Schoorsteen renovatie

Veel huizen in Nederland hebben een schoorsteen. Het is belangrijk om deze goed te onderhouden, aangezien deze door de jaren heen zwakker kan worden en beschadigd kan raken. Wanneer uw schoorsteen niet meer in goede staat is, is het verstandig om te zorgen voor renovatie. Een beschadigde schoorsteen kan namelijk voor betekenen dat er lekkage ontstaat, waardoor er rookoverlast kan optreden. Dit kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Om problemen te voorkomen is het verstandig om uw schoorsteen regelmatig te controleren en een eventuele renovatie uit te laten voeren. Bent u op zoek naar een dakdekker die u helpt bij de renovatie? Neem dan contact met ons op.

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie? Wij helpen bij voegen en lekkage.

De dakdekkers van Eteb zijn u graag van dienst, bij al uw schoorsteen klussen.

Gratis offertes aanvragen

schoorsteen dakdekker

Voegwerk aanpakken

Een schoorsteen kan aan de buitenkant vaak simpel gerenoveerd worden. Zo kunt u de voegen aan laten pakken. De huidige voegen kunt u laten schoonmaken of verwijderen, of u kunt de voegen laten uitfrezen. Wij vertellen u welke stappen nodig zijn om de voegen aan te pakken. Door de voegen regelmatig schoon te maken en te controleren kunt u grotere problemen voorkomen. Laat daarom onze dakdekker langs komen voor een inspectie van uw voegen tegen lage kosten. Eventuele schade aan uw voegen wordt meteen hersteld waardoor u niet te veel geld kwijt bent aan de voegen, voor bijvoorbeeld de inspectie en het repareren van de voegen.

Schoorsteenkap plaatsen

Een goede manier van schoorsteenbescherming is een schoorsteenkap. Een schoorsteenkap houdt niet alleen regen tegen, maar zorgt er ook voor dat vogels niet zomaar in uw schoorsteen kunnen nestelen. Daarnaast zorgt een schoorsteenkap ervoor dat hete deeltjes niet zomaar wegvliegen. Een schoorsteenkap kunnen wij voor u plaatsen tegen lage kosten. Een schoorsteenkap is verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en kleuren. Er is dus altijd een schoorsteenkap die aansluit op uw wensen en bij uw woning past. Wilt u een schoorsteenkap laten plaatsen door een ervaren dakdekker? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en profiteer van de beste service tegen lage kosten.

Schoorsteen verwijderen

Maakt u geen gebruik meer van de schoorsteen en zit deze alleen maar in de weg? Dan kunt u deze laten verwijderen door een ervaren dakdekker. Het verwijderen hiervan is niet een klus die zomaar wordt uitgevoerd en het is daarom ook verstandig dat u het verwijderen overlaat aan een ervaren professional. Voordat wij de schoorsteen voor u verwijderen, kijken wij naar of deze aan het dak bevestigd is of een los metselwerk is. Om te voorkomen dat een gedeelte naar beneden zakt tijdens het verwijderen voeren wij een inspectie uit en bedenken wij een plan om uw schoorsteen zo goed en veilig mogelijk te verwijderen.

Lekkage

Wanneer u uw schoorsteen niet goed onderhoudt en niet op tijd zorgt voor renovatie, kan het zijn dat dit leidt tot lekkage. Bij lekkage kan er rookoverlast ontstaan. Doordat de rook niet goed weg komt door de lekkage, kan het zijn dat u koolmonoxidevergiftiging oploopt. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Voorkom daarom lekkage door op tijd te zorgen voor eventuele renovatie of schakel snel een professional in wanneer u lekkage vaststelt. Wilt u meer informatie over lekkage of renovatie of eventueel het verwijderen van uw schoorsteen? Onze ervaren dakdekker geeft u advies en helpt u bij renovatie en het eventueel verwijderen. Neem nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Regelmatig vegen

Om grote problemen en renovatie te voorkomen, is het verstandig om uw schoorsteen goed schoon te houden door deze regelmatig te vegen. Door het vegen verwijdert u vuil, voorkomt u lekkage en zorgt u ervoor dat u de schoorsteen weer kunt gebruiken zonder problemen. Is het vegen u teveel werk, laat u het liever over aan een professional of wilt u een inspectie of renovatie uit laten voeren? Wij voeren het vegen graag voor u uit. Daarnaast zorgen wij voor andere renovatie zoals het aanpakken van de voegen en het voorkomen of oplossen van lekkage. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier en ontvang de beste service tegen lage kosten.

Contact met een dakdekker

Bent u op zoek naar een dakdekker voor renovatie of wilt u de voegen bij laten werken van uw schoorsteen? Of wilt u deze laten vegen of juist verwijderen? Wij helpen u graag verder. Onze dakdekker weet alles over schoorstenen en de renovatie hiervan en kan u dan ook informatie en advies geven om lekkage en andere problemen met bijvoorbeeld de voegen te voorkomen of eventueel op te lossen. Dit doen wij allemaal tegen lage kosten. Wij komen ook graag bij u langs om regelmatig een inspectie of renovatie uit te voeren. Als u een regelmatige inspectie uit laat voeren zorgt u ervoor dat u grote problemen voorkomt. Ontvang bij ons de beste service tegen lage kosten.