Rioleringsbedrijf in Zeist nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 9924

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

riolering ontstoppen Zeist

Riolering ontstoppen Zeist

Een verstopping is erg vervelend en kan voor vervelende ongemakken zorgen. Wanneer uw riolering in Zeist een verstopping heeft, wordt u bij een rioleringsbedrijf op een adequate wijze geholpen. Wij leveren allround rioolservice, waarbij we u kunnen helpen met stankdetectie, rioolinspectie, rioolonderhoud en rioolreiniging. Indien niet uw riool, maar de afvoer van bijvoorbeeld uw gootsteen verstopt is, dan verhelpen we ook dit binnen no-time. Hierdoor geniet u snel weer van de faciliteiten bij u in huis.

Daarnaast kunnen we u helpen bij het opsporen van problemen, het reinigen of vervangen van de sifon of ontluchting. Wilt u contact opnemen met het rioleringsbedrijf voor een professionele rioolontstopping of een andere klus in Zeist, dan bereikt u ons via 085 500 9924 of door het contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is gratis & vrijblijvend.Rioleringsbedrijf met 24 uurservice

Een verstopping aan uw riolering is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo spoedig mogelijk verhelpen. Bij ons kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een rioolontstopping. Bel ons in Zeist op 085 500 9924, zodat we meteen een specialist van het rioleringsbedrijf naar uw huis kunnen sturen voor professionele rioolontstopping. Deze rioolservice wat betreft stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging kan u te allen tijde laten toepassen. Zit uw riolering dus verstopt, dan helpen wij u graag verder! Uw rioolontstopping is in veilige handen.

Uw afvoer ontstoppen

Naast uw riolering kan ook uw afvoer verstopt zijn. Het is dan zaak deze spoedig van zijn verstopping te verlossen. Ons loodgietersbedrijf is hierin gespecialiseerd en onze medewerkers kunnen met behulp van de juiste rioolservice iedere afvoer ontstoppen. Het probleem bevindt zich namelijk niet altijd in uw riool, en voor problemen betreffende uw afvoer is geen eens stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging nodig. Door adequaat te handelen, gaan we iedere verstopping tegen, zodat u in Zeist uw kraan weer snel kan gebruiken!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar ons systeem voor stankdetectie, rioolinspectie of rioolreiniging? Wilt u weten wat ons rioleringsbedrijf voor u kan betekenen als uw riolering verstopt zit? Wenst u meer informatie te ontvangen over de algehele rioolservice in Zeist? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan, door het contactformulier in te vullen.

Rioleringsbedrijf in Zeist inschakelen?

Bel 085 500 9924
rioolreiniging Zeist

Rioolreiniging

Als uw riolering vervuild is, kan dit onder meer verstopping, stankoverlast en overstromingen tot gevolg hebben. Het professioneel laten reinigen van de riolering vormt hiervoor de enige oplossing. Dit zorgt ervoor dat de overlast verdwijnt, en de afvoercapaciteit op peil wordt gehouden. Bij een duurzame reiniging worden de afvalstoffen en het rioolwater direct verwerkt of gerecycled.

gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

In een verstopte gootsteen blijft water staan, of loopt het water maar langzaam weg. Het ontstoppen van een gootsteen is mogelijk door middel van een standaard ontstopper. U kunt echter ook gebruik maken van chemische ontstopper of een drain king om de verstopping te verhelpen. Schakel bij een zware verstopping van uw gootsteen desnoods de hulp van een rioleringsbedrijf uit Zeist in.

sifon schoonmaken

Sifon schoonmaken

Het schoonmaken van de sifon vormt meestal het eerste onderdeel van een rioolontstopping. Als u de sifon losschroeft en schoonmaakt met allesreiniger, werkt uw riolering al snel weer naar behoren. Het is wel van belang om bij het herbevestigen alle rubber onderdelen van de sifon op de juiste plek te plaatsen. Dit voorkomt lekkage en het moeten inschakelen van een rioleringsbedrijf.

riolering aanleggen Zeist

Riolering aanleggen

Wanneer de afvoer van uw sanitair niet meer goed verloopt, of vaak verstopt is, dan is het aan te raden een nieuwe riolering aan te (laten) leggen. Het aanleggen van een riolering is een relatief eenvoudige klus, waar u geen ervaren loodgieter voor nodig heeft. Vaak wordt er voor een huis- tuin- en keuken riool gebruik gemaakt van PVC buizen die aan elkaar worden gelijmd. Wanneer u over de juiste materialen beschikt, en tevens gebruik maakt van een makkelijke riooltechniek, dan heeft u deze klus zo geklaard. Hebt u wel behoefte aan de ondersteuning van een vakman? Neem dan contact met ons ontstoppingsbedrijf in Zeist via 085 500 9924. Wij staan dag en nacht voor u klaar bij calamiteiten en laten u niet staan.

rioolinspectie Zeist

Rioolinspectie

Door periodiek uw riolering te laten inspecteren, zult u merken dat u problemen zoals verstopping en stankoverlast kunt voorkomen. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf maken voor een dergelijke rioolinspectie gebruik van een innovatieve riooltechniek waarbij een rijdende camera het riool in wordt gestuurd. Met behulp van infraroodcamera’s en andere elementen wordt dan gekeken naar slijtage van de buizen, of beschadigingen aan riool afsluitingen. Daarnaast kan ook zo gekeken worden waar het riool snel verstopt raakt. Ons ontstoppingsbedrijf zal u daarna adviseren over de te nemen vervolgstappen, zoals het vervangen van een deel van de riolering, of tips om te voorkomen dat de buis in de toekomst weer verstopt raakt.

industriële reiniging Zeist

Industriële reiniging

Naast het gebruik van rijdende camera’s zijn er andere innovatieve technieken die gebruikt worden voor de industriële reiniging van uw riolering. Een riooltechniek die hiervoor toegepast wordt is het vacuümreinigen van de buizen. Een andere innovatieve riooltechniek is het chemisch-technisch reinigen van de leidingen, tanks, installaties en andere ruimtes. De medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf verzorgen deze industriële reiniging graag voor u in Zeist. De kosten voor een dergelijke schoonmaakbeurt zijn relatief hoog. Het kan echter zijn dat de gemeente voor een deel van de schoonmaakkosten verantwoordelijk is, bijvoorbeeld wanneer de verstopping van de riolering zich op hun terrein bevindt.

rioolonderhoud Zeist

Rioolonderhoud

Het is vanzelfsprekend dat u een verstopt riool zoveel mogelijk wilt vermijden. Na verloop van tijd raakt een rioolstelsel vervuild. De buizen slippen dicht waardoor de kans op verstopping groot is. Rioolonderhoud is daarom erg belangrijk. U kunt een rioleringsbedrijf uit Zeist inhuren voor het rioolonderhoud of u kunt het rioolonderhoud zelf uitvoeren. Draai bij vorst de watertoevoer naar buitenkranen dicht. Op deze manier voorkomt u dat leidingen kapot vriezen. Spoel geen frituurvet, etensresten, maandverband, verfresten en condooms door het toilet. Daarnaast kunt u ten behoeve van het rioolonderhoud de riolering laten doorspoelen met water onder hoge druk.

camerainspectie van het riool

Camera inspectie

Als u last hebt van terugkerende verstoppingen of stankoverlast dan kunnen vele factoren dit veroorzaken. Denk hierbij aan vuil, wortelgroei of wellicht een bouw- of constructiefout. Om het probleem te verhelpen moet u eerst weten waardoor het probleem is ontstaan. Met camera inspectie kunt u eenvoudig de boosdoener opsporen. Een sonar geeft bovendien de exacte locatie van het probleem aan. Gericht graaf- en sloopwerk is hierdoor mogelijk waardoor u zult besparen op de kosten van de rioolontstopping. Desgewenst komt het rioleringsbedrijf na de camera inspectie langs met een oplossing. Denk hierbij aan het gebruik van een wortelfrees of een manier van rioolontstopping.

terugslagklep vervangen

Terugslagklep

In een riolering stroomt het water over het algemeen in één richting. Bij hevige regenval is het echter mogelijk dat de rioolwaterstand erg hoog komt te staan. Vooral in gebieden bij de zee of een meer is het dan mogelijk dat vloeistoffen en vies water terugstromen. In het ergste geval tot in uw woning. Het is daarom verstandig om een terugslagklep te laten plaatsen. Deze dient als waterkering in de riolering en zorgt ervoor dat water niet terugstroomt. Daarnaast zorgt het ervoor dat knaagdieren uw riolering niet in komen. Zorg ervoor dat er geen vuil tussen de terugslagklep komt te zitten. Hierdoor kan deze namelijk niet meer terug dichtslaan.

Rioolservice in Zeist nodig?

Neem snel contact op met het rioleringsbedrijf in Zeist. Scherpe prijzen.

Bel 085 500 9924
riool vervangen Zeist

Riool vervangen

Er zijn verschillende redenen aan te wijzen waarom het handig is om het riool te vervangen. Zo kunt u bijvoorbeeld door nieuwe rioleringsbuizen voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt, en is het tevens mogelijk dat stankoverlast verdwijnt door nieuwe rioleringsbuizen. Een laatste voordeel is dat dankzij een verbeterde riolering de kans op lekkage sterk verminderd wordt. Voor het vervangen van de riolering zijn bij onze rioolservice verschillende materialen beschikbaar zoals PVC en beton. Wilt u weten wat de medewerkers van het rioleringsbedrijf in Zeist voor u kunnen betekenen? Bel ons op telefoonnummer: 085 500 9924.

ontluchting van riool

Ontluchting riool

Wanneer er water in het riool stroomt, dan moet er lucht uit. Ook geldt dat wanneer er water uit de riolering verdwijnt, er weer lucht naar binnen moet. Wanneer dit proces van ontluchting op enige wijze verstoord wordt, dan is er kans op een borrelende afvoer of stankoverlast. Voor een goede ontluchting van de riolering is in ieder geval een ontluchtingspijp van de juiste afmetingen nodig. Zorg ervoor dat deze pijp niet geblokkeerd raakt, en plaats geen dakramen of ventilatieroosters hier direct onder. Hebt u een kleinere pijp laten plaatsen tijdens een verbouwing? Dan kan het voorkomen dat dit na verloop van tijd zorgt voor stankoverlast.

rioolrenovatie Zeist

Rioolrenovatie

Een term die we nog niet behandeld hebben op deze pagina is rioolrenovatie. Hebt u regelmatig last van een verstopping in de riolering? Is stankoverlast eerder regel dan uitzondering? Of vermoedt u dat er een lekkage is opgetreden? Laat dan één van de professionals van het rioleringsbedrijf in Zeist langskomen voor een rioolrenovatie. Bij een rioolrenovatie zullen wij met behulp van riool- en stankinspectie de hele riolering controleren op mogelijke verstoringen en vervolgens de gevonden problemen repareren of oplossen. Dankzij de rioolrenovatie gaat uw riolering weer vele jaren zonder problemen mee.

riolering frezen door rioleringsbedrijf Zeist

Riolering frezen

Het frezen van het riool is een techniek die wordt toegepast om kalkaanslag en urinesteen van de binnenzijde van de riolering te verwijderen. Een teveel aan kalkaanslag zorgt voor de verkleining van de binnendiameter, en daarmee voor een grotere kans op verstopping. Wanneer een hoge drukspuit niet effectief blijkt om de kalkaanslag te verwijderen, dan is een rioolfrees een goed alternatief. Een rioolfrees is flexibel en wordt voorzien van kettingen. Deze kettingen zullen de aanslag losslaan, en daarna worden de losgeslagen delen doorgespoeld. Hoewel een rioolfrees zeer effectief is, kan ook deze in een riool met veel 90 graden bochten niet een 100% resultaat garanderen.

rioolstank detectie

Rioolstank detectie

Rioolstank is een veelvoorkomend rioolprobleem, dat voor grote overlast kan zorgen. Rioolstank ontstaat wanneer er te weinig water in een rioolbuis staat, of als de rioolbuis een lek vertoont. Ook gebreken aan de rioolafsluitingen kunnen de oorzaak zijn van stankoverlast. Voor de stankdetectie van het riool maken de professionals van het rioleringsbedrijf uit Zeist over het algemeen gebruik van neveldetectie. Hierbij wordt het rioolsysteem afgesloten en nevel in het riool gespoten. Waar de nevel ontsnapt bevindt zich het lek, en weten onze experts welke rioolbuis zij moeten herstellen. Door de kleurstof kan de werking van de rioolafsluitingen worden gecontroleerd.

riolering opsporen

Riolering opsporen

Het traceren (opsporen) van de riolering is noodzakelijk voor het verkrijgen van inzicht in de staat van het rioolsysteem. Met behulp van ultrasone meetapparatuur is het bijvoorbeeld mogelijk om de diepte, richting, hellingshoek en afstand van de buizen te achterhalen. Door het rioolsysteem in kaart te brengen worden onder andere bouwwerkzaamheden vergemakkelijkt, maar is het tevens handig om een overzicht te hebben wanneer er een verstopping is ontstaan. Laat u een specialist van het rioleringsbedrijf een overzicht maken van de riolering? Dan garanderen wij een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

probleem riool gemeente

Probleem openbaar riool

Als u problemen hebt met de riolering dan kunt u bij uw buren vragen of zij dit probleem ook hebben. Is dit het geval? Dan is het goed mogelijk dat de riolering van de gemeente verstopt is. Neem hiervoor contact met hen op. Wanneer uw buren geen probleem hebben dan kunt u het ontstoppingsstuk opgraven en openen. Deze bevindt zich bij uw erfgrens op ongeveer een meter diepte. Is het ontstoppingsstuk droog? Dan bevindt het probleem zich op uw terrein en moet u hiervoor een ontstoppingsbedrijf inhuren. Als de openbare riolering verstopt is dan is de gemeente verantwoordelijk voor het inhuren van een ontstoppingsbedrijf.

douche ontstoppen Zeist

Douche ontstoppen

Door zeep en haren is het goed mogelijk dat uw douche na verloop van tijd verstopt raakt. Het is verstandig om een verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Als de douche niet te diep verstopt is, dan kunt u het probleem wellicht zelf oplossen. Gebruik hiervoor een ontstopper of een ontstoppingsveer die u bij een doe-het-zelf zaak kunt halen. Eventueel kunt u een vloeibaar ontstoppingsmiddel in de winkel halen, of soda, azijn en kokend water hiervoor gebruiken. Als niets lukt dan kunt u een ontstoppingsbedrijf uit Zeist inhuren. Uiteindelijk is het voorkomen van een verstopte douche altijd beter dan verhelpen.

toilet ontstoppen Zeist

Toilet verstopt?

Een verstopt toilet is zeer vervelend, en moet dan ook spoedig verholpen worden. Een verstopping van de wc kunt u proberen zelf te ontstoppen met behulp van één van de vele huis- tuin en keukenmiddeltjes. Zo is het mogelijk om met azijn en soda de verstopping op te lossen, en kan ook het gebruik van waterdruk of een standaard plopper afdoende zijn. Hebben de bovenstaande technieken geen effect? De professionals van ons ontstoppingsbedrijf uit Zeist zijn u graag van dienst. Zij kunnen met behulp van geavanceerde technieken het verstopte toilet snel en vakkundig ontstoppen. Vraag via het webformulier naar de kosten en voorwaarden.

rioleringsbedrijf in Zeist

Direct contact met onze rioolservice

Bent u benieuwd naar de prijzen van volledige rioolreiniging of een ander aspect van onze rioolservice? Wilt u rioolstank opsporen met behulp van stankdetectie? Of wilt u een rioleringsbedrijf inhuren voor het vervangen van de sifon, het reinigen van de waterafvoer van de gootsteen of voor ontluchting? Neem dan vandaag nog contact met een rioleringsbedrijf in Zeist op via 085 500 9924 of het contactformulier. Desgewenst bieden wij u kosteloos een geheel vrijblijvende offerte aan. Van rioolontstopping tot onderhoud, een vakman van het rioleringsbedrijf komt graag bij u langs in Zeist.

Wij zijn u eveneens van dienst indien u gebruik wilt maken van CV-service of hulp bij lekkage. Ons loodgietersbedrijf staat 24-7 voor u klaar!

Bel 085 500 9924