Sanitair

Wilt u uw sanitair laten vervangen? Heeft u problemen met uw toilet of een lekkende kraan? Of moeten er waterleidingen aangelegd worden voor uw nieuwe inloopdouche? Onze loodgieters en installateurs kunnen u hier goed bij helpen. Ook als u uw badkamer wilt renoveren kunt u ons inschakelen. De installateur zorgt ervoor dat uw douche, toilet, wastafels en ligbad goed geïnstalleerd worden, dat de leidingen goed aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij zullen u dan ook graag van deskundige informatie en advies voorzien op het gebied van renovatie en installatie van uw sanitair. Vul het contactformulier in en wij sturen u snel een gratis en vrijblijvende offerte van een loodgietersbedrijf.

loodgieter sanitair

Uw sanitair in de badkamer vervangen? Voor de perfecte installatie!

Ruime ervaring op het gebied van installatie van uw toilet, douche, wastafel en bad. Kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gratis offertes aanvragen

Loodgieter voor uw sanitair

Bent u van plan om uw badkamer of toilet te renoveren? Wilt u graag nieuw sanitair? Of moet er iets vernieuwt of gerepareerd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk hierbij aan het aanleggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een nieuw ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie van een scheur in uw ligbad of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.

  • installatie van sanitair
  • aanleggen of verleggen van waterleidingen
  • aansluiten en installatie van douche, toilet en kranen
  • repareren of vervangen van sanitair
installatie badkamer

Nieuwe badkamer of toilet

Bent u van plan om een nieuwe badkamer te installeren of een nieuwe wc aan te sluiten? Onze installateurs zijn u graag van dienst met de installatie. De installateur zorgt ervoor dat al uw sanitair in de badkamer goed wordt aangesloten en netjes wordt afgewerkt. Met onze vakbekwame installateurs bent u verzekert van vakwerk van hoge kwaliteit en heeft u later geen last van lekkages of andere problemen. Het is ook geen probleem om een nieuwe wc aan te sluiten. Of het nu gaat om het monteren en de installatie van een modern hangende wc of het aansluiten van een klassieke wc. De installateur heeft geruime ervaring met de installatie.

Renovatie van uw badkamer

Is uw badkamer veroudert en droomt u over een prachtige badkamer met een ligbad of een inloopdouche? Door een badkamerrenovatie uit te laten voeren kunt u ook uw droombadkamer realiseren. De installateur kan niet alleen het sanitair aansluiten voor u, maar kan u ook helpen bij het ontwerp van de badkamer en plaatsing van badkamermeubels. Daarnaast is hij op de hoogte van alle regels en wetgeving. Wij raden aan om te zorgen voor voldoende ventilatie, te kiezen voor sanitair met lange levensduur en een praktische inrichting. De renovatie van uw sanitair kan u flink wat kosten. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden adviseren wij u een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen via het contactformulier.

badkamer installatie

Sanitair reparatie

Schade aan uw sanitair moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Wanneer een scheur of een ander probleem niet verholpen wordt, kan het onder andere leiden tot lekkages. Een loodgieter kan een reparatie aan uw sanitair uitvoeren. Of het nu gaat om een scheur in uw bad, een lekkende kraan of een breuk in het glas van uw douchecabine. Een kras, scheur of een deuk kan snel en onzichtbaar voor u herstelt en gerepareerd worden. U kunt een loodgieter ook inschakelen om waterleidingen en sifons te repareren of te vervangen. Neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte voor uw reparatie.

Douche

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor de installatie, onderhoud of reparatie aan uw douche. Een standaard douche bestaat uit een douchekop met kraan, wateraanvoer en waterafvoer en meestal een douchebak en douchecabine. Een inloopdouche is echter ook één van de mogelijkheden. De douche wordt dan afgescheiden van de rest van de badkamer door een wand. U heeft geen deuren meer en de vloer loopt door in de douche. De waterafvoer in een douche gaat via een douchegoot (deze manier wordt vaak gebruikt bij een inloopdouche) of een doucheputje. Een loodgieter kan de douchegoot voor u plaatsen, de installatie van de douchecabine en de kraan uitvoeren en een douchekraan vervangen.

Bad

Wilt u ook even heerlijk ontspannen in bad? Door het plaatsen van een comfortabel ligbad in uw badkamer is dat mogelijk. Een bad van plaatstaal, acryl (kunststof) of gietijzer behoort tot de mogelijkheden. U installateur kan u meer vertellen over het materiaal en welk soort ligbad er voor u geschikt is. Natuurlijk zijn er ook nog allerlei extra’s mogelijk, zoals een whirlpoolfunctie, verlichting in de badkuip en een kraan met watervaleffect. Bent u niet zo goed ter been? Dan is de installatie van een inloopbad erg geschikt voor u. Met een deurtje opent en sluit u het bad, dit maakt het instappen erg eenvoudig. U kunt een vrijstaand bad plaatsen, maar ook een bad laten inbouwen.

loodgieter toilet

Toilet

Naast de installatie van uw douchecabine of ligbad, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de installatie van de wc. Het is van belang dat de installatie van uw sanitair op een vakkundige wijze gebeurt. Wij bieden de mogelijkheid tot de installatie van verscheidene vormen van de wc, zoals een staand toilet of wandtoilet, urinoir of een volledig ingebouwd toilet, bij ons is alles mogelijk.

De installatie van het sanitair gebeurt op deskundige wijze, en wij geven daarbij de garantie dat zowel het product als de installatie een lange levensduur kennen. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar voor reparaties of het verhelpen van lekkages.

badkamer wastafel

Wastafel

Een installatiebedrijf kan voor u een enkele of dubbele wastafel aansluiten. Het vernieuwen van uw wastafel kan heel klein zijn, door alleen het plaatsen van een nieuwe. U kunt echter ook denken aan het verwerken van de wastafel in een badkamermeubel met spiegel en speciale verlichting. Een kleine aanpassing in sanitair, die leidt tot een compleet ander gevoel wanneer u de badkamer binnenloopt. Wanneer u een badkamerrenovatie laat uitvoeren is de wastafel misschien niet het eerste waar u aan denkt, toch kan een enkele of dubbele wastafel al zorgen voor een hele andere aanblik van uw badkamer. Heeft u een kleine badkamer? Dan kunt u ook een ondiepe wastafel laten plaatsen, zo heeft u direct wat meer ruimte.

Badkamermeubels

Badkamermeubels maken niet alleen uw badkamer helemaal af qua inrichting, maar zorgen ook voor de nodige opbergruimte. Handdoeken, washandjes, shampoo en elektrische apparaten, alles moet een plekje krijgen in uw badkamer. U kunt het netjes opbergen in badkamermeubels. De wastafel kunt u plaatsen op of in een meubel en er zijn ook hele smalle badkamermeubels als u wat minder ruimte heeft. Uw loodgieter kan u helpen met het ontwerp van uw badkamer en advies geven over de keuze voor de badkamermeubels. Daarnaast kan hij ze uiteraard voor u plaatsen op de juiste hoogte en wordt alles netjes afgewerkt.

Kranen

Heeft u het gevoel dat er weinig water uit uw douchekraan komt? Dan kan het nodig zijn om de kraan in de douchecabine te vernieuwen. Door ouderdom, kalkaanslag of een ander probleem kan er minder water uit uw douchekraan komen. Heeft u nog een ouderwetse mengkraan in uw douche? Voor meer gemak, kan onze installateur een thermostaatkraan voor u aansluiten. Voor de wastafels worden vaak mengkranen of ééngreepskranen gebruikt. Met een mengkraan moet u met beide kranen de temperatuur regelen, met een ééngreepskraan kunt u de temperatuur regelen met een hendel. De installateur kan u meer vertellen over kranen en welke geschikt zijn voor u.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wanneer u geïnteresseerd bent in de installatie van uw nieuwe badkamer of de renovatie van uw badkamer, neem dan contact met ons op. Ook voor reparaties of andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Na het invullen van het contactformulier ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte en advies. Wij hebben geruime ervaring op het gebied van sanitair en garanderen de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Onze loodgieters en installateurs geven u daarnaast deskundig advies over merken. Wilt u besparen op het sanitair, wij hebben diverse opties voor goedkoop sanitair voor u. Neem vandaag nog contact met ons op!

offerte sanitair