Loodgieter

Bent u op zoek naar een allround loodgieter, die de oplossing biedt voor al uw vragen op het gebied van onderhoud en installatie aan uw sanitair, riool en verwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons werken vakbekwame loodgieters die zorgen voor een snelle en deskundige afhandeling van uw opdracht. Vul vandaag nog het contactformulier in en wij sturen u snel een gratis en vrijblijvende offerte een loodgietersbedrijf. U kunt ons inschakelen voor een onderhoudsbeurt en reparaties, maar ook voor het installeren van een wasmachine of CV-ketel of het aansluiten van radiatoren.

loodgieter

Heeft u een lekkage? Maak gebruik van de 24-uurs spoedservice!

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte en u wordt snel geholpen!

Gratis offertes aanvragen

Werkzaamheden loodgietersbedrijf

Een loodgietersbedrijf kunt u inschakelen voor alles wat te maken heeft met sanitair, verwarmingsinstallaties zoals een cv-ketel en radiatoren, water- en gasleidingen en riolering. Hierbij gaat het zowel om onderhoud als om reparaties. Het goed onderhouden van uw CV-ketel en riool door een loodgietersbedrijf is erg belangrijk. Wanneer het onderhoud niet goed uitgevoerd wordt, kan dat later voor problemen zorgen. Is er een reparatie nodig? Dan staat de loodgieter van het loodgietersbedrijf ook voor u klaar. Een verstopte wc, bubbelend riool of een lekkende kraan kunnen erg vervelend zijn. Een loodgieter van een erkend loodgietersbedrijf kan u hiermee snel helpen en een reparatie uitvoeren.

  • onderhoud en reparaties aan cv-ketel
  • aanleggen water- en gasleidingen
  • ontstoppen van wc en afvoer
  • oplossen verstopping riolering

Onderhoud en reparatie

Het is verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen door een erkend loodgietersbedrijf aan uw sanitair, verwarmingsinstallaties, riolering en waterleidingen. Vergeet hierbij ook de wasmachine en de afwasmachine niet. Ondanks het onderhoud door een loodgieter kan er altijd iets kapot gaan in uw huis en dan is er een reparatie nodig. Onze loodgieters hebben geruime ervaring en staan voor u klaar om een onderhoudsbeurt uit te voeren of een reparatie. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een verstopping in het riool of het ontstoppen van uw wc. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

loodgietersbedrijf installatie

Installatie

Het lijkt soms zo makkelijk om een afwas- of wasmachine neer te zetten en aan te sluiten, maar vaak is het niet zo eenvoudig. U moet goed op een aantal dingen letten, want een verkeerde aansluiting of plaatsing kan een lekkage tot gevolg hebben. Het installeren van een CV vergt vakkennis, omdat alles correct aangesloten en ingesteld moet worden. Hiervoor kunt u ons altijd inschakelen. Een loodgieter kan u ook helpen met het aanleggen van een nieuwe water- of gasleiding of een buitenkraan. Ook de installatie van een nieuwe badkamer is voor ons geen probleem. Schakel vandaag nog een loodgietersbedrijf in voor al uw installatieklussen.

loodgieter lekkage

Verhelpen van lekkages

Lekkages zijn erg vervelend en kunnen grote schade veroorzaken in uw huis. Denk hierbij aan vochtplekken en -kringen op het plafond of de wanden. Ook de vorming van schimmel en roest en waterschade aan uw vloer of meubels komen vaak voor. De oorzaak van een lekkage is niet altijd snel te vinden, dat maakt een lekdetectie niet eenvoudig. Verstopte waterleidingen, kapotte dakgoten of een defecte wasmachine kunnen lekkages veroorzaken. Door onze loodgieters hoeft u hier niet lang mee te zitten. Bij lekkageproblemen sturen we zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe, om dit vakkundig te verhelpen.

Sanitair

De installatie, uitbreiding of het onderhouden van uw droombadkamer of toilet, is werk waarbij verschillende regels komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regelgeving omtrent de beperking van het aantal tappunten, de keuze voor doorsnede van het leidingmateriaal en de waterdruk. Het is verstandig om een loodgieter in te schakelen voor het onderhoud, reparatie en de installatie van uw sanitair. Bij ons staat er altijd een loodgieter met gespecialiseerde kennis op dit gebied voor u klaar. Hij zal ervoor zorgen dat uw badkamer of toilet aan de juiste regels voldoet. Vragen omtrent de installatie van een nieuwe badkamer, of alleen voor het vervangen van een kraan zijn allemaal welkom bij ons. Vult u gerust het contactformulier in.

CV-ketel

De centrale verwarmingsinstallatie, de CV-ketel, zorgt voor warm water. Een heerlijk warm huis of een warme douche wordt mogelijk gemaakt door de CV. De CV moet u regelmatig laten onderhouden door een loodgietersbedrijf, zodat u niet onverwacht in de kou komt te zitten. Overweegt u om een nieuwe CV te plaatsen? Onze loodgieter kan u adviseren over welke cv-ketel voor uw woning geschikt is, wat de capaciteit moet zijn en bij welke ketel of geiser u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij natuurlijk graag voor de installatie en het onderhoud. Ongeacht het merk weet onze loodgieter storingen snel en vakkundig te verhelpen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het jaarlijkse onderhoud.

Op zoek naar een erkende loodgieter?

Wij verhelpen lekkages, repareren verwarmingsketels, ontstoppen uw riool en installeren sanitair.

Riolering

Bij de riolering zien we vaak problemen zoals stank in huis, vastgelopen pompen, een bubbelend riool of een verstopping. Een verstopping kan veroorzaakt worden door te veel toiletpapier, vuil of verkeerde ontstoppingsmiddelen. Uw loodgieter kan u hier snel mee helpen, zodat u weer gebruik kunt maken van uw toilet. Bij een verouderd riool kunt u soms last hebben van een stank in uw huis. Is uw riool aan een onderhoudsbeurt toe of overweegt u juist installatie van een nieuw systeem, bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundige informatie. Bij ons is altijd een loodgieter aanwezig om u van advies op maat te voorzien.

Dakbedekking

Ook voor dakbedekking kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Een goede dakbedekking beschermt u huis. Het is daarom belangrijk om deze regelmatig te onderhouden en waar nodig een reparatie uit te laten voeren. Heeft u last van waterlekkages? Dan kan het probleem in het dak liggen. Bijvoorbeeld door kapotte leidingen onder het dak, scheve dakpannen of een gescheurde bedekking. Met speciale technieken kan het lek snel opgespoord worden en wordt het direct gerepareerd.

Keurmerken

Wanneer u een loodgieter inschakelt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u professioneel wordt geholpen en dat alles van een hoge kwaliteit is. Keurmerken kunnen u helpen in de keuze voor het beste loodgietersbedrijf. Een keurmerk wordt uitgegeven door een organisatie, overheid of testbureau en dient als kwaliteitsgarantie. In de loodgietersbranche zijn er diverse keurmerken en certificaten. De algemene certificering van de branchevereniging UNETO-VNI wordt gegeven aan een loodgieter die alle diploma’s behaald heeft. Een VCA-certificering gaat om de veiligheid en gebruik van goedgekeurde gereedschappen. Er zijn ook nog een aantal specifieke keurmerken, bijvoorbeeld voor een loodgieter die gespecialiseerd is in legionellapreventie en watertechnieken.

Wat zijn de kosten van een loodgieter?

De prijzen van een loodgieter zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom kunnen we niet voorspellen wat de specifieke kosten voor u zullen zijn. De totale onkosten hangen af van het type werkzaamheden, de prijs van het gebruikte materiaal en de arbeidskosten. De arbeidskosten zijn ongeveer €40,- tot €70,- per uur. Het onderhouden van uw CV-ketel door een loodgietersbedrijf kost gemiddeld €70,- tot €80,-. Voor het ontstoppen van een afvoer moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €90,-. Naast deze onkosten moet u rekening houden met de voorrijkosten van het loodgietersbedrijf. Wilt u graag een betere indicatie van uw kosten? Vul dan het contactformulier in en wij sturen u een gratis en vrijblijvende offerte toe van het loodgietersbedrijf.

contact loodgieter

24/7 bereikbaar

Problemen met uw sanitair, riool of verwarming? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom hebben wij een 24-uurs service. Ongeacht de dag van de week, en ongeacht het uur, u kunt bij ons altijd een loodgieter bereiken. Wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe voor een snelle afhandeling van het probleem. Tevens kunt u contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of andere problemen met de installatie of het onderhouden van uw sanitair of verwarming. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Direct contact

Onze loodgieters helpen u graag met onderhoud, reparaties en verstoppingen. Heeft u last van een bubbelend riool of stank in uw huis? Wilt u graag een wasmachine of vaatwasser laten installeren? Heeft u problemen met waterlekkages of de aanleg van een nieuwe waterleiding? Wij staan voor u klaar. Ook als u nog verdere vragen heeft of andere werkzaamheden, zijn wij u uiteraard snel van dienst. Vul het contactformulier in en wij sturen u een gratis en vrijblijvende offerte op. Met onze 24 uursservice kunt u ons altijd bereiken voor een spoedklus.

Werkgebied

Wij zijn werkzaam vanaf meerdere vestigingen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en de omgeving van Tilburg. Voor meer informatie over de installatie en het onderhouden van uw sanitair of verwarming, of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, of als u in contact wilt komen met een deskundige en goedkope loodgieter, neem dan contact met ons op. Er zit altijd een loodgietersbedrijf bij u in de regio. Het loodgietersbedrijf biedt u een op maat gemaakte offerte, met de scherpste prijs.