Ontstoppingsdienst in Vught nodig?

Spoedservice 24/7 | Snel ter plaatse | Scherpe tarieven!

Bel nu 085 500 1390!

Kom direct in contact met een vakman van Rioolprobleemkwijt!

Nu bereikbaar.

Riool ontstoppen Vught

Wilt u het riool laten ontstoppen in Vught? Schakel dan de ontstoppingsdienst in! Een niet goed doorspoelend toilet, vieze lucht in huis of douchewater dat niet meer wegstroomt. Het zijn allemaal voorbeelden van rioolproblemen die vaak voorkomen. Bij een verstopping is het belangrijk om snel een ontstoppingsbedrijf in te schakelen om verdere schade en problemen te voorkomen.

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt een gratis offerte met scherp tarief. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk, dus u zit nergens aan vast. Met een erkend ontstoppingsbedrijf bent u verzekerd van een kwalitatieve rioolservice. U kunt uiteraard een offerte aanvragen voor het ontstoppen van het riool, maar ook voor een rioolinspectie, rioolreiniging of andere werkzaamheden.

Op deze pagina leest u alles over de kosten, veel voorkomende rioolproblemen en wat een rioleringsbedrijf precies kan doen voor u.

Voordelen van de offerteservice

 • Spoedservice: 24 uur per dag, 7 dagen per week!
 • Een vakman is snel bij u ter plaatse.
 • Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend.

  Gratis offerte ontvangen

  Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend.
  Welk rioolprobleem: *  Gratis - Vrijblijvend

  Ontstoppingsdienst Vught: 24/7 spoedservice!

  Zit er een verstopping in uw riolering of de afvoer? Een verstopping komt altijd ongelegen. Niet alleen is een rioolverstopping erg vervelend, maar het kan ook schade veroorzaken aan het riool. Schakel daarom zo snel mogelijk een ontstoppingsbedrijf uit Vught in.

  De spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus ook buiten kantoortijden en in het weekend. Bel naar 085 500 1390 en kom direct in contact met een rioleringsbedrijf uit uw regio.

  riool ontstoppen Vught

  Riool verstopt Vught: de oorzaken

  Bij een verstopt riool is aan de buitenkant niet te zien wat de oorzaak is. Met een rioolinspectie komt een rioleringsbedrijf er wel snel achter. In de meeste gevallen zijn vet en haren de oorzaak van een rioolverstopping. Zelfs het vuile afwaswater dat u dagelijks doorspoelt, bevat al vetresten. Wist u dat vochtige doekjes ook vaak voor verstopping zorgen?

  De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool in Vught zijn:

  • Vet
  • Boomwortels
  • Haren
  • Vochtige doekjes
  • Verkeerde aanleg

  Riool ontstoppen: kosten

  Een rioleringsbedrijf hanteert voor ontstopping vaak een vaste prijs, waarbij een uurtarief van gemiddeld €30,- is inbegrepen. Gemiddeld bent u voor een rioolontstopping €150,- kwijt, voor het ontstoppen van de wc of gootsteen €90,- en voor een verhelpen van een verstopping in het doucheputje ongeveer €50,-.

  Welke factoren zijn van invloed op de totaalprijs?

  De prijs is onder andere afhankelijk van de ernst van het probleem, de materiaalkosten en de arbeidskosten. Zijn er bijvoorbeeld hulpmiddelen zoals een trekveer of een inspectie met een camera nodig? Dan zijn de kosten vaak hoger dan bij het verhelpen van een simpele verstopping. Exacte prijs weten? Vraag dan een gratis offerte aan!

  Let op! Houd er rekening mee dat voor spoedklussen of werkzaamheden in het weekend vaak een toeslag geldt.

  Ontstoppingsbedrijf kosten 2021

  Omschrijving Gemiddelde kosten*
  Doucheputje ontstoppen €50,-
  Wc, wastafel of gootsteen ontstoppen €90,-
  Riool ontstoppen €150,-
  Rioolreiniging en rioolinspectie €150,-
  Lekdetectie €175,-
  Camera inspectie €195,-
  Uurtarief €30,-
  Voorrijkosten €30,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De kosten verschillen per ontstoppingsbedrijf. Voor exacte prijzen vraagt u gratis een offerte aan.

  Uw riool laten ontstoppen door een rioleringsbedrijf uit Vught?

  Bel nu en kom direct in contact met een rioolexpert bij u uit de regio!

  Bel nu: 085 500 1390!

  ontstoppingsbedrijf Vught

  Ontstoppingsbedrijf Vught: welke werkzaamheden?

  U kunt uiteraard een ontstoppingsbedrijf uit Vught inschakelen voor het ontstoppen van de wc, afvoer of douche, maar een rioolspecialist doet nog veel meer. Denk hierbij aan onderhoud van het riool, een rioolinspectie of het vervangen van rioleringsbedrijven.

  Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden van een rioleringsbedrijf uit Vught:

  • Ontstoppen van riool, toilet en afvoerleidingen.
  • Inspectie met een camera om problemen te detecteren.
  • Rioolonderhoud om verstopping of andere problemen te voorkomen.
  • Bestrijding van rioolvliegjes of een vieze lucht.
  • Vervangen rioleringsbuizen.

  Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Vraag een gratis offerte aan!

  Riool ontstoppen, wat doet een rioleringsbedrijf?

  Ruikt u een onaangename rioollucht in huis? Een rioolverstopping komt altijd ongelegen, u wilt het vast zo snel mogelijk opgelost hebben. Als de oorzaak van de verstopping niet duidelijk is, voert het ontstoppingsbedrijf eerst een inspectie uit. Met bijvoorbeeld een camera krijgt de loodgieter een goed beeld van de binnenkant van uw rioolbuizen.

  Wat doet een rioleringsbedrijf nog meer?

  Voor het ontstoppen maakt een rioolexpert gebruik van modern materiaal, zoals een ontstoppingsveer. Hakken en breken is bij een rioolontstopping meestal niet nodig! Als de rioolontstopping klaar is, levert de ontstoppingsdienst uw woning weer schoon af, zodat u direct weer gebruik maakt van uw sanitair.

  rioolinspectie Vught

  Rioolinspectie Vught

  Ruikt u een rioollucht in huis? Of merkt u dat de wc niet meer goed doorspoelt? Met het blote oog is de precieze oorzaak vaak niet te vinden. Een ontstoppingsdienst maakt gebruik van geavanceerde technieken bij een rioolinspectie. Zo stelt het ontstoppingsbedrijf snel vast wat de boosdoener is. Wilt u voor rioolonderhoud weten in welke staat uw riool is? Ook dan biedt een inspectie uitkomst.

  Hoe gaat een rioolinspectie in Vught in zijn werk? Met riooldienst zoals een putfoto of videobeelden van de binnenkant van het riool krijgt u een goed beeld van de algemene staat van uw riool. U ontvangt na de inspectie een uitgebreid rapport met de bevindingen en tips voor rioolonderhoud en eventuele ontstopping.

  Camera inspectie

  In de meeste gevallen maakt een rioolexpert bij een rioolinspectie gebruik van een inspectie-unit die is uitgerust met een camera. Het rioleringsbedrijf zorgt ervoor dat uw riolering buiten werking gesteld wordt, voordat de camera afdaalt in het riool.

  Na de inspectie wordt alles weer voor u aangesloten. Ook ontvangt u een inspectierapport met de bevindingen en eventueel een aanbeveling voor een ontstopping.

  Verstopt riool voorkomen? Rioolreiniging Vught!

  Heeft u uw riool laten ontstoppen en wilt u voorkomen dat de rioolbuizen weer verstopt raken? Lees dan de volgende tips om verstopping te voorkomen. Gebruik altijd een zeefje in de spoelbak en een filter in het doucheputje om zoveel mogelijk te voorkomen dat etensresten en haar in de riolering terecht komen. Gebruikt bij doorspoelen van het toilet genoeg water en niet te veel wc-papier.

  Wat is een rioolreiniging?

  Een reiniging is een riooldienst die een rioolexpert graag voor u uitvoert. Hij maakt uw rioolbuizen vrij van vuil, zodat uw riool altijd goed werkt en een verstopping voorkomen wordt.

  Riool reinigen: werkwijze

  Reinigen met chemische middelen is niet verstandig, omdat deze middelen uw rioolbuizen juist aantasten. Bij het reinigen maakt een rioleringsbedrijf de rioolbuizen met een speciaal apparaat helemaal vrij van vuil. Bij de rioolservice wordt een speciale hogedrukspuit gebruikt om de riolering helemaal door te spoelen. Daarbij wordt al het vuil verwijderd. Met een rioolreiniging voorkomt u verstoppingen en de ophoping van slib.

  Rioolonderhoud Vught

  Veel mensen hebben last van een vieze rioollucht in huis of een verminderde doorspoeling van de afvoer. Rioolstelsels hebben de vervelende eigenschap na verloop van tijd vervuild te raken. De blokkade zorgt ervoor dat afvalwater niet wegstroomt. Dat zorgt voor vervelende verstoppingen en hoge kosten voor het ontstoppen. Ander onderhoud bestaat onder andere uit het beluchten van het riool.

  Wilt u voorkomen dat u last krijg van een verstopping van het riool? Laat dan regelmatig rioolonderhoud in Vught uitvoeren. Deze rioolservice voorkomt verstoppingen voordat ze een probleem worden. Veel mensen kiezen bij deze riooldienst voor een rioolreiniging.

  riolering aanleggen

  Riolering aanleggen Vught

  Is uw riool verouderd en wilt u nieuwe riolering laten aanleggen? Met nieuwe rioolbuizen loopt u minder kans op verstoppingen of lekken. Deze riooldienst wordt van A tot Z voor u geregeld, van het graafwerk tot het herstellen van tuinbestrating.
  Zeker weten dat u bij een ontstoppingsdienst kwaliteitswerk geleverd krijg? Controleer of het rioleringsbedrijf het KIWA-certificaat heeft. Kijk voor meer informatie op kiwa.com.

  Riolering frezen

  Heeft u een hardnekkige verstopping in het riool? Of zorgen ingegroeide boomwortels voor een verstopt riool? Dan heeft u een ontstoppingsdienst nodig voor het frezen van uw riolering. Een rioolspecialist gebruikt bij deze rioolservice speciale frezen, zoals een kettingfrees of een waterfrees. Deze maken de binnenkant van de rioleringsbuis vrij. Een kettingfrees slaat aanslag van de buiswand af en een waterfrees gebruikt spuitkoppen die de aanslag losslaan en wegspoelen.

  Riool vervangen

  Heeft u steeds terugkerende problemen met uw riolering en hebben andere oplossingen niet geholpen? Vooral regelmatige verstoppingen en stank- en wateroverlast zijn redenen waarom mensen hun riolering laten vervangen. Een rioolspecialist regelt de rioolservice van begin tot eind. De rioolontstopper neemt u zowel het graafwerk voorafgaan, als het herstel van bijvoorbeeld tuinbestrating uit handen. Door riooldienst met moderne technieken beperkt het ontstoppingsbedrijf zoveel mogelijk hak- en breekwerk.

  Rioolservice in Vught nodig?

  Neem snel contact op met het rioleringsbedrijf in Vught. Scherpe prijzen.

  Gratis offerte ontvangen!

  soorten verstoppingen

  Welke soorten verstoppingen zijn er?

  Verstoppingen in de afvoer komen overal in huis voor. Denk aan de douche of de wasbak in de badkamer of de spoelbak en vaatwasser in de keuken. Wist u dat verstoppingen ook in de afvoer van de wasmachine voorkomen? Hieronder leest u meer over verschillende verstoppingen in huis. Ook leest u wat u zelf doet voor een ontstopping én wanneer u professionele riooldienst voor een ontstopping nodig heeft.

  Verstopping doucheputje

  In de douche zorgen haren en zeepresten vaak voor verstopping. U merkt dat het water niet meer snel wegloopt, of u ziet vochtplekken op het plafond van de ruimte onder de badkamer. Ook zorgt een verstopping van de douche ervoor dat water onder de douchetegels terechtkomt. De oplossing met een ontstoppingsdienst? Met een ontstoppingsveer verwijdert een rioolexpert de blokkade zodat u weer zorgeloos gebruikmaakt van uw douche!

  Wc verstopt Vught

  Een verstopte wc is zeer vervelend. Vaak is het gebruik van te veel toiletpapier de oorzaak, of te weinig water voor het doorspoelen. Het ontstoppen van een wc is een onaangename klus, die veel mensen graag uitbesteden aan een ontstoppingsbedrijf in Vught. Zelf ontstoppen veroorzaakt tevens schade aan leidingen of de riolering. Met een vakkundige ontstoppingsdienst bent u binnen de kortste keren van de verstopping verlost.

  Gootsteen verstopt

  Een verstopping van de gootsteen in de keuken is meestal het gevolg van het doorspoelen van etensresten. Vooral het doorspoelen van vet eten brengt risico’s met zich mee. Vet hoopt zich langzaam maar zeker op aan de binnenkant van leidingen, totdat een volledige blokkade ontstaat. Gebruik nooit chemische ontstoppingsmiddelen, deze tasten de leidingen aan. Probeer eerst met soda de leiding door te spoelen. Werkt dit niet? Schakel dan een riooldienst voor het ontstoppen van de gootsteen in.

  afvoer verstopt Vught

  Afvoer verstopt Vught

  Blijft uw wastafel vol water staan? Of spoelt het water heel langzaam weg? Het wegspoelen van haren, zeep en etensresten is vaak de oorzaak van verstoppingen in de afvoer. Veel mensen zijn geneigd om dan een chemisch ontstoppingsmiddel te gebruiken. Deze tasten de leidingen echter aan, dus dit is onverstandig. Wel kunt u proberen de afvoer door te spoelen met een sodaoplossing. Om schade en ernstige problemen te voorkomen, schakelt u het best zo snel mogelijk voor het ontstoppen van de afvoer een vakkundig rioleringsbedrijf in Vught.

  Sifon wastafel ontstoppen

  Bij een verstopte afvoer zit het probleem vaak in de sifon, of zwanenhals. Dit is een bocht in de afvoerleiding, waar vuil zich snel ophoopt. Met name haren gaan klitten in de afvoer, waar zeepresten en tandpasta aan blijven hangen. Reinig de sifon zelf door de draaidop rustig te openen en het vuil te verwijderen. Als alles schoon is, draait u de zwanenhals weer vast en is de verstopping verholpen!

  Video: afvoer ontstoppen

  In onderstaande video ziet u hoe u zelf een afvoer, gootsteen en wc ontstopt.

  Riool laten reinigen in uw huis in Vught?

  De ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar! Neem direct contact op.

  Bel naar 085 500 1390!

  Rioolslib en rioolvliegjes? Ontstoppingsbedrijf inschakelen!

  Komt u thuis van vakantie en ziet uw wc zwart van de vliegjes? Rioolvliegjes voeden zich met rioolslib. Omdat de vliegjes zich zeer snel voortplanten, heeft u al snel last van een plaag. Schakel daarom zo snel mogelijk een riooldienst in om de rioolvliegjes te bestrijden. Bel naar 085 500 1390 om direct in contact te komen met een rioolexpert.

  Hoe verwijdert een rioolontstoppingsbedrijf rioolslib? Bij deze rioolservice gebruikt het ontstoppingsbedrijf een camera om de rioolbuizen te bekijken. Daarna voert hij het reinigen uit en zuigt hij het slib uit de leidingen. Daarna verdwijnen de vliegjes binnen enkele dagen vanzelf.

  Het is belangrijk om niet te lang te wachten bij het aantreffen van rioolvliegjes of slib. Dit zal het probleem waarschijnlijk alleen maar verergeren.

  verstopt riool Vught

  Riolering Vught: wie is verantwoordelijk?

  Buiten de erfgrens van uw woning is uw riolering aangesloten op de riolering van de gemeente. Sommige gemeentes schakelen samen met u een ontstoppingsbedrijf in. U betaalt dan alleen als de verstopping in uw gedeelte van de riolering zit.

  Is de oorzaak van de verstopping in uw riool of afvoer niet bekend? Dan is het verstandig voor de ontstopping de gemeente te bellen. Daarmee voorkomt u dat u voor onnodige kosten van de rioolontstopping komt te staan.

  Rioollucht in huis? Met spoed de ontstoppingsdienst inschakelen!

  Veel mensen vinden een rioollucht op rottende eieren lijken. Waterstofsulfide en methaan zijn de twee belangrijkste gassen die in hoge concentraties gevaarlijk zijn om in te ademen. Zorg snel voor frisse lucht in huis en bel naar 085 500 1390 om met spoed een ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

  Waarom heeft u met spoed rioolservice nodig?

  Rioollucht wordt veroorzaakt door rioolgassen. Rioolgassen zijn niet alleen zeer onaangenaam om te ruiken, in hoge concentraties zijn ze giftig. Voor uw eigen gezondheid is het dus belangrijk dat u met spoed een rioleringsbedrijf inschakelt voor rioolservice, zoals de beluchting van het riool!

  Meest recente aanvragen:

  Verstopte wc verhelpen in Boxtel
  Riolering ontstoppen in Tilburg
  Verstopte afvoer repareren in Breda
  Onderzoek rioollucht in Den Bosch
  Nieuwe riolering in Dongen
  Riool ontstoppen in Oosterhout
  Sifonverstopping in Rosmalen
  Ontstoppen toilet in Schijndel
  Rioolinspectie in Vught
  Onderhoud riolering in Waalwijk

  Ontstoppingsbedrijf inschakelen: de voordelen

  Twijfelt u of u een expert moet inschakelen voor een riooldienst? Of wilt u weten waarom u het best een erkend ontstoppingsbedrijf inschakelt voor een ontstoppingsdienst? Schakel voor alle rioolservice een erkend rioleringsbedrijf uit Vught. Daarmee geniet u van de volgende voordelen:

  • Dag en nacht riooldienst, voor alle spoedgevallen
  • Altijd een rioleringsbedrijf bij u in de buurt
  • Voor alle rioolproblemen een snelle oplossing, zoals ontstopping
  • Niet alleen ontstoppen, maar ook rioolinspectie, rioolonderhoud en rioolreiniging
  • Gegarandeerd goede ontstoppingsdienst en riooldienst

  rioolservice Vught

  Rioolservice Vught nodig? Direct contact!

  Zoekt u een ontstoppingsbedrijf voor rioolservice, zoals een rioolontstopping, rioolinspectie of rioolonderhoud? Of wilt u een rioleringsbedrijf inschakelen voor een rioolreiniging of het vervangen van rioleringsbuizen? Met een professioneel ontstoppingsbedrijf bent u verzekerd van een snelle en kwalitatieve rioolservice.

  Vind gemakkelijk een ontstoppingsdienst! Start gratis offerteaanvraag.

  Vul het offerteformulier in voor een gratis offerte. Geheel vrijblijvend, dus u zit na het aanvragen nergens aan vast. Liever direct contact? Ook geen probleem. Bel dan naar 085 500 1390. Zo vindt u snel en gemakkelijk een betaalbare rioolexpert voor al uw rioolservice!

  Gratis offerte ontvangen!
  Wij zijn u ook graag van dienst als u een dakdekker of loodgieter zoekt of voor de cv-service of het oplossen van een lekkage.

  Meest gestelde vragen: