Rioleringsbedrijf in Leiderdorp nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 1388

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

riool ontstoppen Leiderdorp

Riool ontstoppen Leiderdorp

Een niet goed doorspoelend toilet, een wasbak die snel vol water staat of een vieze rioollucht in huis. Het zijn allemaal voorbeelden van rioolproblemen die in Leiderdorp veel voorkomen. Op deze pagina leest u alles over verschillende verstoppingen in huis, wat u zelf kunt doen en wanneer u een ontstoppingsdienst nodig heeft voor een ontstopping.

Hoe vindt u een goed rioleringsbedrijf?

Vraag nu gratis een offerte aan bij een riooldienst of ontstoppingsdienst. U ontvangt snel een vrijblijvende prijsopgave van een ontstoppingsbedrijf uit de omgeving van Leiderdorp. Met een erkend ontstoppingsbedrijf bent u verzekerd van een kwalitatieve rioolservice. Spoelt uw toilet niet meer door? Bel dan naar 085 500 1388 om snel de rioolservice te ontvangen.

Gratis offerte ontvangen

Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend.

Gratis - Vrijblijvend

verstopt riool Leiderdorp

Riool of afvoer verstopt? Schakel de 24/7 rioolservice in!

Zit er een verstopping in uw riolering of de afvoer van uw vaatwasser? Een verstopt riool komt altijd ongelegen. Niet alleen is een rioolverstopping erg vervelend, maar het zorgt na verloop van tijd ook voor schade aan uw riolering. Schakel daarom voor het ontstoppen zo snel mogelijk een ontstoppingsdienst uit Leiderdorp in. Heeft u snel een ontstoppingsbedrijf nodig? Bel dan spoedig met 085 500 1388 om 24/7 in contact te komen met een rioolexpert uit uw regio.

Oorzaken verstopt riool

Bij een verstopt riool is aan de buitenkant niet te zien wat de oorzaak is. Met een rioolinspectie komt een rioleringsbedrijf er wel snel achter. In de meeste gevallen zijn vet en haren de oorzaak van een rioolverstopping. Zelfs het vuile afwaswater dat u dagelijks doorspoelt, bevat al vetresten. Wist u dat vochtige doekjes ook vaak voor verstopping zorgen? De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool zijn:

  • Vet
  • Boomwortels
  • Haren
  • Vochtige doekjes
  • Verkeerde aanleg

Uw riool laten ontstoppen door een rioleringsbedrijf?

Neem contact op via het offerteformulier of via de telefoon.

Bel 085 500 1388

Rioolinspectie Leiderdorp

Ruikt u een rioollucht in huis? Of merkt u dat de wc niet meer goed doorspoelt? Met het blote oog is de precieze oorzaak vaak niet te vinden. Een ontstoppingsdienst maakt gebruik van geavanceerde technieken bij een rioolinspectie. Zo stelt het ontstoppingsbedrijf snel vast wat de boosdoener is. Wilt u voor rioolonderhoud weten in welke staat uw riool is? Ook dan biedt een inspectie uitkomst.

Hoe gaat een rioolinspectie in zijn werk?

Met riooldienst zoals een putfoto of videobeelden van de binnenkant van het riool krijgt u een goed beeld van de algemene staat van uw riool. U ontvangt na de inspectie een uitgebreid rapport met de bevindingen en tips voor rioolonderhoud en eventuele ontstopping.

rioolinspectie Leiderdorp

Camera inspectie

In de meeste gevallen maakt een rioolexpert bij een rioolinspectie gebruik van een inspectie-unit die is uitgerust met een camera. Het rioleringsbedrijf zorgt ervoor dat uw riolering buiten werking gesteld wordt, voordat de camera afdaalt in het riool.

Na de inspectie wordt alles weer voor u aangesloten. Ook ontvangt u een inspectierapport met de bevindingen en eventueel een aanbeveling voor een ontstopping.

Riool ontstoppen, wat doet een rioleringsbedrijf?

Ruikt u een onaangename rioollucht in huis? Een rioolverstopping komt altijd ongelegen, u wilt het vast zo snel mogelijk opgelost hebben. Als de oorzaak van de verstopping niet duidelijk is, voert het ontstoppingsbedrijf eerst een inspectie uit. Met bijvoorbeeld een camera krijgt de loodgieter een goed beeld van de binnenkant van uw rioolbuizen.

Wat doet een rioleringsbedrijf naast een ontstopping nog meer?

Voor het ontstoppen maakt een rioolexpert gebruik van modern materiaal, zoals een ontstoppingsveer. Hakken en breken is bij een rioolontstopping meestal niet nodig! Als de rioolontstopping klaar is, levert de ontstoppingsdienst uw woning weer schoon af, zodat u direct weer gebruik maakt van uw sanitair.

Video: afvoer ontstoppen

In onderstaande video ziet u hoe u zelf een afvoer, gootsteen en wc ontstopt.

Kosten riool ontstoppen

Wilt u uw riool laten ontstoppen? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten voor het inschakelen van een ontstoppingsdienst. Een rioleringsbedrijf hanteert voor ontstopping vaak een vaste prijs, waarbij een uurloon inbegrepen is. Voor een rioolinspectie bent u gemiddeld €150,- kwijt en voor een ontstopping gemiddeld vanaf €100,-. De exacte kosten verschillen per ontstoppingsdienst.

Bent u benieuwd naar exacte kosten?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij een ontstoppingsbedrijf uit Leiderdorp. U doet dit gemakkelijk door uw gegevens in te vullen op het offerteformulier.

PRIJSTABEL: kosten omtrent riolering

OmschrijvingGemiddelde kosten*
Doucheputje ontstoppen€50,-
Wc, wastafel of gootsteen ontstoppen€90,-
Riool ontstoppen€150,-
Rioolreiniging en rioolinspectie€150,-
Lekdetectie€175,-
Camera inspectie€195,-
Uurtarief€30,-
Voorrijkosten€30,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De kosten verschillen per ontstoppingsbedrijf. Voor exacte prijzen vraagt u gratis een offerte aan.

Verstopt riool voorkomen? Rioolreiniging Leiderdorp!

Heeft u uw riool laten ontstoppen en wilt u voorkomen dat de rioolbuizen weer verstopt raken? Lees dan de volgende tips om verstopping te voorkomen. Gebruik altijd een zeefje in de spoelbak en een filter in het doucheputje om zoveel mogelijk te voorkomen dat etensresten en haar in de riolering terecht komen. Gebruikt bij doorspoelen van het toilet genoeg water en niet te veel wc-papier.

Wat is een rioolreiniging?

Een reiniging is een riooldienst die een rioolexpert graag voor u uitvoert. Hij maakt uw rioolbuizen vrij van vuil, zodat uw riool altijd goed werkt en een verstopping voorkomen wordt.

Rioolservice in Leiderdorp nodig?

Neem snel contact op met het rioleringsbedrijf in Leiderdorp. Scherpe prijzen.

Gratis offerte aanvragen

Welke soorten verstoppingen zijn er?

Verstoppingen in de afvoer komen overal in huis voor. Denk aan de douche of de wasbak in de badkamer of de spoelbak en vaatwasser in de keuken. Wist u dat verstoppingen ook in de afvoer van de wasmachine voorkomen? Hieronder leest u meer over verschillende verstoppingen in huis. Ook leest u wat u zelf doet voor een ontstopping én wanneer u professionele riooldienst voor een ontstopping nodig heeft.

Navigeer direct naar:
Doucheputje | Wc | Gootsteen | Afvoer | Sifon wastafel

Verstopping doucheputje

In de douche zorgen haren en zeepresten vaak voor verstopping. U merkt dat het water niet meer snel wegloopt, of u ziet vochtplekken op het plafond van de ruimte onder de badkamer. Ook zorgt een verstopping van de douche ervoor dat water onder de douchetegels terechtkomt. De oplossing met een ontstoppingsdienst? Met een ontstoppingsveer verwijdert een rioolexpert de blokkade zodat u weer zorgeloos gebruikmaakt van uw douche!

Wc verstopt Leiderdorp

Een verstopte wc is zeer vervelend. Vaak is het gebruik van te veel toiletpapier de oorzaak, of te weinig water voor het doorspoelen. Het ontstoppen van een wc is een onaangename klus, die veel mensen graag uitbesteden aan een ontstoppingsbedrijf in Leiderdorp. Zelf ontstoppen veroorzaakt tevens schade aan leidingen of de riolering. Met een vakkundige ontstoppingsdienst bent u binnen de kortste keren van de verstopping verlost.

verstopping Leiderdorp

Gootsteen verstopt

Een verstopping van de gootsteen in de keuken is meestal het gevolg van het doorspoelen van etensresten. Vooral het doorspoelen van vet eten brengt risico’s met zich mee. Vet hoopt zich langzaam maar zeker op aan de binnenkant van leidingen, totdat een volledige blokkade ontstaat. Gebruik nooit chemische ontstoppingsmiddelen, deze tasten de leidingen aan. Probeer eerst met soda de leiding door te spoelen. Werkt dit niet? Schakel dan een riooldienst voor de gootsteenontstopping in.

Afvoer verstopt

Blijft uw wastafel vol water staan? Of spoelt het water heel langzaam weg? Het wegspoelen van haren, zeep en etensresten is vaak de oorzaak van verstoppingen in de afvoer. Veel mensen zijn geneigd om dan een chemisch ontstoppingsmiddel te gebruiken. Deze tasten de leidingen echter aan, dus dit is onverstandig. Wel kunt u proberen de afvoer door te spoelen met een sodaoplossing. Om schade en ernstige problemen te voorkomen, schakelt u het best zo snel mogelijk voor het ontstoppen van de afvoer een vakkundig rioleringsbedrijf in

Sifon wastafel ontstoppen

Bij een verstopte afvoer zit het probleem vaak in de sifon, of zwanenhals. Dit is een bocht in de afvoerleiding, waar vuil zich snel ophoopt. Met name haren gaan klitten in de afvoer, waar zeepresten en tandpasta aan blijven hangen. Reinig de sifon zelf door de draaidop rustig te openen en het vuil te verwijderen. Als alles schoon is, draait u de zwanenhals weer vast en is de verstopping verholpen!

Rioolonderhoud Leiderdorp

Veel mensen hebben last van een vieze rioollucht in huis of een verminderde doorspoeling van de afvoer. Rioolstelsels hebben de vervelende eigenschap na verloop van tijd vervuild te raken. De blokkade zorgt ervoor dat afvalwater niet wegstroomt. Dat zorgt voor vervelende verstoppingen en hoge kosten voor het ontstoppen.

Wilt u voorkomen dat u last krijg van een verstopping van het riool?

Laat dan regelmatig rioolonderhoud uitvoeren. Deze rioolservice voorkomt verstoppingen voordat ze een probleem worden. Veel mensen kiezen bij deze riooldienst voor een rioolreiniging.

ontstoppingsdienst Leiderdorp

Riool reinigen

Reinigen met chemische middelen is niet verstandig, omdat deze middelen uw rioolbuizen juist aantasten. Bij het reinigen maakt een rioleringsbedrijf de rioolbuizen met een speciaal apparaat helemaal vrij van vuil. Bij de rioolservice wordt een speciale hogedrukspuit gebruikt om de riolering helemaal door te spoelen. Daarbij wordt al het vuil verwijderd. Met een rioolreiniging voorkomt u verstoppingen en de ophoping van slib.

Riool laten reinigen in uw huis in Leiderdorp?

De ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar! Neem direct contact op.

Bel 085 500 1388

Rioolslib en rioolvliegjes? Ontstoppingsbedrijf inschakelen!

Komt u thuis van vakantie en ziet uw wc zwart van de vliegjes? Rioolvliegjes voeden zich met rioolslib. Omdat de vliegjes zich zeer snel voortplanten, heeft u al snel last van een plaag. Schakel daarom zo snel mogelijk een riooldienst in om de rioolvliegjes te bestrijden. Bel naar 085 500 1388 om direct in contact te komen met een rioolexpert.

Hoe verwijdert een rioolontstoppingsbedrijf rioolslib?

Bij deze rioolservice gebruikt het ontstoppingsbedrijf een camera om de rioolbuizen te bekijken. Daarna voert hij het reinigen uit en zuigt hij het slib uit de leidingen. Daarna verdwijnen de vliegjes binnen enkele dagen vanzelf.

Overige werkzaamheden ontstoppingsbedrijf

Niet alleen voor een rioolontstopping, maar ook voor andere rioolservice is een rioolexpert uit Leiderdorp u graag van dienst. Wilt u rioolbuizen laten leggen in een aanbouw? Of is uw riolering verouderd en aan een rioolrenovatie toe? Ook voor ander rioolonderhoud en het vervangen of leggen van een nieuw rioleringssysteem is een ontstoppingsbedrijf uit Leiderdorp u graag van dienst. Hieronder leest u meer over overige werkzaamheden van een rioolspecialist.

Navigeer direct naar:
Riolering aanleggen | Riool freezen | Rioolrenovatie | Riool vervangen

Riolering aanleggen Leiderdorp

Is uw riool verouderd en wilt u nieuwe riolering laten aanleggen? Met nieuwe rioolbuizen loopt u minder kans op verstoppingen of lekken. Deze riooldienst wordt van A tot Z voor u geregeld, van het graafwerk tot het herstellen van tuinbestrating.
Zeker weten dat u bij een ontstoppingsdienst kwaliteitswerk geleverd krijg? Controleer of het rioleringsbedrijf het KIWA-certificaat heeft. Kijk voor meer informatie op kiwa.com.

Riolering frezen

Heeft u een hardnekkige verstopping in het riool? Of zorgen ingegroeide boomwortels voor een verstopt riool? Dan heeft u een ontstoppingsdienst nodig voor het frezen van uw riolering. Een rioolspecialist gebruikt bij deze rioolservice speciale frezen, zoals een kettingfrees of een waterfrees. Deeze maken de binnenkant van de rioleringsbuis vrij. Een kettingfrees slaat aanslag van de buiswand af en een waterfrees gebruikt spuitkoppen die de aanslag losslaan en wegspoelen.

ontstoppingsbedrijf Leiderdorp

Rioolrenovatie: wat is dat?

Heeft u regelmatig last van een rioollucht in huis? Of heeft u terugkerende problemen door verstoppingen? Dan is het verstandig om een rioolontstoppingsbedrijf uw riool te laten renoveren. Veel mensen stellen een rioolrenovatie lang uit, omdat ze denken dat er veel hak- en breekwerk en hoge kosten bij komen kijken. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Het renoveren of beluchten van uw riolering doet een rioolontstopper binnen 1 dag, zonder hak- en breekwerk. Hij voorziet daarbij de riolering van binnenuit van een duurzame laag.

Riool vervangen

Heeft u steeds terugkerende problemen met uw riolering en hebben andere oplossingen niet geholpen? Vooral regelmatige verstoppingen en stank- en wateroverlast zijn redenen waarom mensen hun riolering laten vervangen. Een rioolspecialist regelt de rioolservice van begin tot eind. De rioolontstopper neemt u zowel het graafwerk voorafgaan, als het herstel van bijvoorbeeld tuinbestrating uit handen. Door riooldienst met moderne technieken beperkt het ontstoppingsbedrijf zoveel mogelijk hak- en breekwerk.

Riool verstopt gemeente

Buiten de erfgrens van uw woning is uw riolering aangesloten op de riolering van de gemeente. Sommige gemeentes schakelen samen met u een ontstoppingsbedrijf in. U betaalt dan alleen als de verstopping in uw gedeelte van de riolering zit.

Is de oorzaak van de verstopping in uw riool of afvoer niet bekend? Dan is het verstandig voor de ontstopping de gemeente te bellen. Daarmee voorkomt u dat u voor onnodige kosten van de rioolontstopping komt te staan.

Rioollucht in huis? Met spoed de ontstoppingsdienst inschakelen!

Veel mensen vinden een rioollucht op rottende eieren lijken. Waterstofsulfide en methaan zijn de twee belangrijkste gassen die in hoge concentraties gevaarlijk zijn om in te ademen. Zorg snel voor frisse lucht in huis en bel naar 085 500 1388 om met spoed een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Waarom heeft u met spoed rioolservice nodig?

Rioollucht wordt veroorzaakt door rioolgassen. Rioolgassen zijn niet alleen zeer onaangenaam om te ruiken, in hoge concentraties zijn ze giftig. Voor uw eigen gezondheid is het dus belangrijk dat u met spoed een rioleringsbedrijf inschakelt voor rioolservice, zoals de beluchting van het riool!

rioolservice Leiderdorp

Ontstoppingsbedrijf Leiderdorp: de voordelen

Twijfelt u of u een expert moet inschakelen voor een riooldienst? Of wilt u weten waarom u het best een erkend ontstoppingsbedrijf inschakelt voor een ontstoppingsdienst? Schakel voor alle rioolservice een erkend rioleringsbedrijf uit Leiderdorp. Daarmee geniet u van de volgende voordelen:

  • Dag en nacht riooldienst, voor alle spoedgevallen
  • Altijd een rioleringsbedrijf bij u in de buurt
  • Voor alle rioolproblemen een snelle oplossing, zoals ontstopping
  • Niet alleen ontstoppen, maar ook rioolinspectie, rioolonderhoud en rioolreiniging
  • Gegarandeerd goede ontstoppingsdienst en riooldienst

Rioleringsbedrijf Leiderdorp, 24/7 bereikbaar!

Stroomt uw toilet over en kunt u deze niet meer gebruiken? Of ruikt u een penetrante rioollucht in uw woning? Bel dan meteen naar 085 500 1388 om gebruik te maken van de spoedservice van een ontstoppingsdienst in Leiderdorp. Er staat dag en nacht een rioleringsbedrijf voor u klaar om alle rioolproblemen snel op te lossen.

Besparen op de kosten? Riool ontstoppen door een rioleringsbedrijf uit Leiderdorp

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf voor rioolservice, zoals een rioolontstopping, rioolinspectie of rioolonderhoud? Of wilt u een rioleringsbedrijf inschakelen voor een rioolreiniging of rioolrenovatie? Met een professioneel ontstoppingsbedrijf bent u verzekerd van een snelle en kwalitatieve rioolservice.

Vind gemakkelijk een ontstoppingsdienst!

Schakel een expert voor rioolservice in door uw gegevens in te vullen op het offerteformulier of door te bellen naar 085 500 1388. U ontvangt snel een prijsopgave van een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Leiderdorp of omgeving. Zo vindt u snel en gemakkelijk een betaalbare rioolexpert voor al uw rioolservice!

Bel 085 500 1388
Wij zijn u eveneens van dienst indien u gebruik wilt maken van CV-service of hulp bij lekkage. Ons loodgietersbedrijf staat 24-7 voor u klaar!