Ontstoppingsdienst in Haarlem nodig?

Spoedservice 24/7 | Snel ter plaatse | Scherpe tarieven!

Bel nu: 085 500 1384!

Kom direct in contact met een vakman van Rioolprobleemkwijt!

Riool ontstoppen Haarlem

Riool ontstoppen in Haarlem? Spoelt uw wc niet goed door? Ruikt u een vieze rioollucht in huis? Of staat uw wasbak snel vol water? Dit zijn allemaal voorbeelden van rioolproblemen die in Haarlem veel voorkomen.

Start gratis offerteaanvraag!

Vul het offerteformulier in en ontvang een gratis offerte met scherpe prijs. Uiteraard geheel vrijblijvend, dus na het aanvragen zit u nergens aan vast. Schakel een ontstoppingsbedrijf uit Haarlem in en u bent verzekerd van uitstekende hulp.

Op deze pagina leest u alles over de werkzaamheden van ontstoppingsbedrijven. Van het ontstoppen van de riolering tot een rioolinspectie en het aanleggen van nieuwe rioleringsbuizen. Uiteraard geven we u ook informatie over de prijzen en veel voorkomende rioolproblemen.

Voordelen van de offerteservice

 • Spoedservice is 24/7 bereikbaar!
 • Snel ter plaatse voor ontstopping.
 • Gratis en vrijblijvende offerte.

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend.
  Welk rioolprobleem: *  Gratis - Vrijblijvend

  Ontstoppingsdienst Haarlem: 24/7 spoedservice!

  Ruikt u een vieze rioollucht in huis? Of stroomt uw wc zelfs over? Een verstopt riool komt altijd op een ongelegen moment en is zeer vervelend. Daarnaast zorgt een rioolverstopping na verloop van tijd ook voor schade aan uw rioolbuizen. Schakel daarom zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst uit Haarlem in.

  Ook als u met spoed een ontstoppingsbedrijf voor een ontstopping nodig hebt, hoeft u niet verder te zoeken. Bel meteen naar 085 500 1384 om een ontstoppingsdienst uit uw regio in te schakelen.

  riool ontstoppen Haarlem

  Riool verstopt Haarlem: de oorzaken

  Bij een verstopping in uw riolering is aan de buitenkant niet te zien wat er precies aan de hand is. Een ontstoppingsdienst komt met een rioolinspectie wel snel achter de oorzaak van de rioolverstopping.

  Een verstopping in de riolering in de meeste gevallen veroorzaakt door:

  • Een verkeerde aanleg van het riool.
  • Het doorspoelen van vochtige doekjes.
  • Boomwortels die door rioolbuizen groeien.
  • Doorgespoelde haren en zeepresten.
  • Vet en etensresten.

  Riool ontstoppen: kosten

  Een rioolontstopper hanteert vaak een vaste prijs per ontstopping, inclusief het uurloon van de specialist. Voor een rioolinspectie bent u bijvoorbeeld gemiddeld €150,- kwijt. Een ontstopping van het toilet kost gemiddeld €90,-. In de volgende prijstabel vindt u meer gemiddelde kosten.

  Wilt u weten wat u precies kwijt bent voor een ontstoppingsdienst?

  Vraag dan altijd een gratis offerte aan. De totale kosten zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren, zoals de ernst van het probleem, het gebruik van hulpmiddelen en de arbeidskosten.

  Let op! Vaak geldt er een toeslag voor spoedklussen of een ontstopping in het weekend.

  Ontstoppingsbedrijf kosten 2021

  Omschrijving Gemiddelde kosten*
  Doucheputje ontstoppen €50,-
  Wc, wastafel of gootsteen ontstoppen €90,-
  Riool ontstoppen €150,-
  Rioolreiniging en rioolinspectie €150,-
  Lekdetectie €175,-
  Camera inspectie €195,-
  Uurtarief €30,-
  Voorrijkosten €30,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De kosten verschillen per ontstoppingsbedrijf. Voor exacte prijzen vraagt u gratis een offerte aan.

  Riool laten ontstoppen in Haarlem?

  Bel en kom snel in contact met een rioleringsbedrijf!

  Bel direct: 085 500 1384!

  ontstoppingsbedrijf Haarlem

  Ontstoppingsbedrijf Haarlem: welke werkzaamheden?

  U kunt uiteraard een ontstoppingsbedrijf uit Haarlem inschakelen voor het ontstoppen van de wc, afvoer of douche, maar een rioolspecialist doet nog veel meer. Denk hierbij aan onderhoud van het riool, een rioolinspectie of het vervangen van rioleringsbedrijven.

  Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden van een rioleringsbedrijf uit Haarlem:

  • Ontstoppen van riool, toilet en afvoerleidingen.
  • Inspectie met een camera om problemen te detecteren.
  • Rioolonderhoud om verstopping of andere problemen te voorkomen.
  • Bestrijding van rioolvliegjes of een vieze lucht.
  • Vervangen rioleringsbuizen.

  Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Vraag een gratis offerte aan!

  Riool ontstoppen, wat doet een rioleringsbedrijf?

  U merkt een verstopping in het riool vaak doordat afvalwater niet (goed) wegstroomt uit bijvoorbeeld uw toilet of afvoer. Ook ruikt u soms een vieze rioollucht in de buurt van de rioolverstopping. Bij een rioolverstopping is de oorzaak niet altijd direct duidelijk. Een ontstoppingsdienst begint een ontstopping daarom vaak met een rioolinspectie. Met bijvoorbeeld een camera inspectie krijgt de vakman een goed beeld van de binnenkant van uw riolering.

  Hoe gaat een rioleringsbedrijf met ontstoppen te werk?

  Een ontstoppingsbedrijf maakt bij het ontstoppen van speciale apparatuur, zoals een mechanische ontstoppingsveer of een speciale hogedrukspuit. Hakken en frezen is in de meeste gevallen bij een ontstopping zelfs niet nodig!

  rioolinspectie Haarlem

  Rioolinspectie Haarlem

  Omdat de rioolbuizen onder de grond zijn weggewerkt, ziet u zelf niet waar de rioolverstopping zich precies bevindt en wat de oorzaak van de verstopping is. Met een rioolinspectie krijgt een ontstoppingsdienst een nauwkeurig beeld van de binnenkant van uw riolering. Het ontstoppingsbedrijf stelt bij een rioolverstopping dan snel de boosdoener vast.

  Hoe werkt een rioolinspectie? Een rioleringsbedrijf maakt een putfoto of videobeelden van uw riolering. Voor de videobeelden maakt een rioleringsbedrijf gebruik van een inspectie-unit met camera die door uw rioolbuizen rijdt. Na de rioolinspectie ontvangt u een uitgebreid rapport met de bevindingen en een advies voor een benodigde reparatie of ontstopping.

  Camera inspectie

  In de meeste gevallen maakt een rioleringsbedrijf bij een rioolinspectie gebruik van een inspectiecamera. De camera zit op een inspectie-unit, die door de riolering rijdt. Een rioolservice stelt daarvoor eerst het riool buiten werking. Een specialist bestuurt de camera en meet intussen met sensoren het verhang van de riolering.

  Na de riooldienst sluit de rioolexpert uw riolering weer aan en krijg u een uitgebreid rapport van de bevindingen en eventueel advies voor een ontstopping.

  Verstopt riool voorkomen? Rioolreiniging Haarlem!

  Bent u benieuwd wat rioolonderhoud inhoudt? Of heeft u net uw riool laten ontstoppen en wilt u voorkomen dat deze weer verstopt raakt? Spoel dan geen etensresten door en beperk de hoeveelheid vet die u doorspoelt. Laat daarnaast een rioleringsbedrijf regelmatig een rioolreiniging uitvoeren.

  Wat doet een rioolexpert bij het reinigen?

  Bij een rioolreiniging maakt de rioleringsdienst uw riolering preventief school. Opgehoopt vuil wordt met deze rioolservice verwijderd, voordat het een rioolverstopping veroorzaakt. Bij deze riooldienst gebruikt de vakman vaak een mechanische veer of een speciale hogedrukspuit. Zo weet u zeker dat uw riool goed werkt en dat u weinig risico loopt op een rioolverstopping of andere rioolproblemen.

  Riool reinigen: werkwijze

  Bij het reinigen van rioolbuizen maakt een rioleringsbedrijf gebruik van moderne technieken. Met een kettingfrees, een waterfrees of een mechanische veer maakt de rioolspecialist uw rioolbuizen helemaal vrij van vuil en slib. Soms is eerst een camera-inspectie nodig om te kijken waar de bevuiling zich bevindt. Bespaar op de kosten voor ontstoppen door een rioolspecialist uw rioolbuizen preventief te laten reinigen.

  Rioolonderhoud Haarlem

  Vaak stellen mensen in Haarlem dat ze regelmatig last van kleine verstoppingen hebben of een vieze rioollucht in huis. Een vervelende eigenschap van rioolstelsel is dat ze na verloop van tijd vaak verstopt raken. Afvalwater stroomt dan niet meer goed weg. Met regelmatig rioolonderhoud voorkomt u rioolproblemen en verstoppingen. Ook het beluchten van het riool kan helpen.

  Met rioolonderhoud weet u zeker dat uw riolering goed werkt. U voorkomt bovendien dat een verstopping voorkomt. Bij deze rioolservice voert een rioleringsbedrijf in de meeste gevallen een rioolreiniging uit.

  riolering aanleggen

  Riolering aanleggen Haarlem

  Laat u een huis bouwen en zoekt u een vakman die uw riolering komt aanleggen? De riooldienst wordt van begin tot eind voor u geregeld. Zowel het graafwerk, het plaatsen van de buizen en eventueel het herstellen van de tuin en bestrating is inbegrepen bij de riooldienst.

  Wilt u zeker weten dat u bij deze rioolservice kwaliteitswerk geleverd krijgt? Controleer dan of uw rioleringsbedrijf het KIWA-certificaat krijgt. Op kiwa.com vindt u meer informatie over dit keurmerk.

  Riolering frezen

  Zorgen boomwortels voor een verstopping in uw riolering? Naast boomwortels zorgt ook kalkaanslag ervoor dat de doorgang in een rioolbuis smaller wordt. Of heeft u last van een andere hardnekkige verstopping? Dan heeft u een rioolexpert nodig voor rioolonderhoud en het frezen van de rioolbuizen. Bij deze riooldienst maakt een ontstoppingsbedrijf gebruik van een waterfrees of een kettingfrees om de aanslag van de rioolbuis af te spuiten of te slaan. Voor deze riooldienst en rioolonderhoud is meestal geen hak- of breekwerk nodig!

  Riool vervangen

  Als u steeds terugkerende problemen heeft met uw riool, zoals verstoppingen of een onaangename rioollucht in huis, is de kans groot dat uw riolering de levensduur bereikt heeft. Vooral als andere oplossingen niet meer werken, is het tijd om uw riolering te laten vervangen. Het leggen van het nieuwe rioolsysteem wordt van begin tot eind voor u geregeld door het ontstoppingsbedrijf. Zowel het graafwerk als het herstellen van tuinbestrating zijn inbegrepen in deze rioolservice.

  Rioleringsbedrijf uit Haarlem nodig?

  Vraag een gratis offerte aan met scherpe prijs!

  Gratis offerte ontvangen!

  soorten verstoppingen

  Welke soorten verstoppingen zijn er?

  Verstoppingen van het riool of een afvoer komen in Haarlem overal in huis voor. In de badkamer komen afvoerverstoppingen in de douche of de wastafel vaak voor. Maar ook bij de gootsteen, vaatwasser of vaatwasser zijn verstoppingen niet ongebruikelijk.

  Hieronder leest u meer over verschillende soorten verstoppingen. Bovendien leest u wat u zelf het beste doet en wanneer u een ontstoppingsdienst nodig heeft voor een ontstopping.

  Verstopping doucheputje

  Staat u tijdens het douchen tot uw enkels in het water? Of ruikt u een onaangename lucht rond de afvoer van de douche? Verstoppingen bij de afvoer in de douche worden veelal veroorzaakt door haren en zeepresten. Bij een verstopt putje kan het water ook onder de tegels lopen. Een ontstoppingsdienst verwijdert de afvoerverstopping snel en vakkundig met een ontstoppingsveer. U maakt snel weer zorgeloos gebruik van uw douche.

  Wc verstopt Haarlem

  Spoelt uw toilet niet meer goed door? Of staat er helemaal geen water meer in de wc? Een verstopte wc is zeer vervelend. Probeer nooit de verstopping weg te spoelen! Hiermee zorgt u er juist voor dat het toilet overstroomt. De meeste mensen in Haarlem schakelen voor het ontstoppen van een wc een ontstoppingsdienst in. Met een mechanische veer of een speciale hogedrukspuit zorgt een rioleringsbedrijf voor een vakkundige ontstopping, zodat u snel weer gebruik maakt van uw wc.

  Gootsteen verstopt

  Het doorspoelen van etensresten en vet zorgt in de wasbak vaak voor verstoppingen. Vet hoopt zich langzamerhand op in de afvoerleidingen waar het na verloop van tijd voor een blokkade zorgt. Chemische middelen voor een ontstopping richten vaak meer schade aan dan dat ze het probleem oplossen. Probeer eerst te ontstoppen met een sodaoplossing. Werkt dit niet? Dan heeft u een ontstoppingsdienst nodig. Schakel een rioolexpert in voor het ontstoppen van de gootsteen.

  afvoer verstopt Haarlem

  Afvoer verstopt Haarlem

  In Haarlem komt een verstopping in een afvoer vaak voor. Het wegspoelen van haren, zeep en etensresten is vaak de oorzaak van verstoppingen. Vaak zit de blokkade in de zwanenhals, doordat vuil in de bocht blijft hangen. Het gebruik van een chemisch middel voor ontstopping is schadelijk voor uw gezondheid en uw afvoerleidingen. Helpt het doorspoelen met een soda-oplossing niet of niet genoeg? Om schade en ernstige problemen te voorkomen schakelt u zo snel mogelijk een rioleringsbedrijf in.

  Sifon wastafel ontstoppen

  In de afvoer van de wasbak zit een bocht in de leiding, dit is de sifon of zwanenhals. Vuil blijft gemakkelijk hangen in de bocht van de zwanenhals, waardoor een verstopping snel veroorzaakt is. Met name haren, zeepresten en tandpasta blijven plakken in de afvoer. Het reinigen van de sifon doet u gemakkelijk zelf. Draai de draaidop van de sifon rustig open en verwijder al het vuil uit de zwanenhals.

  Video: afvoer ontstoppen

  In onderstaande video ziet u hoe u zelf een afvoer, gootsteen en wc ontstopt.

  Afvoer of wc verstopt?

  Bel nu voor de spoedservice!

  Bel nu 085 500 1384!

  Rioolslib en rioolvliegjes? Ontstoppingsbedrijf inschakelen!

  Ziet u steeds meer kleine, zwarte vliegjes in huis? Rioolvliegjes voeden zich met bacteriën en schimmels uit rioolslib. De vliegjes planten zich zeer snel voort, dus het is belangrijk dat u snel een rioleringsbedrijf inschakelt voor de bestrijding. Bel nu 085 500 1384 en kom direct in contact met een rioolspecialist.

  Hoe worden rioolvliegjes verwijderd? Bestrijdingsmiddelen helpen even, maar het enige dat helpt is het verwijderen van slib. Dan hebben de vliegjes namelijk geen voeding meer en verdwijnen ze na enkele dagen definitief. Om het rioolslib te verwijderen is het reinigen van rioolbuizen nodig, waarna een ontstoppingsbedrijf het slib uit de rioolbuizen zuigt.

  Het is belangrijk om niet te lang te wachten bij het aantreffen van rioolvliegjes of slib. Dit zal het probleem waarschijnlijk alleen maar verergeren.

  verstopt riool Haarlem

  Riolering Haarlem: wie is verantwoordelijk?

  Uw eigen riolering is buiten de erfgrens aangesloten op de gemeenteriolering. Zit er een verstopping in een van uw rioolbuizen? Dan is het verstandig om voor de rioolontstopping de gemeente te bellen. Sommige gemeentes schakelen samen met u een ontstoppingsbedrijf in. U betaalt dan enkel voor de ontstoppingsdienst als de verstopping in uw gedeelte van de riolering ligt.

  Door bij een rioolverstopping eerst de gemeente te bellen, voorkomt u dat u kosten voor de ontstopping betaalt die mogelijk van de gemeente zijn.

  Rioollucht in huis? Met spoed de ontstoppingsdienst inschakelen!

  Ruikt u een sterke rioollucht in huis? Veel mensen vinden de geur van rioollucht op die van rotte eieren lijken. De twee belangrijkste gassen die deze geur veroorzaken, zijn waterstofsulfide en methaan. Zorg bij een sterke rioollucht snel voor frisse lucht in huis en bel met 085 500 1384 voor een snelle riooldienst.

  Waarom moet u een spoeddienst inschakelen?

  De stoffen waaruit rioolgas bestaan hebben een zeer onaangename geur, maar zijn daarnaast in hoge concentraties ook giftig. Langdurig inademen is gevaarlijk voor uw gezondheid. Maak daarom zo snel mogelijk gebruik van de spoedservice!

  Meest recente aanvragen:

  Verstopte wc verhelpen in Amsterdam
  Riolering ontstoppen in Haarlem
  Verstopte afvoer in Alkmaar
  Onderzoek rioollucht in Amstelveen
  Nieuwe riolering in Hilversum
  Riool ontstoppen in Purmerend
  Sifonverstopping in Zaandam
  Ontstoppen toilet in Hoofddorp
  Rioolinspectie in Hoorn
  Onderhoud riolering in Den Helder

  Ontstoppingsbedrijf inschakelen: de voordelen

  Twijfelt u of u een vakman moet inschakelen voor een rioolontstopping of andere rioolservice? Vaak richten mensen juist meer schade aan door zelf proberen te ontstoppen. Vraag daarom direct een ontstoppingsbedrijf om hulp bij een rioolontstopping.

  Met de rioolservice geniet u dan van de volgende voordelen:

  • Dag en nacht ontstoppingsdienst, voor alle spoedgevallen
  • Voor alle rioolproblemen een snelle en vakkundige oplossing
  • Altijd een rioleringsbedrijf bij u in de buurt
  • Niet alleen ontstoppen, maar ook rioolonderhoud, rioolreiniging en rioolinspectie
  • Gegarandeerd goede rioolontstopping en rioolservice

  rioolservice Haarlem

  Rioolservice Haarlem nodig? Direct contact!

  Wilt u een vakman inschakelen voor rioolservice, zoals een rioolinspectie, rioolontstopping of rioolonderhoud? Of zoekt u een rioolontstopper voor een rioolrenovatie of rioolreiniging? Met een vakkundig ontstoppingsbedrijf uit uw regio bent u verzekerd van kwalitatieve rioolservice.

  Hoe vindt u gemakkelijk een goede ontstoppingsdienst? Start gratis offerteaanvraag.

  Ontvang een gratis offerte met scherpe prijs van een ontstoppingsbedrijf bij u uit de regio. Liever direct contact met een specialist? Ook dat is geen probleem. Bel dan naar 085 500 1384.

  Gratis offerte ontvangen!
  Wij zijn u ook graag van dienst als u een dakdekker of loodgieter zoekt of voor de cv-service of het oplossen van een lekkage.

  Meest gestelde vragen: