Loodgieter Veenendaal

Loodgieter Veenendaal: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 9924.

Uw vakkundige loodgieter

Hebt u regelmatig te maken met verstopt sanitair of een lekkende keukenkraan en is het tijd om een ervaren loodgieter hier eens naar te laten kijken? Neem vandaag nog contact op met ons loodgietersbedrijf uit Veenendaal. Wij helpen sinds jaar en dag klanten uit uw regio naar volle tevredenheid met hun klussen op het gebied van installaties, reparatie en het onderhoud van sanitair, dak of verwarming. Wilt u ons bereiken? Bel dan naar 085 500 9924. Wij garanderen dat uw hulpvraag direct wordt beantwoord! Hopelijk kan een loodgieter uit ons netwerk ook u snel verder helpen.

Overzicht werkzaamheden

Een loodgieter is niet alleen actief als ontstopper van een verstopt toilet of douchebak die verstopt zit, maar bezit over een groot scala aan kennis en werkzaamheden. Zo is menig loodgieter tevens een ervaren dakdekker of daklekkage specialist die u van dienst kan zijn bij het verhelpen van lekkages en het verzorgen van een eventuele reparatie van de dakbedekking. Daarnaast bent u bij de medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Veenendaal tevens aan het juiste adres voor het installeren van een verwarmingsketel of het vernieuwen van sanitair. Wij helpen tot slot graag met het onderhoud van de CV-ketel, (vloer)verwarming of de dakwerken. Dit alles natuurlijk tegen lage kosten en met hoogwaardige kwaliteit.

Contact

Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen indien u benieuwd bent naar de prijzen of met spoed een vakman nodig heeft.Telefonisch contact

contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24 uursservice telefoonnummer

Sanitair


sanitair vervangen Veenendaal
Wanneer u uw badkamer gaat renoveren, of bij een nieuwbouw van een pand in Veenendaal is het van belang om aandacht te besteden aan het sanitair. Een keukenkraan of douche met douchebak is nou eenmaal onmisbaar. Aan het installeren van sanitair zitten strenge regels verbonden omtrent legionella, doorstroom en vuilwaterafvoer. Wij raden dan ook aan om hier een loodgietersbedrijf voor in te schakelen. Een loodgieter voorziet u van tips of voert de installatie volledig voor u uit. Daarnaast helpen onze vakmannen u graag bij de reparatie van uw huidige sanitair. Met behulp van innovatieve technieken en het juiste gereedschap geniet u snel van een optimaal wooncomfort.

CV-ketel vervangen?


cv-ketel vervangen
Een CV-ketel gaat over het algemeen 15 jaar mee zonder dat deze een grote reparatie nodig heeft. Na verloop van tijd zal een verwarmingsketel door gebrekkig onderhoud of langdurig gebruik wel slijtage vertonen. Het is dan mogelijk noodzakelijk om de verwarmingsinstallatie te vernieuwen. Hierbij dient u een keuze te maken uit HR en VR ketels, en moet u beslissen of u een combiketel aanschaft, of de warmwatervoorziening en de verwarming gescheiden houdt. Een loodgieter uit Veenendaal helpt u graag bij het maken van de keuze, en voert tevens de installatie van de nieuwe CV-ketel voor u uit. Neem een onderhoudscontract voor een langere levensduur van de installatie.

Dakonderhoud


dakgoot reinigen
Menig loodgieter is tevens expert op het gebied van dakwerken. Dus ook bij een daklekkage of bij problemen met de dakbedekking, dakgoten of regenpijpen is het mogelijk om contact op te nemen met een loodgietersbedrijf uit Veenendaal. Eén dakspecialist zal dan langskomen om alle knelpunten na te kijken op scheurtjes en beschadigingen, en hierop direct een reparatie uitvoeren. Wilt u voorkomen dat er lekkages ontstaan? Schakel dan een vakman voor een jaarlijkse check op uw dakbedekking, schoorsteen en dakramen, alsmede voor het onderhoud van uw dakgoten en regenpijpen.

Lood- en zinkwerk


Lood- en zinkwerk Veenendaal
Onder lood- en zinkwerk verstaan wij alle dakwerken op het gebied van afwatering en afdekking. Sinds jaar en dag worden hiervoor lood en zink gebruikt als basismateriaal. Lood is met name geschikt voor de nok van een puntdak, loodslabben en loketten langs de schoorsteen. Zink is daarentegen voornamelijk toepasbaar als dakbedekking of materiaal voor dakgoten. Een loodgieter uit ons netwerk helpt u graag.

Aanleg riolering


Riolering aanleggen Veenendaal
Wanneer een rioleringsbuis is versleten zal deze gaan lekken, of zorgen voor veel stankoverlast binnenshuis. De loodgieters uit ons netwerk helpen u graag bij het aanleggen van volledig nieuwe riolering, of vervangen een enkel deel. Bent u nieuwsgierig naar de kosten hiervoor? Of hebt u behoefte aan tips voor het juiste onderhoud van uw afvoer en riool? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Verstopping


Verstopping
Het is zeer vervelend als uw sanitair onverhoopt verstopt raakt. Dit kan veroorzaakt worden door diverse materialen zoals vet- en zeepresten of overtollige gebruik van het toiletpapier. U kunt een afvoer die verstopt zit zelf ontstoppen met behulp van soda en azijn, cola of reguliere ontstoppers. Hebben al deze methodes geen baat? Schakel dan ons loodgietersbedrijf uit Veenendaal in. U kunt ons bereiken via 085 500 9924!

Waterleiding aanleggen


Waterleiding vervangen Veenendaal
Wanneer u een waterleiding wilt aanleggen bij uw badkamer om de werking van het sanitair te optimaliseren, dan dient u gebruik te maken van een roodkoperen buis voor het uitvoeren van de klus. Een waterleiding van roodkoper bestaat in twee uitvoeringen: een harde en zachte buis. Het verschil is dat de zachte buis flexibeler is, en daardoor makkelijker te buigen, en te installeren. Tegenwoordig wordt er voor de waterleiding ook wel gebruik gemaakt van kunststof als basismateriaal.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan aansluiten
Het aanleggen van een buitenkraan zorgt voor diverse voordelen tijdens uw werkzaamheden buiten. Zo is het dankzij een buitenkraan relatief gemakkelijk om de auto te wassen of de tuin te sproeien, en voorkomt u dat u het hele huis door moet met een tuinslang. Het aanleggen van de buitenkraan is een klus die relatief eenvoudig is. Het belangrijkste is dat u de buitenkraan goed aansluit op de waterleiding, om op deze manier de kans op lekkage voor te blijven.

Keukenkraan vervangen


Keukenkraan repareren Veenendaal
Voor elke lekkende keukenkraan geldt dat er drie manieren zijn om dit fenomeen te verhelpen. De eerste is het vernieuwen van het kraanleertje, de tweede het ontkalken van de gehele kraan. Is uw keukenkraan na deze twee technieken nog steeds aan het lekken? Dan wordt het tijd om deze te vervangen. Het plaatsen van een nieuwe keukenkraan kunt u gemakkelijk overlaten aan een erkend loodgieter uit Veenendaal, of zelf uitvoeren. Wij geven u desgewenst graag tips en advies voor deze klus.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Veenendaal.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter offerte

Douchebak plaatsen


Douchebak installeren
Over het algemeen wordt een douchebak geleverd op vier pootjes. U kunt de douchebak dan ook het beste plaatsen door de bak in de dwarsrichting zuiver horizontaal te zetten met behulp van de afstelfunctie van de pootjes. Vervolgens dient u de rand rondom te steunen met behulp van een steunlat bij de want of radiatorsteunen. Met behulp van een douchebak ombouw voorkomt u de kans op lekkage en zorgt u voor een mooie afwerking van het geheel.

Bad inbouwen


Bad inbouwen Veenendaal
Voordat u over kunt gaan tot de installatie en het inbouwen van een ligbad, dient u eerst de meest logische plaats te bepalen. Plaats het bad altijd op een overzichtelijke plek, het liefst zodat u er rondom voldoende ruimte heeft. Vervolgens kunt u het bad plaatsen en waterpas afstellen. Daarna kunt u het ligbad inbouwen. Monteer dan de sifon, en sluit het bad aan op de afvoer. Voor de installatie en reparatie kunt u een loodgieter uit ons netwerk van loodgietersbedrijven inschakelen.

Kosten loodgieter


Kosten loodgieter Veenendaal
Bent u op zoek naar een erkend loodgieter uit Veenendaal die u kan helpen bij de installatie, reparatie of het onderhoud van uw sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elk loodgietersbedrijf dat zich bij ons aansluit levert diensten van een hoge kwaliteit en tegen lage kosten. De exacte kosten voor het inschakelen van een loodgieter worden beïnvloed door diverse factoren zoals de aard van de klus en de tijd die het kost om de klus te voltooien.

Douchekraan vervangen


Douchekraan reparatie Veenendaal
Is uw oude douchekraan verkalkt, en blijft er water door druppelen zelfs na het nodige onderhoud? Dan wordt het tijd om de kraan te vervangen. Het verwisselen van de douchekraan is een klus die enige handigheid vereist, maar is eventueel wel eigenhandig uit te voeren. Het is hierbij ten eerste belangrijk dat u het water afsluit. Daarna kunt u de oude kraan verwijderen. Voordat u het nieuwe exemplaar installeert is het mogelijk de afstand tussen de aansluitpunten voor de koude en warme kraan te verkleinen of vergroten. Wij adviseren om een thermostatische douchekraan te installeren voor een optimaal comfort in de douche.

Wasmachine aansluiten


Wasmachine installeren Veenendaal
Hebt u een wasmachine gekocht en hebt u geen idee hoe u deze aan moet sluiten? Vraag dan een loodgieter uit ons loodgietersbedrijf om hulp. De vakmannen uit ons netwerk hebben allen een ruime ervaring op het vakgebied, en helpen u met alle plezier bij het plaatsen en installeren van de wasmachine. Weet u niet zeker of de wasmachine vervangen moet worden of dat onderhoud voldoende is? Een loodgieter komt desgewenst graag bij u in Veenendaal langs voor de controle van het apparaat, en zal dan indien nodig direct een reparatie uitvoeren. Vul het contactformulier in voor meer informatie over prijzen en voorwaarden.

Dubbele wastafel aansluiten


wastafel aansluiten Veenendaal
Een dubbele wastafel zorgt in veel gezinnen voor een sterk verhoogd woongemak. Wilt u uw enkele wastafel verwijderen en twee wastafels ervoor in de plaats installeren? Dan zullen er enige aanpassingen moeten worden doorgevoerd aan de waterleiding. Dit is niet heel ingewikkeld; meestal is de plaatsing van een dubbele sifon voldoende. Wilt u zelf de dubbele wastafel aansluiten? Meet dan goed de benodigde afstand voor deze dubbele sifon op, om problemen als lekkage te voorkomen. Hebt u liever de hulp van een erkend loodgieter bij deze klus? Dat kan! De medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Veenendaal helpen u graag.

Gasleiding aanleggen


gasleiding aanleggen
Om geld te besparen willen mensen bij een verbouwing graag zo veel mogelijk zelf doen. Het is ook niet verplicht dat het aanleggen van de gasleiding gedaan wordt door iemand die er verstand van heeft, maar het is zo’n ingewikkelde klus met grote risico’s dat u niet zomaar zelf de gasleiding moet aanleggen. Vanwege het brandgevaar kan gas ontploffen, wat niet alleen gevolgen heeft voor u, maar ook voor uw buren. Wees daarom verstandig en geef het aanleggen van de gasleiding uit handen. Zo weet u zeker dat de leiding goed aangelegd wordt.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser aansluiten Veenendaal
Als u een nieuwe vaatwasser heeft aangeschaft, zal u deze ook nog moeten aansluiten. Een vervelende klus, omdat de vaatwasser vaak zwaar is en u deze gaat inbouwen in uw keukenblok. De ruimte is dus beperkt! Vaak is er al een speciale kraan voor de vaatwasser geplaatst, in dat geval is het aansluiten een kwestie van de juiste toe- en afvoer bevestigen en de vaatwasser in het keukenblok plaatsen. Is er geen keukenkraan aanwezig? Dan zult u deze zelf moeten maken. Dit is een complexe klus, die u daarom beter overlaat aan een professional.

Waterleiding bevroren


waterleiding bevroren
Als het buiten vriest bestaat er de kans dat de waterleiding bevroren raakt. Dit is vervelend omdat u dan geen toegang meer heeft tot water, maar ook omdat u risico loopt op scheuren in de waterleiding. Zodra het water weer ontdooit krijgt u in dat geval waterschade. U kan een bevroren waterleiding op verschillende manieren voorkomen. Isoleer de leiding die het huis binnenkomt, maak de ruimte met de hoofdkraan tochtdicht en draai de buitenkraan dicht. Mocht de waterleiding ondanks uw maatregelen toch bevriezen dan kan een loodgieter uit ons netwerk in Veenendaal helpen met een reparatie.

WC blijft doorlopen


wc blijft doorlopen
Als het toilet na het doorspoelen maar door blijft lopen, dan bestaat er een kans dat er iets mis is met de vlotter. De vlotter is verbonden aan de vlotterkraan, die samen bepalen hoeveel water er in de spoelbak moet staan. Als deze niet naar behoren werkt blijft de spoelbak maar vollopen. Er wordt dus heel veel water verspild. Vaak is een goede schoonmaakbeurt voldoende. Door de kalkopbouw kan het zijn dat de vlotter niet goed meer werkt. Loopt het toilet nog steeds door? Dan is het mogelijk dat er beschadigde onderdelen in de spoelbak zitten. Vraag dan een expert om een advies.

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontract CV-ketel Veenendaal
Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw dak of verwarming periodiek door een expert wordt verzorgd. U bespaart met een onderhoudscontract tevens op eventuele reparaties en storingen.

Certificaten

Loodgieter certificaten en keurmerken
Elke loodgieter uit ons loodgietersbedrijf in Veenendaal is uitgebreid gecertificeerd met bijvoorbeeld een KOMO-instal keurmerk. Dit betekent dat het bedrijf duurzaam, veilig en professioneel is en dit ook zal uitdragen naar haar klanten.

Dag en nacht!

Loodgieter spoedservice Veenendaal
Wij begrijpen dat een verstopt toilet zodanig vervelend is, dat deze zo snel mogelijk gerepareerd moet worden. Daarom garanderen wij dat onze service ook ’s avonds en in het weekend in Veenendaal bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk!

Werkgebied Veenendaal

contact met loodgieter etebTelefonisch contact Eteb

Uitstekende garantievoorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van ons loodgietersbedrijf, dan garanderen wij de volgende werkvoorwaarden;

  • Direct contact via 085 500 9924
  • Hoogwaardige service, ook in het weekend
  • 100% klantvriendelijkheid
  • Zowel reparatie als installatie met behulp van innovatieve technieken
  • Voordelig onderhoudscontract

Direct contact: 085 500 9924

Hebt u met spoed een loodgieter nodig voor het ontstoppen van uw sanitair, wilt u een professioneel loodgietersbedrijf inschakelen voor de installatie van uw verwarming, of wilt u een bad of zelfs een buitenkraan laten plaatsen? Wij zijn direct telefonisch bereikbaar via 085 500 9924. Eén van de loodgieters staat u graag te woord, en zal indien nodig direct een professional naar u in Veenendaal toesturen om een installatie- of reparatieklus voor u af te handelen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.