Gasleiding aanleggen

Het aanleggen of verleggen van een gasleiding is een klus die u zelf kunt uitvoeren. Ga echter niet onvoorbereid aan de slag, het is een klus waarbij wel enige kennis van zaken noodzakelijk is. De gasleiding moet betrouwbaar zijn, anders gaat er gas lekken wat ernstige gevolgen kan hebben. Bent u dus niet zeker van uw zaak, laat het aanleggen, verleggen of vervangen dan aan een professionele loodgieter over. Wij hebben zo’n ervaren loodgieter in huis, die graag werkzaamheden rondom de gasleiding voor u uitvoert tegen lage kosten. Neem daarom contact met ons op en vul het contactformulier in.

Gasleiding aanleggen

Gasleiding aanleggen? Wij voeren het aanleggen voor u uit!

Wilt u een gasleiding aanleggen of verleggen? Onze loodgieter zorgt voor vakwerk.

Gratis offertes aanvragen

gasleiding verleggen

Wanneer vervangen?

Om ongelukken te voorkomen moeten gasleidingen eens in de zoveel tijd vervangen worden. In principe zijn alle klussen met een gasleiding klussen die u zelf uit kunt voeren, maar het is belangrijk dat u kennis van zaken heeft. Heeft u dit niet, laat dan uw gasleiding door een professional vervangen of aanleggen. Laat uw leiding regelmatig controleren of controleer deze zelf, zodat een eventuele lekkage of beschadigingen op tijd geconstateerd worden en de gasleiding op tijd vervangen wordt. Voor meer informatie over het vervangen van de gasleiding, helpt onze loodgieter u graag. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Gasleiding zelf verleggen

Het zelf verleggen of aanleggen van uw gasleiding is, zoals eerder gemeld, mogelijk. Het verleggen van gasleidingen doet u wanneer u bijvoorbeeld uw keuken wilt verbouwen en de leidingen ergens anders naartoe moeten. Er kan ook iets anders zijn waardoor u de gasleidingen wilt verleggen. In principe is het geen moeilijke klus en voert u deze dus zelf uit. Vertrouwt u het niet, schakel dan een loodgieter in voor het verleggen van de gasleiding. Hij vertelt u alles over een flexibele gasslang en het verleggen en aanleggen hiervan. Uiteraard voert hij de klus voor u uit tegen lage kosten.

Materialen

Er zijn verschillende materialen waar gasleidingen van gemaakt worden. Zo wordt er meestal roodkoper gebruikt, maar wordt er ook gebruik gemaakt van staal en kunststof. Het is belangrijk om gebruik te maken van de juiste materialen op de juiste plek. U wilt een lekkage van gas voorkomen, aangezien een lekkage van gas veel schade kan veroorzaken. Een loodgieter vertelt u welke materialen u nodig heeft voor bijvoorbeeld het aanleggen van flexibele gasleidingen. Zo heeft u bijvoorbeeld bij een gasfornuis een flexibele gasslang nodig. Neem contact met ons op voor advies van een professional over het aanleggen van gasleidingen.

Gasleiding afpersen en verwijderen

Als u geen gebruik meer maakt van bepaalde gasleidingen, laat u deze afpersen. Voordat u leidingen laat verwijderen, moet u deze eerst laten afpersen. Zo wordt de leiding goed afgesloten, hij raakt volledig dicht, waardoor er geen gas meer ontsnapt. Nadat u de leiding heeft laten afpersen, verwijdert u deze of laat u deze verwijderen. In principe is het verwijderen van gasleidingen niet een ingewikkelde klus. Wel moet u er op letten dat het afpersen goed is gebeurd, zodat er geen gevaarlijke situatie meer ontstaat. Voor meer informatie of voor hulp bij het afpersen en verwijderen neemt u contact met ons op.

Kosten

De kosten voor het aanleggen of verleggen van een gasleiding kunnen verschillen. Zo hangt het af van het materiaal dat u nodig heeft en de tijd die er nodig is om de klus te klaren. Wij voeren de klus voor u uit tegen lage kosten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij veilig een gasleiding vervangen en een lekkage oplossen en/of voorkomen. Daarnaast geven wij u graag informatie en advies over alles op het gebied van gasleidingen. U neemt gemakkelijk contact met ons op. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen en profiteer van de beste service tegen lage kosten.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heeft u een klus die met uw gasleiding of flexibele gasslang te maken heeft? Wilt u deze bijvoorbeeld aanleggen, verleggen of misschien vervangen? Dan helpen wij u graag. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij een eventuele lekkage oplossen en in de toekomst voorkomen door te zorgen voor een juiste manier van aanleggen van een flexibele gasslang. Bent u op zoek naar een loodgieter die u helpt met het aanleggen, verleggen of vervangen van een gasleiding? Of wilt u informatie of advies over gasleidingen of een gasslang? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.