Dakdekker Den Haag

Dakdekker nodig? 24/7 spoedservice in Den Haag!

Eteb werkt met een ervaren team. Wij zijn snel ter plaatse en leveren vakwerk tegen scherpe tarieven. U bereikt ons via 085 500 9938.

Eteb Dakdekker Den Haag

Een dakdekkersbedrijf in Den Haag vinden is simpel, maar een goed dakdekkersbedrijf is een heel ander verhaal! Gelukkig kunt u bij Eteb terecht. Bij Eteb werken wij met menig dakdekker die u graag van dienst is bij de vele dakwerken. Zo helpen wij u onder meer met plezier bij het dakonderhoud, een dakreiniging of dakrenovatie. Voor een dakreparatie, het schoonmaken van de dakgoten of het aanbrengen van een dakcoating bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen, tegen aantrekkelijke prijzen. Benieuwd naar de prijs voor een dakreiniging? Vraag dan via het contactformulier vandaag nog een offerte aan bij een dakdekker uit Den Haag, of bel voor direct contact naar 085 500 9938.

Ruim 25 jaar ervaring in dakwerken

Al sinds jaar en dag, meer dan een kwart eeuw, zijn wij hét dakdekkersbedrijf in Den Haag waaraan mensen hun dakreparatie, dakrenovatie, dakonderhoud, dakisolatie en daklekkage toevertrouwen. Wij kunnen uw goten schoonmaken voordat u er erg in heeft, en een werknemer van ons zal u nooit tegenvallen. Niet voor niets bestaan wij al zo lang. Dit hebben wij aan menig gespecialiseerd dekker in ons dakdekkersbedrijf te danken. Wij garanderen dat uw dakisolatie, dakonderhoud en dakrenovatie bij ons in goede handen zijn.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken, dat vinden veel van onze klanten één van de vervelendste klussen rondom huis, die men liever niet zelf bij de hand neemt. Onze dakdekker denkt hier gelukkig anders over. Uw dakgoten schoonmaken is zijn specialiteit, en dat is te zien. Voor uw dakonderhoud is het zeer belangrijk dat u uw goten regelmatig laat schoonmaken. Zo voorkomt u daklekkage, en voorkomen is altijd beter dan genezen door middel van dakreparatie. Is het toch te laat voor dakonderhoud, dan vormen wij in Den Haag ook voor dakreparatie uw dakdekkersbedrijf. Maar voordat het zover is, adviseren wij u om uw dakonderhoud serieus aan te pakken. Het dakonderhoud is zowel eigenhandig als door een erkend vakman uit te voeren.

Telefonisch contact

contact met dakdekkersbedrijf etebdakdekker offerte Den Haag

Contactformulier

Wij adviseren u om telefonisch contact op te nemen. Op die manier krijgt u direct antwoord op uw vragen!Daklekkage

Daklekkage Den HaagEen dakdekker van ons dakdekkersbedrijf wil uw daklekkage in Den Haag graag verhelpen. Hij zal eerst vaststellen of het lek in uw dakgoten zit, of misschien toch ergens in een plat bitumen dak. Hiervoor maken onze specialisten gebruik van een geavanceerde techniek op het gebied van lekdetectie: rookgasdetectie. Een techniek waarbij weinig hak- en breekwerk vereist is. Een daklekkage is vaak zeer simpel te verhelpen door een dakdekker uit ons dakdekkersbedrijf, omdat deze gebruik maakt van de beste technieken en materialen. Dankzij de snelle hulp voorkomt u problemen als lekkagevlekken in vloerbedekking, meubels of behang, of schimmel en houtrot bij de dakspanten.

Dakreparatie

Dakreparatie Den HaagEen dakreparatie kunnen wij op verschillende vlakken afhandelen. De dakdekker kan bij u langskomen om vast te stellen waar bijvoorbeeld de daklekkage zich bevindt, zoals in uw dakgoten, en zal vervolgens beginnen met de dakreparatie. Schoonmaken van dakgoten en dergelijke is soms eerst nodig om een beter beeld te krijgen van het dakonderhoud dat nodig is. Bij een plat bitumen dak kan dakreparatie verschillen van een andersoortig dak. Uw dakdeskundige ziet dit meteen. Ervaart u een probleem met het hemelwaterafvoer, of vermoedt u een daklekkage? Dan is het zaak om u spoedig in verbinding te stellen met een erkend dakdekker uit Den Haag. Alleen dan voorkomt u ergere problemen.

Platte daken

Platte dakenOm lekkage bij een plat dak te voorkomen, is het van belang dat de dakconstructie afschot (afwaterend) loopt. Dit betekent dat het dakoppervlak nooit exact horizontaal moet liggen, maar een minimale hellingshoek van 3 graden heeft. Omgerekend betekent dit een helling van 16 millimeter per meter. Blijft er water liggen? Dan is waarschijnlijk de regenpijp verstopt. Wilt u de dakbekleding van de platte daken van uw bedrijfspand zelf leggen? U kunt het beste een erkend dakdekker hiervoor de berekeningen laten uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen problemen ontstaan tijdens herfststormen of ander extreem weer. Wij adviseren om voor het dakonderhoud of een dakreparatie voor de zekerheid een dakdekkersbedrijf uit Den Haag in te schakelen.

Hellende daken

Hellende dakenVoor hellende daken bestaan er diverse vormen van dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan pannendaken, riet, of leistenen. In Nederland bestaat de dakbedekking voor zo’n 75 procent uit pannendaken. Een groot voordeel van een pannendak is de lage prijs, en tevens de relatief lange levensduur van de dakpannen. Deze levensduur wordt met name verlengd door het aanbrengen van een speciale glazuurlaag of coating. Zo blijft mos en vuil langer achterwege, evenals lekkage en andere problemen zoals scheuren in de pannen of houtrot van de dakspant. Wilt u uw huidige dakbekleding beter beschermen tegen de invloeden van weer en wind? Overweeg dan een dakcoating of het impregneren van de dakpannen.

Zink

Dak van zinkZink is een uitstekend materiaal voor dakgoten en andere dakelementen. Een positieve eigenschap van het materiaal is bijvoorbeeld dat zink een licht gewicht heeft, langer meegaat dan andere producten en een goede prijs kwaliteit verhouding kent. Daarnaast zullen zinken dakgoten bij een beschadiging eenvoudig en snel gerepareerd kunnen worden. Het nadeel is dat een dakgoot van zink alleen in grijs geleverd wordt. Naast zinken dakgoten bestaan er nog andere dakonderdelen die wij van zink maken. Bijvoorbeeld boeidelen van zink vormen een optie. Voordat u voor zinken boeidelen of regenpijpen kiest raden wij aan om de voor- en nadelen van verschillende materialen met elkaar te vergelijken.

Dakonderhoud

Dakonderhoud en dakreiniging Den HaagEen lekkend dak is in veel gevallen te voorkomen door regelmatig uw dak van een goede onderhoudsbeurt te voorzien. Het gaat hierbij onder andere om het ontstoppen van de goten en regenpijpen, het verwijderen van vuil, het oplossen van onthechting tussen de materialen, het weghalen van mos, en het rechtleggen van dakpannen. Bij veel bedrijven is het mogelijk om hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten. U hoeft dan nergens meer naar om te kijken, en bespaart tevens onnodige kosten. Daarnaast bent u met een onderhoudscontract verzekerd van de optimale werking van het hemelwaterafvoer, en voorkomen wij een eventuele daklekkage op eenvoudig wijze.

Soorten dakbedekking

EPDM DakbedekkingLaat u een nieuwbouwpand bouwen in Den Haag? Of is het tijd voor een renovatie van uw huidige dakbedekking? Dan hebt u de keuze uit veel verschillende soorten dakbekleding. Zoals gezegd vormen voor hellende daken zowel dakpannen als riet of leistenen een mogelijke keus. Voor platte daken gelden weer andere materialen. De specialisten van ons dakdekkersbedrijf maken namelijk meestal gebruik van bitumen of EPDM als basismateriaal. Het voordeel van deze beide materialen is dat ze zeer duurzaam zijn, en bestand tegen zowel lage als hoge temperaturen. Voor een optimaal resultaat raden wij aan dat een dakdekker het materiaal op het dak legt. U geniet dan gegarandeerd snel van een optimaal wooncomfort.

Dakrenovatie

Dakrenovatie Den HaagRegelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag wat nou precies het verschil is tussen een dakonderhoud en dakrenovatie. Het is begrijpelijk dat hierover enige verwarring ontstaat: Dakonderhoud maakt namelijk deel uit van een dakrenovatie. Bij een dakrenovatie voeren wij echter veel meer klussen uit die ervoor zorgen dat de levensduur van de dakbekleding verbetert en daklekkage voorkomt. Wilt u geld besparen op de investering in een dakrenovatie? Overweeg dan om een deel van de dakrenovatie zelf uit te voeren. Onder meer voor het verwijderen van de goten of dakpannen hebt u niet perse een dakdekker uit Den Haag nodig. Bent u een beetje handig, beschikt u over een ladder en heeft u geen hoogtevrees? Dan kunt u prima zelf een dakgoot vervangen.

Heeft u een dakdekker nodig voor dakwerkzaamheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Ons dakdekkersbedrijf helpt jaarlijks vele klanten in Den Haag.

Spoedklus?

contact met dakdekker Etebdakdekkersbedrijf offerte

Dakpannen vervangen

Dakpan vervangen Den HaagHet kan gebeuren dat er tijdens een storm of harde wind enkele dakpannen verschuiven. Wanneer dit gebeurt is het belangrijk om zo snel mogelijk de dakpan te herstellen of recht te leggen om een daklekkage te voorkomen. Bent u enigszins handig? Dan kunt u de dakpannen zelf recht leggen. Zorg ervoor dat u tijdens een wat windstille dag aan de slag gaat, en maak gebruik van een stevige ladder. Bij het herstellen van de dakpannen is het verstandig om tevens de onderliggende dakspanten te controleren. Combineer het herstel van de dakpannen met een dakreiniging of het toepassen van een dakcoating voor een optimaal resultaat.

Dak vervangen

Dak vernieuwen Den HaagWilt u het hele dak laten vervangen, dan kunt u de hulp van een erkend dakdekkersbedrijf wel gebruiken. Wij kunnen een dak snel en vakkundig vernieuwen, tegen aantrekkelijke prijzen. Tijdens het werk proberen wij er bovendien voor te zorgen dat er altijd een gedeelte van het pand overdekt blijft, zodat u niet al te veel overlast ondervindt van de werkzaamheden. Omdat een dakrenovatie een aardige investering vraagt, adviseren wij onze klanten uit Den Haag meestal om eerst te kijken naar de mogelijkheden voor een dakreiniging, dakreparatie of het aanbrengen van een dakcoating. Dit levert meestal een prima resultaat, en kost minder geld dan de dakrenovatie.

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract Den HaagWilt u voorkomen dat er lekkage ontstaat bij het dak? Dan is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij een dakdekkersbedrijf uit ons netwerk. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit dan zorgt het bedrijf ervoor dat er periodiek een dakdekker bij u langskomt om de dakgoten en regenpijpen te ontstoppen en schoon te maken. Daarnaast zal onze vakman eens in de zoveel tijd ervoor zorgen dat het hele dak gecontroleerd wordt op beschadigingen en slijtage. Wilt u meer weten over de voorwaarden van een dergelijk contract of de mogelijkheden die daaraan verbonden zijn? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 085 500 9938.

Bitumen

Bitumen isolatiemateriaalBitumen is een materiaal dat wij veel inzetten voor de bedekking van platte daken. Bitumen wordt gewonnen in de natuur, maar verkrijgt men tevens door ruwe aardolie te destilleren. Als dakbedekking bestaat bitumen in twee soorten: SBS en APP. Deze eerste variant is minder uitstekend bestand tegen UV-stralen, en wordt daarom met name gebruikt als een onderlaag voor grindstenen of houten terrastegels. Wanneer u het bitumen van het juiste onderhoud voorziet, dan gaat het ongeveer 15 jaar. Naast bitumen kunt u ook enkele andere materialen inzetten als dakbedekking voor platte daken zoals EPDM en isolatieplaten van hardschuim. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Dakreiniging

Dakreiniging prijzenDe noodzaak voor een dakreiniging ziet men vaak over het hoofd. Veel van onze klanten maken wel hun dakgoten en regenpijpen schoon, maar vergeten dat ook de dakbedekking aangetast kan worden door vuil en mosgroei. Wanneer u de bedekking lange tijd ongemoeid laat, dan is het een optie dat de wortels van bepaald groen zich in poreus geworden dakpannen werken. Dit heeft tot gevolg dat er lekkage en overige vochtproblemen kunnen ontstaan. Bij een dakreiniging wordt het vuil en groen eerst weggehaald met behulp van een hoge drukspuit en eventueel een speciaal reinigingsmiddel. Daarna wordt bij de dakreiniging het hele dakoppervlak gecontroleerd op beschadigingen.

Dakcoating

DakcoatingOm te voorkomen dat de dakbescherming wordt aangetast door mosgroei en algen, kunt u ervoor kiezen om deze van een dakcoating te voorzien. Een dakcoating is vergelijkbaar met het impregneren van een gevel. In beide gevallen wordt een deel van een bouwconstructie overdekt met een dunne laag vloeistof, die het materiaal verzadigen. Er bestaan verschillende soorten dakcoating, voor welke variant u kiest dat is afhankelijk van uw wensen voor het product. Een dakdekker uit ons dakdekkersbedrijf in Den Haag informeert u graag over de opties voor een dakcoating en de mogelijke combinatie met het afhandelen van een dakreiniging.

Schoorsteen renovatie

schoorsteen renovatie Den Haag
Wie dagelijks gebruik maakt van de schoorsteen weet dat het verstandig is om regelmatig het rookkanaal te laten reinigen. Wist u echter dat het soms tevens nodig is schoorstenen te renoveren? Een schoorsteenrenovatie bestaat uit twee verschillende onderdelen: een renovatie van het rookkanaal en het herstel van de buitenzijde van de schoorsteen. Het herstel van het rookkanaal neemt over het algemeen de meeste tijd in beslag, omdat dit een lastige klus is. Is het kanaal weer in optimale staat? Dan zullen wij het metselwerk en voegwerk aan de buitenzijde aanpassen. Eventueel zullen wij tevens de loodslabben vervangen ter voorkoming van lekkageproblemen.

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen renoveren Den HaagRegelmatig krijgen wij van onze klanten uit Den Haag de vraag of het mogelijk is de schoorsteen uit de woning te verwijderen. Dit is zeker een optie, maar het werk vereist enige aandacht en precisie. De schoorsteen is namelijk alleen gefundeerd in de kruipruimte. Wanneer u ervoor kiest om enkel het onderste deel van de schoorsteen te verwijderen, dan is het noodzakelijk de bovenzijde vakkundig te stutten om ongelukken en schade te voorkomen. Het verwijderen van de schoorsteen levert daarnaast een boel puin op. Huur een container of sterke puinzak bij uw lokale bouwmarkt. Zo verwijdert u het puin op een snelle en duurzame wijze.

EPDM dakbedekking

EPDM DakbedekkingBent u op zoek naar het beste materiaal voor de dakbedekking van uw plat dak? Wellicht is EPDM een goede keuze voor u! De afkorting EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het materiaal is een soort synthetisch rubber, dat een uitstekende flexibiliteit kent, en goed bestand is tegen temperatuurschommelingen en de invloed van weer en wind. Daarnaast is het mogelijk om de EPDM op maat te bestellen, waardoor er altijd direct genoeg materiaal is, en u naderhand niet een deel hoeft terug te brengen bij de leverancier. Wij raden u aan om altijd wel afspraken te maken over het mogelijk retourneren van een deel van het product.

Shingles dakbedekking

shingles dakbedekking Den Haag
Een speciale vorm van dakbedekking die wij steeds vaker toepassen bij tuinhuisjes en schuren in Den Haag zijn shingles. Shingles staan bij menig dakdekkersbedrijf ook wel bekend als dakleien of bitumenleien. Deze leien maakt men van een dun laagje glasvliesdrager met aan beide zijden een bitumenlaag. De toplaag bestaat uit weerbestendige gekleurde granulaten. De shingles hebben een zeer eenvoudige plaatsing als groot voordeel ten opzichte van andere materialen. Dit maakt de shingles ideaal voor doe-het-zelvers. Daarnaast hebben de dakleien weinig gewicht, wat betekent dat ze geen zware belasting vormen voor een eenvoudige dakconstructie.

Boeidelen vervangen

Om ervoor te zorgen dat de hemelwaterafvoer goed verloopt en uw woning of bedrijfspand een aantrekkelijke aanblik heeft, is het van belang dat de boeidelen in goede staat verkeren. Houten boeidelen gaan bijvoorbeeld zo’n 20 jaar mee mits u deze van goed onderhoud voorziet, kunststof boeidelen hebben een langere levensduur van zo’n 40 jaar. Wilt u de boeidelen eigenhandig aanpassen? Kijk dan eerst of de waterkering aan de boeidelen gekoppeld is. Wanneer dit het geval is, dan dient u een dakdekkersbedrijf uit Den Haag in te schakelen om de waterkering te demonteren en veilig te verwijderen voordat u aan het werk kunt beginnen.

boei vervangen Den Haag

Dakinspectie

dakinspectie Den Haag
Eén van de werkzaamheden van een ervaren dakdekker is het afhandelen van een dakinspectie. Een dakinspectie, de naam zegt het al, is een klus die niet perse een dakonderhoud of dakreparatie tot gevolg heeft, maar waarbij wel alle dakonderdelen gecontroleerd worden op mogelijke beschadigingen. Het grote voordeel van een dakinspectie is dat op deze manier problemen met de dakonderdelen op tijd ontdekt worden, en zo de kostprijs voor de dakreparatie aanzienlijk zal verlagen. Dit betekent dat de investering in de dakinspectie wellicht het ene jaar u geld kan kosten, terwijl u het andere jaar veel geld bespaart dankzij de dakinspectie en de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Loodslab vervangen

loodslab vervangen
Loodslabben zijn loden plaatjes die wij gebruiken om de afscheiding tussen twee dakonderdelen te bedekken. Dankzij de loodslabben voorkomt u lekkages en blijft de kwaliteit van de dakonderdelen gewaarborgd. Omdat weersinvloeden met name dus de loodslabben aantasten is het periodiek vernieuwen van de loodslabben geen slecht idee. Het vervangen van een loodslab is geen ingewikkelde klus. Een aantal zaken waar u dan aan moet denken zijn de staat van de voegen onder de loodslab. Deze dient u wellicht te herstellen. Daarnaast is het noodzakelijk dat de loodslabben elkaar overlappen ter voorkoming van kleine lekkages. Een dakdekker kan u hierbij ondersteunen.

Doe-het-zelf plat dak repareren

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Den Haag de vraag in hoeverre het mogelijk is om zelf daklekkages te verhelpen en de nodige reparaties uit te voeren. Het antwoord hierop is met name afhankelijk van uw handigheid en ervaring met klussen, maar één van de taken die de meeste mensen wel zelf kunnen afhandelen is het repareren van een daklekkage bij het plat dak. Het is hiervoor nodig dat u zich goed voorbereidt, maar met behulp van het stappenplan dat onze specialisten uit de regio voor u hebben opgesteld moeten de reparatiewerkzaamheden geen problemen opleveren. Komt u tijdens het werk erachter dat er toch meer mis is met de dakconstructie dan u dacht, dan raden wij aan om alsnog een dakdekker in te schakelen voor de dakreparatie.

zelf plat dak repareren
  • Stap 1. Begin de klus met het verzamelen van de nodige materialen. Zorg ervoor dat u reparatiepasta, een strook glasvlies dakbedekking, stanleymes en kwast binnen handbereik hebt.
  • Stap 2. Begin het werk met het reinigen van het gedeelte van de dakbekleding dat beschadigd is. Verwijder vuil en dep alles zo goed mogelijk droog.
  • Stap 3. Snij vervolgens het dakleer kruislings in. U kunt zo vier punten terugvouwen om het dakbeschot bloot te leggen.
  • Stap 4. Reinig dan het dakbeschot. Het belangrijkste hierbij is dat het beschot droog is voordat u verder gaat met het kluswerk.
  • Stap 5. Smeer met een plamuurmes reparatiepasta op het dakbeschot en gebruik de kwast om alle hoekjes te bereiken.
  • Stap 6. Vouw daarna het dakleer terug en smeer de randen hiervan ook in met de pasta.
  • Stap 7. Plaats vervolgens een strook glasvlies dakbedekking over het beschadigde gedeelte. Druk deze goed aan en bestrijk hem met de reparatiepasta.
  • Stap 8. Laat alles goed drogen en controleer tot slot of het water goed blijft weglopen.

Werkgebied Den Haag

Dakisolatie

Dakisolatie levert veel winst op als het op energiekosten aankomt. Ook op het gebied van dakisolatie is ons dakdekkersbedrijf uit Den Haag een expert, naast onze expertise op het gebied van dakreiniging, het aanbrengen van een dakcoating, het oplossen van daklekkage enzovoort. Dakisolatie is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Allemaal pluspunten dus, waar uw dakdekker u aan kan helpen.

Direct contact

Wilt u met ons dakdekkersbedrijf in zee gaan? Er kan vandaag al een dakdekker bij u op in Den Haag de stoep staan voor het dakonderhoud, het oplossen van een daklekkage of het toepassen van een dakreiniging of dakcoating. Neem vrijblijvend contact op via het telefoonnummer hierboven en voor u het weet hebt u een dakdekker in huis en de juiste hulp voor uw daklekkage en dergelijke. Wij bieden bij u in de regio ook handige loodgieter, lekkage, riool– en CV-ketel service.
contact met etebcontact Dakdekker Eteb Den Haag