Dakdekker

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken en zijn al ruim 25 jaar actief in de branche. In ons netwerk zitten meerdere dakdekkersbedrijven en we zijn werkzaam in Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor een professionele dakdekker om dakbedekking aan te brengen op een plat of hellend dak. We staan ook altijd voor u klaar om een daklekkage of dakrenovatie uit te laten voeren. Ook met spoedgevallen! Daarnaast bent u bij ons op het juiste adres voor onderhoud, schoonmaken van dakgoten, aanbrengen van dakisolatie of een complete dakrenovatie.

Met onze 24-uurservice staan we de hele dag en nacht voor u klaar. Hierdoor zijn we u altijd snel van dienst en laten we u nooit wachten! Vul het contactformulier in.

dakdekker

U zoekt een erkende dakdekker voor onderhoud of reparaties?

Vul het contactformulier in voor een offerte met scherpe prijs. Kies voor een hoogwaardige service en kwaliteit!

  Gratis offerte aanvragen

  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een dakdekker?

  Het takenpakket van een dakdekker is erg breed. Een dakdekkersbedrijf is er niet alleen voor u om dakpannen te leggen of te vernieuwen, maar helpt u ook als uw dak gerepareerd moet worden of wanneer de schoorsteen niet meer goed werkt. Het is belangrijk om een plat of hellend dak regelmatig te controleren en te voorzien van dakonderhoud om een daklekkage en andere problemen te voorkomen. Ook hiervoor kan de dakdekker ingeschakeld worden. Voor het onderhoud moet u denken aan het schoonmaken van dakgoten, regenpijpen en schoorstenen en controle van de dakbedekking. Een dakdekker kan ook dakisolatie aanbrengen, zodat er geen warmte meer verloren gaat in uw huis. Wilt u uw dak laten renoveren? Schakel dan een dakdekker in voor een dakrenovatie.

  • aanleggen van dakbedekking (beton- of kleidakpannen, bitumen, EPDM, groendaken, etc.)
  • uitvoeren van een dakreparatie
  • dakrenovatie en vernieuwen
  • schoonmaken van dakgoten, regenpijpen en schoorstenen
  dakreparatie bitumen

  Wat zijn de kosten van een dakdekker?

  Heeft u een dakdekker nodig voor dakonderhoud, dakrenovatie of iets anders? Dan bent u vast ook benieuwd wat de kosten zijn. Het is echter moeilijk te voorspellen wat de specifieke kosten zullen zijn voor u. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de werkzaamheden, de grootte van het dak en het materiaal. Voor dakonderhoud of een dakreparatie moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €30,- tot €40,- per uur. Kleidakpannen op een hellend dak kosten gemiddeld €45,- tot €65,- per m² en bitumen kosten gemiddeld van €40,- tot €60,- per m². Wilt u meer weten over de prijzen voor een dakdekker? Vul dan het contactformulier op de website in en wij sturen u een gratis en vrijblijvende offerte.

  Dakonderhoud

  Als u uw woning wilt beschermen tegen bijvoorbeeld een daklekkage, dan is het zeer van belang om aan uw dak regelmatig dakonderhoud te plegen. Regelmatig dakonderhoud wil niet zeggen dat het elke maand moet gebeuren, maar één keer in het jaar is dakonderhoud zeker wel nodig. Het dakonderhoud kunt u ook uit besteden aan een erkend dakdekker. De vakman weet precies waar hij moet kijken en wat hij moet doen voor uw dakonderhoud. Voordeel is ook dat u niet zelf het dak op hoeft. Wilt u graag weten of uw dak nog in goede conditie is? Dan kunt u ook een dakinspectiele laten uitvoeren. Een dakdekker gaat dan uw dak inspecteren en kan problemen vroegtijdig constateren. Daarnaast kan een dakwerker ook direct dakonderhoud plegen of een dakreparatie.

  dakreparatie

  Dakreparatie

  Een dak dient ter bescherming, maar is tegelijkertijd ook één van de kwetsbaarste delen van uw huis. Een heftige regenbui of een storm kunnen het gevolg zijn van een daklekkage. Uw bedekking kan losgelaten zijn of er zijn gaten ontstaan in uw \. Een probleem met uw bedekking moet zo snel mogelijk opgelost worden door een dakreparatie. Wanneer een lekkend dak niet snel wordt gerepareerd kan het zorgen voor hoge kosten en grote problemen, zoals vocht en beschadigingen. Voor de dakreparatie kunt u het beste een gespecialiseerde dakdekker inschakelen. Alle soorten daklekkages kunnen wij verhelpen door het snel op te sporen. Dit doen wij door middel van lekdetectie. Na de constatering van het probleem kunnen we direct een dakreparatie uitvoeren.

  dakrenovatie

  Dakrenovatie

  Wanneer uw dak aan vervanging of verbetering toe is en een dakreparatie niet meer voldoende is, is het verstandig om een dakrenovatie uit te laten voeren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dakrenovatie. Zo kan het zijn dat de isolatie van uw dak niet (meer) in orde is, dat de constructie van het dak verouderd is of dat er dakbedekking van een hellend dak zijn verschoven. Voor extra ruimte en licht kunt u ook meteen een dakkapel laten plaatsen. Met een dakrenovatie kunnen we uw bedekking vervangen, de constructie verstevigen of vervangen en isolatie aanbrengen. Na de dakrenovatie ziet uw dak er weer perfect uit.