Loodgieter in Oosterhout nodig?

Scherpe tarieven, snel ter plaatse, 24/7 service!

Nu bereikbaar!

loodgieter Oosterhout

Loodgieter Oosterhout

Een loodgieter is in Oosterhout in te zetten voor heel divers loodgieterswerk. Denk aan het ontstoppen van een afvoer het plaatsen van sanitair of het leggen van leidingen. Bij een lek in de waterleiding is het verstandig met spoed een loodgieter uit Oosterhout in te schakelen! Gelukkig kunt u gebruik maken van de 24/7 spoedservice!

Loodgieter gezocht? Start direct de offerteaanvraag!

Wat is een loodgieter? Op deze pagina leest u meer over het loodgieterswerk dat een loodgieter uitvoert. U leest onder andere over reparatie- en onderhoudsklussen, installatieklussen en werkzaamheden aan het sanitair.

Natuurlijk krijgt u ook informatie over de prijs van een loodgieter en leest u meer over de voordelen van het inschakelen van een loodgietersbedrijf.

Gratis offertes aanvragen

Spoed? Loodgieter Oosterhout

Heeft u een gaslek, een lek in de waterleiding of een hardnekkige verstopping in het toilet? Schakel dan met spoed een loodgieter uit Oosterhout in! Een spoedloodgieter is 24/7 bereikbaar via 085 500 9983. Hij komt dan zo snel mogelijk bij u langs om uw probleem te verhelpen. Dit is belangrijk, omdat een lek in de waterleiding of een probleem met uw sanitair flinke problemen kan veroorzaken.

Met spoed op zoek naar een loodgieter uit Oosterhout? Bel direct 085 500 9983!

Nu bereikbaar!

kosten loodgieter

Kosten loodgieter

De kosten voor een loodgieter zijn enorm afhankelijk van het loodgieterswerk dat u laat uitvoeren. Voor reparatie klussen, zoals het opsporen van een lek in de waterleiding, betaalt u gemiddeld €75,-. Een loodgieter uit Oosterhout hanteert tarieven van rond de €90,- voor het ontstoppen van de afvoer.

Wilt u een waterleiding laten aanleggen? Houd er dan rekening mee dat de kosten van een loodgieter uit Oosterhout rond de €45,- tot €600,- liggen, afhankelijk van de lengte van de leiding.

Wilt u sanitair laten plaatsen? Voor het plaatsen van een staand toilet liggen de kosten van een loodgieter rond de €350,- tot €550,-. Schakelt u een loodgieter uit Oosterhout in voor het plaatsen van een hangend toilet, dan liggen de tarieven rond de €550,- tot €750,-. Schakelt u een spoedloodgieter in, dan liggen de kosten doorgaans hoger.

Wat kost een loodgieter in 2024?

Reparatie klussen Gemiddelde kosten * Opmerking
Lekkage opsporen €75,- Tijdsbesteding: gemiddeld 30 min
Afvoer ontstoppen €90,- Tijdsbesteding: gemiddeld 1 uur
Riool ontstoppen €150,- Tijdsbesteding: gemiddeld 2 uren
Installatie klussen Gemiddelde kosten * Opmerking
Waterleiding aanleggen
(in toilet, keuken of badkamer)
€45,- tot €600,- Prijs afhankelijk van de grootte van de ruimte.
Gasleiding aanleggen/verleggen €20,- tot €50,-
per meter
Prijs vooral afhankelijk van locatie nieuwe leiding (binnen- of buitenshuis)
Vaatwasser aansluiten €100,- tot €300,-
Buitenkraan aanleggen €140,- tot €350,- Inclusief isoleren van de waterleiding.
Sanitair werkzaamheden Gemiddelde kosten * Opmerking
Staand toilet aansluiten (bestaande vervangen) €350,- tot €550,- Tijdsbesteding: ongeveer 4 uur.
Hangend toilet aansluiten
(bestaande vervangen)
€550,- tot €750,- Tijdsbesteding: ongeveer 8 uur.
Plaatsen nieuwe bad Vanaf €1.000,-
Douchecabine plaatsen Vanaf €1.800.-

* Dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, materiaal en montage. Exacte prijs weten? Vraag een gratis offerte aan.

uurtarief loodgieter

Uurtarief loodgieter

De kosten voor een loodgieter worden in de veel gevallen berekend met behulp van een vast uurtarief. Een beginnend loodgieter vraagt gemiddeld een prijs van €25,- tot €30,- per uur. Het uurtarief van een ervarend loodgieter ligt iets hoger: rond de €30,- tot €40,- per uur. Voor een gespecialiseerde loodgieter betaalt u een prijs van €40,- tot €50,- per uur. Dit zijn gemiddelde prijzen, een loodgieter rekent vaak ook voorrijkosten.

Schakelt u met spoed een loodgieter uit Oosterhout in?

Houd er dan rekening mee dat de spoedloodgieter een hogere prijs per uur vraagt. Voor de hulp van een spoedloodgieter betaalt u namelijk bovenop het uurtarief ook een extra spoed-, avond- of weekendtoeslag. Voor het loodgieterswerk betaalt u bovendien het reguliere btw-tarief.

Wat kost een loodgieter per uur in 2024?

Hoeveelheid ervaring Kosten per uur *
Beginnend loodgieter €25,- tot 30,-
Ervaren loodgieter €30,- tot 40,-
Gespecialiseerde loodgieter €40,- tot 50,-

* Dit zijn gemiddelde uurtarieven inclusief btw.

Met spoed een loodgieter uit Oosterhout gezocht?

Bel en kom direct in contact met een spoedloodgieter bij u in de buurt.

Nu bereikbaar!

Wat doet loodgietersbedrijf Oosterhout?

Een loodgietersbedrijf is in te schakelen voor veel verschillend loodgieterswerk. Toch is voor veel mensen niet precies duidelijk waarvoor een loodgietersbedrijf in te schakelen is. Wat is een loodgieter? En wat doet een loodgieter precies? Loodgieterswerk wordt onderverdeeld in drie grote categorieën: reparatie- en onderhoudsklussen, installatieklussen en werkzaamheden aan het sanitair. Hieronder leest u meer welk loodgieterswerk onder elke categorie valt.

Reparatie- & onderhoudsklussen van een loodgietersbedrijf

De reparatieklussen is vaak loodgieterswerk waarvoor mensen een spoedloodgieter inschakelen. Het is ontzettend vervelend als het sanitair niet goed werkt, omdat dit betekent dat u het tijdelijk niet kunt gebruiken. Onder reparatie- en onderhoudsklussen valt loodgieterswerk als het ontstoppen van de wc of gootsteen. Loodgieter nodig? Bel 085 500 9983!

Gootsteen, afvoer of wc ontstoppen

Last van een afvoer die verstopt zit? Een afvoer die verstopt zit veroorzaakt vervelende luchtjes en zorgt ervoor dat u uw gootsteen of wc tijdelijk niet kunt gebruiken. Het is dus belangrijk dat u uw wc of gootsteen snel laat ontstoppen. Hier zijn verschillende middelen voor verkrijgbaar, maar bij een hardnekkige verstopping is het verstandiger direct een spoedloodgieter in te schakelen. Bel naar 085 500 9983 voor direct contact met een spoedloodgieter.

Loodgieter gezocht voor het ontstoppen van uw wc of gootsteen? De loodgieter tarieven voor het ontstoppen van de afvoer in Oosterhout liggen rond de €90,-.

Wc blijft doorlopen?

Door kalk of vervuiling komt het regelmatig voor dat de vlotter van de spoelbak niet meer werkt. Hierdoor blijft het water doorlopen. Zonde, want naast water kost dit ook heel veel geld! In sommige gevallen is een schoonmaakbeurt voldoende om het doorlopen van de wc te stoppen. Is dat niet het geval, dan komt een loodgieter de onderdelen voor u vervangen. Zo weet u zeker dat uw wc geen water meer verspilt!

Het uurtarief van de spoedloodgieter ligt hiervoor rond de €25,- tot €50,-.

Vaatwasser verstopt?

Een verstopte vaatwasser is ontzettend vervelend. Grote kans dat de hoeveelheid afwas zich blijft opstapelen! Voorkom dit probleem door zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Een verstopping in de vaatwasser ontstaat in de meeste gevallen door etensresten die in de afvoer terecht komen. Dit wordt meestal tegengehouden door een filter, maar als dit filter vol etensresten zit, dan loopt het afwaswater nog steeds niet weg. Is het filter schoon maar zit de afvoer van de vaatwasser nog steeds verstopt? Dan gebruikt de loodgieter een speciale trekveer om de blokkade in de afvoer los te trekken.

loodgieterswerk Oosterhout

Loodgieter installatie klussen

Ander loodgieterswerk, zijn installatie klussen. Hierbij gaat het om het aansluiten van de vaatwasser, de aanleg van een buitenkraan of het maken van een wasmachine aansluiting. Stuk voor stuk klussen die voor mensen zonder ervaring heel lastig zelf te doen zijn. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten installatie klussen die een loodgietersbedrijf uitvoert.

Wilt u gelijk de exacte prijs voor een installatieklus weten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Vaatwasser aansluiten

Het aansluiten van de vaatwasser is ingewikkeld. U moet de watertoevoer en -afvoer aansluiten en zorgen dat het apparaat op de juiste plek staat. Voor veel mensen is zo’n groot apparaat lastig te verplaatsen, daarom schakelen veel inwoners uit Oosterhout hiervoor een loodgietersbedrijf in.

Met de hulp van een erkende loodgieter weet u zeker dat de afvoer goed is aangesloten en dat er geen lekkages ontstaan. Een loodgieter uit Oosterhout hanteert hiervoor tarieven rond de €100,- tot €300,-.

Buitenkraan aanleggen

Een buitenkraan is heel handig als u graag in de tuin bezig bent. Het vullen van emmers met water is een stuk makkelijker als u hiervoor niet steeds naar de keuken hoeft te lopen. Het aanleggen van een buitenkraan is niet voor iedereen weggelegd, daarom is het verstandig hiervoor een erkende loodgieter in te schakelen.

De loodgieter maakt eerst een aftakking van de originele waterleiding. Deze leidt hij door de buitenmuur naar buiten, waar hij de buitenkraan monteert. De kosten hiervoor liggen rond de €140,- tot €350,-.

erkende loodgieter Oosterhout

Waterleiding aanleggen of verleggen

Het gebeurt regelmatig dat het noodzakelijk is om een nieuwe waterleiding aan te leggen of een bestaande leiding te verleggen. Bijvoorbeeld als u uw badkamer gaat verbouwen en de indeling wilt veranderen of als u de keuken wilt verplaatsen. Omdat de waterleiding verwerkt is in de muur of vloer, is dit niet eenvoudig.

De loodgieter legt eerst de waterleiding bloot. Met behulp van een t-stuk maakt hij een aftakking en legt een leiding aan richting het nieuwe aftappunt. Dit freest hij allemaal in de muur, zodat er geen leidingen zichtbaar zijn. Loodgieter inhuren? Dit kost ongeveer €45,- tot €600,-.

Wasmachine aansluiten

Het aansluiten van een wasmachine is vergelijkbaar met het aansluiten van een vaatwasser. Door het zware en grote apparaat is dit voor veel mensen een lastige klus. Wilt u de wasmachine bovendien op een andere plek neerzetten, dan moet u zelfs een wasmachine aansluiting laten maken.

Gelukkig kunt u de wasmachine laten aansluiten door een erkende loodgieter! Hij kan binnen een paar uur een compleet nieuwe wasmachine aansluiting voor u maken. De loodgieter kosten liggen in dit geval rond de €25,- tot €50,- per uur.

Gasleiding door loodgieter Oosterhout aanleggen

Er zijn veel klussen in en rond het huis die u zelf gemakkelijk uitvoert, maar het leggen van de gasleiding is daar niet één van. Voorkom een gaslek en schakel daarom een erkende loodgieter in voor de aanleg van de gasleiding.

Een gasleiding aanleggen is bijvoorbeeld belangrijk als u het gasstel wilt verplaatsen of uw cv-ketel ergens anders op wilt hangen. Hiervoor betaalt u gemiddeld €20,- tot €50,- per meter.

Loodgieter uit Oosterhout inhuren voor uw loodgieterswerk?

Start direct uw offerteaanvraag en profiteer van een scherp aanbod!

Loodgieter werkzaamheden aan sanitair

Een loodgietersbedrijf uit Oosterhout is ook in te zetten voor werkzaamheden aan het sanitair. Hierbij gaat het vaak om het plaatsen van sanitair, maar ook aan het vervangen van bijvoorbeeld keuken- of douchekranen. Hieronder leest u meer over het loodgieterswerk dat in deze categorie hoort.

Loodgieter uit Oosterhout inhuren? Start direct uw offerteaanvraag!

toilet vervangen

Uw toilet vervangen?

Steeds meer mensen vervangen hun staande toilet voor een hangend toilet. Dit geeft het toilet een ruimtelijke uitstraling, en het is bovendien een stuk gemakkelijker schoonmaken. De loodgieter verwijdert de oude toiletpot en hangt de nieuwe op. Natuurlijk is een loodgietersbedrijf ook in te zetten om een nieuw staand toilet te plaatsen.

Voor het plaatsen van een staand toilet betaalt u gemiddeld €350,- tot €550,- en voor een hangend toilet ongeveer €550,- tot €750,-.

Douchecabine laten plaatsen

Gaat u de badkamer verbouwen? Laat de loodgieter dan een douchecabine met douchebak plaatsen. Dit biedt extra luxe, omdat douchecabines over het algemeen fijne extra opties hebben. Bijvoorbeeld een regendouche of mistjets.

Laat u een douchecabine met douchebak plaatsen, schakel dan een loodgietersbedrijf uit Oosterhout in. Zo weet u zeker dat de douchecabine correct is geplaatst en dat u geen problemen krijgt met de afvoer. De kosten hiervoor starten rond de €1.800,-.

Nieuw bad plaatsen?

Droomt u al jaren van een nieuw bad? Een erkende loodgieter plaatst deze van A tot Z. Zo zal hij eerst alle leidingen verleggen, zodat uw bad op de gewenste plek kan staan. Daarna sluit hij alles aan. U kunt het bad door de loodgieter eventueel nog laten inbouwen, zodat deze volledig past bij de stijl van uw eigen badkamer.

Loodgieter nodig voor het plaatsen van uw bad? In Oosterhout starten de loodgieter tarieven hiervoor rond de €1.000,-.

Douchekraan vervangen

U hoeft niet direct al het sanitair te vervangen om het gebruikersgemak van de badkamer te vergroten. Met het vervangen van de douchekraan alleen profiteert u al van veel extra luxe. Heeft u op dit moment een standaard mengkraan? Laat deze dan snel vervangen door een thermostaatkraan! Dit geeft direct een luxe gevoel.

Een loodgieter rekent hiervoor vaak een vaste prijs per uur. Deze ligt in Oosterhout gemiddeld tussen de €25,- tot €50,-.

loodgieter gezocht Oosterhout

Keukenkraan vervangen

Met een nieuwe keukenkraan krijgt uw keuken een hele andere uitstraling. Wat dacht u van een luxe mat zwarte keukenkraan voor een industriële uitstraling? Of kies voor een luxe afwaskraan voor een landelijke sfeer! Het vervangen van een keukenkraan is niet lastig, maar vereist wel precisie. Daarom is het zeker mogelijk hiervoor een loodgietersbedrijf uit Oosterhout in te schakelen.

Het uurtarief van een loodgieter ligt hiervoor doorgaans tussen de €25,- tot €50,-, exclusief materiaalkosten.

Wastafel aansluiten

Als u de badkamer met behulp van een loodgieter gaat verbouwen, dan is de kans groot dat u een andere wastafel laat plaatsen. Steeds meer mensen kiezen voor een dubbele wastafel, omdat dit het gebruikersgemak enorm vergroot. Niet meer op elkaar wachten in de avond, maar samen tandenpoetsen.

Het aansluiten van een wastafel, dubbel of enkel, vereist enige aandacht. Bij een dubbele wastafel splitst de loodgieter de afvoer en de watertoevoer in tweeën, zodat elke wastafel gewoon gebruikt kan worden. De loodgieter kosten hiervoor liggen ongeveer rond de €25,- tot €50,- per uur.

Erkende loodgieter in Oosterhout gezocht?

Vraag een gratis offerte aan en profiteer van het beste aanbod!

Loodgieter keurmerken, certificaten en brancheverenigingen

Bij het kiezen van een loodgietersbedrijf in Oosterhout is het mogelijk te letten op keurmerken en brancheverenigingen. Deze keurmerken zijn van toepassing op loodgieters:

  • Techniek Nederland: dit is een branchevereniging waarbij veel loodgietersbedrijven zijn aangesloten. Kiest u een loodgietersbedrijf aangesloten bij Techniek Nederland dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.
  • Het VCA-certificaat wordt uitgegeven aan loodgieters die veilig en milieubewust werken. Meer hierover leest u op vca.nl.
  • Het KOMO-keurmerk geeft aan dat een product of dienst voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u profiteert van de hoogste kwaliteit. Meer weten? Lees dan verder op komo.nl.
  • InstallQ is een onafhankelijke stichting die kwaliteit van installaties en installateurs waarborgt. Meer hierover leest u op installq.nl.

Voordelen loodgietersbedrijf Oosterhout

Twijfelt u of u voor loodgieterswerk een loodgieter in de buurt moet? Het inschakelen van een professionele loodgieter heeft een aantal grote voordelen. Zo weet u zeker dat al het sanitair goed is aangesloten. Ook bent u ervan verzekerd dat alles goed werkt en dat de kans op problemen zo klein mogelijk is. Bovendien bespaart u uzelf met de hulp van een loodgieter in de buurt waardevolle tijd en energie!

Met de hulp van een goedkope loodgieter in de buurt:

  • bespaar u uzelf waardevolle tijd en energie;
  • hoeft u zelf geen materialen aan te schaffen;
  • weet u zeker dat al uw sanitair en leidingen goed zijn aangesloten.

loodgietersbedrijf Oosterhout

Loodgieters in Oosterhout nodig? Vraag een gratis offerte aan!

Op zoek naar een goedkope loodgieter in de buurt van Oosterhout? Een loodgieter is in te schakelen voor heel divers loodgieterswerk: van het ontstoppen van een afvoer, tot het plaatsen van nieuw sanitair. Bespaar uzelf tijd en kies voor een goedkope erkende loodgieter.

Met spoed de hulp van een loodgieter in Oosterhout nodig? Bel dan direct naar 085 500 9983 voor contact met een spoedloodgieter bij u uit de buurt!

Wilt u graag eerst weten welke prijs de loodgieter per uur rekent? Vraag dan een gratis offerte aan. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent! Kies voor een loodgieter bij u in de buurt en bespaar op de voorrijkosten!

Wij zijn u ook van dienst als u gebruik wilt maken van een rioolservice of als u hulp nodig heeft bij het oplossen van lekkage. Daarnaast staan ook cv-ketel experts en dakdekkers uit ons netwerk 24/7 voor u klaar!