Loodgieter Spijkenisse

Loodgieter Spijkenisse: vakwerk tegen aantrekkelijk tarief!

Eteb werkt met een team van ervaren loodgieters. Wij zijn snel ter plaatse en bieden 24 uurs spoedservice. U bereikt ons via 085 500 1391.

Uw vakkundige loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf in Spijkenisse? Dan is uw zoektocht nu voorbij. Wij zijn een netwerk van specialisten, werkzaam door het hele land. De loodgieters die bij ons zijn aangesloten hebben ruime ervaring. Natuurlijk op het gebied van sanitair, maar zij kunnen ook werkzaamheden aan uw CV-ketel uitvoeren, zoals onderhoud of een reparatie. Ook in het geval van daklekkage bent u bij een loodgietersbedrijf uit ons netwerk aan het juiste adres. Doordat wij in de afgelopen jaren een landelijk dekkend netwerk hebben kunnen opbouwen, wordt uw aanvraag zo snel mogelijk verwerkt. Neem direct contact op via 085 500 1391 of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Overzicht werkzaamheden

Vaak wordt gedacht dat een loodgieter zich beperkt tot de werkzaamheden met betrekking tot het sanitair. Niets is minder waar. Wij werken met menig allround loodgietersbedrijf die u bij verschillende werkzaamheden in Spijkenisse kunnen ondersteunen. Natuurlijk kan een bij ons aangesloten loodgieter uw sanitair plaatsen. Ook bij een lekkende buitenkraan of keukenkraan kunt u een loodgieter inschakelen. Maar ook bij daklekkage of een dakgoot die verstopt zit kunnen de loodgieters in Spijkenisse een reparatie voor u uitvoeren. Wilt u een vaatwasser of wasmachine laten aansluiten of inbouwen? Of wilt u een gasleiding laten verleggen? Neem dan snel contact met ons op.

Contact

Wij adviseren u telefonisch contact op te nemen indien u benieuwd bent naar de prijzen of met spoed een vakman nodig heeft.Telefonisch contact

contact met loodgietersbedrijf etebEteb 24/7 loodgieter

Sanitair


nieuw sanitair Spijkenisse
Eén van de taken van een allround loodgieter is het aansluiten van sanitair. Denk hierbij aan het installeren van een nieuwe douchebak of keukenkraan. Maar ook het plaatsen van een dubbele wastafel behoort tot één van de verschillende werkzaamheden. Door de efficiënte werkwijze van de loodgieter uit Spijkenisse profiteert u snel weer van een optimaal woongenot. Onderhoud aan uw sanitair is van tijd tot tijd noodzakelijk. Zo voorkomt u dat u op termijn een reparatie nodig heeft en weet u zeker dat het sanitair optimaal werkt.

CV-ketel vervangen?


cv-ketel installatie
Een CV-ketel gaat lang mee, maar na verloop van tijd zult u een nieuwe moeten laten installeren. Dit is een klus die u het beste aan een loodgieter in Spijkenisse kunt overlaten vanwege de complexe installatie. Laat u een nieuwe CV-ketel plaatsen? Vraag dan direct naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract. Dankzij het periodieke onderhoud op uw verwarmingsketel weet u zeker dat u niet onverwachts zonder warmte komt te zitten. Daarnaast helpt regelmatig onderhoud een reparatie te voorkomen en geeft u uw verwarmingsketel een langer leven.

Dakonderhoud


dakbedekking vervangen Spijkenisse
In het najaar stijgt het aantal daklekkages met zo’n 50%. Dat is geen verrassing met het Nederlandse weer, maar wel erg vervelend. De weersomstandigheden tasten uw dakbedekking aan waardoor de kans op lekkages en waterschade groter is. U kunt deze kans verkleinen door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Zeker op een plat dak is dit verstandig, omdat stilstaand water de dakbedekking ernstig aantast. Een dakdekker uit Spijkenisse kan uw dakbedekking onderhouden, inspecteren en voert indien nodig een reparatie uit om de schade te beperken.

Lood- en zinkwerk


dakgoot reparatie Spijkenisse
Ook de afwerkingen van de dakrand kunt u door een specialist uit Spijkenisselaten installeren. Hiernaast wordt op de lood- en zinkwerk tevens onderhoud uitgevoerd en voert de vakman, als het nodig is, een reparatie uit. Door ook de afwerking regelmatig van onderhoud te voorzien verkleint u de kans op daklekkages. Als u het lood- en zinkwerk laat plaatsen door een erkende specialist uit ons Spijkenisse, dan is de dakbedekking gegarandeerd van een lange levensduur.

Aanleg riolering


Riool verleggen Spijkenisse
In sommige gevallen is het verstandig om uw verouderde riolering te vervangen. Dit voorkomt onder meer stankoverlast. Het aanleggen van de riolering is geen klus waar iedereen direct naar uit kijkt. Als u een loodgietersbedrijf uit ons netwerk inschakelt voor de aanleg van uw riool dan weet u zeker dat deze snel en adequaat geplaatst zal worden. Zij kunnen het riool ook preventief van onderhoud voorzien zodat u niet onverwachts te maken krijgt met verstoppingen of andere problemen.

Verstopping


ontstoppingsbedrijf Spijkenisse
Verstoppingen overkomen iedereen wel eens. Voor een verstopt toilet, verstopt riool of zelfs een douchebak die niet doorloopt kan u een erkend loodgietersbedrijf inschakelen. Zij hebben ruime ervaring in het ontstoppen van diverse afvoeren. Het is echter ook goed mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Bij een verstopte afvoer in een douchebak of gootsteen gebruikt u simpelweg een ontstopper om de verstopping los te krijgen.

Waterleiding aanleggen


Waterleiding leggen Spijkenisse
Als u in of om het huis een extra waterpunt wil creëren, bijvoorbeeld in het geval van een buitenkraan, dan zal hiervoor de waterleiding aangelegd moeten worden. Vaak worden deze onder de grond of in de kruipruimte van het huis geplaatst. Hierdoor is het aanleggen van de waterleiding een lastige klus, maar ook hier hebben de experts die bij ons aangesloten zijn geen enkele moeite mee. Vraag voor het aanleggen van de waterleiding een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Buitenkraan aanleggen


Buitenkraan plaatsen
In sommige gevallen is het erg handig om een buitenkraan te hebben. Als u de auto wil wassen, bijvoorbeeld, of in de zomer een zwembadje wil vullen. Dankzij een buitenkraan hoeft u niet met een lange tuinslang door het huis. Vaak moet er voor een buitenkraan een aftakking gemaakt worden van de waterleiding, waardoor deze klus vele mensen afschrikt. Toch is dit voor een ervaren klusser goed uit te voeren. Wilt u het liever laten doen? Dan biedt een loodgietersbedrijf uit Spijkenisse de uitkomst.

Keukenkraan vervangen


Keukenkraan vervangen Spijkenisse
Een lekkende of kapotte keukenkraan is al lang niet meer de enige reden om een keukenkraan te vervangen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende modellen op de markt, dat u de keukenkraan ook gewoon mag vervangen als u een luxer model wilt. Zoals een kraan die direct kokend water geeft. Met behulp van de bijgeleverde handleiding is uw nieuwe keukenkraan zo geïnstalleerd. Heeft u toch hulp nodig? Neem dan contact op met een bij ons aangesloten loodgieter.

Loodgieter nodig in verband met loodgieterswerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons loodgietersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Spijkenisse.

Spoedklus?

contact met loodgieter etebloodgieter kosten

Douchebak plaatsen


Douchebak plaatsen
U kan de installatie van uw nieuwe douchebak overlaten aan een erkend loodgietersbedrijf uit Spijkenisse, maar als u wilt besparen op de kosten dan is de installatie ook goed zelf te doen. Met de handleiding die meegeleverd wordt komt u al een heel eind. Houd er in ieder geval rekening mee dat u de pootjes van de douchebak goed waterpas houdt. Als de douchebak scheef staat blijft het water liggen, waardoor u risico heeft op lekkages.

Bad inbouwen


Bad plaatsen Spijkenisse
Een bad is een luxe in de badkamer. Het inbouwen van een bad is relatief eenvoudig en goed uit te voeren. U plaatst het op de juiste positie en bevestigt onder het bad een stel balkjes tegen de muur. Nu de omtrek in zicht is kunt u de ombouw maken. Hoewel het inbouwen van een voor een ervaren klusser goed te doen is, kost het wel veel tijd en moet het goed gedaan worden om lekkages te voorkomen. Neem daarom uw tijd.

Kosten loodgieter


loodgietersbedrijf Spijkenisse
Als u besluit een loodgietersbedrijf uit Spijkenisse in te schakelen, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de totale kosten. De kosten verschillen echter per situatie. Zo is de prijs afhankelijk van de klus die wordt uitgevoerd, maar ook van de tijd die de loodgieter kwijt is en het materiaal dat wordt gebruikt. Over het algemeen ligt het uurloon van een erkend loodgieter tussen de €25,- en €35,-.

Douchekraan vervangen


Mengkraan vervangen
Als u op dit moment nog een standaard douchekraan gebruikt, dan is het geen slecht idee om deze in te ruilen voor een luxer exemplaar. Een fijne stort- of regendouche bijvoorbeeld. De installatie van uw nieuwe douchekop is niet erg ingewikkeld. In de meeste gevallen kunt u het oude model verwijderen, nieuwe S-koppelingen plaatsen en tot slot de nieuwe douchekop monteren. Zorg voor u aan de slag gaat wel dat de hoofdkraan is afgesloten, zodat u geen wateroverlast krijgt.

Wasmachine aansluiten


Wasmachine aansluiten Spijkenisse
Na de aanschaf van een nieuwe wasmachine, of na een verhuizing, moet deze opnieuw worden aangesloten. Omdat een wasmachine zo zwaar is, is deze lastig te verplaatsen. Daarom beschouwen zoveel mensen deze installatie als een vervelende klus. Een ervaren loodgieter draait z’n hand er echter niet voor om en heeft uw wasmachine al snel weer aangesloten. Wilt u het zelf doen? Sluit dan eerst de aanvoerleiding aan, controleer deze en sluit tot slot de afvoerleiding aan.

Dubbele wastafel aansluiten


extra wateraansluiting leggen
Het vervangen van een wastafel is niet ingewikkeld, maar als u van een enkele- naar een dubbele wastafel gaat vereist de klus iets meer inzicht. U heeft nu namelijk meer dan één water toe- en afvoer nodig: voor elke wasbak één. Met behulp van een T- of Y-stuk is dit eenvoudig zelf te realiseren. Plaats deze tussen de watertoevoer zodat u nu twee kranen kan aansluiten en doe hetzelfde voor de afvoer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan als u benieuwd bent naar de exacte kosten.

Gasleiding aanleggen


gasleiding aanleggen Spijkenisse
Als u de keuken gaat verplaatsen dan zal u de gasleiding opnieuw moeten aanleggen. Hoewel in de meeste bouwmarkten gewoon materiaal verkrijgbaar is voor het leggen van de gasleiding, is dit absoluut geen klus die u moet onderschatten. Het is de meest veilige optie om het leggen van de gasleiding over te laten aan een erkend loodgietersbedrijf uit ons netwerk in Spijkenisse. Wilt u toch zelf aan de slag, dan is het belangrijk dat u zich goed inleest in de veiligheidsvoorwaarden.

Vaatwasser aansluiten


vaatwasser verstopt Spijkenisse
Als de juiste aansluitingen op de juiste plek zitten, is de installatie van een vaatwasser zo gedaan. Het wordt echter een ander verhaal als u zelf nog een kraantje moet maken en de afvoer moet verleggen. Natuurlijk kunt u zelf met de vaatwasser aan de slag gaan, maar als u geen ervaren klusser bent schiet een loodgieter uit Spijkenisse u graag te hulp. Vraag voor de installatie van uw vaatwasser een gratis en vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel naar 085 500 1391.

Waterleiding bevroren


waterleiding vervangen Spijkenisse
Een bevroren waterleiding zal gaan barsten, waardoor u last krijgt van waterschade. Dat is natuurlijk het laatste dat u wilt, daarom kunt u een bevroren waterleiding op verschillende manieren voorkomen. Draai in ieder geval ongebruikte kranen (zoals de buitenkraan) dicht. Is de leiding al bevroren? Als deze nog geen beschadigingen heeft dan ontdooit u deze eenvoudig zelf met behulp van een elektrische kachel of föhn. Door de koude ruimte vervolgens goed te isoleren voorkomt u dat de leiding een tweede keer bevriest.

WC blijft doorlopen


spoelbak vervangen Spijkenisse
Als een WC blijft doorlopen ligt de oorzaak vaak bij de vlotter of bodemklep. Als de bodemklep het probleem is dan blijft het water uit de spoelbak lopen, waardoor het kraantje open blijft staan. Als het probleem juist aan de vlotter ligt, dan geeft deze niet aan wanneer de spoelbak gevuld is. Ook dan blijft het kraantje open staan. Als de oorzaak ligt bij de bodemklep dan lost u het op door deze te vervangen. De vlotter kan opnieuw afgesteld worden, maar een goede schoonmaakbeurt doet ook wonderen.

Afvoer verstopt

verstopte Afvoer Spijkenisse
Een afvoer die verstopt zit, is erg vervelend. Er komen vieze luchtjes naar boven en u kunt geen gebruik maken van uw sanitair. Om de verstopping van uw sanitair te verhelpen kan een speciale gootsteenontstopper de uitkomst bieden. Als deze methode onsuccesvol is, dan is het mogelijk om de sifon te verwijderen en met een trekveer de verstopping los te trekken. Ook in dit geval kan u een loodgieter inschakelen. Naast een reparatie kunnen zij ook de installatie of het onderhoud op zich nemen.

Certificaten

Loodgietersbedrijf keurmerken
Elke loodgieter die bij ons is aangesloten wordt geselecteerd op prijs en kwaliteit. Daarnaast is het belangrijk dat zij ruime ervaring hebben en over de juiste certificaten beschikken. Onder andere het KOMO-instal keurmerk is belangrijk. Dit keurmerk is op de markt gebracht door Kwaliteit voor Installaties Nederland, hiermee laat een loodgieter zien dat hij of zij bekwaam is. Als u op zoek bent naar een loodgietersbedrijf met de beste certificaten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

24/7 bereikbaar

Loodgieter spoedservice Spijkenisse
Over de afgelopen jaren hebben wij een landelijk dekkend netwerk kunnen opbouwen. Dat betekent dat er 24 uur per dag, 7 dagen per week een loodgieter beschikbaar is in Spijkenisse. Dat is fijn in geval van nood: nog diezelfde dag staat er iemand bij u voor de deur voor een reparatie. Is er geen loodgietersbedrijf beschikbaar in Spijkenisse? Geen zorgen. Uw aanvraag gaat dan naar het volgende, dichtstbijzijnde loodgietersbedrijf. Zo is er op elk willekeurig moment iemand voor u beschikbaar.

Werkgebied Spijkenisse

contact met loodgieter etebloodgieter Spijkenisse inschakelen

Uitstekende garantievoorwaarden

Heeft u voor een installatie, onderhoud of een reparatie van uw sanitair of dakbedekking een loodgietersbedrijf nodig? Als u gebruik maakt van ons netwerk krijgt u te maken met erkende, gecertificeerde loodgieters, maar wij bieden u ook enkel de beste garantievoorwaarden. U bent verzekerd van onder andere:

  • Direct contact via 085 500 1391
  • 24/7 hulp van een erkend loodgietersbedrijf
  • De scherpste prijzen
  • Een voordelig onderhoudscontract.
  • Gratis en vrijblijvende offerte

Direct contact

Of u nu op zoek bent naar hulp voor de installatie, voor het onderhoud of een reparatie: een allround loodgietersbedrijf uit Spijkenisse biedt u de hulp die u nodig heeft. Dankzij ons landelijk dekkende netwerk garanderen wij u een 24uursservice, waardoor er vandaag al iemand op de stoep kan staan om uw reparatie uit te voeren. Heeft u een spoedgeval en wilt u direct contact met een loodgieterservice? Neem dan contact op met 085 500 1391. Heeft u nieuw sanitair waarvan u de installatie wilt uitbesteden of bent u die lekkende buitenkraan helemaal zat? Neem dan contact op via ons contactformulier. U krijgt dan zo snel mogelijk een offerte van een loodgieter uit Spijkenisse.