingsbedrijf, heel gericht het probleem oplossen zonder dat er onnodig hak- en breekwerk wordt gedaan.

Terugslagklep


terugslagklep
Een terugslagklep heeft meerdere functies. Het houdt bijvoorbeeld ongedierte zoals ratten tegen en vieze luchtjes wanneer het water stil staat. De meest belangrijke reden waarom u een terugslagklep zou plaatsen is echter het tegenhouden van vloeistoffen die terugstromen. Een terugslagklep werkt namelijk als waterkering. Als het erg hard regent dan is de kans op terugstroming aanwezig. De terugslagklep zorgt ervoor dat het water niet uw woning inloopt. Ze worden veelal geplaatst tussen de aansluiting van het gemeenteriool op de eigen riolering. Daarnaast is de terugslagklep vaak een praktische oplossing bij huizen in Delft die lager gelegen zijn.

Is uw riolering verstopt? Of bent u benieuwd naar de prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons rioleringsbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Delft.

Spoedklus?

contact met rioleringsbedrijf etebriolering offerte

Riool vervangen


Riool vervangen Delft
Als er regelmatig een verstopping ontstaat in het riool, of wanneer u regelmatig last hebt van problemen met de ontluchting, dan is het zeer waarschijnlijk dat u de riolering dient te vervangen. Vaak is het echter voldoende om enkel een deel van de buizen te vernieuwen. Onze professionals uit Delft zullen daarom met behulp van rioolinspectie kijken waar de slijtage of lekkage zich bevindt, en daarop bepalen welke onderdelen ze dienen te vervangen. Dankzij deze techniek wordt de mate van verbouwoverlast beperkt, en wordt ook de benodigde tijd verkort. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden voor de klus? Wij informeren u graag.

Ontluchting riool


Ontluchting riolering
De ontluchting van het riool is een belangrijk onderdeel voor een optimale werking van het afvoer van etensresten, menselijke afvalstoffen en water. Zodra er namelijk water in het riool komt, dan moet er lucht uit en vice versa. Deze ontluchting van de riolering gebeurt via een open rioolpijp, die uit uw dak naar buiten steekt. Wanneer deze pijp te klein is, verstopt, of zich te dicht bij een open raam of ventilatierooster bevindt, dan kan dit leiden tot stankoverlast. Hebt u last van stank van het riool, maar heeft dit niet te maken met de ontluchting? Laat ons dan met behulp van stankdetectie de oorzaak achterhalen en het oplossen. Vraag via het contactformulier meer informatie.

Rioolrenovatie


Rioolrenovatie Delft
Door veelvuldig gebruik kan het voorkomen dat een deel van de rioleringsbuizen slijt. Versleten buizen kunnen leiden tot lekkage of een verstopping van een deel van de afvoer. Hoewel het mogelijk is om het volledige riool te vervangen, is het in sommige gevallen voldoende om enkel een deel te herstellen. De medewerkers van onze rioolservice in Delft kunnen voor u met behulp van rioolinspectie kijken waar het probleem zich bevindt en vervolgens het beschadigde deel vervangen. Wilt u weten welke prijzen wij rekenen voor een rioolinspectie bij ons rioleringsbedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 500 9985 of het contactformulier op deze site.

Riolering frezen


Rioleringsbuizen frezen Delft
Wanneer er kalkaanslag aan de rioolbuis zit, dan zal het na verloop van tijd noodzakelijk zijn om deze aanslag te verwijderen. Een blijvende kalkaanslag kan zorgen voor problemen als rioolstank en verstopping van de buizen. Er zijn twee methoden om het kalkaanslag te verwijderen. Dit kan ten eerste met behulp van een hoge drukspuit met op hoge snelheid roterende spuitkoppen. Op plaatsen waar de hoge druk niet bij kan, dan kunnen onze specialisten uit Delft een flexibele rioolfrees inzetten. Met een rioolfrees worden de kalk- of urinesteenresten snel en vakkundig verwijderd. Meer weten over het frezen? Wij informeren u met alle plezier.

Rioolstank detectie


Rioolstank detecteren Delft
Naast verstopping is stankoverlast een probleem dat vaak voorkomt. Rioolstank ontstaat wanneer een riolering niet volledig lekdicht, of wanneer rioolafsluitingen niet naar behoren werken. In de meeste gevallen zult u de stankoverlast alleen waarnemen wanneer de wind een bepaalde kant op staat. Voor het opsporen van de rioolstank maken wij gebruik van neveldetectie als stankdetectie. Bij deze neveldetectie wordt het rioolsysteem afgesloten, en nevel in het systeem gespoten. Waar de nevel ontsnapt bevindt zich het lek. Daarnaast kunnen de professionals van ons rioleringsbedrijf met kleurstoffen het probleem opsporen en de rioolafsluitingen controleren op de werking.

Riolering opsporen


Riolering opsporen Delft
Onder de grond bevindt zich een heel stelsel van rioleringsbuizen. Bij verbouwingen kan het handig zijn om te weten waar de riolering exact ligt, op welke diepte en welke hellingshoek deze hebben. Daarnaast is het tevens handig om te achterhalen welke richting op de rioolbuis het afvalwater afvoert. Wilt u opsporen waar het riool langsloopt? Een expert van ons rioleringsbedrijf in Delft maakt gebruik van ultrasone detectie. Wij brengen voor u het volledige rioleringsstelsel in kaart, zodat de werkzaamheden snel en vakkundig kunnen worden afgerond. De prijzen voor een dergelijke klus zijn afhankelijk van de complexiteit van het stelsel en het oppervlak dat wij moeten behandelen.

Riool verstopt gemeente


openbaar riool verstopt
Als u wilt weten op welke plek de verstopping in een riolering zit dan moet u het ontstoppingsstuk opgraven. Deze bevindt zich veelal rond de perceelgrens. Is het ontstoppingsstuk droog? Dan is de kans groot dat de particuliere waterafvoer verstopt is. Als het ontstoppingsstuk vol met water zit dan bevindt het probleem zich bij de riolering van de gemeente. In dat geval is de gemeente verantwoordelijk voor de kosten van een oplossing. Als het probleem zich op particulier terrein bevindt dan zijn de kosten voor de huiseigenaar. Neem hierover altijd contact op met uw gemeente, zodat duidelijk is wie de kosten betaalt en wie een rioleringsbedrijf inhuurt.

Douche ontstoppen


douche ontstoppen Delft
Het is erg vervelend als tijdens het douchen het water de badkamer inloopt. Een verstopping in de douche moet u zo spoedig mogelijk verhelpen. Haal het rooster van het doucheputje en kijk of er haren of zeepresten aanwezig zijn. Zo ja, haal deze weg. Als de douche nog steeds verstopt is, probeer dan met een gootsteenontstopper de ontstopping los te maken. Een andere optie is de ontstoppingsveer waarmee u vuil kunt los porren. Nog steeds verstopt? Als laatste kunt u een vloeibare gootsteenontstopper in de winkel halen of soda en kokend water gebruiken. Als het vrijmaken van de waterafvoer zelf niet lukt dan kunt u een rioleringsbedrijf uit Delft inhuren.

Toilet verstopt?


toilet verstopt Delft
Is uw toilet verstopt en lukt het niet de verstopping van het riool zelf te verhelpen? Dan raden wij u aan direct contact op te nemen met een ontstoppingsbedrijf dat u van dienst kan zijn met de rioolontstopping. Door te bellen met een rioolservice bent u ervan verzekerd dat er spoedig een ervaren vakman naar u toekomt om een verstopt onderdeel te vervangen of leeg te spoelen. Daarnaast kan een werknemer van een ontstoppingsbedrijf uit Delft naast een rioolontstopping andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan een inspectie, stankdetectie of rioolreiniging. Benieuwd naar de kosten voor een rioolontstopping? Neem contact op met onze rioolservice.

Werkgebied Delft

Direct contact met onze rioolservice

Wanneer u belt met 085 500 9985 dan zult u direct in verbinding komen met een medewerker van ons rioleringsbedrijf in Delft. Deze kan desgewenst telefonisch een vrijblijvende prijsindicatie geven op het gebied van riolering, rioolontstopping, rioolonderhoud en andere werkzaamheden van onze rioolservice. Eventueel kunt u direct een afspraak maken. Omdat wij als ontstoppingsbedrijf voortdurend onderweg zijn om onze klanten te helpen, kunt u ons alleen per telefoon bereiken. Dit betekent voor u dat u altijd direct geholpen wordt, en altijd rechtstreeks met een professional van de rioolservice spreekt. Wij zijn u graag van dienst! Wij zijn u eveneens van dienst indien u gebruik wilt maken van CV-service of hulp bij lekkage. Ons loodgietersbedrijf staat 24-7 voor u klaar!
contact met etebTelefonisch contact Delft