Dakdekker in Soest nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24-uurs service!

Bel 085 500 9921

Wij werken in uw regio samen met:

logo partner

dakdekker Soest

Dakdekker Soest

Het dak vormt een belangrijk deel van uw woning. Samen met de buitenmuren beschermt een dak uw woning en bezittingen in alle weersomstandigheden. Een dak krijgt veel te verduren. Denk aan regen, wind en felle zonnestralen. Daarom is het belangrijk dat uw dak zich in optimale staat bevindt.

Op deze pagina lees u alles over verschillende dakwerken die de staat van uw woning verbeteren en ervoor zorgen dat uw woning droog en comfortabel blijft. Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf helpt u met alle plezier bij een dakreparatie, dakrenovatie, dakonderhoud, dakreiniging of werkzaamheden aan uw schoorsteen. Via het offerteformulier komt u in contact met een dakdekkersbedrijf uit uw regio. Wilt u meteen een dakdekker spreken? Bel dan gelijk 085 500 9921!

Gratis offerte ontvangen

Gratis - Vrijblijvend

Waarom een dakdekker uit Soest inschakelen?

Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf in Soest heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken. Een dakreiniging of dakrenovatie is geen probleem voor professionele dakdekkers. Ook voor dakonderhoud en het schoonmaken van de regenpijpen draaien dakdekkers hun hand niet om.

Werkzaamheden aan het dak van uw woning zijn echter niet zonder gevaar. Dakdekkers hebben de juiste kennis en materialen om dakwerken veilig en naar uw tevredenheid uit te voeren. Dan hoeft u zelf de ladder niet meer op!
dakdekkersbedrijf Soest

Dakdekkersbedrijf Soest; vakkundige dakdekkers met veel ervaring!

Al uw dakwerken worden met zorg uitgevoerd door een dakdekkersbedrijf uit Soest. Dakdekkers voeren werkzaamheden in drie verschillende categorieën uit:

  • Dakonderhoud
  • Dakrenovatie
  • Dakreparatie

Denk bij dakonderhoud aan het uitvoeren van een dakreiniging of -inspectie en bij een dakreparatie aan het herstellen van beschadigde dakpannen of een scheur in het dakleer. Bij een dakrenovatie gaat het meestal om het renoveren van de dakbekleding, in sommige gevallen gaat het om het renoveren van de complete dakconstructie.

Bel: 085 500 9921

Wat zijn de kosten van een dakdekker?

Wilt u uw dakwerken door een vakkundig dakdekkersbedrijf uit Soest laten uitvoeren? Dan wilt u vast weten wat de kosten zijn. Het uurtarief van een dakwerker is afhankelijk van een aantal factoren.

Als eerste is het soort werk uiteraard van invloed op het tarief van een dakdekker. Onderhoud en inspectie zijn bijvoorbeeld specialistischer werk dan regulier kluswerk. Daarom ligt het uurtarief voor onderhoud en inspectie tussen €35,- en €43,- en dat van kluswerk tussen €28,- en €35,-. Daarnaast is het uurtarief van dakdekkers in de randstad hoger dan in de overige provincies. De vraag naar dakdekkers is daar hoger, waardoor dakdekkers een hoger tarief vragen. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde tarieven van een dakdekker.

Prijstabel: uurloon dakdekker

SegmentGemiddeld uurtarief *Gemiddeld uurtarief Randstad *
Nieuwbouw€30,-€37,-
Onderhoud/inspectie€35,-€43,-
Kluswerk€28,-€35,-

* De prijzen zijn gemiddeld en verschillen per dakdekker. Voor exacte prijzen vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan.

Uurloon dakdekker

€28,- tot €43,-

Gemiddelde van/tot prijzen

Laag
€28,- tot €35,- per uur

Voor kluswerk door een dakdekker.

Hoog
€35,- tot €43,- per uur

Voor een dakinspectie en onderhoud.

Factoren die de prijs van een dakdekkersbedrijf beïnvloeden

Zoals u in het schema hierboven ziet, hanteren dakdekkers verschillende uurtarieven voor dakwerken. De prijzen worden door een aantal factoren beïnvloed. Als eerste bepaalt het soort werk de totaalprijs. Rietdekken is bijvoorbeeld erg specialistisch werk en daar hoort een hoger uurtarief bij.

Wist u dat de ervaring van de dakdekker ook invloed heeft op de kostprijs?

Hoe meer ervaring, hoe hoger de prijs. Ook de omvang bepaalt de prijs van een dakproject, maar hier werkt het net andersom. Hoe groter het project, des te effectiever kan een dakdekker zijn werk doen. Zo kan hij bijvoorbeeld met één steiger het dak van een een twee-onder-een-kapwoning renoveren. Het uurloon valt dan lager uit. Bent u benieuwd naar de exacte tarieven? Bel naar 085 500 9921 of vul gelijk het offerteformulier in.

Waarop letten bij het kiezen van een dakdekkersbedrijf?

Er zijn in Soest verschillende dakdekkersbedrijven werkzaam. Gelukkig zijn er een aantal manieren die het kiezen van een dakdekkersbedrijf een stuk gemakkelijker maken.

Zoek online naar recensies over het betreffende bedrijf en vraag familie of vrienden naar ervaringen om een indruk te krijgen van de kwaliteit en klantvriendelijkheid. Let daarnaast op of het dakdekkersbedrijf beschikt over één of meerdere keurmerken. Deze keurmerken geven aan dat het bedrijf getoetst wordt op kwaliteit, klantvriendelijkheid en andere belangrijke zaken. Bovendien biedt een branchevereniging vaak extra garanties met betrekking tot de werkzaamheden en de betaling.

Vraag een gratis offerte aan en profiteer zo van de laagste prijzen.

Werkzaamheden van dakdekkers uit Soest

U kunt bij een dakdekkersbedrijf terecht voor al uw dakwerken, van dakdekken tot een renovatie. Zijn uw dakpannen aan vervanging toe en wilt u een dakrenovatie? Of wilt u dakonderhoud of dakreparatie laten uitvoeren? Een dakdekker voert deze werkzaamheden veilig, snel en vakkundig uit. Ook informeert en adviseert een dakdekker u graag over verschillende mogelijkheden en kosten om uw dak te verbeteren.

Hieronder leest u alles over verschillende dakwerken en de kosten. Neem via het offerteformulier of door te bellen naar 085 500 9921 contact op met een dakdekkersbedrijf. Een dakdekker beantwoordt al uw vragen en vertelt u meer over verschillende werkzaamheden.

dakreparatie Soest

Dakreparatie Soest

Een dakoppervlak moet een hoop doorstaan om uw woning te beschermen. Het is dan ook niet gek dat er na verloop van tijd beschadigingen aan de dakafwerking of een ander onderdeel ontstaan. Een dakdekker voert met plezier een dakreparatie uit. Heeft u met spoed een dakdekker nodig voor een dakreparatie?

Bel naar 085 500 9921 (24/7 bereikbaar) om direct contact te krijgen met een dakdekker uit uw regio. Een dakreparatie kost gemiddeld tussen de €900,- en €1.300,-. De prijs is afhankelijk van de benodigde werkzaamheden.

Als de dakdekker denkt dat een dakreparatie niet genoeg is zal hij u informeren over de mogelijkheden van een dakrenovatie. Zo maakt u zelf een goede afweging.

Dakreparatie plat dak

Een dakreparatie bij platte daktypen begint altijd met een dakreiniging, zodat de dakdekker goed kan zien wat er precies aan de hand is. Als de beschadiging met het blote oog niet zichtbaar is, gebruikt een dakdekker speciale apparatuur om gebreken op te sporen. Kleine scheuren repareert een dakdekker van een dakdekkersbedrijf snel met een reparatiepasta of een afdichtingsband, zodat uw dak weer waterdicht is. Bij grote beschadigingen is een dakreparatie niet altijd voldoende en kan het noodzakelijk zijn om de dakafwerking te vernieuwen.

Dakreparatie hellend dak

Bij een hellend dak is het vaak niet lastig om dakschade te vinden. Er ligt bijvoorbeeld een dakpan scheef of er is een aantal dakpannen van het dak gewaaid. Een dakdekker voert een dakreparatie uit door het herstellen van kapotte dakpannen of een beschadigde nokvorst. Een dakdekker is ervaren in het bespeuren van probleemplekken. Bij een vervaagde glazuurlaag hebben de dakpannen hun levensduur bereikt en zal waarschijnlijk de gehele dakbekleding vernieuwd moeten worden.

dakrenovatie Soest

Dakrenovatie Soest

Regelmatig dakonderhoud is belangrijk om uw dak in optimale conditie te houden. Als er echter onderdelen verouderd of beschadigd zijn is een dakrenovatie nodig. Ook werkzaamheden die de kwaliteit en uitstraling van uw woning verbeteren vallen onder dakrenovatie. Dakdekkers uit Soest kunnen allerlei werkzaamheden doen bij een dakrenovatie, maar het begint vaak met een dakinspectie.

Wat houdt een dakinspectie in?

Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf controleert alle onderdelen van uw dak, waarna u een rapport krijgt met de bevindingen. Eventuele gebreken lossen dakdekkers daarna graag voor u op. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuw dakleer of dakisolatie, het vernieuwen van de boeidelen of een schoorsteenrenovatie. Het plaatsen van een dakkapel of dakraam behoren ook tot de mogelijkheden. Gemiddeld kost een dakrenovatie tussen de €3.000,- en €4.300,-.

Dakrenovatie plat dak

Een dakrenovatie is nodig als het huidige dakleer te veel beschadigd is en door middel van een dakreparatie niet meer gemaakt kan worden. Gemiddeld is een dakrenovatie nodig na 25 tot 40 jaar, afhankelijk van het gekozen materiaal. Als dakbekleding heeft u de keuze uit bitumen, pvc, EPDM en eventueel een groendak. Laat de dakbekleding plaatsen door ervaren dakdekkers zodat u profiteert van de beste kwaliteit en de langste levensduur.

Dakrenovatie hellend dak

Een dakrenovatie bij een hellend daktype is nodig na gemiddeld 30 tot 50 jaar. Heeft u op dit moment een aluminium, zinken of koperen dakoppervlak dan is een renovatie pas nodig na een levensduur van 50 tot zelfs 100 jaar. De dakrenovatie begint met het verwijderen van de oude dakpannen. De dakdekker herstelt eventuele beschadigingen onder de dakafwerking en gaat dan verder met het plaatsen van de nieuwe dakafwerking.

Dakbedekking vervangen

De dakafwerking van platte daken is gemakkelijker te vervangen dan bij een schuin dak. Soms is bij platte daktypes is vernieuwing ook mogelijk door een nieuwe laag op de oude aan te brengen, dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Bij een hellend dak gaat het vaak om losse, gescheurde of versleten dakpannen. Een dakdekker vervangt enkele dakpannen gemakkelijk, maar soms is het nodig om alle pannen te vergvangen.

Bij het vervangen van de dakbekleding is het verstandig ook na te denken over dakisolatie, daarmee vergroot u uw wooncomfort en verlaagt u uw energierekening. Hieronder leest u meer over verschillende dakwerken. Het plaatsen van dakbekleding op platte daken kost gemiddeld €75,- tot €100,- per m². Bij een hellend dak moet u rekening houden met ongeveer €75,- tot €130,- per m².

Plat dak bedekken met EPDM

Bekijk hoe nieuwe dakbedekking op een plat dak wordt geplaatst!

Compleet dak vervangen

Het vernieuwen van een pannendak is een taak die u beter overlaat aan ervaren medewerkers van een dakdekkersbedrijf uit Soest. Zij bouwen het volledige dak vanuit het niets weer op.

Het vervangen van de dakafwerking kost wel enige tijd, maar dakdekkers zorgen ervoor dat tijdens het plaatsen een gedeelte van uw woning permanent bedekt blijft. Zo ondervindt u zo weinig mogelijk overlast van de renovatie van uw dak.

Het is daarom verstandig om een dakrenovatie in de lente- of zomermaanden uit te laten voeren.

Kosten nieuw dak

Overweegt u een nieuw dak te plaatsen? Het plaatsen van het dakleer op platte daken is een stuk voordeliger dan het vernieuwen van hellende daken. Voor platte daken ligt de richtprijs rond de €75,- tot €100,- per m², bij hellende daken ligt dat rond de €75,- tot €130,- per m².

Heeft u nog geen dakisolatie?

Laat deze dan direct plaatsen! Zo bent u goedkoper uit dan wanneer u de dakwerken op twee verschillende momenten laat uitvoeren. Dit kost ongeveer €40,- tot €60,- per m². Voor het vernieuwen van het dakbeschot betaalt u ongeveer €90,- tot €150,- per m². Deze prijzen zijn inclusief btw en kosten voor het plaatsen.

Prijstabel: kosten dak vervangen

Soort werkzaamhedenGemiddelde prijzen per m² **
Plat dak vervangen *€75,- tot €100,-
Hellend dak vervangen *€75,- tot €130,-
Dakisolatie aanbrengen€40,- tot €60,-
Dakbeschot vernieuwen€90,- tot €150,-

* Inclusief het verwijderen van de oude dakbedekking
** Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en montage. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs

Met spoed een dakreparatie nodig?

Bel naar 085 500 9921 voor direct contact met een dakdekker uit Soest.

Bel: 085 500 9921

Dakonderhoud

Om uw dak in goede staat te houden, is het verstandig om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. Vaak wordt gedacht dat dakonderhoud bestaat uit het afhandelen van een dakreparatie, maar een goede onderhoudsbeurt bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerst wordt er een dakinspectie gedaan waarbij een dakdekker de staat van het dak controleert en eventuele gebreken constateert. Zo weet u of uw dakbedekking bijvoorbeeld aan renovatie toe is, of dat deze nog een paar jaar mee kan. Ook dakreiniging valt onder dakonderhoud. Vervuiling tast de dakafwerking aan, dus het is belangrijk dit tijdig te verwijderen. Eventueel kunt u een dakcoating aanbrengen voor een mooiere uitstraling. Gemiddeld kost dakonderhoud tussen €850,- en €1.200,-. Ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten bij een dakdekkersbedrijf.

dakreiniging

Dakreiniging

Veel mensen zorgen ervoor dat hun dakgoten en regenpijpen jaarlijks schoongemaakt worden. Maar wist u dat het ook belangrijk is om uw dak goed schoon te houden? Regelmatige dakreiniging is noodzakelijk om de aangroei van mos en algen te voorkomen.

De wortels van mos en algen zorgen ervoor dat dakbekleding poreus wordt en dan beschermt het dak uw woning niet meer goed. Een dakreiniging kun u het beste overlaten aan een ervaren dakdekker. Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf zorgt er met de juiste technieken voor dat uw dak zich in een optimale staat bevindt. Voor een dakreiniging betaalt u gemiddeld €9,- tot €15,- per m².

dakinspectie Soest

Dakinspectie Soest

Het is verstandig om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. Daarmee voorkomt u vervelende ongemakken zoals daklekkage en grote reparaties. Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf controleert bij een dakinspectie niet alleen de dakafwerking, maar ook de dakconstructie en onderdelen zoals een schoorsteen of dakkapel.

Voor platte dakoppervlakken betaalt u tussen €150,- en 250,- en voor een hellend dak €200,- tot €300,-. Als er geen gebreken worden gevonden, weet u zeker dat uw dak zich in goede staat bevindt. Mochten er wel mankementen zijn, dan kan een dakdekker uit Soest deze snel voor u repareren of renoveren.

dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen of reinigen?

Wist u dat de dakgoten een belangrijk onderdeel zijn van uw dak? Voor het onderhoud en vervangen van de dakgoten schakelt u dan ook het beste een dakdekkersbedrijf in. Het is belangrijk om uw dakgoten eens per jaar goed schoon te maken. Doet u dit niet, dan slibt de goot langzaam dicht, waardoor regenwater niet goed afgevoerd wordt. Dit brengt tal van problemen met zich mee.

Dakgoten gaan jarenlang mee. Een aluminium, zinken of koperen dakgoot gaan zelfs 20 tot 30 jaar mee. Ontstaan er veel scheuren en barsten of merkt u dat de naden openscheuren? Dan is het tijd om een nieuwe dakgoot te plaatsen.

schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

Een schoorsteenrenovatie is niet alleen nodig als u gebruik maakt van een open haard. Bij een renovatie wordt namelijk ook de buitenkant van de schoorsteen gecontroleerd en gerenoveerd. Het voegwerk of de loodslab van de schoorsteen kan bijvoorbeeld poreus zijn geworden. Als u uw schoorsteen ook gebruikt voor de afvoer van rookgassen is een schoorsteenrenovatie vaker nodig.

Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf controleert bij een renovatie dan of de doorvoer in het rookkannaal nog goed is, en kan dit eventueel verbeteren door de schoorsteen te tuberen. Daarmee voorkomt u dat gevaarlijke gassen zich ophopen in uw woning en geniet u binnen van een gezonde lucht. U laat een schoorsteenrenovatie al vanaf €500,- uitvoeren.

Dakbedekking Soest

Wie zegt dat u moet kiezen voor dezelfde dakafwerking? Als uw dakpannen, bitumen of riet aan vervanging toe is, staat het u vrij om te kiezen voor een ander materiaal. Hiermee geeft u de woning een compleet nieuwe uitstraling.

Bij platte daken heeft u andere opties dan bij een hellend dak. Deze hebben we hieronder uitgebreid omschreven. Kies bij een plat dak bijvoorbeeld voor een uniek groendak en laat uw hellende dakoppervlak bekleden met riet!

Dakbedekking plat dak

Vertoont uw dakoppervlak scheuren en heeft u last van waterschade? Bel snel naar 085 500 9921 om direct in contact te komen met een dakdekkersbedrijf uit uw regio. Een dakdekker komt dan snel bij u om een spoedreparatie uit te voeren. Wilt u uw plat dak renoveren? Bent u op zoek naar de juiste bedekking? Een dakdekker van een dakdekkersbedrijf uit Soest voorziet u van informatie en advies over verschillende soorten dakbedekking. Hieronder lees u meer over de eigenschappen van verschillende materialen, zoals EPDM en bitumen. Ook over een groendak vindt u hieronder meer informatie.

Kosten dakbedekking vervangen

Voor het bedekken van een plat dak zijn bitumen, PVC, EPDM de meest gebruikte materialen. Ze verschillen van elkaar wat betreft de levensduur en de gemiddelde prijs per m².

Zo kost een bitumendak €45,- per m², een Pvc-dak €55,- en EPDM heeft een gemiddelde prijs van €50,-.

Daarnaast is het ook mogelijk om een groendak te maken van een plat dak. Dit is een unieke en ecologische manier om uw woning te bedekken. In het prijsoverzicht hieronder vindt u gemiddelde prijzen voor het vervangen van platte daken.

Prijstabel: prijzen dakbedekking plat dak

Plat dakGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Bitumen25 jaar€45,-
Pvc25 jaar€55,-
EPDM40 jaar€50,-
Groendak60 jaar€55,-**

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.
** Deze prijs is zonder de kosten van de onderlaag.

Bitumen dakbedekking Soest

Bitumen dak

Bitumen is, op de korte termijn, een voordelige keuze. Het materiaal is van nature niet heel elastisch, daarom wordt het bewerkt met SBS of APP. Dit zorgt ervoor dat het bitumen goed uitzet en inkrimpt bij temperatuurswisselingen, waardoor het gemiddeld 25 jaar mee gaat. De prijs per vierkante meter ligt op gemiddeld €45,-. Heeft u een beperkt budget, dan is bitumen dus een uitstekende keuze.

EPDM dakbedekking Soest

EPDM dakbedekking

EPDM is een nieuwer materiaal dan bitumen. Het is een natuurlijk rubber, wat ervoor zorgt dat het enorm elastisch is. Dit betekent dat het heel goed reageert op temperatuurwisselingen en dus langer meegaat. Gemiddeld gaat EPDM tot maar liefst 40 jaar mee! De prijs ligt rond de €50,- per m². Dit is iets duurder dan bitumen, maar door de langere levensduur is dit op de lange termijn een voordelige keuze.

Pvc-dakbedekking

Pvc is erg populair vanwege de uitstraling. Het belangrijkste voordeel van pvc ten opzichte van bitumen of EPDM, is namelijk de kleur. Pvc is verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren, waardoor u zelf bepaalt welke uitstraling uw dak krijgt.

Het is geschikt voor platte tot licht hellende daken, zoals op tuinhuisjes. Pvc gaat ongeveer 25 jaar mee en kost gemiddeld €55,- per m².

Groendak

Een groendak verlengt de levensduur van uw dak tot wel 60 jaar en heeft daarnaast belangrijke voordelen. Zo absorbeert het regenwater waardoor het riool minder belast blijft. Het draagt bij aan een schonere lucht en het verhoogt de biodiversiteit: dit houdt in dat het groendak een goede leefomgeving voor vogels, vlinders en insecten creëert. Tot slot heeft het een uitstekende isolerende waarde en heeft het weinig onderhoud nodig. De prijzen liggen rond de €55,- per m², exclusief ondergrond.

Wilt u meer weten over de prijzen voor nieuwe dakbedekking?

Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs!

Gratis offerte ontvangen

dakbedekking hellend dak

Dakbedekking hellend dak

Wilt u uw hellend dak vervangen en bent u op zoek naar geschikte dakbekleding? De meest populaire soort dakafwerking is een pannendak. Maar wist u dat een metalen dak ook mogelijk is? Ook kunt u verschillende soorten leien laten plaatsen. Of kies voor een luxueus rieten dak.

Hierna leest u alles over de meest voorkomende dakbedekkingen. U vindt informatie over de eigenschappen, zoals levensduur, en de tarieven van de verschillende soorten. Dakdekkers uit Soest hebben veel ervaring met alle soorten dakbekleding en vertellen u graag meer. Zij weten precies welke het meest geschikt is voor uw dak en plaatsen de dakbedekking ook met plezier.

Kosten dakbedekking van een hellend dak

Wilt u nieuwe dakafwerking op uw woning laten plaatsen? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de kosten. De materialen verschillen van elkaar wat betreft levensduur, de prijs en uitstraling.

Kleidakpannen hebben een lange levensduur van 50 jaar, maar betondakpannen zijn goedkoper.

De prijs van riet en koper is hoger dan de andere materialen, maar deze dakbedekkingen geven uw woning een luxe uitstraling.

In de volgende prijstabel vindt u een overzicht van de gemiddelde tarieven en de gemiddelde levensduur van ieder materiaal.

Hellend of gebogen dakGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Shingles25 jaar€15,- tot €25,-
Betondakpannen30 jaar€50,-
Leien40 jaar€70,-
Riet40 jaar€100,-
Kleidakpannen50 jaar€60,-
Aluminium50 jaar€75,-
Koper80 jaar€120,-
Zink100 jaar€80,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor een exacte prijs.

Dakpannen vervangen

Dat dakpannen een ijzersterke reputatie hebben als dakafwerking weet u ongetwijfeld. Wist u dat er twee soorten dakpannen zijn? U kunt kiezen uit betondakpannen en kleidakpannen. Kleidakpannen zijn over het algemeen duurder dan betondakpannen, ze kosten €60,- per m², maar daar staat

tegenover dat ze gedurende 50 jaar een natuurlijke en authentieke uitstraling aan uw woning geven. Betondakpannen hebben een kostprijs van ongeveer 50,- per m², en zijn vorm vaster omdat ze niet in een oven gebakken worden. De levensduur is wel korter, betonpannen gaan 30 jaar mee.

Rieten dak

Riet is een enorm milieuvriendelijke keuze, als het gaat om dakbekleding. Het natuurlijke materiaal geeft uw woning een warme, authentieke uitstraling. U ziet riet daarom ook veel bij woonboerderijen. Een groot voordeel van riet, is dat het uitstekend isoleert. U hoeft dus niet extra dakisolatie aan te brengen. Riet is vooral heel erg geschikt voor daken met afwijkende vormen. De prijzen liggen rond de €100,- per m².

Leien

Leien daken zijn in Soest erg populair. Leisteen geeft uw dak een prachtige natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn de leien verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat u zelf bepaalt hoe het dak eruit komt te zien. In plaats van natuurleien, kiezen steeds meer mensen voor kunstleien. Kunstleien gaan gemiddeld 40 jaar lang mee. Kiest u voor natuurleien, dan bent u gegarandeerd van een levenslange levensduur. De prijs voor kunstleien ligt gemiddeld rond de €70,- per m².

shingles dakbedekking

Shingles dakbedekking

Shingles worden steeds vaker toegepast bij tuinschuurtjes, garages of tuinhuizen. Het is een kunststof plaat die het uiterlijk van dakleien nabootst. Het plaatsen van shingles is dus heel eenvoudig.

Shingles zijn gemaakt van bitumen en zijn net als pvc verkrijgbaar in verschillende kleuren. De levensduur ligt rond de 25 jaar en het kost u gemiddeld €15,-tot €25,- per m².

zinken dak

Dak van aluminium, koper en zink

Metalen daken zijn vooral populair bij moderne woningen. Zowel zink, koper en aluminium hebben een unieke uitstraling waar veel mensen in Soest gecharmeerd van zijn. Aluminium is flexibel, en daarom geschikt voor daktypen met afwijkende vormen. De levensduur verschilt. Aluminium gaat ongeveer 50 jaar mee en koper heeft een levensduur van 80 jaar. Koper gaat maar liefst 100 jaar mee. Voor koper betaalt u zo’n €120,- per m², voor aluminium zo’n €75,- per m² en voor zink rond de €80,- per m².

Dakpannen aan vervanging toe? Schakel een ervaren dakdekker in!

Vind de beste dakdekker uit Soest en profiteer van de hoogste kwaliteit.

Gratis offerte ontvangen

Keurmerken dakdekkersbedrijf

Om de kwaliteit en veiligheid van uw dakwerken te waarborgen zijn er verschillende brancheorganisaties en keurmerken. Bekijk of uw dakdekker uit Soest is aangesloten bij een van deze samenwerkingsverbanden of een keurmerk heeft. Dan krijgt u altijd kwaliteit.

Vebidak is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Kijk op de site van Vebidak voor meer informatie.

Over een samenwerkingsverband van dakdekkersbedrijven uit heel Nederland leest u meer op de site van de NDA.

Er zijn twee keurmerken voor dakwerken. Lees op komo.nl meer over het Komo-certificaat voor alle bouwbedrijven.

Op de site van Dakmerk vindt u meer informatie over het Dakmerk-keurmerk voor platte daktypes.

24-uur service dakdekkersbedrijf Soest!

dakdekkers Soest
Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker uit Soest? Specialisten voeren met plezier een dakreparatie of dakrenovatie uit. Ook informeren ze u over dakisolatie of doen ze een dakinspectie. Bent u geïnteresseerd in een dakreparatie, dakrenovatie of wilt u uw complete dak laten vervangen? Twijfel niet en neem snel contact op. Vul gelijk het formulier in en ontvang binnen enekel dagen een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Via 085 500 9921 kunt u 24 uur per dag direct in contact komen met een dakdekkersbedrijf uit uw regio. Wilt u eerst weten wat het renoveren van uw dak u kost? Vul het offerteformulier in en u ontvangt snel een gratis en geheel vrijblijvende offerte.