Klanten werven: loodgieter leads

Zoekt u een manier om in contact te komen met loodgieter klanten, of meer loodgieter klussen? Het werven van nieuwe klanten is heel eenvoudig door het kopen van loodgieter leads. U vraagt zich misschien af: wat zijn leads? Een loodgieter lead is simpelweg niets anders dan het eerste contact met een potentiële, nieuwe klant. Dit is bijvoorbeeld een contact- of offerteaanvraag. Als een klant een loodgieter zoekt dan is de kans groot dat hij terecht komt op onze website. Net zoals u hier terecht bent gekomen. Wij doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat onze websites goed scoren. U vindt hier meer informatie over deze werkwijze. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact op.

loodgieter leads

Extra klanten werven met loodgieter leads? Ontdek de voordelen!

Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over deze effectieve wervingsmethode.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

CV ketel leads

Een storing of defect aan een CV ketel komt altijd op het verkeerde moment. Tijdens de zoektocht naar hulp van een vakman is het goed mogelijk dat de klant op onze website terechtkomt. Na het invullen van het contactformulier sturen wij de cv ketel lead met alle contactgegevens door naar u. Wij zorgen ervoor dat u geregeld loodgieter aanvragen kunt kopen waardoor het werven van nieuwe klanten heel eenvoudig is.

Lekkage leads

Wilt u in contact komen met mensen die een vakman die een lekkage kan oplossen zoeken? U zit hier goed! Een lekkage aan het plafond, in de badkamer of bij de schoorsteen, het is allemaal erg vervelend. Het is belangrijk dat een lekkage goed en snel wordt opgelost, om verdere ongemakken te voorkomen. Een klant zal daarom gauw op zoek gaan naar een loodgieter. Dankzij het kopen van lekkage leads kunt u eenvoudig nieuwe klanten werven.

Dakdekker leads

U bent hier tevens aan het juiste adres indien u een dakdekker bedrijf hebt. Het renoveren van een schoorsteen, een daklekkage verhelpen of nieuwe dakbedekking aanbrengen. Bent u een dakdekker en wilt u uw omzet verhogen? Als u zich aanmeldt bij het netwerk van Eteb, dan is het werven van nieuwe klanten heel eenvoudig. Wij sturen u geregeld dakdekker leads zodat u uw omzet kunt verhogen.

Riolering leads

Een verstopt riool? Dit komt per huishouden gemiddeld eens in de tien jaar voor. De meeste mensen zoeken via het internet een vakman die een nieuwe riolering kan aanleggen of bij problemen aan de riolering kan helpen. Omdat onze websites zo goed vindbaar zijn komen ze al gauw bij ons terecht. De aanvragen die binnenkomen sturen wij naar u. U ontvangt alleen riolering leads uit uw aangegeven regio. Nieuwe klanten werven is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

riolering lead

Hoe werkt het?

Een kapotte CV ketel, een verstopt toilet of een lekkage. Als klanten een loodgieter zoeken begint de zoektocht in de meeste gevallen bij Google. Onze tekstschrijvers en websitebeheerders doen erg hun best om ervoor te zorgen dat bezoekers alle websites goed kunnen vinden. De kans is daarom groot dat deze persoon op onze website terecht komt. Nadat de potentiële klant het contactformulier heeft ingevuld, controleren wij de aanvraag. Vervolgens sturen wij deze naar u. Hierna stuurt u de klant een offerte, of u neemt contact op voor het inplannen van een afspraak. Zo eenvoudig is het werven van nieuwe klanten!

dakdekker lead

Keuze in leads

U bepaalt zelf wat voor soort loodgieter aanvragen u wilt kopen. Elke lead wordt namelijk gecontroleerd door ons servicecenter. Het is daardoor mogelijk om bepaalde loodgieter leads eruit te filteren. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld alleen riolering leads wilt kopen. Er wordt tegelijkertijd een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Wij sturen een lead nooit zomaar verder. Bent u toch niet tevreden met de kwaliteit van een lead? Deze kunt u eenvoudig reclameren. U bepaalt daarnaast zelf op welke manier u een lead ontvangt. U kunt bijvoorbeeld elke lead op exclusieve basis kopen. Het is echter ook mogelijk dat loodgieter aanvragen naar meerdere bedrijven worden gestuurd, zodat een klant kan vergelijken. Uw keuze is van invloed op de leadprijs.

Hoe werkt leadgeneratie?

Benieuwd naar hoe leadgeneratie bij ons te werk gaat? In deze video wordt uitgelegd hoe het proces precies verloopt.

Uw voordelen

Nieuwe klanten werven door het kopen van loodgieter aanvragen brengt geen enkel risico met zich mee. U betaalt namelijk per lead. Ontvangt u geen loodgieter leads? Dan hebt u ook geen kosten. Omdat u weet wat de kosten van een aanvraag bedragen, bepaalt u eenvoudig het rendement op uw investering. De prijs van een lead hangt af van een aantal factoren zoals de branche en uw wensen. U betaalt echter altijd een vaste prijs per lead. Daarnaast hebben we nog nooit gehoord van hoge instapkosten. Bent u overtuigd van de voordelen van acquisitie door het kopen van loodgieter leads? Sluit u dan gauw aan bij ons netwerk!

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer omzet? Nieuwe klanten werven door het inkopen van loodgieter leads is wellicht iets voor u! Wilt u proberen of dit iets voor u is? Dit is helemaal geen probleem. Het is mogelijk om zelf te ervaren of het kopen van loodgieter aanvragen bij u past door een periode proef te draaien. Omdat u betaalt per lead zit hier helemaal geen risico aan verbonden. Ontvangt u liever nog iets meer informatie voordat u uw eerste loodgieter lead gaat inkopen? Vul gerust het contactformulier in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk met meer informatie over het kopen van loodgieter aanvragen.