Onderhoud en reparatie

Een afwasmachine en wasmachine maken ons leven een stukje gemakkelijker, maar we vergeten het onderhoud aan deze machines vaak. Hetzelfde geldt voor de CV-ketel en de riolering. Waarom is dit belangrijk? Wanneer er geen sprake is van regelmatig onderhoud, is de kans op een reparatie met hoge kosten groter. Soms zijn reparaties onvermijdelijk, zelfs met goed onderhoud. U kunt hiervoor altijd een loodgieter inschakelen, zowel voor het onderhoud als eventuele reparaties. Heeft u een loodgieter nodig? Vul dan het contactformulier in op onze website en ontvang snel een gratis en vrijblijvende offerte.

onderhoud en reparatie

Laat het onderhoud en reparatie doen door een vakman!

Ontvang een vrijblijvende en gratis offerte in met scherpe prijs. Vul het contactformulier in!

Gratis offertes aanvragen

Loodgieter voor onderhoud en reparatie

Een loodgieter kan u helpen met onderhouden en repararen van sanitair, verwarmingsinstallaties, riolering en waterleidingen. Door regelmatig onderhoud door een loodgietersbedrijf te laten plegen voorkomt u onnodige schade door gebrek aan onderhoud. Maar soms is het onvermijdelijk om een reparatie uit te laten voeren. Een loodgieter kan het onderhoud voor u uitvoeren, maar heeft ook veel ervaring met reparaties. Door een loodgieter in te schakelen weet u zeker dat het probleem snel verholpen wordt.

  • reparaties aan (bevroren) waterleidingen en sanitair
  • reparatie en onderhoud van wasmachine en afwasmachine
  • installatie, onderhoud en reparatie cv-ketel
onderhoud door loodgieter

CV-ketel

Om te zorgen dat uw CV-ketel goed blijft werken, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Door de CV-ketel goed te onderhouden voorkomt u dat er een storing ontstaat of dat er een reparatie uitgevoerd moet worden. Een defecte vloerverwarming kan ook te maken hebben met de CV. Wij helpen u graag hiermee, want u wilt natuurlijk niet in de kou komen te zitten.

Sanitair

Blijft u wc maar doorlopen? Naast dat u veel water verspilt, is het ook een vervelend geluid. Een probleem met uw sanitair wilt u meestal het liefst zo snel mogelijk laten repareren door een loodgieter. Een reparatie van een doorlopende wc is snel geregeld. Andere problemen kunnen zijn dat het water niet meer goed doorloopt bij uw sanitair, dat er een sifon van een kraan lekt of dat een kraan maar blijft lekken door een kapot onderdeel. Schakel een loodgietersbedrijf in om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Problemen met wasmachine of afwasmachine?

Er kunnen verschillende problemen ontstaan met een wasmachine of afwasmachine. Zo kan er water blijven staan in één van de machines, wordt het water niet meer goed afgevoerd of raken ze verstopt. Een verstopte wasmachine ontstaat meestal door stofdeeltjes en bij een afwasmachine zijn vaak stukjes glas de boosdoener. Een loodgietersbedrijf heeft geruime ervaring met alle problemen van een wasmachine en afwasmachine en kan snel een reparatie uitvoeren.

Bevroren waterleiding

Wanneer het hard vriest kan er een waterleiding bevriezen. Dit zien we vaak bij een buitenkraan die niet is afgetapt. Een bevroren waterleiding is erg vervelend, omdat u dan misschien geen water meer heeft en omdat het vorstschade kan veroorzaken. Het is belangrijk om uw leidingen vorstvrij te houden en de waterleiding naar de buitenkraan af te tappen. Een bevroren waterleiding moet u zo snel mogelijk laten repareren door een loodgieter.

Problemen met riolering

Veelvoorkomende problemen met het riool zijn verstoppingen van de wc of het sanitair door overmatig gebruik van toiletpapier, veel vuil of verkeerde ontstoppingsmiddelen. Daarnaast komen vastgelopen pompen en een bubbelend riool ook vaak voor. Bij een verouderd riool zijn er vaak problemen met stank in huis. Door preventief onderhoud te plegen aan uw riolering door een loodgieter, voorkomt u grote problemen en eventuele reparaties

contact reparatie loodgieter

Hulp nodig? Direct contact!

Niemand wil graag in de kou komen te zitten doordat de CV-ketel niet meer goed werkt. Of niet gebruik kunnen maken van de wc door een verstopping. Een probleem met uw sanitair, riolering, waterleidingen of wasmachine kan erg vervelend zijn. Heeft u last van een bubbelend riool of een verstopt riool? Werkt uw CV niet meer goed? Ons loodgietersbedrijf staat graag voor u klaar. De loodgieter uit ons netwerk heeft veel ervaring met reparatie en het onderhouden van uw CV-ketel, riolering en dergelijke. Vul vandaag nog het contactformulier in op de website. Wij sturen u dan snel een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs op.