Rioleringsbedrijf in Delft nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 1388

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

riolering Delft

Riolering ontstoppen Delft

Het komt regelmatig voor dat een riolering verstopt raakt. Dit komt onder andere door het achterblijven van vet- en zeepresten, of overmatig gebruik van toiletpapier. Voor een rioolontstopping kunt u zelf gebruik maken van diverse methoden zoals het gebruik van een standaard ontstopper of huis-, tuin- en keukenmiddeltjes als soda, azijn of koffiedik. Hebben deze middelen geen invloed op de verstopping van de riolering? Neem dan contact op met een rioleringsbedrijf of ervaren loodgieter. Deze kan met behulp van innovatieve rioolontstopping technieken het probleem snel en vakkundig verhelpen.

Bij ons in Delft bent u aan het juiste adres voor elke rioolservice, inclusief stankdetectie, rioolreiniging en -inspectie. Bel vandaag nog met 085 500 1388 en de medewerkers van ons rioleringsbedrijf komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Liever eerst een gratis offerte? Dat kan.

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend.Rioleringsbedrijf met 24 uurservice

Omdat wij begrijpen dat het zeer vervelend is wanneer uw afvoer verstopt raakt, hebben wij een 24uurs rioolservice ingesteld. Dit betekent dat er in Delft altijd één van de specialisten van ons rioleringsbedrijf in uw omgeving actief is. Zij zullen uw riolering binnen korte tijd weer in optimale staat hebben. Hebt u niet met spoed een riool specialist nodig, maar zoekt u een bedrijf voor het schoonmaken van uw sifon, of een stankdetectie dan wel inspectie?

Ook dan kunt u met onze rioolservice contact opnemen. Wij zullen zo snel mogelijk iemand van ons rioleringsbedrijf in Delft naar u toesturen.

Uw afvoer ontstoppen

Om een verstopping in uw gootsteen te verhelpen kunt u verschillende handelingen zelf uitvoeren, zonder dat u de hulp van een rioleringsbedrijf in de arm moet nemen. Onze professionals uit Delft hebben voor u een lijstje opgesteld. Maak bijvoorbeeld gebruik van: een ontstoppingsveer; deze kunt u bij elke bouwmarkt aanschaffen. Met de veer kunt u achtergebleven etensresten door de sifon duwen, waardoor deze weer afdoende werkt. Soda en azijn; een oud maar nog steeds afdoende middeltje, dat al menig riolering weer heeft ontstopt. Koffiedik; door uw achtergebleven koffiedik op de afvoer te leggen en met heet water weg te spoelen is het mogelijk binnen korte tijd uw gootsteen te ontstoppen. Hetzelfde geldt voor cola als middel om uw afvoer te reinigen.

Telefonisch contact

Hebt u diverse middeltjes zelf uitgeprobeerd, maar is uw riolering nog steeds verstopt? Hebt u vragen over de mogelijkheden van onze rioolservice, of bent u benieuwd naar de kosten van een stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging? Stel u dan snel met ons rioleringsbedrijf in Delft in verbinding via 085 500 1388. Wij helpen u graag met al uw problemen rondom riolering en verstopping. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf zijn u met alle plezier van dienst!

Rioleringsbedrijf in Delft inschakelen?

Bel 085 500 1388
rioolreiniging Delft

Rioolreiniging

Om te voorkomen dat u een ontstoppingsbedrijf moet inschakelen voor het schoonmaken van uw riolering, kunt u ervoor kiezen om preventief uw riool te laten reinigen. Een dergelijke rioolreiniging is op de lange termijn goedkoper dan het verhelpen van een verstopping. Bovendien zal een rioolreiniging tevens andere problemen zoals stankoverlast of borrelende buizen voor zijn. Naast een preventieve rioolreiniging is het mogelijk om afspraken te maken voor het reinigen van uw riolering wanneer u regelmatig last heeft van een verstopping. Onze specialisten uit Delft zullen dan op basis van een korte rioolinspectie een periodiek reinigingsplan met u opstellen.

gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Zoals hierboven al aangegeven zijn er vele manieren waarop u uw gootsteen zelf ontstopt. Afhankelijk van uw wensen kunt u hiervoor zeer krachtige of natuurlijke middelen gebruiken. Kijk als u ontstopt ook altijd even naar de sifon. Hebt u echter regelmatig last van een verstopping in de gootsteen? Dan raden wij aan hiervoor een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Delft in de arm te nemen. Het probleem zit dan waarschijnlijk verder in de riolering, of u hebt last van een slecht buizenstelsel. Een expert zal dit door middel van rioolinspectie snel kunnen achterhalen,en heeft meerdere technieken tot zijn beschikking om uw afvoer snel te ontstoppen.

sifon schoonmaken

Sifon schoonmaken

De meest voorkomende oorzaak van een verstopte riolering is een verstopping van de sifon. Voor een volledige rioolontstopping is het voldoende om deze sifon te reinigen. Volg hiervoor de volgende stappen; Ten eerste dient u de afvoer te reinigen, door het putje schoon te maken en met een puttang resten weg te halen. De tweede stap is het verwijderen van de sifon. Deze kunt u – eventueel met een waterpomptang – losschroeven. Houdt alle onderdelen goed op volgorde, met name de rubberen ringen zijn van belang. Vervolgens dient u met behulp van een afwasborstel de sifon te reinigen. Vergeet hierbij de randen niet. Monteer tot slot de sifon weer op de juiste wijze.

riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Het aanleggen van een nieuwe riolering heeft heel wat voeten in aarde. Zo moeten niet alleen alle buizen op de juiste wijze worden gelegd, ook de verbinding van de riolering op het grote netwerk, en het juiste hemelwaterafvoer hebben hier invloed op. Wij raden dan ook aan een specialist van een rioleringsbedrijf uit Delft hiervoor in te schakelen. Deze heeft vele innovatieve technieken tot zijn beschikking om het riool zo snel mogelijk op de juiste wijze aan te leggen. Onze riolering specialisten geven u hierover graag meer informatie en bieden een overzicht van de kosten van een dergelijke rioolservice, of andere werkzaamheden als rioolontstopping, stankdetectie, rioolinspectie en rioolreiniging.

rioolinspectie Delft

Rioolinspectie

Bij een rioolinspectie zullen experts van een rioleringsbedrijf uit Delft de kwaliteit van uw riolering checken, en eventuele problemen detecteren. Zij zetten hiervoor speciale infraroodcamera’s in, die zonder onnodig hak- en breekwerk het riool controleren. Dankzij de kennis die met een rioolinspectie opgedaan wordt, is het mogelijk om samen met u een plan op te stellen voor een periodieke rioolontstopping of rioolreiniging. Dankzij de inspectie van de riolering ziet u snel of een verstopping zich heeft voorgedaan, en waar u het beste de afvoer kan (laten) ontstoppen. Een ontstoppingsbedrijf zal eveneens van deze kennis profiteren, doordat zij nu gericht een verstopt onderdeel kunnen vervangen.

industriële reiniging

Industriële reiniging

Naast het ontstoppen van de gootsteen is menig rioleringsbedrijf in Delft gespecialiseerd in industriële reiniging. Dit is niet zozeer van toepassing op het riool, als wel op alle producten en apparaten die bij de grote industrie worden gebruikt. Men maakt bij dit reinigen onder andere gebruik van hoge drukreinigers, vacuümauto’s, of hoge drukunits. Hiermee reinigen de professionals onder andere weerbruggen, bedrijfsvloeren, opslagtanks en productielijnen. Bent u benieuwd naar de kosten van deze service? Hebt u vragen over de gebruikte technieken? Neem dan snel contact op met één van onze experts via 085 500 1388. Deze kan u direct te woord staan en u desgewenst van advies voorzien.

riool onderhoud

Rioolonderhoud

Rioolonderhoud is erg belangrijk. Dankzij rioolonderhoud beperkt u namelijk de kans op een verstopping. Gebruik een riolering daarom alleen waarvoor deze bedoeld is. Zelf kunt u ook bijdragen aan rioolonderhoud. Zo is het belangrijk dat u de dakgoot van uw woning in Delft vrij houdt van bladeren. Daarnaast is het verstandig om uw paden en terrassen alleen schoon te maken met een bezem of krabber, niet met bestrijdingsmiddelen. Hebt u last van een verstopping? Verhelp dit probleem zo snel mogelijk. De gemeente is verantwoordelijk voor het rioolonderhoud van de openbare riolering. Zij controleren, repareren, reinigen en inspecteren de onderdelen waarbij dit nodig is. Hiervoor hoeft u dus geen rioolonderhoud uit te voeren.

camera inspectie riool

Camera inspectie

Hebt u terugkerende rioleringsproblemen? In sommige gevallen is camera inspectie noodzakelijk bij het opsporen van de problemen. Tijdens een camera inspectie brengt het rioleringsbedrijf een camera aan in de riolering. In grote rioleringen wordt gebruik gemaakt van een zelfrijdende rioolcamera, hierin zit een kleine minicamera, deze kan van afstand worden bediend. Zelfs de slecht bereikbare delen worden hierdoor in kaart gebracht. Dankzij de camera inspectie weet u precies op welke plek de rioolverstopping zich bevindt. Een groot voordeel hiervan is dat u de hak- en breekwerken kunt beperken tot een minimum en dat u direct weet of het gebruik van bijvoorbeeld een wortelfrees of rioolfrees nodig is.

terugslagklep Delft

Terugslagklep

Een terugslagklep in de riolering voorkomt dat vloeistoffen terug kunnen stromen in de leiding. Het is mogelijk om de terugslagklep op buiten- of binnen riolering te plaatsen om het overlopen van de douche, wc, wasbak of bad te voorkomen. Het terug stromen van water in de riolering kan worden veroorzaakt naar aanleiding van een overstroming of hevige regenbui. Daarnaast houdt de terugslagklep het binnendringen van ongedierte tegen. Een terugslagklep wordt veelal toegepast als een woning in Delft verdiept ligt, oftewel wanneer de leidingen op tegenschot liggen of laag gemonteerd is op de hoofdriolering. Bij een hoge waterstand is het hierbij mogelijk dat het rioolwater de leiding instroomt tot in de woning.

Rioolservice in Delft nodig?

Neem snel contact op met het rioleringsbedrijf in Delft. Scherpe prijzen.

Bel 085 500 1388
riolering vervangen Delft

Riool vervangen

Ondanks goed rioolonderhoud en regelmatige controles is het waarschijnlijk na verloop van tijd slijtage ontstaat. Dit komt onder andere door de continue doorstroom van water, die de buizen zal aantasten. Het gevolg van de slijtage van de afvoer is onder andere een grotere kans op lekkage, maar ook op verstopping door meer kalkaanslag. Het vervangen van de riolering is daarom een noodzakelijke klus die een sterke verhoging van het wooncomfort tot gevolg heeft. Bent u benieuwd of de noodzaak voor vervanging met rioolinspectie kan worden achterhaald? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het rioleringsbedrijf uit Delft.

ontluchting riool

Ontluchting riool

Het proces van de aan- en afvoer van water in het riool, betekent dat er ook regelmatig lucht in en uit de riolering gaat. Dit kan, bij een verkeerde ontluchting, leiden tot stank en bubbels. Ter voorkoming van stankoverlast is het noodzakelijk dat het riool in huis luchtdicht is. Daarnaast adviseren onze professionals uit Delft om in de buurt van de rioolpijp voor ontluchting geen ventilatierooster of dakraam te installeren. Hebt u helemaal geen ontluchtingspijp uit het dak steken? Dan ligt hier waarschijnlijk de oorzaak voor de stank. Wij kunnen u helpen de ontluchting van het riool te optimaliseren, onder andere met behulp van stankdetectie.

rioolrenovatie Delft

Rioolrenovatie

Hebt u regelmatig last van een verstopt riool, of moet u de gootsteen voortdurend ontstoppen? Dan is het waarschijnlijk nodig om (een deel van) de riolering te vervangen. U kunt ervoor kiezen dit zelf uit te voeren, of contact op te nemen met ons rioleringsbedrijf voor een rioolrenovatie. Bij een rioolrenovatie zorgen wij met behulp van een inspectie voor een duidelijke analyse, waarbij alleen de probleemzones worden aangepakt. Zo zorgen wij ervoor dat uw gootsteen of riolering binnen korte tijd weer optimaal werkt. Wilt u weten wat de voorwaarden en kosten voor deze rioolservice zijn? Vul dan het contactformulier in of bel naar 085 500 1388.

riolering frezen Delft

Riolering frezen

Eén van de meest voorkomende rioleringproblemen is kalkafzetting in de buizen. Wanneer kalk of urinesteen zich afzet tegen de buiswand, dan zal de wand ruwer worden, en wordt de diameter kleiner. Dit betekent onder andere dat tampons, vochtige doekjes en maandverband makkelijker in de riolering blijven hangen, wat tot verstopping leidt. Een ander risico is dat de kalkafzetting loslaat, en dat de stukken kalk zich ophopen in het riool. Het voorkomen van dergelijke problemen kan onder andere door periodiek het riool te frezen. Dit gebeurt met behulp van spuitkoppen die op hoge snelheid roteren, en zo de kalklaag verpulveren en wegspoelen.

rioolstank detectie Delft

Rioolstank detectie

Wij gaven eerder al aan dat ook stankdetectie onder de werkzaamheden valt die de medewerkers van een ontstoppingsbedrijf uit Delft voor u kunnen uitvoeren. Het detecteren van rioolstank kan met de hulp van verschillende technieken, waarvan neveldetectie de meest gebruikelijk is. Bij neveldetectie worden de buizen waar de rioolstank waarschijnlijk vandaan komt afgesloten, waarna nevel in het systeem wordt gebracht. De plaats waar de nevel ontsnapt is de locatie van het lek, en de oorzaak van de stank. Onderdeel van de stankdetectie is eveneens het plaatsen van kleurstoffen in het rioolstelsel, om te controleren of de rioolaansluiting nog werkzaam zijn.

riolering opsporen

Riolering opsporen

Regelmatig krijgen wij van aannemers uit Delft de vraag of het ook mogelijk is om de riolering ondergronds op te sporen. Dit is zeker een optie. Met behulp van ultrasone meetapparatuur kunnen wij het verloop van het rioolstelsel nagaan, en eventuele gebreken daaraan opsporen. Door inzicht te krijgen in de diepte en hellingshoek van een rioolbuis wordt het uitvoeren van bouwwerkzaamheden een stuk aangenamer. Laat altijd een expert van een rioleringsbedrijf een dergelijke klus afhandelen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Onze experts zijn u ook van dienst met andere klussen zoals het vervangen van rioolbuizen.

probleem openbaar riool

Probleem openbaar riool

Als meerdere afvoeraansluitingen niet werken dan is het mogelijk dat de riolering onder uw tuin, huis of bij de aansluiting op het openbaar riool verstopt is. Hoe een verstopping wordt opgelost hangt af van de gemeente. Soms moet u aantonen dat het probleem zich in het openbare riool bevindt. Neem hierover contact op met uw gemeente. Blijkt het probleem in het openbare gedeelte te liggen? Dan betaalt de gemeente de kosten. Als de verstopping op het particuliere terrein zit dan betaalt de huiseigenaar zelf de rioolontstopping. Om erachter te komen waar de rioolverstopping zich bevindt moet u het ontstoppingsstuk opgraven. Zit deze vol water? Dan zit het probleem in de openbare riolering.

douche ontstoppen

Douche ontstoppen

Loopt het water in uw douche niet meer weg? Erg vervelend! Een verstopte douche wordt meestal veroorzaakt door zeepresten en/of haren. Als u ontdekt dat uw douche verstopt is, verwijder dan het doucherooster. Controleer of u zeepresten of een kluwen haar in het putje ziet en haal dit eventueel weg. Als u niets ziet zitten dan is de waterafvoer waarschijnlijk verstopt. Probeer de verstopping te verhelpen met behulp van een ontstopper of een ontstoppingsveer. Als dit niet helpt dan kunt u een vloeibare ontstopper gebruiken. Probeer een huis-tuin-en-keukenmiddel zoals kokend water en baking soda of een professionele gootsteenontstopper. Nog steeds verstopt? Schakel een rioleringsbedrijf in.

toilet verstopt

Toilet verstopt?

Is uw toilet verstopt geraakt, dan wilt u natuurlijk dat de verstopping zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Een medewerker van ons ontstoppingsbedrijf in Delft kan binnen het half uur bij u op de stoep staan om de riolering te ontstoppen. Een dergelijke rioolontstopping hoeft in een groot deel van de gevallen maar even te duren, waardoor u dezelfde dag nog weer van een optimaal wooncomfort kan genieten. De prijzen voor een rioolontstopping liggen niet erg hoog. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een hoge rekening wanneer u zich in verbinding stelt met onze rioolservice.

rioleringsbedrijf Delft

Direct contact met onze rioolservice

Als uw afvoer verstopt is, of wanneer u anderzijds een verstopping ontdekt bij uw riool, dan raden wij aan direct de hulp in te schakelen van een erkend ontstoppingsbedrijf. De rioolontstopping professionals van menig rioleringsbedrijf in Delft kunnen een verstopping binnen korte tijd verhelpen, en helpen u eveneens graag met een stankdetectie of andere rioolservice. Omdat wij vaak onderweg zijn voor het verhelpen of opsporen van een verstopte riolering, zijn wij het beste bereikbaar via 085 500 1388. Uw hulpvraag wordt door ons zo spoedig als kan beantwoord. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn, en is de verstopping van uw riolering binnen korte tijd verleden tijd. Wij zijn u eveneens van dienst indien u gebruik wilt maken van CV-service of hulp bij lekkage. Ons loodgietersbedrijf staat 24-7 voor u klaar!

Bel 085 500 1388