Ontstoppingsdienst in

[var1] nodig?

Spoedservice 24/7 | Snel ter plaatse | Scherpe tarieven!

Nu bereikbaar.

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

Riool ontstoppen [var1]

Wilt u het riool laten ontstoppen in [var1]? Schakel dan de ontstoppingsdienst in! Een niet goed doorspoelend toilet, vieze lucht in huis of douchewater dat niet meer wegstroomt. Het zijn allemaal voorbeelden van rioolproblemen die vaak voorkomen. Bij een verstopping is het belangrijk om snel een ontstoppingsbedrijf in te schakelen om verdere schade en problemen te voorkomen.

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt een gratis offerte met scherp tarief. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk, dus u zit nergens aan vast. Met een erkend ontstoppingsbedrijf bent u verzekerd van een kwalitatieve rioolservice. U kunt uiteraard een offerte aanvragen voor het ontstoppen van het riool, maar ook voor een rioolinspectie, rioolreiniging of andere werkzaamheden.

Op deze pagina leest u alles over de kosten, veel voorkomende rioolproblemen en wat een rioleringsbedrijf precies kan doen voor u.

Voordelen van de offerteservice

  • Spoedservice: 24 uur per dag, 7 dagen per week!
  • Een vakman is snel bij u ter plaatse.
  • Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend.

Gratis offertes aanvragen

Ontstoppingsdienst

[var1]: 24/7 spoedservice!

Zit er een verstopping in uw riolering of de afvoer? Een verstopping komt altijd ongelegen. Niet alleen is een rioolverstopping erg vervelend, maar het kan ook schade veroorzaken aan het riool. Schakel daarom zo snel mogelijk een ontstoppingsbedrijf uit [var1] in.

De spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus ook buiten kantoortijden en in het weekend. Bel naar 085 500 1391 en kom direct in contact met een rioleringsbedrijf uit uw regio.

Navigeer meteen naar:

riool ontstoppen [/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=

Riool verstopt [var1]: de oorzaken

Bij een verstopt riool is aan de buitenkant niet te zien wat de oorzaak is. Met een rioolinspectie komt een rioleringsbedrijf er wel snel achter. In de meeste gevallen zijn vet en haren de oorzaak van een rioolverstopping. Zelfs het vuile afwaswater dat u dagelijks doorspoelt, bevat al vetresten. Wist u dat vochtige doekjes ook vaak voor verstopping zorgen?

De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool in [var1] zijn:

  • Vet
  • Boomwortels
  • Haren
  • Vochtige doekjes
  • Verkeerde aanleg

Riool ontstoppen: kosten

Een rioleringsbedrijf hanteert voor ontstopping vaak een vaste prijs, waarbij een uurtarief van gemiddeld €30,- is inbegrepen. Gemiddeld bent u voor een rioolontstopping €150,- kwijt, voor het ontstoppen van de wc of gootsteen €90,- en voor een verhelpen van een verstopping in het doucheputje ongeveer €50,-.

Welke factoren zijn van invloed op de totaalprijs?

De prijs is onder andere afhankelijk van de ernst van het probleem, de materiaalkosten en de arbeidskosten. Zijn er bijvoorbeeld hulpmiddelen zoals een trekveer of een inspectie met een camera nodig? Dan zijn de kosten vaak hoger dan bij het verhelpen van een simpele verstopping. Exacte prijs weten? Vraag dan een gratis offerte aan!

Let op! Houd er rekening mee dat voor spoedklussen of werkzaamheden in het weekend vaak een toeslag geldt.

Ontstoppingsbedrijf kosten 2023

Omschrijving Gemiddelde kosten*
Doucheputje ontstoppen €50,-
Wc, wastafel of gootsteen ontstoppen €90,-
Riool ontstoppen €150,-
Rioolreiniging en rioolinspectie €150,-
Lekdetectie €175,-
Camera inspectie €195,-
Uurtarief €30,-
Voorrijkosten €30,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. De kosten verschillen per ontstoppingsbedrijf. Voor exacte prijzen vraagt u gratis een offerte aan.

Uw riool laten ontstoppen door een rioleringsbedrijf uit
[var1]?

Bel nu en kom direct in contact met een rioolexpert bij u uit de regio!