Loodgieter Schiedam

Loodgieter Schiedam: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 1391.

Uw vakkundige loodgieter

Woont u in Schiedam en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter die u kan helpen met de installatie, reparatie of het onderhoud van uw sanitair? Dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. Wij werken samen met vele loodgieters uit Schiedam die u graag verder helpen. Of het nu gaat om het verhelpen van een douchebak die verstopt zit, een lekkende keukenkraan of buitenkraan, het onderhoud aan de verwarming of het vervangen van sanitair: een loodgieter die zich bij ons heeft aangesloten draait z’n hand er niet voor om. Hebt u met spoed een loodgietersbedrijf nodig? Neem dan contact met ons op via 085 500 1391, wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn.

Overzicht werkzaamheden

De werkzaamheden van een allround loodgieter zijn vaak veel breder dan de meeste mensen denken. Zo kunnen de medewerkers van een loodgietersbedrijf uit Schiedam u assisteren bij het ontstoppen van de riolering, maar verhelpen zij ook lekkages, zorgen voor de installatie van een nieuwe CV-ketel en verzorgen het dakonderhoud. Daarnaast kan een erkend loodgieter ook een rioolbuis aanleggen, of voert hij een reparatie aan uw vloerverwarming uit. Wat het probleem ook is, wij garanderen dat een loodgieter uit ons bedrijf u vakkundig van dienst zal zijn tegen aantrekkelijke prijzen.

Contact

Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen indien u benieuwd bent naar de prijzen of met spoed een vakman nodig heeft.Telefonisch contact

contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24 uursservice telefoonnummer

Sanitair


sanitair Schiedam
Aan de installatie van sanitair zitten diverse regels verbonden. Onder andere voor een goede doorstroming van het water en het vuilwater afvoer. Wanneer u zeker wilt weten dat de installatie van uw douche of toilet op de juiste wijze uitgevoerd wordt, dan raden wij aan contact op te nemen met een erkend loodgietersbedrijf uit Schiedam. De specialisten op het gebied van badkamer en sanitair kunnen u met raad en daad bij staan. Ook voor het onderhoud van uw huidige sanitair, de reparatie van beschadigingen of het plaatsen van een buitenkraan bent u bij een loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Met behulp van innovatieve technieken en het geschikte gereedschap is uw badkamer binnen korte tijd weer in optimale staat.

CV-ketel vervangen?


cv-ketel vervangen Schiedam
Biedt uw huidige CV-ketel momenteel onvoldoende rendement, vertoont de ketel regelmatig storingen en is een reparatie niet afdoende? Dan wordt het tijd om de verwarmingsketel te vervangen. Een loodgieter uit ons bedrijf kan samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe ketel. Denk bijvoorbeeld aan de verschillen tussen een hoogrendement en een standaard apparaat, en een eventuele optie voor een combiketel. Hebt u een keuze gemaakt, dan zal een expert van ons loodgietersbedrijf in Schiedam de verwarmingsinstallatie graag voor u monteren. Zorg er vervolgens met een onderhoudscontract voor dat het onderhoud periodiek wordt uitgevoerd.

Dakonderhoud


dakonderhoud Schiedam
Om te voorkomen dat er lekkages ontstaan bij uw pand in Schiedam is het van belang dat u het dak van het juiste onderhoud voorziet. Een loodgieter of dakdekker kan een dergelijk onderhoud gemakkelijk voor u uitvoeren. Het gaat dan om het controleren van belangrijke risicopunten zoals de schoorsteen, het dakraam of de dakkapel, de dakgoten en regenpijpen, en de dakbedekking zelf. Mocht er een beschadiging worden aangetroffen dan zal de loodgieter uit ons netwerk direct een reparatie uitvoeren. Met name lekkende dakgoten en scheuren in de platte dakbedekking zijn klussen die veel voorkomen in de omgeving van Schiedam. Wilt u direct contact met een dakdekker of loodgieter? Bel ons op het nummer: 085 500 1391.

Lood- en zinkwerk


Lood- en zinkwerk Schiedam
De term lood- en zinkwerk wordt al lange tijd gebruikt voor de afwerking van daken en een gecontroleerde waterafvoer. Het gaat dan onder andere om dakgoten en regenpijpen, of de dichtingsrand. Zowel lood als zink zijn duurzame materialen, die wanneer zij vakkundig door een loodgieter worden aangebracht, een lange levensduur kennen en weinig onderhoud nodig hebben.

Aanleg riolering


Riolering aanleggen Schiedam
Wanneer uw riool niet naar behoren werkt en een reparatie geen zin heeft gebleken, dan is het mogelijk noodzakelijk om een nieuwe rioleringsbuis aan te leggen. Een loodgieter kan deze klus op adequate wijze voor u verzorgen, met een zo kort mogelijke verbouwtijd. Voor de aanleg van een volledig nieuwe riolering kunt u ons eveneens bereiken via het contactformulier of nummer: 085 500 1391.

Verstopping


Verstopping
Gemiddeld eens in de tien jaar zult u last hebben van verstopt sanitair. Vuil bouwt zich in deze periode op zodat uw af verstopt raakt. In veel gevallen kunt u het sanitair zelf ontstoppen met behulp van een ontstoppingsveer of een standaard ontstopper. Heeft dit geen succes? Bel dan een loodgietersbedrijf uit Schiedam, zodat zij u snel verder kunnen helpen.

Waterleiding aanleggen


Waterleiding aanleggen Schiedam
Voor elk sanitair is er een aansluiting met de waterleiding nodig. Overweegt u om zelf de waterleidingen te installeren? Dan moet u aandacht besteden aan de dikte (diameter) van de buizen. Over het algemeen moet u uitgaan van de volgende afmetingen: een hoofdleiding moet een diameter van 22mm hebben, een aftakking een diameter van 15mm evenals de leidingen van de douche- bad- en keukenkranen. Het toilet, de toiletkraan en wastafelkraan kunnen een diameter van 12mm hebben.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan aanleggen
Voor het sproeien van de tuin en het wassen van de auto is een buitenkraan zeer handig. Het bespaart u een hoop moeite en u hoeft geen lange tuinslang meer aan te schaffen. Het aanleggen van een buitenkraan wordt gezien als een eenvoudige doe-het-zelf klus. Haal hiervoor de benodigde materialen en instructie bij de lokale bouwmarkt in Schiedam. Hebt u liever professionele ondersteuning bij het plaatsen van de buitenkraan? Ons loodgietersbedrijf is u met alle plezier van dienst.

Keukenkraan vervangen


Keukenkraan vervangen
Wanneer de keukenkraan lekt, dan zijn er drie mogelijke oplossingen om dit probleem te verhelpen. Het is ten eerste een optie om het kraanleertje te vernieuwen. Heeft dit geen afdoende effect? Overweeg dan om de keukenkraan los te schroeven en deze in een bakje met ontkalker te leggen. Als ook dit onvoldoende is om de lekkage te verhelpen, dan is het noodzakelijk om de keukenkraan te vervangen. Wilt u tips ontvangen om deze klus af te handelen? Wij helpen u spoedig en vakkundig met de keukenkraan.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Schiedam.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter offerte

Douchebak plaatsen


Douchebak plaatsen Schiedam
Het plaatsen van een douchebak is, net als het monteren van een keukenkraan, een klus die u eveneens zelf kunt uitvoeren. Het installeren van de douchebak vereist enige handigheid met de waterleiding en het aanleggen van een afvoer, maar kan binnen een dag geklaard worden. De installatie van een douchebak begint bij de plaatsing middels de stelschroeven. Daarna dient u de afvoer aan te sluiten. Tot slot adviseren wij om te kiezen voor een ombouw. Hiermee krijgt de douchebak een mooie uitstraling.

Bad inbouwen


Bad inbouwen
Voor een ultiem luxueus gevoel is een ligbad een uitstekende toevoeging aan de badkamer. Het inbouwen van een bad valt onder de werkzaamheden van een erkend loodgietersbedrijf. Wij werken in Schiedam dan ook samen met verscheidene specialisten die u met het inbouwen van uw bad van kunnen helpen. Hebt u vragen over de installatie of het onderhoud van een bad? Dan bent u bij ons op de goede plek. Wij informeren u met alle plezier en komen desgewenst bij u langs voor een adviesgesprek.

Kosten loodgieter


Kosten loodgieter
De kosten voor het inschakelen van een loodgieter uit Schiedam worden beïnvloed door diverse factoren. Zo worden de kosten bepaald door de aard van de klus, de lengte en de hoeveelheid materialen die u hiervoor moet aanschaffen. Daarnaast kunt u een loodgieter tevens inhuren voor het uitvoeren van een reparatie of onderhoud. In dit geval wordt er gerekend met een uurloon, dit wisselt per loodgieter, maar valt meestal tussen de €25,- en €35,-. Wij sturen u graag een geheel vrijblijvende offerte toe.

Douchekraan vervangen


Douchekraan vervangen Schiedam
De medewerkers van een loodgietersbedrijf kunnen vele klussen voor u uitvoeren, waaronder de installatie van een nieuwe douchekraan. Hebt u nog een oude douchekraan waarbij u zelf het warm- en koud water moet mengen? Of is een deel van de kraan volledig verkalkt? Dan is het zaak om de douchekraan te vervangen. Geef op het contactformulier aan waar u naar op zoek bent, en een loodgieter uit ons netwerk informeert u met alle plezier over de mogelijkheden, of biedt u een geheel vrijblijvende prijsopgave aan. Het is aan u om te kiezen voor een douchekraan die aan al uw wensen voldoet.

Wasmachine aansluiten


Wasmachine aansluiten Schiedam
Wanneer u een wasmachine hebt gekocht, dan wordt deze over het algemeen geleverd zonder installatiehulp. Het installeren van een wasmachine vereist echter wel enige precisie. Zo is het van belang om de afvoer- een aanvoerleidingen stevig vast te zetten. Voert u de klus zelf uit? Houdt er dan rekening mee dat in verband met het vervoer de trommel van de wasmachine met schroeven is vastgezet, en er regelmatig dopjes in de slangen zitten om eventuele lekkages te voorkomen. Hebt u geen idee hoe u het apparaat moet aansluiten? Vraag dan één van de specialisten uit Schiedam om advies. Wij helpen u graag.

Dubbele wastafel aansluiten


Dubbele wastafel aansluiten Schiedam
Is het ’s ochtends in de badkamer een drukte van belang, en wilt u het woongemak verhogen door een dubbele wastafel te installeren? Dan zult u een aantal wijzigingen moeten doorvoeren aan de waterleiding. Voor een dubbele wastafel is onder andere een dubbele sifon noodzakelijk. Deze kan op verschillende manieren worden vormgegeven maar het komt er op neer dat de ene leiding naar twee zijden gesplitst wordt. Bij de meeste leveranciers uit Schiedam is de dubbele sifon in diverse afmetingen verkrijgbaar. Vraag via het contactformulier naar prijzen. Wij helpen u tevens graag bij de installatie van de nieuwe wastafels.

Gasleiding aanleggen


gasleiding aanleggen
In sommige gevallen is het omleggen van de gasleiding noodzakelijk. Als u het fornuis in de keuken wilt laten verplaatsen, bijvoorbeeld. U bent niet verplicht om het aanleggen van de gasleiding uit te besteden aan een expert, maar het is zeker geen klus die iedereen zo maar kan uitvoeren. Met het grote brandgevaar is het erg belangrijk dat het aanleggen van de gasleiding zo secuur mogelijk wordt gedaan. Naast dat u een risico loopt, is er ook een risico voor uw buren en omwonenden. Daarom is het tevens belangrijk dat u de gasleiding goed laat leggen, zodat grote problemen worden voorkomen.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser aansluiten Schiedam
Na de aanschaf van een vaatwasser, zal u deze ook moeten aansluiten. Dit is een lastige klus, zeker als u de vaatwasser wilt laten inbouwen. Het komt geleverd met een stel aan- en afvoerleidingen, als deze tussen de vaatwasser en de aftapkraan passen, is de klus relatief eenvoudig. Het is in dat geval een kwestie van de aan- en afvoer slang bevestigen, de stekker in het stopcontact steken en de vaatwasser in het keukenblok te plaatsen. Als dit niet het geval is, of als er geen geschikte tapkraan is dan zal u deze eerst moeten (laten) plaatsen.

Waterleiding bevroren


waterleiding bevroren
Als het in de winter gaat vriezen loopt u risico op een bevroren waterleiding. Doordat het water in de leiding bevriest zet het uit, waardoor de leidingen zullen barsten. Omdat voorkomen beter is dan genezen, voorkomt u een bevroren waterleiding op een aantal manieren. Door de leiding die uw huis binnenkomt te isoleren kan de kou minder goed grip krijgen op de waterleidingen. Gebruikt u de buitenkraan praktisch niet? Draai de buitenkraan (en andere ongebruikte kranen) dicht en zet bij vorst de temperatuur ’s nachts niet lager dan 14 graden. Mocht de waterleiding toch bevriezen, schakel dan een expert uit ons netwerk in voor een reparatie.

WC blijft doorlopen


wc blijft doorlopen
U kent het vast: na het doorspoelen van de WC blijft het water maar doorlopen. Niet alleen vervelend vanwege het geluid, maar vooral zonde van al het verspilde water. Meestal ligt het doorlopen van de WC aan de vlotter. Deze is verbonden aan de vlotterkraan en daalt en stijgt mee met het waterniveau. De vlotterkraan is uiteindelijk verantwoordelijk voor de hoeveelheid water in de watertank. Door enkel de spoelbak te reinigen is het mogelijk dat het probleem al opgelost is. Als dat niet het geval is, dan is het mogelijk dat versleten onderdelen vervangen moeten worden, of dat de vlotter verkeerd staat afgesteld.

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontract CV-ketel Schiedam
Om zeker te weten dat uw CV-ketel, dakgoten of dakbedekking geen onnodige storingen dan wel lekkages vertonen, raden wij aan een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd van een juist onderhoud, directe reparatie en voorkomt u problemen.

Certificaten

Loodgieter certificaten en keurmerken
De vakmannen van ons loodgietersbedrijf hebben allen geruime ervaring op het gebied van sanitair, dak, riolering en verwarming. Wij eisen van elke loodgieter dat deze zich op de verwachte manier heeft gecertificeerd om zo vakmanschap te kunnen garanderen. Voorbeelden van keurmerken zijn: het KOMO-Instal en het KvINL-keurmerk.

24/7 bereikbaar

Loodgieter spoedservice Schiedam
Een lekkende keukenkraan, een verstopt toilet of afvoer die verstopt raakt komen nooit op een geschikt moment. Nog vervelender is het als dit ’s avonds of in het weekend gebeurt. Wij verzekeren u ervan dat u altijd bij ons in Schiedam terecht kunt en proberen zo snel mogelijk bij u te voor de deur te staan.

Werkgebied Schiedam

contact met loodgieter etebTelefonisch contact Eteb

Uitstekende garantievoorwaarden

Wanneer u contact op neemt met ons loodgietersbedrijf, dan kunt u uitgaan van de volgende garantievoorwaarden:

  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Snelle hulp, ook in het weekend
  • Ervaren loodgieter
  • Voor onderhoud, installatie en reparatie
  • Innovatie technieken
  • Mogelijkheid voor een onderhoudscontract

Direct contact: 085 500 1391

Hebt u met spoed een medewerker van een loodgietersbedrijf nodig? Bent u benieuwd naar de kosten van de installatie van nieuw sanitair? Wilt u weten wat de kosten zijn voor de installatie van nieuw sanitair? Of hebt u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van een loodgieter? Neem dan vandaag nog direct contact met ons op via 085 500 1391. Ondanks dat wij voortdurend onderweg zijn om u en andere klanten uit Schiedam zo spoedig mogelijk van dienst te zijn, garanderen wij dat er altijd iemand beschikbaar is om uw hulpvraag direct te beantwoorden. Bel nu, en wij helpen u graag met de installatie van sanitair en elke andere loodgietersklus!